| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2015 16:25
- Nahlásit
pokryt očičky, nosánky, oušky a údy, takže to tam vypadalo jak na bojišti a následně na dvorečnu nasněžilo, to když se dal do pitvání
tak tak - nejprve očka a ostatní plastové části, a potom následuje pitva. Nejvíc trpí hlava - takže někdy provedu amputaci zbytku hlavy, pečlivě zašiju ránu průmyslovou pevnou nití a dál (někdy i několik týdnů) se u nás povalují pochybná torza...
Aneb jak pravila naše mlaďaska - bezpohlavních je většina plyšáků, ale bezhlavních???
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2015 16:46
- Nahlásit
maya
tak snad se to bude dat zvladnout, zotra patek a pak vikend
jo a bez podrdy chodit odmitam, mit prsa na brise
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2015 19:23
- Nahlásit
PetraK
a tu práci navíc Ti teda nedali, jo?
právě že jo
je to fakt děsnej vopruz, rochnění v excelovejch tabulkách
cernej caj
o a bez podrdy chodit odmitam, mit prsa na brise
asi tak nějak , i když mě z toho článku spíš vyplývá, že vaděj jen podprdy s kosticema, ty normoš jsou asi v pohodě
jen by mě zajímalo, kde koupit v mojí velikosti podprdu bez kostic
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2015 20:05
- Nahlásit
Maya
Držím palcem, ať se ruka brzy uklidní a paničku nezlobí
S prací navíc - vím jak se cítíš. Asi s tím nic nenaděláš. Jen zatnout zuby a vydýchat to. Drž se.
Vím o čem mluvím. Nejvyšší vedoucí nekomunikuje s nižšími vedoucími, takže tu práci, co na mě převedl za tu nastávající maminu posílil dnes prostřední vedoucí - nandal mi novou práci vyžadující každodenní zpracování. Jen jsem ho v klidu vyslechla a pak se šla vyřvat na záchod, aby to nikdo neviděl.
Přemýšlím, jak to uchopím. Už takhle jsem denně v práci přes 9 hodin a ještě si někdy něco vezu i domů.
Nejhorší je, že se nabírá stále víc práce a většina z nás dělá na doraz.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2015 20:21
- Nahlásit
Hlásím, že mám úplně nejvíc nejúžasnějšího, nejhodnějšího a nejvzornějšího psékuse!! Napřed jsem si venku nevšimla kola, který jelo směrem k nám, upozornil mě Adam, kterej se díval tim směrem a pak začal nadšeně vejrat sám od sebe vejrat na mě s výrazem "Mámo sypej! Jede kolo a já jsem vzornej!" (upozorňuju, že to byla dnešní třetí pidiprocházka, protože já jsem byla celej den pryč)
No a pak! Pak jsme byli doma a na chodbě začal štěkat bígl. A víte co Adámek? Adámek přiběhl z chodby za mnou do obýváku, očička mu zářily a hlásil, že na chodbě štěká ten hnusnej pes a on je taaaaak vzornej že mi to jde říct, místo aby taky ječel! byl úžasnej
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2015 21:00
- Nahlásit
birma
No vidíš jak je zlatej. Dělá ti radost. Šikovnej Adámek. Všechno co jsi do něj investovala ti vrací. Jste skvělá dvojka -)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2015 21:22
- Nahlásit
Darenka
Jsem zvědavá, jak dlouho mu ta vzornost vydrží
Ale i kdyby to bylo jen na dnešek a už nikdy víc, tak i tak to bylo super a stálo to za to
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2015 21:28
- Nahlásit
darenka
to me moc mrxi, musi yo hyt texky. snad se to uklidni aspon malinko...
birma
nejvxornejsi
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2015 21:29
- Nahlásit
birma
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2015 21:35
- Nahlásit
cernej caj
čajíku díky, ale pomalu ale jistě spěju k přesvědčení, že lepší už to nebude. Nějak to musím vydržet.
Musím nechat přeinstalovat dom.PC nebo mě z něj fakt šlehne.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2015 21:51
- Nahlásit
Darenka
To máš taky dobrý. Ještě přesčasy, to by mě kleplo.
birma
Adámek je teda super, tak on pořád hodnej není ani ten nejhodnější pes, takže vlastně Adam je už úplně normální
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2015 22:19
- Nahlásit
Maya
takže vlastně Adam je už úplně normální
Nebo je jeho panička zenový mistr
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 00:34
- Nahlásit
Máme za sebou další venčení ze série "jak se nasrat stokrát jinak". Plán byl jasný - na trávníku přes ulici procvičíme trik z poslední výzvy, Adam označkuje keře a sloupy, kouknem jestli jsou v kanálku potkani a půjdem domů. Dostali jsme se na trávník, když tu náhle se otevřely dveře asib15 metrů od nás, vyřítila se z nich bobrmanka a zapíchls to tak 3, 4 metry od Adama a jala sr ho hypnotizovat. Páníček bobrmanky stál na kraji trávníku a volal "Kira, Kira, Kira…" asi takovym tónem jako když přeskakuje hodně stará gramofonová deska s usínajícim vypravěčem. Po chvíli chtěla jít bobrmanka blíž a to už se Adámkovi fakt nezdálo, naštěstí se rozhodla, že teda radši půjde. My se otočili, ušli asi 3 metry a nechala jsem Adama uklidnit. Pak jsme se otočili zpátky (asi po 20 s) a zjistli jsme, že bobrmanka nejspíš překonala světovej rekord v rychlosti venčení, neb už byla povinně nastoupena u dveří a šla domů
Bydlej tři baráky od nás a potkali jsme je zatim potřetí - prvně na psim hřišti - pán vydával stejný zvuky a čuba (s elektrikoz na krku)zatim zkousela skočit mi na hlavu, sežrat mi kapsu i s tenisákem, skočit mi na hlavu, sežrat mi pamlskovník, skočit mi na hlavu, rozbít mi brejle, skočit mi na hlavu, vyděsit Adama, skočit mi na hlavu… a podruhý šla s pani a malym klukem na procházku na ostnáči.
Nebejt v tom živý zvíře, tak je to i vtipný…
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 06:25
- Nahlásit
Mórgen f pátek 13tého , jo zvykejte si, příští měsíc nás to čeká zas
Tak bylo haský včéra, vše se povidlo, až na to, že jsem večer na chalupě zavírala dveře, chtěla jsem překročit navátou sněhovou hromadu a ozvalo se kolínko
PetraK
budeš mít doma ptáka?
nenééé, u kámoše na chalupě bude, ale prijécha nakonec až dnes, páč vezou kazatelnu a včera mu jí neměl kdo pomoct naložit.
Maya
v práci děs, jak jinak, zavalenej stůl i mail
no to je právě k hovnu, čék na nemocenský bere prt prt a pak dovalí do práce a stejně si to mosí všechno dodělat
A nějaký fotos ARY toho znáte slovenská kapustnica aútulná místnůstka s nízkým stropem, včera jsem si dala do palice jen 3x
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 06:34
- Nahlásit
denyk
Tys Bukíska chudáčka musela strašlivě týrat, když se tvářil takhle
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 06:42
- Nahlásit
birma
já né, týrala ho Ary svým příjezdem, vona si s ním chtěla hrát, ale nebyla ta správná nálada, navíc má teď Blondýnu, tak co se šedivou, že
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 06:48
- Nahlásit
birma
s tou dobrmankou to je hustý . Taky tady máme jednu pixlu, která si jí pořídila a chtěla jí mít ostrou, takže jí cvičila tam, kde nebyli lidi, neměla kontakt se psy, socializace žádná. Jednou jsem jí potkala v knajpě, dobroušce bylo asik půl roku, řvala na mě jak pominutá a ona jí za to chválila. Vozila jí pořád v autě...měla jí asi 2 roky, ani nevím, kde je jí konec
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 06:51
- Nahlásit
denyk
týrala ho Ary svým příjezdem
Taky tady máme jednu pixlu, která si jí pořídila…
Lidi jsou blbí
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 06:57
- Nahlásit
Moc blbí . Má ještě dobrouše z útulku, velice mi to vyprávěla,jak mu zachránila život. Tím stylem, že pes je celoročně uvázaný u boudy, nic jiného nezažil a lidi mu tam nosí žrádlo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 07:11
- Nahlásit
denyk
v takovych kamnech varila a pekla babicka
jinak teda snad se kolinko neozvalo moc.
birma
clovek premysli, proc maji psa takovy lidi, ze...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 07:19
- Nahlásit
v takovych kamnech varila a pekla babicka
jooo moje taky, si živě pamatuju, jak venku oškubala kachnu, pak jí přinesla ke kamnům, zmuchlala noviny, zapálila je a opalovala kačeně zbytek peří, to byl smrad blééééé ale potom mňám
kachna promine
Když se včera dovařilo, tak jsem si na kamínka hodila kousek chlebíku, íkdyž ho nejím, takhle neměl chybu
jinak teda snad se kolinko neozvalo moc
v tem moment se mi docela čelo orosilo, tak jsem dopajdala
zpět a řekla jsem, že průser, že z chalupy asi ty 2km domů nedojdu. Naštěstí si kámoška vzpomněla, že jede kámoš z noční, tak Denča nažhavila tydlifoun a za 45minut byl u nás
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 07:23
- Nahlásit
denyk
tak to je fajn, ze si nemusela pecha
chudak kachna ja si to uz tolik nepamatuju, pac pak dostala babicka sporat elektrickej, ten mela vedle a dyscky sme ji pomahali delat pekace
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 08:07
- Nahlásit
birma
to je smutný, ale někdy to má i dobrej konec, podobně na tom byl labrouš u souseda, ale pak si soused nabrnk psí ženskou a i když jen na chvíli, tak mu to už zůstalo a labrouše tahá na procházky i jako 12letého dědečka
denyk
super kamna, takový se ještě prodávaj a celkem jsem i uvažovala o koupi, ale pak jsem si řekla, že častějc potřebuju zatopit než vařit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 08:13
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/zena/zdravi/361114-originaln i-cviceni-makka-ho-naladi-na-novy-den.html
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 08:16
- Nahlásit
cernej caj
sme ji pomahali delat pekace
? cooo?
Maya
že častějc potřebuju zatopit než vařit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 08:27
- Nahlásit
denyk
bramborovy placky na sucho - se tomu rikalo tam pekace.
Maya
uz prvni obrazek me velmi vydesil, protoze takhle se na nohach nikdy nenapolohuju bez toho aby mi ruply obe kolena
jo a mam zajimavej napad, kterej jeste nevim jak zpracuju - borec si uvari jidlo a pak ho nejak vysusi v susicce a to mu pry tak tyden vydrzi, tak pudu vyzkoumat vic. Jinak vim, ze kdyz ten varic a hrnek mit budu (proste ten teplej caj rano nakopne jako nic jinyho) tak zajimava alternatvia
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 08:33
- Nahlásit
cernej caj
jsem se musela kouknout co je to za první obrázek a nevím, mě by asi to asi kolena daly, ale ten zbytek těla teda nevím
borec si uvari jidlo a pak ho nejak vysusi v susicce
to jako, že si udělá třeba guláš a pak ho usuší a jí to sušený??
to si nějak nedovedu představit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 08:38
- Nahlásit
Maya
jako na protazeni ale asi dobry, no ale ja nohy do tyhle pozice proste neohnu
no tak pak samo do toho da horkou vodu a pak to sni, ze jo. funguje to asi na principu tech travellunchu (suseny lyfiolizovany (fuj to je slovo) jidlo co koupis uz v takovym sacku kam nalejes horkou vodu, 10 miinut pockas a dlabes), akorat to susi v susicce asi 24h coz ja teda nemam
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 08:41
- Nahlásit
denyk
odky se do slovenský kapustnice davaj jozevčíci?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 08:42
- Nahlásit
ke kočičímu proplanu postel zdarma, kdyby někdo měl zájem
http://www.akvamex.cz/pro-plan-cat-adult-chicken-1 0-kg-sofa-v-hodnote-600-kc-zdarma_id-33604.html
|