| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2015 21:42
- Nahlásit
Darenka
A pani, tobe preju klidek v praci, at si to nejak doklepes. Hele, jak zvlada fretice tu fenku, kdyz ji mate pres vikend na hlidani? To sem se vlastne chtela optat uz driv.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2015 21:45
- Nahlásit
Já snad budu muset nechat přeinstalovat PC. Jednu větu píšu celou věčnost. Musím třeba 10x kliknout na písmenko než se napíše. Pořád v něm chroupe jako by něco zpracovával, poslední době je to pořád.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2015 21:51
- Nahlásit
Fifi
díky, nějak to musím zvládnout. Až mi nebude blbnout PC (nebo na jiném PC) napíšu víc.
Darenka Elišku respektuje a je v poho. Eliška v sobě nezapře šelmu a je to krvelačná bestie. Vůbec bych si netroufla jí pustit na volno. Po chvílích klidu, kdy jí chovám a Darenka se přiblíží vytvoří El.husí nebo hadí krk a vylítne jí hlava dopředu a chybí už jen rozeklaný jazyk. Bohužel vím, že tohle bude problém.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2015 21:59
- Nahlásit
Fifi
To sou fakt az atypicky hodny. Klid pred bouri?
neboj ono to tak není furt, ale nechají si říct - pro mě hraje jeho věk a to , že se s ním zpravidla dá zatím dobře domluvit. Jsem na sebe hrdobec, jak jsme se porovnali s tou jeho nezávislostí a že to přehodnotil n[i][/i]a to, že rád pro mě něco udělá.Teď je mnohem horší Bubice, ona provokuje strašlivě, coura jedna hárací
t, byt i s mensim rizikem...
tam je ta potíž, že to riziko právě asi malý nebude od toho, že se pak obec může rozmyslet, že pozemek neprodá (známe jak to tady chodí, ani písemný věci nic neznamenají), přes to, že pak nakonec kolaudace neproběhne, protože tam něco nebude sedět......huf. no.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2015 22:00
- Nahlásit
Darenka
mám z vás radost paní uvidíš jaká je to úspora času.
no uvidíme, ono z berouna se dá jet vlakem, autobusem... i lodí by to šlo
Svah se dá krásně využít -kamenná zídka, skalka,.
jo jo, jen to nesmí být moc, jednou bude člověk starej a....
tak jí pochop -
a tak hlavní je, že pochopili voni mě. Tetkon tu chrápou, Štajnidlo místo polštáře její zadnici a oba to řežou nahlas
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2015 22:02
- Nahlásit
PetraK
Kolaudace je ten nejmenší problém, za prvý jí až tak nutně nepotřebuješ a za druhý když máš nedostatky, tak ti prostě daj pár let odklad, známí tady bydlej v nezkolaudovaným baráku tuším už tak 10 let, nemaj prachy, tak pořád odklady
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2015 22:07
- Nahlásit
Maya
no jo, ale - je to svým způsobem degradace toho bydlení. Půjdem z docela hezkýho bytu s dobrou cenou. Který má svou cenu - je v Prahé, ale na okraji s dobrou dostupností. Pokud prachy za něj investujeme do něčeho co následně jeho hodnotu mít nidky nebude - což by rekreační objekt nikdy mít nemohl - tak v případě, že by někdy nastaly nějaký potíže finanční a tak, a my museli prodávat a shánět jiný bydlení - budem v mnohem horší situaci, než kdyby to bylo zkolaudovaný jako trvalý bydlení, prachy by šly rapidně dolů.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2015 22:12
- Nahlásit
PetraK
aha, tys to jako myslela, že by ti to nikdy nezkoulaudovali, že by tam nebyla cesta, kdyby ti to neprodali?
Pak jedině trvat na prodeji cesty před převodem peněz a baráku, abyste to měli jistý, podepsat smlouvu s termínem atd., peníze můžou být u notáře, já myslím, že nějaký možnosti jsou, když máš smlouvu, jde ten prodej vyřídit během chvíle, taky jsme kupovali něco od obce.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2015 22:16
- Nahlásit
Maya
Pak jedině trvat na prodeji cesty před převodem peněz a baráku
to jo to jo, to určitě, bychom to tak pojali. ale ani pak nemáš jistotu, že ten dům zrekolaudujou na bydlení. Nebude se jim líbit světlá výška tohodle a onodle a - šmidra.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2015 22:28
- Nahlásit
PetraK
Tak to asi jedině se poradit s nějakým znalcem přes baráky nebo kolaudace, to fakt netuším, jaký můžou dělat v takovýhle případech ofuky.
Asi mám bejt ráda, že moje stropy 2,20 jsou zkolaudovaný už dávno?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2015 22:37
- Nahlásit
Maya
Asi mám bejt ráda, že moje stropy 2,20 jsou zkolaudovaný už dávno?
bez debaty!
tjo s nemovitostí je cirátůch!!
jdu spát, brou. Jo a co dochtoři dneska?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2015 23:13
- Nahlásit
PetraK
dochtoři jsou blbí, poslali mě už do práce
to je učení odložení pomocí krabice?
https://www.youtube.com/watch?v=A01jCOCqvfc#t=168
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2015 23:33
- Nahlásit
Fifi
co si nasusit maso? Jestli teda ti to chutna. To se da chroupat samotny a bejva dost vydatny, myslim, ze birmice susi maso i pro sebe? Nebo jen pro Adamitu?
jen pro Adama, je to tvrdý a vylámala bych si na tom zuby. Když chci pro sebe, tak mi Honza levně sežene, bohužel je tak slaný a kořeněný, že na čundry bych ho netahala, protože bych se pronesla s vodou...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2015 23:43
- Nahlásit
Maya
spíš bych řekla, že polohy na dálku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2015 06:25
- Nahlásit
petrak
tak uvidite s domeckem... jinak teda supr az naucis stajna marovat, bubi bude moct zacit platit, tak bacha na menu kterou zvoli
jinak sou hodnousi. taky je fena od feny a pes od psa tak to je supr ze mas zbladnutelnou kombinaci
darenka
hm, taky dobry teda. kamarad snad bude ok
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2015 06:48
- Nahlásit
Zdravíčko všem
PetraK
ono z berouna se dá jet vlakem, autobusem... i lodí by to šlo
oukám, jak se přibližujete k Západu ještě kousek a přijdeš i se zrzounkama k nám na kafe
tak v případě, že by někdy nastaly nějaký potíže finanční a tak, a my museli prodávat a shánět jiný bydlení - budem v mnohem horší situaci, než kdyby to bylo zkolaudovaný jako trvalý bydlení, prachy by šly rapidně dolů.
To jsou velký rizika. Nevím přesně jak to je, ale když to není stavební parcela, tak by to stejně jako objekt k bydlení asi nikdy zkolaudováno nebylo.
Ten pozemek, kde by byla cesta je obecní? Na jedné straně by t bylo dobrý, protože za to nebudou chtít velký peníze, na druhý straně to je na dlouhý lokte - než se sejde obecní rada, odsouhlasí,...
Zkrátka držím palce ať to vyjde a rozhodnete se správně!!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2015 08:20
- Nahlásit
Darenka
no nekdy sou s tim vetsi problemy, nez clovek cekal a pak je to fakt otazka toho, jak moc se do toho mista zamiluje a co je ochoten obetovat. Urcite pokud je ted krasnej byt v prahee tak menit za neco, co by vzdycky byla chata a jeste treba s problemtickym prijezdem, tak to proste se muze ukazat nakonec jako moc velkej risk. No su zvedava, co na to esuska rekne na zivo.
jinak me zas 6 tydnu pred trekem zachvacuje silenost, bych mela jezdit castej nez 1x za rok budu muset otestovat ortezu bez tech postrannich vyztuh - jestli bude dobre sedet a tak, kdyz je vyndam, nebo jestli zhanet novou (pac ty otlaky u kolene sou pak sileny
a napadla me domaci kokosova dobrutka - dava se suseny mliko a strouhanej kokos do tuku, napada me - je ghi tuk, co vydrzi 3 dny? maslo v teple asi nee ale toto by prej mohlo, pokud to nekdo znate?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2015 08:39
- Nahlásit
Morgen krafaleny
já jsem včera nějak moc pacovála a navíc jsem ráno byla ještě nějaká nedospalá a pak jsem ešče zdrhla ve 13hod z práce
Dnes odpo jdu s jedním pánem zatopit do roubenky, uvařit
asi 100 litrů slovenské "Kapustnice" a zmatlal tataráček.
N a polífku mám hrnec tak velký, že by se i Buk v něm vykoupal . Ještě jsem to v takovémnožství nigdá nedělala, tak uvidíme. Maso jsem nakoupila asik za 500Kč. Večer přijedou kucí s orlicema, tak aby měli co papat a teplíčko. Měli přijet 4 ptíci, nakonec jen dva.
Takže hlásím fifi že brka budou, budou budou a když né, tak jim nějaký vlastnoručně vytrhnu
Zítra a v sobotu večer bude velká pijatyka . Silvestr několik narozek ještě z loňska a vůbec. Střízliví zůstanou asik jen ti opeřenci
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2015 08:45
- Nahlásit
denyk
ja si rikala, kde je ti konec, ze asi moc prace v praci. tak orlice si uzij a neco nam vyfot
a poradne to i oslav a na operence je nutno dohlidnout, aby neochutnavali nebo nespadli do ty kapustnice
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2015 09:02
- Nahlásit
cernej caj
dneska ráno jsem ešče něco dodělávala, páč soudruzi v Ndr, no comment, nevím, kde se poděla německá preciznost, ptají se,
jestli stihnem udělat do konce února cca 70 zakázek a na 50 ještě ani nedodali matroš
aby neochutnavali nebo nespadli do ty kapustnice
muheheee, však noi budou venku na bidýlkách jak papoušci
To jen kdyby náhodou pršálo, tak by se sušili u kamen, jako loni Elizabeth
Jasně s focením počítám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2015 09:10
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Bubici silně hrabe, musím se velice ovládati. Mi nevadí nějaká ta neposlušnost v rámci hárání, ale ta demence, tak ta mě teda ničí a fest. Jsme ve fázi, kdy Rumíček funguje suprově a jí by člověk ubezdušil. Nechci po ní moc, nechci po ní skorem vůůůbec nic, ale sednout si kuwaaaaaaaaaaaaaa může ne??? a nemusí stát s debilním výrazem a koukat do blba. Podotýkám, že to bylo DOMA, nikoliv venku.
cernej caj
tak bacha na menu kterou zvoli
zatim platěj piškůtama
pokud to nekdo znate?
já ne-e, takže neporadim
Darenka
oukám, jak se přibližujete k Zápa
tak my si tenhle směr vybrali jako hlavní, a to co nejblíž berounu, praze, uvidíme jak se zadaří.
Tam to není úplný propadák, stavební parcela to je, to je v poho, jen je to kolaudovaný jako rekreační objekt.
ajo jo, pozemek je obecní, už jsem tam i volala, schůzi mají koncem měsíce vždycky, takže pokud bychom se rozhýbali, můžu poslat příští týden žádost a čekat na odpověď.
Maya
spíš bych řekla, že polohy na dálku
má pravdu birma
denyk
Dnes odpo jdu s jedním pánem zatopit do roubenky, uvařit
asi 100 litrů slovenské "Kapustnice" a zmatlal tataráček.
užij si to
tak jim nějaký vlastnoručně vytrhnu
sadistko
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2015 09:12
- Nahlásit
denyk
ty jo, oslava bude velkolepá. Tak se při přípravách nestrhni už dopředu a pořádně něco naspi, ať jsi čiperná čtyřicátnice a můžeš to pořádně rozbalit
Jo, jo někteří holt decentně na Valentýna, ty musíš něco vííííc - narodit se na takový den.
I když já Valentýna nějak extra neřeším, ale ta oslava narozek bude zajímavá
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2015 09:17
- Nahlásit
PetraK
tak tu žádost na obec si můžete dát a kdyby to neklaplo, vždycky z toho můžete vycouvat.
Co se týká té kolaudace, chtělo by to se asi poradit s někým známým. Znám spoustu lidí, kteří mají bydlení v rekreačním objektu. Jen nevím, jestli to mají i v občance jako trvalý pobyt. Mám známou na úřadu, kdybys chtěla mohla bych to zjistit.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2015 09:18
- Nahlásit
Darenka
Jestli je ten pozemek jako stavební a je to v tak žádané lokalitě, myslím, že by ani nebyl problém vyhnat cenu ....kdyby tedy bylo úúúúplně nejhůř (ale to nepřipouštím )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2015 09:19
- Nahlásit
denyk
tak to asi nesithate, coz
PetraK
tak za par dni bude lip
Darenka
leckdo by ji netypoval ani vic jak 30 takze ciperna bude
taky valentyna neresime
zajimavej recept bych nekdy prubla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2015 09:27
- Nahlásit
Darenka
tak tu žádost na obec si můžete dát a kdyby to neklaplo, vždycky z toho můžete vycouvat.
já tohel nerada dělám, napíšem, když se to bude zdát, že bychom to zkusili. Resp. už to mám připravené
ad trvalé bydlení v rekr. objektu - to jde, tam problém není. Já jen nechci narvat takovou fůru peněz do něčeho co by pak tu hodnotu takovoui nemělo - tím že to je rekr objekt.
cernej caj
tak za par dni bude lip
pevně v to doufám, tetkon jí to bere fest.. Pak mě zase bude pro změnu děsit tím, že je skleslá a bez nálady, páč je pseudotěhotná, pak zas bude, nebo nebude mít ty štěňátka..... bože mě trefí
taky valentyna neresime
my taky ne. Ptala jsem se včera z hecu Brtnika, co že dostanu letos k Valentýnu........... prej to stejný co loni........... prt
nějak nevidím důvod pro by mi měl někdo organizovat zamilovanej den.
zajimavej recept
mám někde něco podobnýho myslím tak se časem podívám.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2015 09:27
- Nahlásit
PetraK
ale ta demence,
to řeším spíš u lidí
debilním výrazem a koukat do blba
pipííí no víš jak, babča a ešče tytok hormóny, podrb jí nešťastnici
Darenka
přípravách nestrhni už dopředu
no já asi né, Keine stresssss , já většinu lidí na té chalupě ani neznám, jsou to známého známý, ale tak se seznámíme což? Určo to jsou skvělí lidi a když né, tak možu vodejít, já se hlavně těším an chlapy s orlama, páč to mě prostě baví. A budu tam mít v sobotu taky svojí drahou polovičku, takže tam úpá sama nebudu
Já Valentýna taky neřeším už vůbec ne s dárkama, já jsem čék,
který obdarovává své blízké jen tak a né když něco slaví.
Nejen dárkama, ale myslím, že i skutkama
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2015 09:31
- Nahlásit
cernej caj
ani vic jak 30 takze ciperna bude
tak zas nepřeháněj kecko
receptík-já si dělala něco podobného ddoma, ovesné vločky, slunečnicová semínka, med, strouhaný kokos, pokrájené mandle-to jsem zapekla v troubě a přidala sušené brusinky a sušené banány mňám s mlíčkem i bez
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2015 09:41
- Nahlásit
denyk
podrb jí nešťastnici
ze jo, chuderku
podle fotek fakt nee, mam kamaradku co ji bylo 40 na podzim ale vsichni se shodnou, ze chovanim a vzhledem tak tesne pres 30 ono fakt asi jak clovek neni morous tak pusobi mlade
jj, ale kamen urazu ta trouba prave
by se mi libilo neco s kokosem, mandlema ale nevim jak na to. kdybych si udelala jen hmotu kokos, mandle, bilek - to taky asi nevydrzi, coz
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2015 09:46
- Nahlásit
cernej caj
nemusíš do trouby, na pánvičku stačí, nebo ty nemáš ani sporák?
ze chovanim
ehmmm to raději u sebe komentovat nebudu
ono je to i tím, že čék nemá děti, prostě si na ty léta nepřipadám, včera za mnou byl v práci Kubajz a zrovna šla celá fabrique na sváču, ty pohledy s otevřenými ústy to nemělo chybu
|