| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 08:46
- Nahlásit
cernej caj
se tomu rikalo tam pekace
ach sooo
aby mi ruply obe kolena
ty voee, to není moc k smíchu já teda tohle dám v pohodě, teda dala jsem dycky, páč jsem cvičila i z Hathajógy pozici vrány třeba snad se to blbý koleno brzo umoudří
zbrnd
od tý doby, co je krize a co jsou psi přemnožení
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 08:54
- Nahlásit
skoda, ze sem objednala v pondeli granule pro kocoura
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 08:55
- Nahlásit
denyk
no ja sem je tak nedala ani jako decko, proste su spis drevo nez nejak vic mobilni.
doufam, ze jo
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 08:58
- Nahlásit
cernej caj
skoda, ze sem objednala v pondeli granule pro kocoura
to jo, mohl se jinak normálně najíst ...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 09:00
- Nahlásit
cernej caj
ale tak dřevo asik úpá nejsi, páč jako dřevo by ses na tý tyči moc neudržela
Já si dám i nohy za krk
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 09:07 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
A to byste nevěřily milé děti, co všechno se dá stihnout do pěti hodin odpoledne, kdy přijdete domů a tam na psím budniku je vzkaz - Bubice se asi 800x pos...la, ten malej kretén do toho vlítnul a roznosil to. Mám chuť je ubít, místo toho s nima jdu ven.A předsíň a kuchyň a jídelní kout jsou posety kousky WC papíru, aby bylo vidět, kde všude pohroma byla a je nutno provést důkladnou očistu. Chvíli stojíte a říkáte si, jaká jste kretén, že jste je nerozmístili obráceně- tedy Bubi jen v předsíni a Štajn v kuchyni a jídeláku. Jenže když on Štajn měl ráno divnej Štajnobobek, tak jste ho pro sichr nechali v tý předsíni, kde je čistě jen dlažba. Páč Bubice žádnej problém neměla. No . No neměla, protože si všechno schovávala až na doma asi . No jo, takže se rychle vysvlečete a dáte se do toho. 3x vytřete předsíň, 3x vytřete kuchyň. Pak očistítě všechny označená místa na koberci a následně ten koberec vyčistíte pochopitelně ještě několikrát a celej. Opět byla doma pouze houbička na nádobí, nic většího, takže je to skutečně zábava. Kolena trpí dosti. Pak se zase převléknete a mastíte na velký nákup. V půl osmé jste doma. Vytáhnete pánev , nakrájíte vepřový, hodíte na pánev, přihodíte červenou cibulku, opečete, dáte opéct papriky, rajčata, vkydnete na talíř a přistěhujete si k lince dvě židle, protože nemáte kde stolovat. Muži nařídíte, aby okamžitě otevřel láhev Fitou, které oba následně labužnicky upíjíte a tupě čumíte do blba a zjišťujete že je krásných čtvrt na devět. Do půl desátý jen tak vegetíte přičemž čokli votravujou - Bubice se nasáčkovala k Brtnikovi, Štajn mi nutil voslintanou napůl vypitvanou krysu a boj. V půl desáté vezmete malýho pejska a jdete s ním samotným ven. neb nemáte dnes kapacity na to, řešit hovadiny mrňousa a hovadiny háravky. Mrňous potká kámoše a plných 45 minut lítají bez přestávky. Oba zcela utavení a vytlemení. Přichází paní s Ronym, co si ho tuhle nehodlala odchytit, když jsem jí sdělila, že mám háravou fenu a pospíchám do práce. hmmmmmm - neříká se, že pánbůh tresce do tří dnů?? No on možná ne ale Koláče ano, takže když si připískne vytlemenýho Štajníčka a s ním se řítí i onen Rony a pani žádá, jestli může Koláče chvilku stát, aby si ho mohla odchytit, tak......... co udělá mrcha Koláče?? No? Milé děti? Ano, neřekne ani popel a kráčí pryč. Doma odprasí Štajna a vezme ven Bubici, aby se vrátila domů za dalších 3/4 hodiny tedy v jedenáct. Mno Stihla toho docela dost od pěti do jedenácti, ne? V půlnoci padá do postele kapek mrtvolná a ráno tak i vypadá . Nicméně jest ráno potěšena, když zjistí, že její akce z předcházejícího rána slaví slušný úspěch a slečna, která neřešila, že její pes velikosti přerostlý lasičky před pár dny vylítnul do Štajna, (bezdůvodně bez předchozího čehokoliv, ) a její reakcí na žádost o vodítko, či náhubek bylo, že to normálně nedělá, čímž vytočíla Koláče do bezvědomí, takže když se s nimi Koláče potkalo včera, mělo situaci přichytanou a jakmile se čokl rozeběhnul na Štajna, který šel u nohy, tak Koláče hodilo smyka a s řevem :vypadni ty srač.o debilní, do mých psů se navážet nebudeš vykoplo nožičku. A?? A??? no jo, dneska si slečna svou debilní lasičku už odchytila.
Zkrátka žijeme život plný na zážitky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 09:14
- Nahlásit
denyk
to ja nedam teda navic ale v podstate tu ohebnost nemam a nohy tak fakt nedam
PetraK
to teda nezavidim, doufam, ze je bubi OK
jinak si toho stihla vazne dost
lasicku
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 09:23
- Nahlásit
PetraK
se nenudíte
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 09:33
- Nahlásit
Maya
právě že jo
je to fakt děsnej vopruz, rochnění v excelovejch tabulkách
grrrrrrrrrrr, já myslela, žes tomu utekla
neboj na mě spadla taky další práce, bude to moc veliká zábava.
Darenka
Nejvyšší vedoucí nekomunikuje s nižšími vedoucími, takže tu práci, co na mě převedl za tu nastávající maminu posílil dnes prostřední vedoucí - nandal mi novou práci vyžadující každodenní zpracován
hůůůůůůůůůů! chtěla jsem napsat, že to znám - taky mám dva šéfy, co spolu tu komunikaci maj divnou, ale naštěstí nemám toho prostředního. Jsi na tom hůř.
birma
byl úžasnej
no ale to byl!! to byl, přešikovnej chlapec!! Radost , co?
gratuluju, moc.denyk
včera jsem si dala do palice jen 3x
promiň
kapustnici bych si taky dala!! tak si to užijte moc a nejvíc.
že pes je celoročně uvázaný u boudy, nic jiného nezažil a lidi mu tam nosí žrád
zabít, zabít je málo!
v tem moment se mi docela čelo orosilo, tak jsem dopajdala
ajta, takže ešče nedohojeno? ešče že byl odvoz
zbrnd
odky se do slovenský kapustnice davaj jozevčíci?
to neni jezevčí, ty trdlo! To je jazvečík!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 09:35 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
PetraK
a neni to josefcik?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 09:35
- Nahlásit
cernej caj
lasicku
lasička mě nas....la převelice, hodně moc. a počítala jsem s tím, že jakmile jí uvidím bude zle, moc zle. Po provedené akci jsem se zadívala na paničku a mohla ceknout, čekalo by jí totéž a dneska mě to pobavilo. I když je smutný, že až takovýhle útok někoho donutí si na svýho psa dávat pozor.
to teda nezavidim, doufam, ze je bubi OK
já taky, ona to nebyla srajda jako taková, ona podle mě teď ta čouda nemá snad ani čas se vybobkovat a pak to takhle skončí,.
Vidíš, to jsem se chtěla zeptat lidí o fen, jestli něco podobnýho neznají???? co holky?? než to vyhodím ven jako dotaz?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 09:37
- Nahlásit
PetraK
jako ze venku nekadi pac haravice a pak se doma poto?
no ja s tim urcite zkusenosti nemam ani co sme meli u rodicu predchozi 3selmii feny. vetsinou srajda znamenala ze neco snedli nebo nejaky potize a dietka a tak, nikdy ne u harani. Ale je mozny, ze haravice vic ocuchava a olizuje veci venku? a pak treba neco oblizala blbyho?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 09:39
- Nahlásit
PetraK
chudák Bubice, ale to máš za to, že jí nedopřeješ toho ženicha, kdyby měla štěňata, neměla by sračku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 09:39
- Nahlásit
cernej caj
jazevcik
nie, je to skutočně jazvečík, hej denyky?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 09:40
- Nahlásit
Maya
dalsi cestovani ale na me brrr
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 09:44
- Nahlásit
Rumštajn!
PetraK
já taky, ona to nebyla srajda jako taková, ona podle mě teď ta čouda nemá snad ani čas se vybobkovat a pak to takhle skončí,.
Vidíš, to jsem se chtěla zeptat lidí o fen, jestli něco podobnýho neznají???? co holky?? než to vyhodím ven jako dotaz?
jo jo normálka, u nás stejný.... krz flirt a zamotanou šišku si to střádala a dyž to šlo ven tak to dycky stálo za to
ale jináč teda lity lity..páč v bytě to muší bejt zážiteček
Fotila jsem dneska modela...sem si tak myslela že ho mám doma zadarmo a vono prd, všecko chtěl, všecko strašně nutně potřeboval, no tak jako odměnu za vykonanou práci jedno dostal... aby neřekl že sem pééf
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 09:54
- Nahlásit
cernej caj
to je dobrej magor tohleto
tak mě napadá, když jde takhle po ledu, taky tam musí nechávat bobkovou trasu
Fajka
a to je hezká fotka, zhnusenej ksicht nad přetahovadlem bys jako modela nechtěla?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 09:56
- Nahlásit
PetraK
jj, je, ja chtela napsat jozevcik ale uklepla sem se a pak sem to opravila aby to bylo jasny, co to melo byt pac muj kolega ma doma v sk dva jazveciky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 09:57
- Nahlásit
Maya
fotka, zhnusenej ksicht nad přetahovadlem bys jako modela nechtěla
tak ten kdybych chtěla tak jdu fotit s Fajfkou
ta je umí dokonale
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 09:59
- Nahlásit
Maya
si udela diru
Fajka
pekny pretahovadlo i fotka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 10:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
jako ze venku nekadi pac haravice a pak se doma poto?
no vona nemá na nic moc čas totiž, furt hlavně cvrdliká, jak kropičák. A podle mě jí na bobek už nezbývá čas - a to jsme ráno 30 minut, večer 30-45 minut - odpolední dvouhodinovka - tak tam něco hodí to jo, ale normoš se vždycky ráno vyvenčí komplet a zpravidla i večer, páč s nima jdu po jídle, tak aby je pak nic v pupku netlačilo. No a teď ona ráno nic, večer nic a pak to podle mě nevydrží a jak pravil Brtnik, tady se vykadilo minimálně pět psů!
Maya
chudák Bubice, ale to máš za to, že jí nedopřeješ toho ženicha, kdyby měla štěňata, neměla by sračk
furt to říkám, že je to mrcha mizerná!! no naštěstí to sračka jako taková úplně nebyla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 10:03
- Nahlásit
Fajka
jo jo normálka, u nás stejný.... krz flirt a zamotanou šišku si to střádala a dyž to šlo ven tak to dycky stálo za to
supr! díky, to jsem ráda, já si říkala, že to s tím může být spojený, tak snad za tím není nějaká jiná věc.
Fotila jsem dneska modela
tý jofka, to je supr fotka!!
cernej caj
a v sk dva jazveciky
áno!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 10:22
- Nahlásit
PetraK
supr! díky, to jsem ráda, já si říkala, že to s tím může být spojený, tak snad za tím není nějaká jiná věc.
mohlo by to bejt, aspoň v tom období hárání to u nás bylo docela častý, taky s nervama je to kapek spojený že pak to jako muší ven když se doma uklidní a je to halt drobátko řitší no ...
cernej caj
pekny pretahovadlo i fotka
no ale těch rozmajzlejch 20 rozmajzlejch a jedna dobrá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 10:26
- Nahlásit
Fajka
a jedna dobrá
háááskýý!
mohlo by to bejt, aspoň v tom období hárání to u nás bylo docela častý, taky s nervama je to kapek spojený že pak to jako muší ven když se doma uklidní a je to halt drobátko řitší no ...
jsem ráda, že je tady tahle možnost. Ona to tentokrát prožívá hodně, tak asi proto.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 10:28
- Nahlásit
PetraK
ráda, že je tady tahle možnost. Ona to tentokrát prožívá hodně, tak asi proto.
nejhorší mě dycky přišlo že co hárání to jinej průběh takže jsem byla furt jako by nazačátku bo čék nevěděl co a jak bude...no a po hárání hlavně hlídat hlídat hlídat, kor v tomhle věku.. no ale dyk ty víš..
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 10:37
- Nahlásit
Fajka
tak to je pravda, u nas je co harani to porad stejnej prubeh ale za to myslim, ze feri je hrozne citliva vuci pocasi atd, 2 roky to mela kveten/listopad, pak byla nejaka blba zima a pak to bylo cervenec a a snad brezen a letos taky nekdy v lete...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 10:50
- Nahlásit
Fajka
í hlavně hlídat hlídat hlídat, kor v tomhle věku.. no ale dyk ty víš..
vim, Fifi taky hlásila, vím to, však já jí pozoruju furt , úchylka no
cernej caj
Fajka
sem byla od vás připravená, že je to pokaždý jiný. U ní taky tím, že se postupně uvolňovala - zatím je to třetí hárání a nejvíc se rozjela , taky věkem, kdy se to natuty mění
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 11:23
- Nahlásit
totalni kopr dneska
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 11:27
- Nahlásit
PetraK
taky hlásila, vím to, však já jí pozoruju furt, úchylka no
tě zavřou ouhyle!!!
cernej caj
totalni kopr dneska
vo*e já su asi staréé... kopr jako nuda???
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 11:36
- Nahlásit
Jsem doma od zubáka. Přežila jsem!!! (asi z toho důvodu, že trhání i vrtání bude až v dubnu)
denyk
Babu ubezdušit chůdě pes
PetraK
Tvoje historky o háravý Bubince se zatměním mozku miluju jen teda to kadění ti chystat asi úplně nemusela
|