Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2015 09:47
- Nahlásit

denyk
to řeším spíš u lidí

no ale vona je hrozná!!!!!!!!!!!!! Hrozná!!! To je horší, než když si pes čuchne k háravce. Nevím asi mám štěstí na to, že psi určitým způsobem naučím fungovat i ve společnosti háravky (s Rumíčkem se ještě uvidí, to je jasný ), ale ani Murphy, ani Štófík, když bylo tohle období nebyli takhle příšerní, jako je ona. To je fakt hrůza běs a děs. A vždycky si vzpomenu na kolegyni jak vyprávěla o jejich jezevčici, jak byla na zabití - jo!!! Bubice je taky na zabití
To je fakt trénink teda , dneska už jí přistálo na zadnici plesknutí, páč sednout si může, to ne že ne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2015 09:48
- Nahlásit

denyk
ale na panvicce to podusis nebo osmazis, ale nezapeces, ne?

no zavidelia asi

Darenka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2015 09:52
- Nahlásit

PetraK
ad Valentýn - nikdy jsme ho neřešili a včera manžel překvapil - prý mě pozve do cukrárny

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2015 09:56
- Nahlásit

Darenka
to je hezky

tak on valentyn zas jen zprofanovali americani, ale jinak to vychazi z nejake tradice nebo povesti, ze v rime byl zakaz snatku aby chlapi nemohli zustat u rodin a sli do valky a knez valentyn je tajne oddaval a oni ho za to popravili. takze symbolika je fajn, ale zase ta komercni cast veci je neco, co to hrozne degraduje

PetraK
dyz te tak posloucham, mam zlatou haravici doma kazdyho zmlati asi se ji libi jen timicek

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2015 10:05
- Nahlásit

PetraK

když si sedne tak se nemůže nastavovat

cernej caj
ale tak osmažit upíct, to je úpá šumák, dělávala jsem to kdysi i na pánvičce, dyť jde jen o to, aby ten med dosáhl té hustoty, nebo jak to mám napsat, prostě pánvička v klidu

no zavidelia asi
spíš přemýšleli nad našima datumama narození

Darenka
prý mě pozve do cukrárny
hááá v sobotu ak jsme byli v Kr. Lípě, tak jsem šli kolem čokoládovny, taky jsem měla možnost jít na "jednu" ale teď mám to období, že mi jídlo nic neříká, tak jsem odmítla.

cernej caj
knez valentyn je tajne oddaval a oni ho za to popravili
ano ano, přesně a amerikanismus nebrat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2015 10:08
- Nahlásit

denyk
ja mam obdobi, kdy mi jidloa obzvlast sladky, neco rika od myho narozeni zavidim

aha, tak to me nenapadlo- ja prave myslela, ze je nutny to pomalu na malo stupnu vysusit at to nezacne plesnivet, nenapadlo me ze o je i krz strukturu

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2015 10:15
- Nahlásit

cernej caj
vysusit at to nezacne plesnivet
co by na tom plesnivělo, dyk je to jen sušený ovoce s medem
Mně to vydrželo asik měsíc, páč jsem toho měla celý plech a ještě jsem obdarovala kámoše, co hubne, pražený mandličky mňam.

neco rika od myho narozeni
jooo to znám, celý život

Už mám 7kg dole, ale ještě pořád se nenarvu do outdoor kalhot, které jsem měla loni, když přijeli v únoru. Takže jsem za rok nenabrala 10kg, ale víc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2015 10:18
- Nahlásit

denyk
vidis, tak to je vlastne supr

teda, ses dobra gratulace obrovska si musis kupovat vetsi gate a nosit s paskem

zajimavej "chleba" ze bych snad kachnu obrala o tu jeji pekarnu, co tu nabizela?

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2015 10:23
- Nahlásit

cernej caj
díky, doufám, že se mi to zas nepřepne do toho druhýho režimu navíc teda ušetřím za žrádlo, že .
Tak rifle co no běžne nosím s páskem hlásej 2 dirky rozdíl
a narvu se do jednich, co jsem téměř rok neměla na sobě.

Ad. recept mandlové máslo s tím by se m určo chtělo crcat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2015 10:29
- Nahlásit

denyk
to maslo se nekupuje v obchode?

no vidis, to ses skvela ja musela prestat nosit svatebni pasek, pac mi v nem chybi dirka

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2015 11:04
- Nahlásit

cernej caj
zajimavej "chleba" ze bych snad kachnu obrala o tu jeji pekarnu, co tu nabizela?
jo, to by tam zrovna šlo, míchá a peče dobře, nejde tam jen chléb z droždí nebo kvásku (a možná i ten by s 1/2 množstvím šel)

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2015 11:11
- Nahlásit

cernej caj

to maslo se nekupuje v obchode?
tak já myslela mandlový máslo, já jsem z vesnice tady neseženu téměř nic, před chvílí zrovna třeba Dijonskou hořčici

Prostě nerada vařím z ingrediencí, které běžně nekupuju,
páč dobře, udělám nějaký hokus pokus a pak ingredience zbydou a můžu je vyhodit.

Včera jsem dělala kuřecí kostičky v česnekovo sýrovým těstíčku,
a k tomu bramborovou kašičku, v pondělí křidýlka, předtím boloňské špagáty a karboše, prostě takový obyč žrasoooo

zbrnd
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2015 11:13
- Nahlásit

PetraK
nemám, musíš u kolegy
Kazda senska ma.

http://img15.rajce.idnes.cz/d1503/10/10994
/10994467_f32e6c68df4fbd6617c10c19da64444d/images/ P2080010.jpg?ver=2

Toz ta je sicher suprova, ale zatim se mi jeste nepovedlo ji zobrazit.

Potíž je, že při tom rozšteluju to ostatní určitě
Pani urcite je i k ty vasi masine treba navod na netu, to zvladnete, jste cholka usata! Pardon, melo jsem na mysli siskovana.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2015 11:14
- Nahlásit

jak muzete za jeden den vyplodit tolik pismen?
to se snad ani mi jeste nikdy nepovedlo!

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2015 11:16
- Nahlásit

cernej caj
Hele, jestli chceš, můžu zkusit semínkovej pohankovej chleba, esli to jde. Ale předem upozorňuju, že mandlový má u nás doma akorát špic tvar očí

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2015 11:17 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

zbrnd
jak muzete za jeden den vyplodit tolik pismen?
no páč neplýtváme talentem v několika tématech najednou (a psaní všema deseti taky teda dělá svoje) edit. a Ešuska je grafoman, ta se nepočítá.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2015 11:24
- Nahlásit

Darenka
překvapil - prý mě pozve do cukrárny

si dáte do nosa!!

cernej caj
, mam zlatou haravici doma

a ona nikdá nemá ani v těch nejlepších dnech tohle dementní chování? Pak závidím

denyk
když si sedne tak se nemůže nastavovat

dobře chápu, ale tak ať si vodpustí ten debilní výraz!

zbrnd
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2015 11:41
- Nahlásit

kachna_a psaní všema deseti taky teda dělá svoje
ttak já zas ale nemám tech deset spojenejch blanou ze?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2015 11:43 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

kachna_
a co by v tom teda slo delat krome chleba? (kterej stejne asi moc delat v principu nebudu) - ja pekarnu driv dycky chtela, nez sem prestala jist pecivo

mandlový má u nás doma akorát špic tvar očí tak jedno voko tam na zkousku dat muzes, no ale co kdyz vam to zachutna?

a to bys byla moooc hodna

denyk
sem myslela to mandlovy, by se pak asi mohlo zpracovat jinak, no ale pravda, ze to taky bezne nekupuju

zbrnd
pac sme zensky, sme ukecany v realu i ve virtualu

PetraK
nema, maximalne treba doma na timika trochu, ale cizi psy vubec

zbrnd

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2015 11:55
- Nahlásit

cernej caj
co by v tom teda slo delat krome chleba?
marmeláda, nekynutý buchty, kynutej sendvičovej chleba - to mám vyzkoušeno a jde to dobře.
A jak říkám, můžu zkusit, jak moc v tom půjdou čistě pohankový (mám teda pohankovou celozrnnou jenom) věci.
Jo a ještě těsto na slanou nevařenou marmeládu.

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2015 12:04 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Rumštajn ve spolek!

psíček má pravdu ! vás dočíst je nadlidskej výkon, a bo já nadlid nejsu tak to ani nezkoušim. Co Ešuska už budou mít štěníky? Již máte vyřešen jídelák na trek?

Svět je fakt děsně malej, ted si ode mě objednávala nějaký věci paní co prej bydlí na protějším kopci, a když mělo dojít na předání tak jsme zjistili že její muž dělá od nás 500 metrů ve vedlejší vesnici..

zbrnd
ttak já zas ale nemám tech deset spojenejch blanou ze
tak Kachna už blánu taky nemá to je třikrát dokázaný

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2015 12:07
- Nahlásit

Fajka
Kachna už bánu taky nemá to je třikrát dokázaný
v tom případě bych ale dodala, že kachna jich rozhodně nemá deset!

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2015 12:14
- Nahlásit

zbrnd
Kazda senska ma.

a to si řikáš Nadbůch, když nevíš, že já nejsem nějaká každá?

Pani urcite je i k ty vasi masine treba navod na netu

kdo čte návody???????

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2015 12:16
- Nahlásit

zbrnd

pojenejch blanou z

neřikej přede mnou slovo Blána. Vo Bláně nechci slyšet do doby, než dojdu domů a bude tam na mě čekat královna všechn dementních háravých fen!

worick
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2015 12:56
- Nahlásit

PetraK
než dojdu domů a bude tam na mě čekat královna všechn dementních háravých fen! - ten titul už má sousedovic Dášena Nečtu přesně, co vyvádí Bubice, ale pokud ti ještě neutíká za psama způsobem, že jim rozerve ploty...na Dášenu nemá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2015 12:56
- Nahlásit

kachna_
tak kdyz bys vyzkousela, budes hodna - akorat ja nevim, jestli bych chtela drozdovej a kvasek doma v polnich podminkach 100% delat nebudu, tak zas nevim, jestli bych to vyuzila

Fajka
nojo, svet je malej sem si kdysi kupovala objektiv od borca v jiznich cechach a vyzvedaval ho muz co tam nahodou ten den byl , takze napred probihala komunikaci dobry den, bla bla, s pozdravem XXX a desne seriozne se resilo jak to predame, pak sme vyresili muze a pak mi prisel vecer po predani mail "zdar" pac se ukazalo ze si s muzem predali nejakou informaci, dle ktere identifikovali, ze se zname z netu

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2015 13:14
- Nahlásit

cernej caj
kdyz bys vyzkousela, budes hodn
tak já zkusim nějak modifikovat ten recept, co jsi dávala. Sladká vím, že jde (i když teda sladkou ze 100% pohanky jsem ještě nedělala).
Sýr a mlíko může být?

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2015 13:40
- Nahlásit

cernej caj
nema, maximalne treba doma na timika trochu, ale cizi psy vubec

žiš ščastná to žena!!

worick
Nečtu přesně, co vyvádí Bubice, ale pokud ti ještě neutíká za psama

se přiznám, že na tohle by nedošlo.

Fajka
Ešuska už budou mít štěníky
myslím, že na to už jsme obě za zenitem. Ona věkem a já nervy

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2015 14:05 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
že na to už jsme obě za zenitem. Ona věkem a já nervy
dyž musíš tak musíš to nějakej zenit neřešíš..leda že by to byl Zenit a měl štyry tlapy a studenej čumec

cernej caj
, svet je malej sem si kdysi kupovala objektiv od borca v jiznich cechach a vyzvedaval ho muz co tam nahodou ten den byl , takze napred probihala komunikaci dobry den, bla bla, s pozdravem XXX a desne seriozne se resilo jak to predame, pak sme vyresili muze a pak mi prisel vecer po predani mail "zdar" pac se ukazalo ze si s muzem predali nejakou informaci, dle ktere identifikovali, ze se zname z
to je taky dobrý

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2015 14:07
- Nahlásit

Slunííííí
A ešče lepší zpráva je, že prudička z kanclu je nemocná
a jde na kontrolu až v pátek, to se budeme všici těšit do práce

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání