| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2015 14:28
- Nahlásit
birma
ty taky šílená puberťačko
do kina nejdem, ale v pivovaru to asik bude horší
(ikdyž bez coly )
cernej caj
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2015 14:29
- Nahlásit
cernej caj
nechces se stavit k nam na brigadu?
jako že bych vám dostavěla barák, nebo tak něco?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2015 14:30
- Nahlásit
denyk
do kina nejdem, ale v pivovaru to asik bude horší
já bych skoro řekla, že tvoje puberta nijak s místem (ani colou) nesouvisí
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2015 14:31
- Nahlásit
teď jsme přijeli po hoďce v lese (jezdíme opravdu za humna - do Kateřinek). No a museli jsme přerušit parkování, neboť nám klidným klusem těsně před autem proběhly tři laně a mladý jelen (vidlák - opravdu jsme si je hezky prohlídli) . Pořádný krávy jsou to - proti tomu je srnčí opravdu maličké zviřátko...
Night po vypuštění z vozu (na volno) hodně čenichal (už nebyli pochopitelně vidět, ale dal se v pohodě udržet na cestě. Zase se ukázalo - že pokud není v dohledu pesm tváří se fakt poslušně...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2015 14:37
- Nahlásit
birma
ako že bych vám dostavěla barák
dostavěla barák, pochytala blechy ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2015 15:35
- Nahlásit
birma
stacilo by umyt okna, po tech 4 letech by se siklo ale jestli se citis na dostaveni : D
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2015 15:57
- Nahlásit
cernej caj
stacilo by umyt okna
mně taková brigádka čeká u Honzy, jestli dostaví někdy ten záchod, abych byla ochotná tam jet a že tam je oken požehnaně
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2015 16:28
- Nahlásit
Dneska bylo:
Gustave, už umím zastavit !!!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2015 16:48
- Nahlásit
Fajka kolik jsi toho nachodila za prázdniny s neteřkou?? Nebo ji zničíš až teď o víkendu ?? Nebo ona tebe ??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2015 16:56
- Nahlásit
Xerxová
kolik jsi toho nachodila za prázdniny s neteřkou
ještě nic páč jsme měli v práci kvapík a oni stejnak měli svůj program, jezdili na sjezdovkách nahorůůů a dolůůůů...
ale záftra dorazí a hned hned chce jelito ven a ťapat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2015 16:56
- Nahlásit
Xerxová
Nebo ji zničíš až teď o víkendu ?? Nebo ona tebe ??
zatím ničím já jí, ale ještě tak dva tři roky a jsem v ři...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2015 17:15 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
včera Terezka oslavila 2.narozeniny
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2015 17:18
- Nahlásit
Janiii
Už dva ??? toto letí!!!
gratulace !!! a že jí přejeme nějakého fešného ženicha
Co Apolenka?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2015 17:20
- Nahlásit
Fajka
Co Apolenka?
užíváme si ji ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2015 17:21
- Nahlásit
Janiii
užíváme si ji ...
jako že to není dobrý ?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2015 17:28
- Nahlásit
Fajka
není no
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2015 17:36
- Nahlásit
Janiii
není no
do hajzlu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2015 17:44
- Nahlásit
Patulinecek.
Koukam na biatlon, bavi me komentator s vyslovnosti, francouzka Bezkundova...
Janiii
Terezce preju vsecko nej k narozkam!
Apolence - chjo, at si uzijete jeste hodne peknych dni, at se drzi!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2015 17:52
- Nahlásit
Janiii achjo - nemocný pes je hrozně smutná věc, hlavně když se neví, jak přesně pomoci.
Mladší chlupatici přeji vše nejnej
Fifi taky jsem si teď jako kulisu biatlon pustila - dopisovala jsem resty, rektorovi jsem měla dneska něco dodat a zpracovala to až teď. Ale stihla jsem to - je ještě pátek?? Je
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2015 18:18
- Nahlásit
Janiii
všechno nejlepší Terezce k narozkám, taková mladice
kachna
i muj levnej tablet měl u sebe redukci z mikro usb na normální usb,takže tam jde zapojit obojí, takže tenhle dražší by to měl mít taky a nebo případně by asi nebyl problém dokoupit
jinak k tabletu klávesnice mi připadá jako blbost, protože ty ťukací klávesnice na nich jsou dost velký na pohodlný psaní a jde to líp než na normální klávesnici
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2015 18:45
- Nahlásit
maya
na dlouhy psani je klavesnice lepsu
janiii
terezce vse neerrj a vam s apolenkou jeste hodne pekneho
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2015 19:15
- Nahlásit
cernej caj
no teoreticky by tam měla jít připojit i bezdrátová ne?
ale nevím, mě to nikdy nenapadlo řešit, protože se mi na tabletu píše dobře, to spíš bych potřebovala klávesnici k mobilu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2015 19:21
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/vase-zpravy/ustecky-kraj/dec in/1297-29355-pohadkova-krasa-zmrzle-vody-brtnicky ch-ledopadu-a-jeskyne-vil.html
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2015 19:36
- Nahlásit
Maya prijedes?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2015 19:39
- Nahlásit
Maya to mi radost redaktor tím článkem neudělal - to tam budou davy (vždycky po takovéto reklamě se zvedne návštěvnost) a my zrovna před chvílí přemýšleli, že bychom zítra jeli. No - asi to ještě posuneme.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2015 19:40
- Nahlásit
Maya
teoreticky jo - ale zas asi bude drazsi.
me vadi psat delsi veci a pise se mi dementne a u klavesnice hlavne muzes psat poslepu a nemusis hledat ty pismenka - pac klavesnice te navede na klavesu, ale dotykac ti fyzicky nedava konce jednoho pismena takze msis furt hlidat abys byla spravne
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2015 20:07
- Nahlásit
Xerxová ja bych se zas toho tolik nebala, velka akce tam byla minuly vikend. A lidi tohle planuji dost predem
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2015 20:35
- Nahlásit
no - oni nám zítra na oběd dorazí příbuzní a vařím pro 8 lidí (to mi neva - jsem zvyklá a většinu mám předpřipravenou už teď). Ale nemohli bychom se u ledopádů zdržet, byla by to dost spěšná akce (Víly a zpátky). A jet dost daleko na otočku se mi nechce.
Na stranu druhou se mi nechce tahat psa na dlouhý výlet (takže to by se hodilo), neb ve sněhu tak děsivě řádí, že se mu večer rozevírají packy (a to už se mu dlouho nestalo). Dneska se během hodiny v lese nezastavil ani na pikosekundu - je to pablb sněžný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2015 20:38
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
cíplo Koláče, cíplo
a mělo doma zrzavou ošetřovatelku a zrzvaýho ošetřovatele, kteří oooovšem byli místy buďto velmi otravní - jako když kupříkladu Rumíček přinesl plyšomyšu k házení už potisící, nebo když se Bubi nutně potřebovala mudlat, protože má ty hormonální nálady. No a nebo byli naopak velmi nedbalí, to když se hodlali sexu oddávati. Když se mi podařilo osvětlit Rumikovi, že jako ne-e. A že má nechat ten pumlíč, co má Bubi místo frndy napokoji, tak........... přišla Bubi a ...... hodlala pořádat sexuální orální orchije .... mno. to se to pak choří!. Tak aspoň se Rumíček naučil vyhazovat čtyři kelímky do odpadkůch.A dnes mi udělal vekou radost Brtnik, neb jsou již nějakou dobu s Rumíčkem kapek v poslušnostním rozporu. Tak si dnes na mou radu vzal pytlíček s tlustým od šunky a piškoty a pískacího šroubovák. A choval se dle inštrukcí a......... světe div se........ měl hodnýho pejska. Z Rumíčka se stala drbna - sedá u balkonových dveří, jako sedával občas Ešátor a monitoruje okolí a k tomu si kapek povídá. A Bubi je prostitůtka, páč tady právě stála nad Štajnem a kroutila zadnici.......... co udělal nebohý chlapínek? No jistě vstal a že by si teda dal jako rád číst............... je to tu cvokhaous,
asi vás nebudu dočítat... nebo mám? stalo se něco neočekávaného?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2015 20:43
- Nahlásit
PetraK
hlavně že žiješ pani!
|