Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2015 19:17
- Nahlásit

Xerxová
všichni asi maroděj, nejvíc asi chudák ešuska, která se tu ani neukáže

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2015 19:17
- Nahlásit

Bry vecir. Me boli zado. Esuska zdravi a pozdravuje, prepadla ji kripecka a je chcipla.
vlk
Vlkuuuuu!
Xerxová
Chudak Najtik, fakt to s kamosema nema jednoduchy. A torze u bernacka, hruza ((

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2015 19:18 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

Fifi
a tak že ešusku taky pozdravujeme, ať brzo pošle chřipečku do pryč a pro příště ať si pořídí tablet, do něj může ťukat i v posteli s chřipečkou

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2015 19:19
- Nahlásit

Maya
To nevim, nevim, je na tom s technikou asi jak ja. A i bez netu se da zit. Co ruka, rozcvicujes?

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2015 19:33
- Nahlásit

Fifi
s tabletem umí i moje tříletá neteř
no jo, rozcvičuju, je to krapet lepší a kdybych nebyla blbka, co si při nalejvání konve brkne rukou vo zeď a přivohne si jí tam kam to ještě nejde tak že se málem počůrá bolestí, tak by to v klidu už ani nebolelo
ale jo, jestli se to bude zlepšovat jako odvčera do dneška, tak dobrý, včera jsem dala myš u pc jen asi půl hoďky, dneska už hoďku a ruka mi zatím neupadá, tak snad za tejden dám těch nutných 8 hodin

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2015 20:20
- Nahlásit

Rumštajn!
ted jsme se vrátili z práce byli jsme u zákazníka...
děsný... a nemůžu čumět do vobrazovky krz to voko krvavý.

Dodělám nejnutnější nabídky co mě zákazníci honěj a musím zaklapnout víka nebo mě to voko upadne

Jo a dneska volali z ŽOOO že potřebujou něco vohřejvat, jestli se na nás můžou vobrátit...takdoufám že to nebé bazén pro sloni ale na služebku do žoo bych jela hnet

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2015 20:26
- Nahlásit

fajka tak si tam případně dávej pozor, víš, že tam mají hlavně u šelem v poslední době dost chybiček... Tak aby tě nesežral nějaký ten tygřík či levhart

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2015 20:32
- Nahlásit

Xerxová
víš, že tam mají hlavně u šelem v poslední době dost chybiček...
to nevim??? mě to nějak uniklo ...

Tak aby tě nesežral nějaký ten tygřík či levhart
při mým štěstí budou chtít přihřejvat vodu krokodýlům a budou chtít at si to změříme rači my
myslím že to by přetlouklo i tu drůbežárnu zatím nepřekonanou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2015 20:39
- Nahlásit

nejdřív jim pár lvů zabil bílou tygřici... Tak na brigádníka vběhl tygřík do uklízeného výběhu, dost ho pocuchal a pak se procházel venku (a po ZOO chodila školka a policie měla pohotovost...) no a nedávno zdrhnul sněžný levhart... Myslím, že docela slušné skóre

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2015 20:41
- Nahlásit

bydlíme docela blízko ... je to sranda, když ráno při procházce slyšíme řvát šelmy či hulákat pávy či gibony (ale ty hlavně v létě) ... no a už jsem si říkala, že by mě ani nepřekvapilo, kdybych nějakou tu šelmičku na zahrádce potkala. Třeba by měl Najtík konečně kámoše

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2015 20:42
- Nahlásit

Fajka
při mým štěstí budou chtít přihřejvat vodu krokodýlům a budou chtít at si to změříme rači my
Good luck teda. Ale videt zakulisi Zooooo, to muze bejt hodne zajimavy.
Viko zaklapni, krhavy, hlavne zas, simte!!! nespadni!
Cevka k cevce se vine, mas ted oci kazdy jine.
Sibe mi, sibe...

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2015 20:43
- Nahlásit

Xerxová
nejdřív jim pár lvů zabil bílou tygřici... Tak na brigádníka vběhl tygřík do uklízeného výběhu, dost ho pocuchal a pak se procházel venku (a po ZOO chodila školka a policie měla pohotovost...) no a nedávno zdrhnul sněžný levhart... Myslím, že docela slušné skóre

hustýýý já si teda pamatuju jen tu zabitou tygřici víc sem nějak nezachytila..ale tohle se stalo v Liberci a nám volali z ústí ... tož jsem na to převelice zvědavo aby nebylo pokračování koméédie Dva lidi v ŽOO

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2015 20:56
- Nahlásit

Xerxová
Myslím, že docela slušné skóre
Tyjo, to teda! Ja v liberecky ZOO byla pred drahnymi lety, nelibi se mi. Je to tam maly, vybehy ci voliery pro zvirata z myho pohledu nedostatecny. Ja celkove ZOO nemusim, jediny, co vydejcham, je asi ta ve Dvore.
Třeba by měl Najtík konečně kámoše

Fajka
a nám volali z ústí ... tož jsem na to převelice zvědavo
To ja taky, tak dej pak vedit.

birma
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2015 23:11
- Nahlásit

Miluju tréninky! Konec hlášení

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 06:33
- Nahlásit

birma
to zni skvele

fifi
takze esuska marodi s kripeckou, chudak doufam ze aspon tvoje zada budou brzo fit!

fajka
tak ktrokodyla nezavidim avoko taky ne at jebrzolepsi

maya
tak bud vofafrna a trenuj pomalu.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 06:35
- Nahlásit

kuk Marodi, koukejte se zdravit... Až na Vlka - ten se má zdravit až v březnu (myslím, že to tak chtěla )
Dneska ráno máme zimičku - mínus devět mi ukazuje teploměr. A já se divím, že i když je snídaně dávno připravená, oba klucíííí chrápou nahlas v ložnici... Dorazil na ně zimní spánek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 07:27
- Nahlásit

Xerxová
ze, vsichni chcou do prace a vlk chce domu Tak vsem idealne to, co si preji, aby brzy nastalo;)

a ja se divila ze mi omrzali usi a ruce cestou do prace asi prituhlo.

jeee, tak jim zavidim, taky bych spala ale malokdy i o vikendu to de dyl nez do 6

Maya
jaka je s mormonama sranda? ja nekde slysela, ze na otazku "ste stastni" mam odpovedet ze jo a ze jim to veme vitr z plachet ale pani me zastavila zda znam knihu tak me to zaskocilo rikala, ze se muzu vzdelat ve vire tak sem ji rekla, at se tedy vzdelava a ja se pujdu vzdelavat v tom, co zajima me a mizela sem pryc

vcera sme byli v cajovne, dorazila i Vero, tak taky zije a buldozer, minule strasne nekontaktni se tam valel po kamaradce v jeji cerny sukni do prace a vypadal, ze je nejvetsi mazel sveta

Darenka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 08:21
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Marodům přeji brzské udravení.
Fajce doporučuju otevřít výrobnu na jelita, aby měla na svou krev nějaký odbyt Doufám, že už je očko lepší a koleno taky.
Birma
to zní velice pěkně, když píšeš že miluješ tréninky
Vlk
ty jo, jak se ti podařilo mě vyblejskout - viz ta fotka Jagušky
cernej caj
Mrtvé blechy - tak to už určitě spějete k vítězství

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 08:32
- Nahlásit

Darenka
no ja taky doufam, dostanou ted novou pipetu - frontline, co nam doporucil deratizer, no ale nevim, hodne lidi rika, ze frontline uz neucinkuje, tak kdo vi, no.

jak bojujes v praci?

Darenka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 08:40
- Nahlásit

cernej caj
Nekonzultovala jsi s vetem jestli je vhodné takhle krátce po tabletách dávat ještě frontline? Já bych z toho měla strach nacpat do nich tolik chemie během týdne.
V práci - k tomu se snad ani nechci vyjadřovat. Ten objem práce který mi chtějí přendat od té nastávající maminy není ani zdaleka tak malý, jak líčil p. ředitel. Navrhl mi, čeho se mám ze své náplně zbavit - ale nějak se netrefil, protože je to zrovna věc, která úzce souvisí a navazuje na podstatnou činnost mé práce, takže tudy cesta nevede.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 08:49
- Nahlásit

Darenka
no ja myslim, ze to uz bude 14ti denni rozestup, protoze mesic budou mit pristi tyden od posledni pipety (oblasti pusobnosti by se to nemelo kryt s pipetama) a navic ty tablety sou zas jen proti blecham ale ne proti klistatum. Je pravda, ze je to "hodne chemie" v blizkou dobu, ale zas ne tolik, aby to vyjimecne byl takovej problem si myslim.

Darenka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 09:06
- Nahlásit

cernej caj
Raděj bych asi zavolala vetovi a ujistila se .......

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 09:12
- Nahlásit

Hlásím, že overálek se asi osvědčil a budeme kupovat ještě dva a tílko. A holky měly včera pravou otcovskou výchovu. Michal je vyzvedával v sokole, cestou se stavili v hospodě, kde dostaly lentilky a spát šly bez večeře (páč přeslechl, že chleba je v autě)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 09:13
- Nahlásit

Darenka
Lze kombinovat se spotony, velmi spolehlivé proti blechám, bez účinku na klíšťata. pisou na strankach jedne veteriny.
ja si myslim, ze v tomto pripade to zas tak nutny neni, protoze ani nemam psy s nejakou netypickou nebo blbou reakci a celkem pochybuju, ze by byl veterinar nejak proti v tomto pripade.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 09:15
- Nahlásit

kachna_
tak to je skvely ze bych si nasla ten odkaz a koupila neco segre? kdyz to pujde dobre, bude to breznacek/breznacka

tak myslim, ze lentilkyocenily vic jak chleba

Darenka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 09:21
- Nahlásit

kachna_
njn, co chceš - chlap no
ale holkybyly asi spokojený - tolik zážitků a ještě lentilky navrch

denyk
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 09:49
- Nahlásit

Brej den
včera po procházce jsem upadla do kómatu a vstala až ve 21:30. poslední dobou jsem toho moc nenaspala, tak asik proto.
Dnes už sněhálo, teď sluňákuje, takovej aprílek prostě

Marodům přeji brzké uzdravení, u nás taky nic moc, téměř půl dílny je doma, šéfík cípnul v úterý, kolegyni taky není dobře, jen enyky-denyky se drží

kachna_
cestou se stavili v hospodě, kde dostaly lentilky a spát šly bez večeře (páč přeslechl, že chleba je v autě)
hááááááááá, se tu směju, njn pinďata si o véču určo samy říkat nebudou a lentilky mňám

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 09:51
- Nahlásit

denyk
enyky denyky je skvela, drzi se na trekovkach nebo na to hazek bobek?

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 09:56
- Nahlásit

Darenka
co chceš
nic, tohle myslím je to, co si budou s radostí v dospělosti připomínat , byla jsem pravda trochu překvapená, ale to je včechno
kdyz to pujde dobre,
tak teď už je to na nejlepší cestě,ne?

denyk
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 10:02
- Nahlásit

cernej caj
to hazek bobek?
tak nějak
jednu berli jsem měla venku v sobotu za bytovkou, den po té
co mi je dali na chíře a pak už nikdy
Se furt každej ptá a votravuje co mi je
No a chodím normál, včera jsem byla s kámoškou, jejím synem a kindervajíčkama, no docela terény, tak jsem šla pomalu, ke konci jsem to už trochu cejtila, ale tak....
No musím do těch Brtníků prostě !

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání