Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 13:09
- Nahlásit

Maya
psani na telefonu je holt vysokej levl,
Inu, my se starejma modelama...
jsem sla vopatrne jak starej vomacka
Sikovna!
cernej caj
a co ty, je to lepsi?
Spis ne, nez jo. To je dycky tak na tejden, ale ridit zvladnu a normal fungam, jen se kroutim jak zizala na hacku.
a druhej den bylo to auto cely zarovnany od toho odhrabavace, rikal muz, ze to musel odhrabavac udelat naschval...
To asi naschval nemoh udelat, kam jinam by to hrabal, nez na stranu? Tady snih uz taje, zadna hruza, jelo se celkem dobre.
u nas se ty jazyky delaj hodne pac vitr to vsechno zfoukne z poli do silnice
No zlaty ty dreveny zabrany protijazykovy. Kdyby lidi nebyli hovada a nekradli je, hodne to pomaha.
takze du dneska koupit novej biokill
Booze, dyk uz musite bejt uplne vybiokillovany.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 13:17
- Nahlásit

Fifi
no mohl tu hromadu snehu zarovat metr pred autem ane primo na to auto prece... bych nechtela najit rano auto zahrnuty po strechu snehem a jinak siroko daleko ani snehova kapka

hm, to me mrzi, mas to aspon v teple a mazes, mazes?

no na vystrikani toho obleceni, co pude do pytle (pac kdyz blecha mohla cucet na pradle, taky na nem mohla naklast blesatka

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 13:22
- Nahlásit

cernej caj
no mohl tu hromadu snehu zarovat metr pred autem ane primo na to auto prece..
Nevim, ony tyhle stroje, kdyz jsou rozjety, tak nezastavujou. Nebo mu to jako najust nekdo bagrem na auto nandal?
mas to aspon v teple a mazes, mazes?
Brufen, mazani trezalkovym olejem a chuze jak robot. A cela se otocim. Jeste se coby bonus naucim couvat na zrcatka asi.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 13:37
- Nahlásit

Fifi
rikal muz, ze ty hromady snehu byli nandany kolem auta z zepredu, zezadu i z boku, ze to proste vypada ze mu to tam nahrnul schvalne

tak to by byl supr bonus a fakt si to drz v teple, ja uz dneska jakztakz ale spavam s termoforem teda na rameni

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 13:56
- Nahlásit

cernej caj
auto cely zarovnany od toho odhrabavace
michal vyprávěl, že takhle zarovnali auto šéfovi v bejvalý práci

Holky už vybraly kravičku od Ešusky a v levnejch knihách proměnily peníze za hračky - kachničku, maxibublifuk a panenky

Darenka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 13:57
- Nahlásit

Fifi
Jeste se coby bonus naucim couvat na zrcatka asi.
No aspoň k něčemu jsou ty peripetie dobrý. Já couvám vytočená v pase až mám pocit že si vykroutím páteř. K tomu, aby mě záda definitivně klekly už možná moc nechybí, tak se snad přihlásim na doučovací hodiny do autoškoly, aby mě couvání na zrcátka naučili

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 13:59
- Nahlásit

kachna_
tyjo, kravicka holkam nadojila?

tak to je supr, ze si vybrali neco na hrani nebojis se tech hracek? ze budou nejaky china toxic?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 14:00
- Nahlásit

Darenka
muz ac zrcatka pouziva, tak hlavne na dalnici je zvyky se doleva divat vzdy - viz slepy uhel, co se jednou malem stala divocina ale ja se nastesti zrovna koukla a vydesene rvala a od te doby se muz diva dycky jeste i okem pokud chvili nesledoval situaci v zrcatku a mohlo tam neco pribit

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 14:03
- Nahlásit

Fifi
ej paní churavá, ať je brzo líp

Maya
ať ručka nezlobí, možná by to chtělo nějaké rehabilitace,
ale po sádře je to nějakou dobu takhle normální

U nás tedyk apríl, slunilo, pak sněhákovalo, teď mi příjde, že to taje

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 14:09
- Nahlásit

Darenka
Já couvám vytočená v pase až mám pocit že si vykroutím páteř.
To ja prave vetsinou taky. Ale ted mam jinsi zrcatka a fakt se to da. Navic, kdyz se otocit nemuzes.
cernej caj
tak hlavne na dalnici je zvyky se doleva divat vzdy - viz slepy uhel,
Vsak se prodavaj takovy ty udelatka jeste, na zrcatka, kdyz nejsou lomeny, abys slepymu uhlu predesla. Kor za jizdy, ne pri slimakovitym couvani. Coz mi pripomina, ze je musim taky zakoupit.

birma
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 14:11
- Nahlásit

Darenka
Jenže u nás je zřejmě chyba u páníků, bo se asi dost pejskovi nevěnují a ani ho nenaučili být sám doma.
Tady je taky chyba u majitelů, měli si pořídit čivavu a ne bígla, ale on mě sere už tak dlouho, že ho fakt nelituju.

Maya
bez premii budu mit akorat asi tak na tu vodu se suchym rohlikem
Tak to buď ráda, žes nevyřadila ze szravy lepek

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 14:29
- Nahlásit

birma

cernej caj
nebojis se tech hracek? ze budou nejaky china toxic?
No Marťovi bych tam nic nekoupila, ale třeba barbie bych nevěřila ani o chlup víc.
Má to český balení, popisky, citovanou českou normu, tak snad dobrý, ne?
Fifi
Coz mi pripomina, ze je musim taky zakoupit.
náš pažout má slepý úhle jako kráva a ještě má jeden "superslepej" pro couvání, už jsem párkrát málem vzala sloup u sokola

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 14:39
- Nahlásit

birma
blbaa
kachna_
náš pažout má slepý úhle jako kráva a ještě má jeden "superslepej" pro couvání, už jsem párkrát málem vzala sloup u sokola
Ja si tohle musim hlidat i v obyc zadnim, pri jizde. O couvani cudne mlcim, kdyz vim, ze fakt nezvladam, rad vzdy nekdo blondynu za volantem nahradi. Dneska to bylo o pomerne snadnym vycouvani, jen halt se krk neotocil, tak zrcatka pomohly.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 14:41
- Nahlásit

Fifi
vidis, to sem ani nevedela, po tom se podivam

birma
myslis, ze civava min steka?

kachna_
tak to asi jo, ja vetsinou co tam vidim tak je takovy jako "rozpadnu se 3minuty po zakoupeni" ale zas je pravda ze tu navstevuju jen takovy mini a moc neknihovej sortiment neznam.

to se pak hodi ty s tou pipaci signalizaci, z jo

Darenka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 14:43
- Nahlásit

cernej caj
Jo, na silnici taky zpětná a boční zrcátka používám, jen u toho couvání to nějak nedávám a je jednodušší se vytočit v pase
No a s mrtvým bodem mám taky zkušenost, naštěstí se špatným koncem. Od té doby si dávám majzla
birma
No u nás je to ten fr.bul co ani fr.bul vlastně není - spíš boston ter. Je mu rok. A je nám ho líto. Bohužel to má na nás takový vliv, že se bojíme, abychom našeho psa dokázli vychovat tak, aby se nestal dalším teroristou v domě. Zdravý rozum mi říká, že bych to snad zvládla, ale ten červík pochybností a strachu ve mě stále hlodá se stejnou intenzitou s jakou přes chodbu štěká soused

Darenka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 14:46
- Nahlásit

kachna_
taky máme Pažouta a má fakt blbě průhledný ty široký sloupky. Navíc máme jen 3 dveřák.

Fifi
Dej se brzy do kupy. Tyhle bolesti jsou hodně na houby

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 14:50
- Nahlásit

Darenka
No a s mrtvým bodem mám taky zkušenost, naštěstí se špatným koncem.
Nastesti?
A je nám ho líto.
Chudak pes.
Zdravý rozum mi říká, že bych to snad zvládla, ale ten červík pochybností a strachu ve mě stále hlodá se stejnou intenzitou s jakou přes chodbu štěká soused
Tak az poridite stenika, treba budete brat i tohohle, jako partaka ven. A nenech se hlodat, vy ste sen kazdyho chovatele, tak dukladna priprava se hnedtak nevidi.

cernej caj
vidis, to sem ani nevedela, po tom se podivam
Jo, jen prilepit na bocni, stoji to pak kacek. Snad se kachna neurazi.

birma
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 14:52
- Nahlásit

cernej caj
myslis, ze civava min steka?
myslim, že čivavě by režim, co má ten bígl stačil (a kdyby ne, tak by se ten její štěkot snad nenesl celým domem). Ale bígl je prostě aktivní lovečák navíc šlechtěnej na to, aby měl jasnej, zvučnej a zdálky slyšitelnej hlas...

Darenka
Bohužel to má na nás takový vliv, že se bojíme, abychom našeho psa dokázli vychovat tak, aby se nestal dalším teroristou v domě
jak jsem tě tu poznala, tak bych řekla, že bude v nejhoršim terorizovat vás a vy bez něj nikam nepůjdete, než abyste obtěžovali sousedy

Darenka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 14:55
- Nahlásit

Fifi
naštěstí se špatným koncem
- se šťastným

tak dukladna priprava se hnedtak nevidi
zodpovědní jsme to jo, ale to nestačí. Prostě v sobě musí mít člověk ten správný cit. Panebože, snad se jako páníci osvědčíme.

Darenka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 14:59 - Změnil/a: Darenka
- Nahlásit

birma
jak jsem tě tu poznala, tak bych řekla, že bude v nejhoršim terorizovat vás a vy bez něj nikam nepůjdete, než abyste obtěžovali sousedy
Doprčic, přestanu tě zvát na pivo, protože jsi mě odhalila a pak to tu naprášíš přesně tak, jak to je. Odhadla jsi nás přesně. Bohužel to není asi to pravé ořechové jak bysme se k tomu měli postavit.
Od vás jsem už stačila zjistit, že naprostá oddanost je spíš na škodu a musí k tomu člověk jít trochu s nadhledem. To je teď hlavní úkol tohle si narvat do hlavy.

birma
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 15:05
- Nahlásit

Darenka
Bohužel to není asi to pravé ořechové jak bysme se k tomu měli postavit.
tak já to za špatný řešení nepovažuju, pokud to člověk vnímá jako problém a pracuje na řešení a nebere to jako setrvalý stav.
Od vás jsem už stačila zjistit, že naprostá oddanost je spíš na škodu
Tak to určitě ne ode mě

Darenka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 15:16
- Nahlásit

birma
Tak to určitě ne ode mě
Už to bylo dřív - z mých slov jasně vyplynulo, jakej jsem závislák na čoklídovi a holky mi psaly, že je to jistá cesta do pekel. Věřím tomu. Pejsek by si ze mě udělal asi rychle vytíráček zadku

Darenka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 15:17
- Nahlásit

Za chvíli balím a jedu dom.
Užijte si hezký den.

birma
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 15:20
- Nahlásit

Darenka
jakej jsem závislák na čoklídovi a holky mi psaly, že je to jistá cesta do pekel. Věřím tomu
Tak takhle jo. Já jsem to původně psala spíš z pohledu ohleduplnosti vůči okolí
Pejsek by si ze mě udělal asi rychle vytíráček zadku
No hlavně pokud by byl trochu labilnější, tak by ho to asi rozložilo.

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 15:27
- Nahlásit

Darenka
jakej jsem závislák na čoklídovi a holky mi psaly, že je to jistá cesta do pekel. Věřím tomu. Pejsek by si ze mě udělal asi rychle vytíráček zadku
Muze a nemusi, zalezi, jakou zavislost myslis. Ja jsem zavisla na cubkach, ony na me. A coby vytiracek zadku si nepripadam. Ale vseho moc skodi, zkratka jak u vseho, primerene, primerene.

birma
pokud by byl trochu labilnější, tak by ho to asi rozložilo.
Ja jsem ted malem rozlozila Kremyla na atomy. Mota se pod nohama, kdyz se nemuzu poradne hnout. Tak jsem ji pantoflem zlehka prislapla predniho tlapacka, omylem, kvikla. A sla po Bazune? jakoze ta ji to zpusobila? Ne uplne ve zlym, ale vybit si bebi. No jak sme chvili predtim tutaly navzajem, zaznel hromovej hlas a DUDU prikazani! Bo jinak uz se prsila Ag, ze se dcerky zastane - ponekud traskava atmosfera asi na pul minuty byla. A voila, kremylek labilek pochopil, zadna bitva se nekonala. Cuza jedna prastena otvajleri.

birma
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 15:31
- Nahlásit

Fifi
Tak jsem ji pantoflem zlehka prislapla predniho tlapacka, omylem, kvikla. A sla po Bazune? jakoze ta ji to zpusobila? Ne uplne ve zlym, ale vybit si bebi.
trubkááááá

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 15:36
- Nahlásit

birma
trubkááááá
Kravka! Tohle maj rtw nejak v sobe, co kvikne, jde se dobit, co me zaboli, jdu po nejblizsi mozny pricine. Ala Dorota zakousla do ohradniku... Perdel pujde konejsit a starat se.
A vubec, kde je hlavni stracena Esusova dneska, ze by se ji pritizilo?
A janiii, jak se dari Apolence??

birma
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 15:42
- Nahlásit

Fifi
co me zaboli, jdu po nejblizsi mozny pricine
nejen rtw, přesně tohle mi dělával Altárek.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 15:42
- Nahlásit

Fifi jsi dobrá. Ukočírovat smečku tří bab (vlastně čtyř) není nic lehkýho.

Jsme teď přijeli z lesa - krásně reagoval (taky žádný pes nikde nebyl), přivolání všechna ukázková. Řádil, snažil se vyskočit na strmou stráňku a nedošlo mu, že ten sníh zboku navátý se s ním utrhne. A utrh - pes sjel do příkopu a zavalila ho lavina prašánku. Nesmírně ho to rozradotstnilo a rochnil se v té návěji jak prase v bahně... On je vážně pablb - žádná naše doga se neválela ve sněhu, nenorovala s hlavou hluboku v závěji...

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 15:49
- Nahlásit

Xerxová
A utrh - pes sjel do příkopu a zavalila ho lavina prašánku. Nesmírně ho to rozradotstnilo a rochnil se v té návěji jak prase v bahně..
Ja to kretyno zive vidim! Ma radustku ze zivota, prevelikou.
A ja tik z vrabcu, krmim poctive a ted to cimcara v krouceny vrbe jak na jare, to me zase budou stvat.
Ukočírovat smečku tří bab (vlastně čtyř) není nic lehkýho.
Ale je, kdyz je znas.

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání