Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 18:04
- Nahlásit

Maya neutaji priste se kazdyho osobne zeptam pred vstupem esli nezna Bukiho . To musim zitra povypravet o pancicce spodarozroutky co byla s nama v kine

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 18:11
- Nahlásit

cernej caj
no s těma mormonama by teoreticky mohla bejt sranda jako s jehovistama když se jim začneš šťourat do těch jejich knih, i když pravda knihu mormonů až tak neznám jako bibli
jehovisti u nás byli jednikrát někdy v devadesátkách a tak jsem s nima hodila řeč na téma člověka jako obrazu božího a ty divný počty žeber, odporoučeli se nakonec rychle a od tý doby se mi nějak vyhejbaj

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 18:12
- Nahlásit

denyk
musíš holt vodit Bukiho pořád s sebou, toho každej pozná

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 18:32
- Nahlásit

tip na film, i když osobně myslím, že jestli se někdo takhle blbě cejtí už ve 30, tak je to asi spíš na diagnozu, ale asi chtěli do filmu mladej nahej zadek
http://www.novinky.cz/kultura/360189-recenze-lepsi -zmrzly-zadek-nez-vikend-s-manzelkou.html

denyk
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 18:44
- Nahlásit

Maya
si priste vemmu do kina triko s Buki . Filmecek vypada dost huste teda .

Darenka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 21:22
- Nahlásit

Tinta76
To jsou výborné zprávy o Ludřence. Tak konečně si bude moct pomalu zaskotačit, ale zatím opravdu jen pomalu, jestli se tedy nechá aspoň trochu ukrotit
denyk
To víš, svět je malej, jak se ukázalo v kině Škoda, že jste o sobě s Tintou nevěděly, to by pak bylo rušivých momentů asi víc

Darenka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 21:28 - Změnil/a: Darenka
- Nahlásit

Maya
k té recenzi:
Nor moc nemluví, ale diváci při běhu slyší
normálně jsem čekala, že bude následovat " pleskání pytlíku o stehna" a ono prd.
Tedy tu norskou přírodu bych viděla moc ráda, ale ten příběh jako takový......nevím, nevím.

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 21:34
- Nahlásit

Rumštajn vespolek,
nestíhám, jen se jdu podělit, tak chtěj vyhřívat tropickou řeku , takže budou pravděpodobně piraně a krokodýli

Tinta76
vedle v řadě za náma seděl páreček, pili cocacolu asi z "drink to go" kelímků a prděli brčkama (naštěstí jenom při reklamách), tak doufám, že jste to nebyli vy
denyk
ty voeeeee no to vis ze jsme to byli my pubertaci

tak to jste fakt pobavily

denyk
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 21:43
- Nahlásit

Fajka nam staci malo ke stesti . Je krokodylci zajimave

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 21:58
- Nahlásit

Darenka
normálně jsem čekala, že bude následovat " pleskání pytlíku o stehna" a ono prd.
teda Darenkooo
Fajka
to zní zajímavě, hlavně ty pirani, třeba dostaneš jednu darem

Darenka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 22:06
- Nahlásit

Maya
teda Darenkooo
No já už jsem tu víckrát zmiňovala, že mám tu obrovskou představivost
Když jsme jezdili na vodu, jednou to bylo s partou, kdy mužský večer po postavení stanů hráli fotbal bez trenek. Dodnes nechápu proč. Dost to tu mužskou krásu degradovalo. No a když jsem viděla v té recenzi fotku běžce bez trenek, hned jsem si vzpomněla na ten fotbálek.
Fajka
Super práce - určitě budete muset do ZOO hóóódněkrát zajet a vyměřovat a zkoušet a zase vyměřovat a pak jednat a pak instalovat a pak......... täk budeš mít hafo času si tam pobýt a pokochat se a krokodýlky poňuňat

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 22:10
- Nahlásit

Darenka
kdy mužský večer po postavení stanů hráli fotbal bez trenek.

To lepsi zenska bez podprdy, pravda.
Fajka
takže budou pravděpodobně piraně a krokodýli
Buh s vami. Ale zase, nebude potreba koberec.....

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 22:56
- Nahlásit

a tady máte něco na dobrou noc
https://www.youtube.com/embed/sGF6bOi1NfA?autoplay =1&autohide=1&showinfo=0&rel=0

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 06:37
- Nahlásit

Pátečééék, jupíjej

Představuju vám Tosáka Bruna, kámoška už vybrala,
takhle vypadají v 5ti týdnech a tady si něco vysvětlují

Darenka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 07:03
- Nahlásit

Zdravíčko všem
denyk
To jsou krásní ňuníci. Co je Tosák?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 07:05
- Nahlásit

kuk - venku o něco tepleji než včera - jen mínus pět. Dovařila jsem teď po ránu čočkovou polívku, aby v poledne byl rychlooběd bez potíží. Night žebral i česnek...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 07:07
- Nahlásit

Denyk tosátka jsou krásná (i když bych tosa-inu nechtěla ani zadááára ) to je přeci jen "těžší oříšek" než jsou ty moje dogy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 07:13
- Nahlásit

denyk Tinta76
vedle v řadě za náma seděl páreček, pili cocacolu asi z "drink to go" kelímků a prděli brčkama (naštěstí jenom při reklamách), tak doufám, že jste to nebyli vy

ty voeeeee no to vis ze jsme to byli my pubertaci
no to ste me teda rozesmali jak svina po ranu, to taky nevymyslis toto

jinak pekne uzivejte vyletovani, jak s ludrenkou tak s denyky, obe to potrebujou na zotavenou

Maya
ten sladkej mi nesmrdi ale ten syrovej nebo jakej maj v multikinech smrdi jako zvratky aja bohuzel mam jen jedinou reakci na tento smrad

my sme jednou meli akci ze holky se prevlikly za kluky a kluci za holky a kamoska u niz v byte sme se prevlikali a vyrazeli pak ven bydlela proti nejakymu baraku jehovistu a ty jehovisti kdyz nas videli byli fakt bozi, ty ksichty a reakce

Darenka
teda ja nevim, ale to muselo byt dost desny takovy fotbalovi nahaci

denyk
tak stenitka sou to pekny, to jo

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 07:35
- Nahlásit

Darenka
Tosa Inu takový medvídek

Xerxová
(i když bych tosa-inu nechtěla ani zadááára
já taky ne, nejsem ta správná osoba na takové plémě, mě překecá i maďar

cernej caj
no to ste me teda rozesmali jak svina po ranu, to taky nevymyslis toto
no já se včera taky smála jak magor, píšu to Kubovi a on na to: " To jsme nebyli my, páč my měli kofolu"

aja bohuzel mam jen jedinou reakci na tento smrad

Darenka
k těm naháčům, já jsem od přírody velký stydlín, takže nic pro mě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 07:41
- Nahlásit

denyk

tak ja bych se na to nebyla ochotna ani koukat, bleee na nahace

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 07:42
- Nahlásit

cernej caj
mně teda na nahatým chlápkovi taky nepříjde nic moc úžasnýho

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 08:05
- Nahlásit

denyk
včera sem poslala balík, ptala se, jestli chci doručení dneska nebo příští týden stačí tak sem řekla příští týden, kdyby v tom nebyla cenová bota, určo se mě neptá

budeš tam mít knížku, můžeš dát kamarádovi, budeš asi vědět kterýmu až ji uvidíš

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 08:08
- Nahlásit

cernej caj
jé kujůůůů

budeš asi vědět kterýmu až ji uvidíš
asi tomu, co už není kamarád?

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 08:18
- Nahlásit

Rumštáááájn
Ešuska ulehla, venku zzzzzzima
inu přitopíme

Mím myší dilema - mám si nechat svojí drátovou pramyšku (je jí cca 13, možná víc) a jolkám koupit bezdrátovou malomyš, nebo drátovou malomyš pro všecky?

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 08:22
- Nahlásit

kachna_
Ešuska ulehla, venku zzzzzzima
inu přitopíme

to se jí určo udělá líp

myši nevlastním, tak ti neporadím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 08:23
- Nahlásit

denyk
aha, to sem nevedela, ze uz neni kamarad no tak si s nou poradis

kachna_
ja cvhuliporemyslela ze to vypada skoro jak cssr

malomys je na <> mas ruce ve vetsi kreci a podle me pokud s pc delas hodne a mas starou dratovou, tak kup malomys jen holkam protoze pri delsi praci je to vic nepohodlny dle me (ja bych se sve stare dratomysi teda nezbavila ani doma, ani v praci a tu doma co mam, tak ma... hm... 11 let? a malomys si muzes od holek pujcovat a pak se rozhodnes, jestli by ti sedla vic

Tinta76
# Zasláno: 6 Úno 2015 08:25
- Nahlásit

Bré ráno!
Sem dycky něco napíšu a pak už nemám vůbec čas na nějakou "diskuzi". Teď jsem v kolbeně a zrovna svačim
Jsme včera vyrazili s ludrou ven, jako to ste nezažili! Na napnutym vodítku vřeštící jak debyl, neukočírovatelná, mi z ní málem rupla céfka Ale pak jsme házeli míček do sněhu, ve tmě, tak se aspoň trošku unavila, bo ho pořád v tom sněhu nemohla najít
Ale je to teda fakt trubka - jsme včera přišli z práce, tak vítala a skákala a skákala a lítala okolo, na zahradě taky pořád skákala a lítala a vítala a míček nosila, následně doma pak taky furt lítala s míčkem a při jednom doskoku na sedačku to normálně pustila ... se ta blbka zapomněla venku totiž vyčurat

denyk
Tyvoe jako fakt nářez Tož až někdy zas pudeš do kina, tak dej vědět My teda raději chodíme k nám do Luže, ale když holt tenhle film u nás nedávali ...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 08:29
- Nahlásit

Tinta76
chudinka, tak dlouho nemohla ven že teď když může zapomíná na povinnosti

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 08:32
- Nahlásit

cernej caj
ze uz neni kamarad
já to tušila ale pššššt

Tinta76
Na napnutym vodítku vřeštící jak debyl, neukočírovatelná
se nediv, také bych vřeštěla jak debil po tak dlouhé době pipíííí

Tyvoe jako fakt nářez
no to je ale jste se raději ani nevotočili, jak jste se báli co za máčovky za váma sedí
Já si říkám pořád, že ten můj pes nemůže být normální ikdyby chtěl, když má doma mě
V sobotu budem v Krasný Lípě, snad tam někde nezabloudím,
páč budu jen s čoklísama "přítel" je v práci a večer do pivováru
Tinta76
Prošli jste už Köglerovu naučnou stezku? http://www.krasnalipa.cz/index.php?menu=98
my se na ní chystáme, kousek už jsem prošla s kámoškou.

My teda raději chodíme k nám do Luže,
tak to klíďo dovalíme, není to zas až tak daleko

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 09:14 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

denyk
tak to klíďo dovalíme
tak ono je otázka, jestli nemáš dát vědět spíš proto, aby Tintovi mohli vyrazit jinam

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání