Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 10:20
- Nahlásit

denyk
tak pomalu rozchazis, to je supr

Darenka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 10:39
- Nahlásit

Denyk
Doufám, že na tě neprskly v práci taky nějaký chorobný bacil a budeš dál běhat jako laňka bez berlí
Ale to chození asi raděj nepřeháněj. Nech tomu čas.

birma
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 11:05
- Nahlásit

kachna_
holky měly včera pravou otcovskou výchovu. Michal je vyzvedával v sokole, cestou se stavili v hospodě, kde dostaly lentilky a spát šly bez večeře (páč přeslechl, že chleba je v autě)

Darenka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 11:22
- Nahlásit

Hlásím, že jsem spolu s obědem sežrala i půlku svého zubu, který se mi odlomil. To je během měsíce už podruhý. Doufám, že i tentokrát to projde ven hladce

birma
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 11:26
- Nahlásit

kdybyste se chtěly mrknout na šprta ve Wamině FB výzvě

Darenka
Hlásím, že jsem spolu s obědem sežrala i půlku svého zubu, který se mi odlomil.
to se mi taky občas stane tak ať zub nebolí (průchodu bych se nebála )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 11:31
- Nahlásit

Darenka
tak to je blby, no tak snad to bude OK a zubar ti to spravi

ja dneska sezrala s obedem i dve rakvicky se slehackou a mam pocit, ze prasknu a rozparou me zevnitr, brrr jak byli sladky tak mi z toho bude blbe

birma
skvely

birma
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 11:33
- Nahlásit

cernej caj
ja dneska sezrala s obedem i dve rakvicky se slehackou
a byly bezlepkový?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 11:42
- Nahlásit

birma
dyt tam je jen cukr a snih a slehacka, lepek by tam byt nemel

birma
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 11:45
- Nahlásit

cernej caj
dyt tam je jen cukr a snih a slehacka
tak to jo, já je nikdy nedělala, tak netuším z čeho jsou. Ale dostala jsem na ně teď kvůli tobě chuť

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 11:58
- Nahlásit

birma
taK ja je taky doma nedelam ale to je fakt klasicky cukrovy "testo", tuna cukru, tuna cukru, zapomela sem tunu cukru, zloutky, maslo a slehacka ted citim, ze mi asi ta tuna cukru neudelala nejlip takze aspon mas prenesenou zkusenost ze by ti bylo spatne a aspon se nemusis trapit tim ze nejsou po ruce

birma
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 12:32
- Nahlásit

cernej caj
Když mně by asi špatně nebylo, moje zažívání už si zvyklo, že cukr tvoří většinu stravy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 12:36
- Nahlásit

birma
ciraaaa zavist

birma
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 12:49
- Nahlásit

Huž máme vypsanej agi tábor - 13 ze 14 míst předběžně obsazeno už před vypsánim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 13:06
- Nahlásit

birma
to je taky dobry tak snad ste to stihli se zapsat

Darenka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 14:33
- Nahlásit

birma
Šikovná dvojka (tedy vlastně jednička) na tom videu.

cernej caj
z rakvičky se šlehajdou závidím jen tu šlehačku

Zub mi upadl ze zadní strany - celá půlka, zbyla jen velká plomba a sklovina z přední (pohledové strany). Je to těsě vedle stoličky ze které mi to upadlo stejným způsobem před měsícem.Zubařka to tehdy nijak neřešila, jen zbrousila trochu tu plombu.

Darenka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 14:34
- Nahlásit

birma
Gratuluju, na táboře bude veselo a zase se posunete o kus dopředu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 14:46
- Nahlásit

Darenka
au to zni dost desive, tak at te to dlouho netrapi a zubarka uz ti to poradne vyresi

Darenka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 14:47
- Nahlásit

cernej caj
zubarka uz ti to poradne vyresi
já doufám, že to nebude jednou na klapačky ale vyřeší to můstek - snad

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 15:05
- Nahlásit

Darenka
tak pokud mas cast zubu pryc, tak to by vyresila i nejaka umela cast zubu na to, ne? pokud mas koren a kus zubu kterej by sel zaplacnout

Darenka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 15:25
- Nahlásit

cernej caj
Musela bys vidět všechny mé zuby, co kus to perla, takže mě v budoucnu čeká nějaký radikální zásah.

Za chvíli valím dom, mějte hezké odpolko

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 16:15
- Nahlásit

uffff - někdy si říkám, že to bude ještě hodně tvrdý oříšek - ten můj hřebeček španělské vysoké školy... Dneska opět část procházky kráčel po zadních a "kopytama" mlátil ve vzduchu... Stačil jeden uječený vořech za plotem. Ale stále si říkám, že když na ledu to zvládám, tak že až tak vážně to nemyslí protože kdyby fakt chtěl... tak jedůůůůůůůůů po ledůůůůůůů

Tinta76
# Zasláno: 5 Úno 2015 17:35
- Nahlásit

Dobrý den celý den!
Jenom jsem vám chtěla sdělit, že již nemáme dilema. ATB jsme ludřence dali naposled tuším v neděli ráno a finíto
V sobotu má bejt krásně, tak někam vyrazíme, dál než 2 km, ať si potvora zvyká ... Ale spíš si budem teda zvykat my

denyk
jsem něco zpětně tady hledala a dočetla, že jste byli ve stejnej čas na stejnym filmu, to by byla dobrá náhoda, kdyby to bylo ve stejnym kině vedle v řadě za náma seděl páreček, pili cocacolu asi z "drink to go" kelímků a prděli brčkama (naštěstí jenom při reklamách), tak doufám, že jste to nebyli vy

denyk
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 17:37 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Tinta76 ty voeeeee no to vis ze jsme to byli my pubertaci svet je malej, skoda zes nevedela driv

Tinta76
# Zasláno: 5 Úno 2015 17:44
- Nahlásit

denyk
Počkej, to jako fakt??? Ve Vanďáku v Pančavě??? Jsem totiž koukala, že to dávali i v Děčíně a tam to asi máte blíž, ne?

denyk
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 17:49
- Nahlásit

Tinta76 jasne ve vandaku nekecam delali jsme trochu ostudu reklamy nas nebavili pak jsme byli hodni . Jen tam bylo malo mista na nohy tak jsem si tu nemocnou chtela hodit na sedacku predemnou a tam jste sedeli vy tak jsem si netroufla . Do DC to mame kilometrove dal i pres NDR. Tvl to mam dost

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 17:52
- Nahlásit

Tinta76
vedle v řadě za náma seděl páreček, pili cocacolu asi z "drink to go" kelímků a prděli brčkama (naštěstí jenom při reklamách), tak doufám, že jste to nebyli vy
denyk
no to vis ze jsme to byli my pubertaci

Blizka setkani tretiho druhu.

tak někam vyrazíme, dál než 2 km, ať si potvora zvyká ... Ale spíš si budem teda zvykat my
Pomaloucku, polehoucku, neprehnanet. A super, ze je cajk i bez atb uz ale teda konecne, to byla peripetie teda!

denyk
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 17:53
- Nahlásit

Fifi jsme byli odhaleni, popcorn nemeli byla jen kofola

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 17:56
- Nahlásit

denyk
popcorn nemeli
Este ze tak! byste tam delali s popcornem asi straslivy veci.

denyk
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 17:58
- Nahlásit

Fifi asi jo . A pred predstavenim na chodbe predemnou Kuba klecel, ale film byl super

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2015 18:01
- Nahlásit

denyk
hlavně popcorn strašlivě smrdí
ale jak vidno, člověk se neutají nikde

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání