Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 20:46
- Nahlásit

PetraK to je dobře, žes už mezi živými

Jizerky mají úžasný prašan, mrzne, slůňo svítí (tedy teĎ ne slůňo, ale hvězdičky) - prostě krásné dny. Snad počasí vydrží a vy všichni dorazíte živí, zdraví a doháraní

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 20:50
- Nahlásit

birma

jo žiju, ale vypadalo to, že když budu ležet, sežerou mě ty dvě ludry zaživa, mrchy aktivní. když dokázal spát jeden , přicáral se druhej.musela jsem bejt krutopřísná

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 20:50
- Nahlásit

petrak
vitaj mezi zivymi

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 20:51
- Nahlásit

Xerxová

vůlbec, vůbec se netěšim.

to hárání je zatím dobrý, spíš ftipný. teď si tipuju, že je Bubi tak zvaně v nejlepším. Stojí nad Štajnem a nabízí se mu, ale!!!! venku o ni psi zájem nejevím. Tak asi že von je to prtě, co pořádně neví.

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 21:07
- Nahlásit

PetraK
Ale. zombie?
je zatím dobrý, spíš ftipný. teď si tipuju, že je Bubi tak zvaně v nejlepším. Stojí nad Štajnem a nabízí se mu, ale!!!! venku o ni psi zájem nejevím. Tak asi že von je to prtě, co pořádně neví.
Spis se muze madam harat treba jeste dva, tri dalsi tejdny... Nepodcenovat, nenechat chvili o samote. Tyhle starsi cubky muzou mit harani fakt zvlastni a treti tejden hup na vec.
Kdyby byla v nejlepsim, opravdove, tak Stajn to jiste pozna.
Kuryruj se.
sežerou mě ty dvě ludry zaživa, mrchy aktivní. když dokázal spát jeden , přicáral se druhej.musela jsem bejt krutopřísná
To neuskodi, aby poznali taky nakej "klidovej" rezim.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 21:16
- Nahlásit

tak asi dám budík na 5:30... a pojedem ráno směr Denykovo...

vlk
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 21:50
- Nahlásit

Xerxová
sraz u kina se spoďárama v ruce ????

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 22:26
- Nahlásit

cernej caj

vitaj mezi zivymi

díkec milý čajdo. já pro Tebe mám nějaký návrhy na mlsání. Páč jsi psala, že ráda sladký.................. co??
Fifi
. Nepodcenovat, nenechat chvili o samote. Tyhle starsi cubky muzou mit harani fakt zvlastni a treti tejden hup na vec.

joooo jojojo, počítám s tím. když jsme pryč, oddělovačka. a když jsme tu - tak tvrdej dozor

, tak Stajn to jiste pozna
ten pozná tak leda prt! to spíš se řídím podle ní, že ona má teď velkou chuť

To neuskodi, aby poznali taky nakej "klidovej" rezim.

táááák to úplně asi nevyšlo

Kuryruj se

asi myslim, že jsem skončila

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 22:28
- Nahlásit

vlk
sraz u kina se spoďárama v ruce ????

mám jen pár dotazů
1) u kterýho kina
2) jaký spoďráy
3) proč mám bejt u kina
4) proč musím mít spoďáry?

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 22:29
- Nahlásit

PetraK
koukám velkomajitelka fory žije, tak to je super
musíte mít teda doma veselo, alespoń se nenudíš při kurýrování

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 22:31
- Nahlásit

PetraK
bo denyky blbne v kině, ale jelikož se nic neutají, byla odhalena majitelkou sežranej spoďárůch, kterážto pojala taky nápad jít do stejného kina

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 22:37
- Nahlásit

Maya
musíte mít teda doma veselo, alespoń se nenudíš při kurýrování

ano to je dosti výstižné. mně fascinuje Štajníček. Je nejen děsně něžnej v "námluvách " ale je taky hrozně dobře ovladatelnej a vtipnej. Já prostě nevím jak to dělá, ale prostě se tváří neuvěřitelně.

bo denyky blbne v kině, ale jelikož se nic neutají, byla odhalena majitelkou sežranej spoďárůch, kterážto pojala taky nápad jít do stejného kina

jakože denyky sežrala Tintě spoďáry v kině? ?????

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 22:39
- Nahlásit

PetraK
jakože denyky sežrala Tintě spoďáry v kině? ?????
tak kdo ví, když tam prej i prděla brčkem

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 22:41
- Nahlásit

Maya

am prej i prděla brčkem

ty vole sodofka a komora!!!

jednou tu nejsem a tady se dějou věci!!

a jak moc jsme zablešený?

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 22:43
- Nahlásit

PetraK
blechy jsou stále, ale mrtvý, tak snad bleší anabáze u čajů spěje ke konci

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 22:58
- Nahlásit

Maya
blechy jsou stále, ale mrtvý,

NO VIVÁÁÁÁT

Blecha cípla,
nevstane,
čajda už se raduje

V klicu máže luxovat a prát
nemusí se blechy bát!!!!!!!

a jak ty s tlapou? dobrý?

U mě se stalo něco divnýho. Jak mě po tom ataku furt bolely ty záda -nejen krční pátéř, ale i dole, bederní. tak............ nevím vůbbec proč, ale když jsem ulehla s chorobou, tak to přešlo............ ešivá zcela nečekaně se i tam zapojily homeopatika nevím, ale můj strach, že to záda odskáčou, se nekonal.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 23:01
- Nahlásit

tady je veselo

Bubi má divokospaní buď se honí s tou velko smečkou, o který povídal Brtnik, že jí dneska potkali při venčení a Rumíček byl velkovorný a Bubi nadšená ze smečky asi deseti psůch, který fšécky honila a vrtěla si u toho párečkem a pravděpodobně si vybírala manžela, který o ni ale nejevil zájem a nebo s ní tetkon lomcuje čirá vášeň

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 23:18
- Nahlásit

PetraK
no ono chřipajzna se vyznačuje právě tím, že při ní bolej záda a další klouby případně, takže když to vyležíš, tak cajk
tlapa ujde, bych řekla,ž e je v tom stavu asi jako před sádrou a mám někdy pocit, že už to tak zůstane nafurt

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 23:20
- Nahlásit

PetraK
to znám, takhle ze spaní běhaj i kočky a někdy si u toho i mňoukaj

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 23:32
- Nahlásit

Maya
no ono chřipajzna se vyznačuje právě tím, že při ní bolej záda a další klouby případně, takže když to vyležíš, tak cajk

já vim. ono mi najednu stranu bylo, jak když mě zbijou gumovým pendrekem, ale - tetkon se nesměj, jo? -ale jak jsem brala tu arniku - kvůlivá zádům,tak ta má mimochodem i další věci na starosti, takže to, že mě ve čtvrtek bolelo v krku, pořešila velmi záhy a myslím, že to celý i držela pod pokličkou - tzn. žádná horečka, žádný pocení, jen mírnej průběh (i jsem poslušně fakt ležela a chlastala bylinky a jedla převážně ovoce a zeleninu.) jediný co bylo divný, že jsem furt a furt a furt spala. což já neznám. K arnice jsem přibrala ještě jednu věcičku a šlo to rychle. Moje dochtorka, která je taky příznivec homeo mi to celýu schválila a pochválila mě. No zítra na výletě se uvidí, jak moc jsem cajk

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 23:35
- Nahlásit

Maya

to znám, takhle ze spaní běhaj i kočky a někdy si u toho i mňoukaj

jojo, u nás je díky fůře zážitkůch o divoký spaní často postaráno jen jsem si říkala - vzhledem k jejímu rozpoložení, že je schopná pozvat k nám na kafe i kocoura , jestli je to sen sekcuální a nebo čistě společenskej

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 23:36
- Nahlásit

PetraK
no doktoři většinou teda zase říkaj, že při chřipce je horečka dobro, protože zabije ty viry, tak těžko říct, ale super, že už tě to přešlo, já to měla jednou v životě a stačilo, doufám, že teď mě epidemie mine když nikam nechodím

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2015 23:37
- Nahlásit

PetraK
a proto já říkám furt, že fena háravá mě nesmí přes práh

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2015 00:00
- Nahlásit

Maya

e horečka dobro,

jo měla by být, páč spaluje.

říiaj, že tetkon toho koluje víc než jen tak jenda křípka, krom tý jedný je i ta varianta, že horečky v podstatě nemáš, nemáš vellký potíže a furt spíš /po sto letech jsem spala furt I ZA BÍLÝHO DNE!!!) a plus obyč onemočnění co v tuhle dobu jsou. čert ví co jsem drapla. Podle mě to nebyl ten hlavní proud..
Páč si moc dobře pamatuju opravdobou chřipku - to mě zmlátili, měla jsem halucinace, horečky, nemohla jsem jít ani na záchod - brr. tohle byla pocházka růžovým sadem.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2015 00:01
- Nahlásit

Maya

a proto já říkám furt, že fena háravá mě nesmí přes práh

mno, jsem taky říkala, že mi fena nesmí přes práh natož háravá!! A co na děláš??? Je tu. leží tu vedle mě, funí, před půl hodinou mi ležela hlavou v klíně a mudlala se............ pak jí zakaž jít přes práh

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2015 00:10
- Nahlásit

hele ženy vysvětlí někdo neználkovi jednu věc?

jak to, že se u vlků najde celočernej jedinec?? vůbec nemám tucha o tom jak se chovaj barvy v chovu. Jen mě prostě zajímá jak se u vlkošedých jedinců vezme celočernej jedinec. Tůchám, že Maya podá vysvětlení, páč to tu kdysi někde vysvětlovala u psů????

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2015 05:26
- Nahlásit

PetraK je to genetická "chybka" v "kódu barev" - stejně jako jsou černí levharti či jaguáři, nebo naopak bílí jeleni či tygři. Pokud budeš chtít, najdu někde i podrobný popis genů odpovědných za barvy...

jedeme do Kyjova. Ne na Moravu, ale k říčce Křinici na ledové víly. Chtěla jsem vstát před šestou... a tak jsem vstala před pátou... Jdu vyhnat kluky z duchen a jedééééém. Svíčky i zápalky mám. Nezapomněla jsem.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2015 09:12
- Nahlásit

PetraK

jinak nestiham nestacim, ale na basnicku musim reagovat

Maya
kdyz nehara tak muze?

Xerxová
p3eknej vylet

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2015 10:09
- Nahlásit

hmmm - tak ani víla. Jen jedna první mohykánka - úplně maličká tlustá - taková larvička od budoucí víly... Mrzlo, mínus deset. Šedo. Slůňo vylezlo až u Varnsdorfu, pak už všude krásně, námraza, sněhové jazyky. Zpátky jsme jeli přes Žitavu (a stavili se pro jogurty a sýry... )
Jdu vařit - přijedou příbuzní na oběd - u stolu nás bude osm. Maso jsem si předpekla včera, vývar na polívku taky mám... takže pohodička pohoda

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2015 11:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

trošánek nám mrzne, tak si zavoláme topiče életrárenskýho

Tak za chvíli vyrazím konečně ven!!! Juché!! Bubi si dnes vedla domů ženicha .. echm...no neni to terno.... byl to ratlik

Xerxová

je to genetická "chybka" v "kódu barev" - stejně jako jsou černí levharti či jaguáři, nebo naopak bílí jeleni či tygři. Pokud budeš chtít, najdu někde i podrobný popis genů odpovědných za barvy...

Ajo!! sem fakt matla, to mi nenapadlo, ale zase ono u těch levhartů neb jaguárů je tý černý přeci jen víc než u vlkošedejch vlků, tak mě to ani nenapadlo tahle hra s melaninem!

Koukala jsem včera znovu na Vlčí sílu a nádhera. Kdo neviděl- doporučuju, moc hezká práce s vlky - dokument o točení filmu, hezká ukázka pozitivní motivace pro ty, kteří v ní nevěří. Moc se mi líbil záběr, kdy potřebovali dostat trojici vlků od mrtvýho soba, kterýho žrali. Super ukázka toho, že i ten nejposlednější člen smečky má právo si svůj díl bránit, že není nutno z toho dělat vědu o dominanci, ale prostě se s tím zvířetem v pohodě domluvit. A že když mám respekt toho zvířete - v tom pozitivním slova smyslu, tak se s ním prostě domluvím. Všichni ti mudrci jako svýho času Jindra by měli za trest tohle vidět stokrát a pak to ještě stokrát podepsat Ten pán jest velešikovnej a má s těma zvířatama super vztah a důvěru.

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání