| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2015 19:09
- Nahlásit
Xerxová
rotože na sídlišti se potkají se spoustou psů, nemohli spíš chytnout psincák?? Nechce se mi věřit, že by nastydli. Oba...
tak mohlo by i bejt, ale zatím tu nic neřádí - uvidíme, zakašlou si občas jen tak trochu, tak snad to ukočíruju. Ono tam u nás sice bylo sluníčko, ale taky fičelo.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2015 19:49
- Nahlásit
PetraK
a krasopes /malej, klustej ale náš
ty vogo, to jsou ale krásný a nerozmajznutý fotky !!!
Xerxová
ano změna v počasí byla značná. Ale dneska taky občas slůňo vykouklo - a hned zase přijel černočerný mrak...
[i]jsme na chalupu, hm, páč se tam chtěl zase někdo podívat. Naštěstí se nepovedlo, takže "jen" rozkopaná branka a poškozenej zámek u dílny.
ty vogo
[/i]
jo jo dokonalej apríl ale ty vánice byli fakt megahustý !
Fifi
[/i]
[i]Tyjo, to si Jelito asi slusne maklo? Aspon cuka spokojene ze spanku nozickama a bezi si trasu znova?
no dneska je fakt uťapkaný páč jsme celej víkend lýžovali a chodili a ted při venčení Fájušky už pletl nožičkama a měl krvavý voko jak já zapadl do pelechu zcela dobrovolně a rád
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2015 21:46
- Nahlásit
venku chumelí, jsem fakt ráda, že zejtra nejdu do práce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2015 22:11
- Nahlásit
a tímhle se někdo ještě chlubí a připadá mu to normální
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=9965569036 90874&set=a.151789224834317.27675.100000097218984& type=1&theater
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2015 06:36
- Nahlásit
Morgen pondělní,
padaj voľajaký sr*čky déšť se sněhem, paráda.
A to jse si zrovínka v sobotu libovala, jaká je krásná zima konečně, že snížek, slůňo a mrzne...a vono totok.
Bloncku jsem měla doma, páč Kuba byl v práci, byli s Bukí zlatí, i na procházkách, Bukí už jí začíná lovit stejně jako kámošku labradorku, kterou zná odmala, tákže pokrok byli hodňousové, nikdo v lese nezdrhal, šla s námi ven i kámoška, Bloncka nám šla často u nohy, asik poslouchala, o čem je řeč takhle se vzorově sedí a čeká na kokína . Bylo krásně....V 16 hodin jsem jela vlakózem Nach Krásná Lípa, prubla jsem,co obnáší jet se dvěma pséky . Pohoda, Bloncka lehne na zem, jen to zrzavé strašidlo zlobí v Rumburku ale kalamita, sněhálo, fučálo . Večer návštěva pivováru, ochutnali jsme Kanára-pivo s příchutí marihuany, al byl to hnus, vélebnosti.
V neděli jsme chtěli na Vlčí horu, ale kolínko trošken stávkovalo, takže jsme to zkrátili. Divný aprílový počásko bylo, chvíli slůňo, chvíli chumeleniště . Vítr ale foukal pořád
Tady jedn Krásnolipská
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2015 06:39
- Nahlásit
Xerxová
díky za vílu nooo chudinka opuštěná . A krásný fotky koníkůf, romantika.
PetraK
jé pipinký papají smetanu do kávičky . A Rumíček je ku psá tedá a totémáci taky super
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2015 06:41
- Nahlásit
Fifi
dodatečně Agátce vše nej k narozeninám, hlavně zdravíčko
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2015 06:49
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Máte všici krásné fotky.
denyk
Bukís dělá pokroky ♥ A vypadá to, že se B. začíná dvořit
U nás konečně napadlo trochu snížku, ale asi moc dlouho nevydrží. Je mokrý a pořádně nemrzne.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2015 06:55
- Nahlásit
tady je hnusně - padá a fučí... Na Zvířetníku je Rumičkové povídání o loveckých pokrocích maďarského jůůůniora
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2015 07:39
- Nahlásit
Fifi
Ag vse nej a gratulujem ze si spolecne ten vek muzete uzit tak hlavne hodne zdravi a doufam, ze si moooc pochutnala na tom, cos ji ovarovala
PetraK
taky to mohli chytnout od tebe - hlavne doufam, ze to nebude nic vaznyho, ale co sem si vsimla, tak ten psincak posledni dobou hlasi fakt strasne moc lidi i tu na foru
denyk
to se nedivim, to muselo bejt dost hnusny pivo, treba je aspon zdravy?
Darenka
co ze sis nebyla uzit snizku se smeckou tam od vas?
Jinak hlasani z vikendu - kamaradka dostala nejaky titul best of junior pro bilyho knira malyho, nevim teda co to presne znamena, ale tak ona je spokojena. Muz mi koupil chlupatou skoro zivou piskaci krysu a neter vypadala, ze by ji snad zajimalo, co to jako jeee ale chvili se k tomu priblizit nechtela Taky mam hafo vzorecku jak pro psy, tak pro kocoura, i kdyz sem chtela marp ozkouset a meli na stanku jen artemis nabalenej.
Vzdycky me fascinuje, jak nekteri davaj do tech vzorku 3ks granuli a jiny maj pekny naducany 100g baleni a daj ti klidne dve. Zahlidla sem tam i dve pro me neznamy znacky.
Ponuchnala sem si par vlcounu, prohodila par slov s chovatelkou a slovy muze je mozna ferina nejskaredsi z nich (nema zadny chlupy) ale pro nas nejhezsi (ono jak tam sou umyti, nacechrani tak to fakt vypada jak koule, coz ferina proti nim je opravdu nahac
a vcera nasnezilo trosku, maratoon s vysavacem, prackou, vakupytlema a biokillem ale vystrikala sem teda jen spodek postele a skviry pod oknem, kde nejvic chrapou. Jinak snad dobry - vcera sem nasla jednu pidi blesku v posteli, mela asi posmrtny nebo predsmrtny krece, jinak ani ten drobnej bordel z milionu blech co ze zacatku byval v posteli fakt hodne uz tam neni skoro vubec.
Psi dostali teda jen tu prirodni pipetu - ne ze bych se bala jim dat tu chemickou ale ted snad klistata nehrozi a kdyz jeste ty prirodni doma mam, tak proc ne.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2015 08:43
- Nahlásit
Darenka
A vypadá to, že se B. začíná dvořit
no to asi né, on spíš miluje ty krátkonožky, typu jozepčík
Dvoření bude až bude mít Bloncka své dny
treba je aspon zdravy?
no nevím, smrdělo to po trávě, i ta chuť, trefili se, ale nic pro nás teda
s těma vzorkama granclí, nevím, proč s tím dělaj takový ofuky,
já jelikož mám nežrafce tak vzorky docela uvítám. Ale zas na druhou stranu jsou lidi, kteří je nahrabou a pak psa stejně krmí
sr*čkama z marketu.
Marp by mě taky zajímal.
coz ferina proti nim je opravdu nahac
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2015 09:02
- Nahlásit
denyk
no jasny, ale nemluvim o lidech co je nahrabou ale obecne treba u N&D maji takovy vetsi vzorky - 200g? a dostali sme dva vzorky pro psa a dva vzorky pro kocku a jeste se s nama tak pobavil.
treba u eminentu byl zas u stanku muz a ze neco pro psa (tim je furt taky jak lunt) co tezky nabrat, lehky shodit - pani ze cim krmime tak on ze acanou a pani ze mu rekla, ze acana je lepsi krmivo, ale ze mu tam da z ty jejich lepsi rady at vyzkousime a taky mu dala ty pytliky asi 3ks a u britcare ti neochotne daj jeden a jeste se divaj, jestli sis ho zaslouzil a to maj asi 3 prichute, ani neochotny ti dat jeste druhou - vyber si, tu nebo tudle a tahni jinam
nekde te odpalkujou s tim, ze maj ty vzorky v miskach, tak si mas privest psa a koupit pytel toho, co mu chutnalo v misce a u jednoho (zrovna to novy co si nepamatuju a neznam) se mi chlapik omlouval, ze vzorky nemaj ale jestli mam igelitak, at si naberu domu neco proste fakt co clovek to jinej pristup.
ferina proti nim je opravdu nahac
ano, v porovnani s holoprdkama to zni divne
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2015 09:09
- Nahlásit
treba u N&D
ty mě taky docela zajímaj, ale tak na výstavy nechodím a v e-shopech je mají jen někde.
ak si mas privest psa a koupit pytel toho, co mu chutnalo v misce
no to je chytrý totok, když čokl vidí jinýho, tak sežere vše i s miskou
Když je Bukí teď s Blondý tak taky není se žrádlem problém,
ona je sice popelnice, ale před ním se chová jako dámička,
páč paradoxně on ty grnacle vyžere dřív jak ona
Ale mám z něj radost, nejdřív jsme je při jídle úlně oddělovali, teď můžou jíst kousek od sebe a pohoda
at si naberu domu neco
v provnání holotkama to fakt zní diovně
nakonec jsem ráda, že holoprtku mám, když vidím co je z Bloncky chlupů , je to taky samo i o zvyku prostě...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2015 09:13
- Nahlásit
denyk
nekde sem videla ze se daj koupit ty vzorky asi za 30kc prave, ale jestli to zas s postou neni moc drahy na vyzkouseni...
hele tady neco je se vzorkama
tak ti konecne i nabere mozna
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2015 09:25
- Nahlásit
cernej caj
tak Kuba krmí tímhle http://www.nativia-pet.cz/cs/pro-psy/produkty/42-n ativia-lamb-rice, Bukáč se samo může přetrhnout, mně se ale nezdají moc kvalitní pohrávám si s myšlenkou, že bych pytel v budoucnou koupila a přidávala k nim jen maso.
tak ti konecne i nabere mozna
no to každopádně
Včera večer jsem jela domů a v Mikulích na nádru, takový mladík na něj koukal a říká je vy máte hezkého maďara-mlaďocha, já říkám nooo, je mu 6 let, no valil voči a nevěřil,
pak jsme se dostali k tomu, že mají chovku amerických kokrů a že máme společnou známopu v Brně
Jo a potkala jsem Irenku-masérku, tak se mě ptala ne kolínko a říkala mi o dcerce, která jí o tobě vyprávěla
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2015 09:36
- Nahlásit
Rumštáááájn,
Ag vše nej.
Hele, tušíte někdo, proč je naše školství postavený na výhružkách, pokud nesplníte to či ono, tak...
Mi přišel opět výhružný mail, že za devět dní je splatné školné. Mně to upozornění nevadí, ale nechápu, proč je nutný hned psát, že jako jinak správní řízení a vyloučení, to samý ve školce, místo slušnýho upozornění, že potřebují, aby tam děti byly dřív, tak hned, když nebudete chodit dřív, tak vyloučení...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2015 09:47
- Nahlásit
denyk
nativii sme taky dostali vzorek, neni to dokonce cesky?
jee, tak to je dobry, taky teda ve statlu asi mas dost znamejch
tak dobry, asi sem zapusobila znalosti vesnice "o te ste urcite nikdy neslysela"
kachna_
no to asi maj unifikovany a na nektery notoricky neplatice to plati a ti ostatni sou uz zvykly, no...
Jako chapu to u nejakych ten mailu co se rozesilaj automaticky ze sablony, ale treba pokud ti nekdo rika to s prichodama tak to je fakt supr lidsky jednani...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2015 09:50
- Nahlásit
[b]RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!! [/b
SNÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍH SNÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍH JUCHÉ!
Ten pes se měl jmenovat Rozruch, co on dokáže během pár vteřin vytvořit, to jeden nezažil. Myslela jsem venku, že mě z něj klepne řádil jako černá ruka, museli jsme bojovat, házet, prát se, honit se. A mějte při tom pod dozorem hárající Bubici!! Ta dneska naznala, že se vůbec nejmenuje Blanka, ani Blanice, ani Bubi, ani BLÁÁNA vůbec nikdá u nás nebydlela a jediný co potřebuje je CHLAP, CHLAP, CHLAP! . Do toho za barákem fičák vířil sněhem tak, že jsem neviděla nic, jak mi lila voda z očí, do toho Rumíček si našel dva kosáky, ale choval se vzornovzorně a já ho kvůli naháňce na Bubici nestačila řádně pochválit, dost jsem to odbila. No bláázinec. Bubi má místo toho svýho doutníku směrovku a furt s ní ukazuje do stran. Přepadá feny a hodlá se s nima voženit.Pohrdla černým picbůmem naštěstí!!!!!!!!!!!! - páč picbům nula přivolání, majítelce to bylo šumák, když jsem jí žádala, držíc Bubici za obojek, aby si psa zkonzolidovala, že mám tady háravou fenu a musím do práce, tak ona prý taky musí do práce. Picbům furt nic. Ale zato Rumíček, kterej se s ním bratřil se nechal krásně odvolat. Kdyby nebyl takovej vichr, tak jsem tu krávu majitelku zašlapala do země, takhle jsme se jen vydali na druhou stranu.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2015 09:51
- Nahlásit
kachna_
že jako jinak správní řízení a vyloučení, to samý ve školce, místo slušnýho upozornění, že potřebují, aby tam děti byly dřív, tak hned, když nebudete chodit dřív, tak vyloučení...
na pěst totok
cernej caj
jo jsou český
taky teda ve statlu asi mas dost znamejch
no to jo potřebovala bych prostě víc víc dovolený
asi sem zapusobila znalosti vesnice
já jí to začala vyprávět a ona jooo, ona mi to říkala a smála se, že jí řekla ať se chová slušně, páč má všude špióny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2015 09:59
- Nahlásit
PetraK
ji mas rict, ze az ji doneses tech 8 stenat tak se ji do prace bude chodit blbe
denyk
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2015 09:59
- Nahlásit
jo a prosím hlásím, že dnes vyšel Rumočlánek:
http://neviditelnypes.lidovky.cz/jak-roste-madarsk a-vizsla-0yv-/p_zviretnik.aspx?c=A150207_174032_p_ zviretnik_kosa
Maya
a tímhle se někdo ještě chlubí a připadá mu to normální
no ty kráso!! tak doufám, že chovatel s ní vymete podlahu !!
denyk
už jí začíná lovit
krásně se s blonckou zabíjej, krásně!
Tady jedn Krásnolipská
krásnavý!
é pipinký papají smetanu do kávičky .
jojo, smetánka prej vynikající
A Rumíček je ku psá tedá
nejni, je to malej klůstej trpaslíček
cernej caj
taky to mohli chytnout od tebe
doufám že ne, snažila jsem se minimalizovat riziko uvidíme - hlavne doufam, ze to nebude nic vaznyho, ale co sem si vsimla, tak ten psincak posledni dobou hlasi fakt strasne moc lidi i tu na foru
ejch, tak psincák už je zase v akci? krucinál! No oni pak už večer ani teď ráno nic,tak jsem zvědavá.
a neter vypadala, ze by ji snad zajimalo, co to jako jeee ale chvili se k tomu priblizit nechtela
a tak oni by jí psékusové ukázali co s tím,ne?
D
ale pro nas nejhezs
fšak ale taky je nejhezčí !
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2015 10:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
vcera sem nasla jednu pidi blesku v posteli, mela asi posmrtny nebo predsmrtny krece, jinak ani ten drobnej bordel z milionu blech co ze zacatku byval v posteli fakt hodne uz tam neni skoro vubec.
aneb
K. Jaromír Erben - Blecha
Zemřela blecha
a do hrobu dána
Siroty po ní zvostaly.
I stříkala dům čajda biokillem každičkého rána
by i ty siroty zdechaly
edit - zapomněla jsem tam to každičký ráno, bez toho to není vono, tak jsem s dovolením editovala, to jen pro případ, že by z toho editování měl někdo následně ujímání
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2015 10:03
- Nahlásit
PetraK
no zahlidla sem nekde neco, tady na foru vic pred vanocema ale neni to tak davno. drzim palce, at to sou jen nejaky drobnosti
Fajka
sem ti nepochvalila fotooos snehovy, to teda brrr byt v tom venku a co neter, utahalas ju?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2015 10:05
- Nahlásit
cernej caj
ji mas rict, ze az ji doneses tech 8 stenat tak se ji do prace bude chodit blbe
tjo čajdo!! pročs tam ráno nebyla?? kde ses flákala?? to by se mi bývalo šiklo taková nápověda, páč jsem měla plný ruce práce a mozek nestíhal
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2015 10:15
- Nahlásit
cernej caj
tech 8 stenat tak se ji do prace bude chodit blbe
PetraK
krásně se s blonckou zabíjej, krásně!
no dyk víš, foťákem se to zachytit nedá
v sobotu byl poprvé Buk u Bloncky doma, vystěhoval jí všechny hračky, všechny vochutnal, narval se jí do pelechu, pískal na sobíka, se kterým si ona sice hraje, ale nepíská, páč se toho pískání bojí a blbeček pískal jak magor
Pak vyřvával na psy z balkónu
K.Jaromír Erben Blecha
tys magor
a neboj, kašlík nebude nic hroznýho, určitě to přejde
u nás humus, humus....prší
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2015 10:20
- Nahlásit
denyk
v sobotu byl poprvé Buk u Bloncky doma, vystěhoval jí všechny hračky, všechny vochutnal, narval se jí do pelechu, pískal na sobíka, se kterým si ona sice hraje, ale nepíská, páč se toho pískání bojí a blbeček pískal jak mago
ááá už to není rande na slepo, už to je skorem společná domácnost
tys magor
nemožu za to
prší
ach jo, sem si říkala, že se třeba spletli, takže do máme brzo po sněhu a čistých psech taky :cry aspoň že tu sobotu jsem si luxusně užila.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2015 10:25
- Nahlásit
PetraK
to mi nedelej, kafe nepiju ale tech 7lidi v kanclu je nemoralni rusit od prace
denyk
zabydluje se dobreee
u nas teda snezi o 106
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2015 10:30
- Nahlásit
PetraK
už to je skorem společná domácnost
nooo to jooo, líbí se mi jak se jí nechce
od nás, páč u nás se rozdávají dobrůtky v podobě mletýho masíčka a podobných dobrot se před bytovkou šprajcne jak oslík a nenneeee, já ci zpět . Zvykla si na mě docela rychle,
je sice na můj vkus a proti Bukí moc klidná, ale když mi dává hlavu do dlaní a ce podrbánkovat, tak je skvělá mazlivka a to podsvinče zrzavý kupodivu ani nežárlí
aspoň že tu sobotu jsem si luxusně užila.
asi tak a já pořád básnila o krásný zimě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2015 10:30
- Nahlásit
cernej caj
to mi nedelej, kafe nepiju ale tech 7lidi v kanclu je nemoralni rusit od prace
a já se táák těšila, že budeš mít radost! Páč kdo má takový ščestí, že má svou vlastní báseň o bleše!!!
já nemohla dneska spát - máme v pácu takovej domeček, tak nám to celou noc s Brtnikem šrotilo v hlavě, do toho Bubice hýkala, že nechce být v kůchni sama, protože tím pádem propásne tu svarbu se Štajnem (tak jsme udělali fintu fň - ona šla z kůchně, kde nechtěla bejt do předsíně a Štajnidlo šel do kůchně ), pak neprotestovala. Možná chtěla jen bejt blíž vchodovejm dveřím, kdyby přišel ženich , aby byla první na ráně . No a jak jsem nemohla v noci spát, tak mě to napadlo, samo se to seskládalo a bylo toů říkala jsem si, že tě hnedle potěšim!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2015 10:33
- Nahlásit
denyk
bytovkou šprajcne jak oslík a nenneeee, já ci zpět
vidim to, vidim to
mazlivka a to podsvinče zrzavý kupodivu ani nežárlí
ale to je značka ideál!!! Supr!!. Hele a že to je rozdíl pes x fena, což?
asi tak a já pořád básnila o krásný zimě
myslím že asi nebude a tím pádem nebude ani pořádný léto
|