Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2015 18:15
- Nahlásit

PetraK
ten domek je luxus a ta zahrada taky
provizorium budeš mít všude, nikdy nekoupíš barák hned k bydlení pokud nejsi milionář
když to dispozice a místo dovolí můžeš domek protáhnout a místnost dvě a udělat mamce separé i s extra vchodem, takhle to udělali známí a i to hezky vypadá, jako menší domek nalepený na větší

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2015 18:46 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

PetraK
tak hypotéky jsou teďko docela dobře úročený, u baráku se taky dá většinou cena trochu srazit smlouváním....pokud byste do toho náhodou šli, tak je třeba předem si ověřit pár věcí....i realitky totiž občas docela švindlujou....

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2015 18:52
- Nahlásit

vlk
... a taky radne projet uzemni plan...
Co paratek? pomalu se nehoji?

Ale tak jiste to u esusu nebude naka hura akce.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2015 19:04
- Nahlásit

Maya
a co tvoje hnatka?

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2015 19:09
- Nahlásit

Fifi
Co paratek? pomalu se nehoji?
nehojí a nehojí....pomalu mizíme s mapy bo furt padá a padá a při odhazování sněhu se to bolení nějak posunuje až lokti....

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2015 19:12
- Nahlásit

tady prší a prší. Sníh těžkne a těžkne... Prašánek je v nenávratnu. Teď jsem chvilku řádila s Nightem na zahradě a jsme promáchaný oba dva. Ale bahno ještě nikde nekouká, tak je to dobrý

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2015 19:21
- Nahlásit

vlk
pomalu mizíme s mapy bo furt padá a padá a při odhazování sněhu se to bolení nějak posunuje až lokti....
Au ale! Zaprahni aj nekoho jinyho, treba Sokpsa a za nej radlicu. Tady se mirne sypalo pres vikend a behem dneska vse odtalo, zase bahno.

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2015 19:27
- Nahlásit

Fifi
Radlicu nemáme a sněhu je tolik, že Bigšok zalezl do garáže na gauč....a padá a padá....až to začne tát, tak pro změnu bude nejspíš zase potopa....čék neví co dřív koupit, esli radlci nebo raft...

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2015 19:29
- Nahlásit

https://www.youtube.com/watch?v=A4_Dzy0aEh0 moc háááááskýýýýý videjko

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2015 19:30
- Nahlásit

Fifi
Ty jo, to je krasnej domecek a prostredi jedna basen! Drzim palce, at to Brtnik okoukne, promysli, financne produma - takovych mist se asi moc nenajde

Maya
ten domek je luxus a ta zahrada taky

já vím, vypadá to moc dobře, ale máme první dva dost velký problémy - není to vedeno jako objekt k bydlení, ale k rekreaci.Což není pravda dneska už takový problém ale furt to rozdíl je. A druhej velkej - je to v chráněné oblasti takže co člověk ví, jak to bude s možností úprav? hm. zítra zkusím pátrat na úřadu

vlk

nehojí a nehojí....pomalu mizíme s mapy bo furt padá a padá a při odhazování sněhu se to bolení nějak posunuje až lokti....

a do pytle! no to tomu moc nepomůže, fakt nemůže pomoci někdo inší?

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2015 19:38
- Nahlásit

PetraK
a do pytle! no to tomu moc nepomůže, fakt nemůže pomoci někdo inší?

tak střídáme se....ale mladej je věčně v práci a céra má rizikový těhotenství...nikdo jinej použitelnej tu néni....

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2015 19:44
- Nahlásit

vlk holky dvojčata se namotivovat nedají ?? Kousek po kousku - já vím, že malou lopatou to jde pomalu, ale ruce máš jen jedny... a dětskáý práce je sice zakázaná... ale...

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2015 19:48
- Nahlásit

PetraK
není to vedeno jako objekt k bydlení, ale k rekreaci.Což není pravda dneska už takový problém ale furt to rozdíl je. A druhej velkej - je to v chráněné oblasti
No pokud to neni vyslovene chranenej objekt, tak by mirny upravy a tak snad nemely bejt problem. A mrk v emila.
Xerxová
já vím, že malou lopatou to jde pomalu, ale ruce máš jen jedny... a dětskáý práce je sice zakázaná... ale...
To rikavala Gerdicka, ze maly deti jsou super na umejvani malych prostor, ala sklenicky, ze maj drobny rucicky. Ale aj s hrablem to jiste zvladnou.

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2015 19:49 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

Xerxová
díťata přijedou ze školy o půl pátý a to už máme 10x odházeno, protože bysme se už nevyhrabali....navíc malou lopatu nemáme...soused vytáhl traktor co má do lesa, ale na něm má takovou blbou radlici a zapadl.... takže jsme vyhrabávali jestě sůseda i s lakatošem....

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2015 19:55
- Nahlásit

vlk
To video shibi je uzasny! Zadnej vlkodlak, kdyz ma svy spravny lidi a prostor.

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2015 19:59
- Nahlásit

Fifi
Zadnej vlkodlak, kdyz ma svy spravny lidi a prostor.
jj šiba je prostě normální pes....akorát je průser, že si ji pořizujou ty nesprávný lidi....a hodně jí tím kazí pověst...

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2015 19:59
- Nahlásit

Xerxová
a dětskáý práce je sice zakázaná... ale...
ale když to nejni placenáý, nejni to dětská práce
Fifi
je to v chráněné oblasti
No pokud to neni vyslovene chranenej objekt, tak by mirny upravy a tak snad nemely bejt problem.

my jsme taky CHKO a jedinej problém je, že je to banda kreténů (nevim, jestli jim jde o ego nebo úplatky), takže je to prostě trochu větší vopruz, no. Památkáři jsou v sousedních obcích a je to stejný - opruz, ale nic neřešitelnýho.

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2015 20:00
- Nahlásit

PetraK
možná výšku stropů bych řešila, musí být 2.5m

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2015 20:11
- Nahlásit

cernej caj
a co tvoje hnatka?
furt bolí, ale dneska prvně je to trochu lepší a předpokládám, že bude bolet ještě hodně dlouho, s tím nic moc asi neudělám
nasadila jsem magnetickou kúru, na loket mi pomohla za dva tejdny, tak uvidím no, minimálně to neuškodí
PetraK
tak objekt rekreaci no problem, tady u nás takovejch bydlí, jak s chráněnou oblastí teda nevím, nic takového tady nemáme

vlk
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2015 20:14
- Nahlásit

kachna_
možná výšku stropů bych řešila, musí být 2.5m

pokud je to starší barák a už zkolaudovanej tak nee....

birma
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2015 21:12
- Nahlásit

Zdravím!
Jak vás tu čtu, tak hodně zvažuju, jestli zítřejší výlet neodpískat, páč jsem ztahaná jak pes a trávit celej den ve sněhobřečce se mi nechce a moc nevěřim tomu, že když je hnus u Xerxů i denyků, tak v Děčíně bude prašan

PetraK
S domečkem moc a moc držim palce!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2015 21:18
- Nahlásit

birma
Jak vás tu čtu, tak hodně zvažuju, jestli zítřejší výlet neodpískat, páč jsem ztahaná jak pes a trávit celej den ve sněhobřečce se mi nechce a moc nevěřim tomu, že když je hnus u Xerxů i denyků, tak v Děčíně bude prašan
rozumný by to bylo je opravdu megahnusně! Včera to byla pohoda, dneska utrpení, venčila jsem nadvakrát a dvakrát totálně promočená páč leje, tečou potoky vody pod nima led a fučí strašnej vichr
jestli to můžeš odložit o dva tři dny tak uděláš líp, nechce se mě věřit že by se to vybralo už zítra, i když vybrat se to má ale dneska je to teda katastroofe

PetraK
krásná chaloupečka !

birma
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2015 21:34
- Nahlásit

Fajka
Jj koukam na Aladina a zejtra mrholení a hnus fialovej asi. Dost mě to štve, páč ve středu večír mame trénink, tak předtim to na vejlet celodenní neni, ve čtvrtek makám, patek mi bude zubak buď mooooc vrtat sedmičku, nebo trhat osmicku, takže zbytek dne voraz, v sobotu nevim, jak budu vypadat po pátku a v neděli trénink. Krásně rozvrženej jsem tenhle tejden měla a pocasí se mi vysmálo dost Dík, žes mi to potvrdila, nerada bych se někde úplně promočila a prostydla a ochuravěla, když mam po letech šanci, že mě někdo zbaví toho zubu...

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2015 21:42
- Nahlásit

birma
Dík, žes mi to potvrdila, nerada bych se někde úplně promočila a prostydla a ochuravěla, když mam po letech šanci, že mě někdo zbaví toho zubu...

no tak to radši fakt odlož, páč bys byla zítra z toho asi nešťastná mě ani psiska nechtěli ven a to je co říct..

Krásně rozvrženej jsem tenhle tejden měla a pocasí se mi vysmálo dost
to znám, to mám taky dost často
nadruhou stranu tím že jsi svou vlastní paní tak se můžeš utrhnout kdykoliv v týdnu třeba v tom dalším až přebolí ta díra po zubu...au...to ti nezávidim!

birma
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2015 22:53
- Nahlásit

Fajka
Dík
tím že jsi svou vlastní paní tak se můžeš utrhnout kdykoliv v týdnu třeba v tom dalším
To naštěstí jo, jen jsem na tom teď nevalně s prachama, tak to bude muset bejt stejně jako tenhle tejden v nějakym předem planovanym okně, páč musim brigádničit :\
au...to ti nezávidim!
Dobrý, já se naštestí po trhaní hojim rychle (zatim - klep klep) a o třech zatim vyrvanejch osmičkách jsem druhej den nevěděla, tak doufám, že to bude stejný sice mi tu druhou spodní rvala doktorka asi 20 minut, ale tak snad bude pandochtor silnější

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 00:00
- Nahlásit

birma
Nebo musíš tedy někde u Prahy, tady neleje, nesněží a sněhu je tak centimetr.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 06:34
- Nahlásit

tady to naštěstí neumrzlo. I teď jsou dva nad nulou, sníh nacucaný vodou jak houba, žádná krusta. Jen kde bylo ušlapáno, je vše vodou vymyto na dokonalé zrcadlo.

Darenka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 06:44
- Nahlásit

Zdravíčko všem
U nás jsme měli trošičku sněhu 2 dny a už je zase fuč. A drobně prší a jsou +3°, takže zima-nezima pokračuje.
Hezký den.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 07:04
- Nahlásit

vlk
no aspon budes dyl marodit, kdyz to vemes z ty lepsi stranky, ne? ale jinak krz hnatku teda fakt nic moc tak at prestane padat!

PetraK
tak uvidite, nastudujete, jaky mate moznosti, brtnik okoukne nazivo a pak budete nejak pokracovat at uz v koupi nebo hledani

birma
mozna by bylo lepsi to nechat do lepsiho pocasi malinko

Maya
u nas to samy jinak do prace des kdy? uz ted nekdy, ne?
tak snad magnety pomuzou

Darenka
jojo, divoky pocasi je, ale zas se dobre jezdi do prace

jo a drzte palce moji segre, je v porodnici na udrzeni tehotenstvi, termin je az konec brezna, tak at to zvladnou a pujde ven co nejpozdeji.

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 10:11
- Nahlásit

Čauky
čajdooooo mrkni v emila, plís

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání