Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2015 11:26
- Nahlásit

Xerxová
,
hmmm - tak ani víla.

ajoo, vy jezdíte vlastně touhle dobou vždycky na víly!! tady je krásně, těším se, jak vyrazíme, mám olbřímí absťák

cernej caj
jinak nestiham nestacim, ale na basnicku musim reagovat

povedla se, že jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2015 11:29
- Nahlásit

BUBINÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ UKOUSLA RUMÍČKOVI NOŽIČKŮŮŮ A LOMCOVALA MU S NÍ!!

je megaotravnej.měla mu ukousnout hlavičku.
Případně pindika, nemusela bych je tetkon rozhánět jak demonstraci. Bubi je čupka prodejná.

birma
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2015 12:34
- Nahlásit

Jsem blažena, Adámek je nejlepšejší a nejhodnější písek doufám, že mu to vydrží aspoň do zejtra byli jsme na psim hřišti a byla tam fenečka, která se Adamovi líbila, ale ona se ho krapek bála, tak jsme se stáhli na druhej konec a cvičáli si tam a on byl vzornej převzornej (a to i když tam fenečka honila štěkanátko, i když honil páníček fenečku po kluzkejch namrzlejch překážkách), pak jsem ho odložila na stole a šla si směrem k pískům pro vodítko a on tam krásně vydržel šikulka šikovná

PetraK
To je dobře, že tě nenechaj se nudit

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2015 12:57
- Nahlásit

Xerxová skoda tesila jsem se na fotos . U nas bylo pocasko stejne, rano zatazeno a ted azuro . Dnes jsem si vyzkousela prochajdu se dvema psisky a super, byli hodnousove. Blondie mi sla u nohy temer celou cestu, pak s Buki radili na louce. Krasa je takhle pozorovat, Bukimu to seznamovani trva dele, je trochu neduverivy, ale vcera vecer uz se lovili nevzajem a dnes v tom pokracovali

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2015 12:58
- Nahlásit

PetraK se nenudite birma Adamecek je andilek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2015 14:09
- Nahlásit

birma
adamek je skvrlej

proc me nikdo nevaroval, ze jedina lapina nema cesky mluvici panicku?

birma
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2015 14:13
- Nahlásit

cernej caj
Něco ti vyprávěla a tys jí nerozuměla?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2015 14:22
- Nahlásit

denyk ani dno jeskyně není ledové - písek všude... Ani v Jeskyni víl, ani v jeskyni Vinný sklep. Podle stop a ušlapaného terénu nejsme jediní, co víly hledají.
Nightík si poběhal, my se prošli v mínus deseti... Ale to slůňo prorážející mlhu a mlžná námraza na všem... to bylo potom mocmoc hezké. Kochali jsme se celou jízdu autem - fakt krásně bylo - u nás i v Němcích.
Tady je krásně - mrazivý slunečný den

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2015 14:48
- Nahlásit

Xerxová to je skoda. Ledopady kazdopadne jsou . birma :-D

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2015 14:52
- Nahlásit

birma
nee, nerozumela prijela z finska - autem. fenecka krasna, mazliva, ale ta cerna varianta neni onco,byse mi libila ta hneda

birma
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2015 14:58
- Nahlásit

cernej caj
Tak to mně se nejvíc líběj černý s menšíma tmavejma znakama ale ty hnědý taky stojej za úvahu
I jsem si na poslednim agi říkala, že kelpie jim jsou podobný, jen výrazně menší (což by mi neevadilo) akorát po tom, co kelpie hodinu prořvala strašně vysokým hlasem, tak jsem usoudila, že lapina bude přecijen lepší

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2015 15:16
- Nahlásit

fotky dementa sněhového z tohoto týdne: http://drporkert.com/dogy/images/Night/0215/snehoh ratky/index.htm

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2015 15:18
- Nahlásit

jo a pro Denyka jediná mini víla

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2015 17:38
- Nahlásit

cernej caj
Finové mluvěj anglicky ne? ses mohla pocvičit
háravka neháravá přes práh může na návštěvu, háravá klidně taky, ale pak by asi odcházela s outěžkem
PetraK
s tou černou, jak píše Xerxová a nebo klasika mají oba rodiče recesivní gen pro černou, u psů věc celkem vzácná, ale ne nemožná, ale jak u vlků nevím a nebo je ten vlk černej jen na pohled, ale ve skutečnosti je vlkošedej, což se někdy pozná, jen když koukneš na podsadu u kůže, když je krycí srst celá černá a pes postrádá stínování, sice vlk nemá tu krycí srst tak dlouhou, ale možná by to taky zakryla
a taky záleží jak v kterým věku, třeba špicí štěně se klidně narodí tmavě vlkošedý a dospělosti je ten pes oranžový sable

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2015 17:40 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

tady třeba příkladný chameleon, dole štěně, nahoře dospělák a furt jeden pes
http://www.pomeranian.name/galerie/thumbnails.php? album=12

birma
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2015 17:42
- Nahlásit

Xerxová
myluju Najtíka!

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2015 17:52
- Nahlásit

birma
je fakt, že Najtovi to na sněhu dost sluší

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2015 18:13
- Nahlásit

doga je vždy důstojná, impozantní... on je impozantní dement

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2015 18:39
- Nahlásit

Zdraví Vás Rumíček:

bez sněhu, zato z hospody, kde si pak na verandě dávali s Bubitkou do nosu

zde Fajfko přetahovadlo v akci aneb, Brtnik si pohrál s fotoaparátkem a možná se naučím i fotit

a zde fotky z mnohem lepšího foťáku od Ajšopáníčka z minulého výletu:

Prosím vás - nemáte něco co nepotřebujete?

Přispějte prosím na hladové psy!

Rumíček belhavý koníček:

Hromadně odložení psi totemoví:

a mnoho dalších a dalších fotek zde:
http://zrzavec.rajce.idnes.cz/Svarov_Leden_2015

http://zrzavec.rajce.idnes.cz/Unhost_unor

Bylo dnes velekrásně, ba přímo nejkrásněji. Hotový balzám pro člověka, co byl venku naposledy minulý pátek odpoledne. Kráááááááása, krááááááááááás. Bubi si našla dalšího manžela - zase trpaslik- prej je jí to jedno, bere šécko. Dělala cukrbliky na půdela za ploten. Byl fešnej, bílej a líbila se mu - bodejť by ne mno. jeho partnerka tak nadšená nebyla, takže co??? Takže ho zmlátila a Bubici sdělila, že je čupka nemravná Štajník je stále toho názoru, že běží koupací sezóna, takže si tam zase dvakrát hópnul
Celou cestu jsem se těšila, jak si v hospůdce dám jejich dobrý kafíčko, bylo hásky, tak jsme šli po obědě na terásku tedy. No a takhle to dopadlo. Muži jsou prostě joudové! Brtnik si sypal cukr z cukřenky, nešlo mu to dostatečně, takže jí odšrouboval a.......... páč je jemenů král, tak už ji nezašrouboval. Koláče si taky chtělo trochu sýpnout........ naklonila cukřenku, vypadl vršek a tohle byl výsledek - půl kila cukru v kafíčku a bordel po stole

čokle si nacpali pupek a chrápou.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2015 18:43
- Nahlásit

PetraK Koukám, že dost sladíš

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2015 18:53
- Nahlásit

jo a všechny fotky zrzavců jsou moc hezký. Koukám, že Rumíček zmohutněl - tak nějak dostal dospěláčtější figuru.

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2015 18:53
- Nahlásit

Xerxová
asi pudeš do koberce
PetraK
pěkný fotky a tos teda fotila ty?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2015 18:56
- Nahlásit

Maya
jo ale zdalo se mi ze ten prizvuk je silenej

PetraK
krasny fotky
a jinak osladit si zivot je obcas nutny a to mas novej fotak? nebo ten starej uz nema roupy? ty fotky sou supr

Xerxová
taky supr fotky od hribatka

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2015 19:04
- Nahlásit

birma
a on tam krásně vydržel šikulka šikovná

ešivá von nejni nějakej přešikovnej psékus, ten náš Adámek? .
jak málo psovodovi stačí k radosti, což?

Já mám tetkon ty nejvzorovatější psy. A víte proč?? Protožeeee, protožééé máme novinku. Koupila jsem kůže od šunky, nakrájela část (část suším na chroupání) no a to je vám lahůdka. Jak pochopitelno- ani jsem dneska do kapsy nemusela sáhnout a šly s námi dvoje švýcary
A Bubi mi dneska udělala taky veleradost. Zcela jednoduchou věcí - PŘETAHOVALA SE!!! ale tentokrát už doopravdy!! žádný takový volochtávání, plnej zákus a cloumačka! s Brtnikem o házecí kroužek tak mocně, že ho pak v zápalu, když už si přehmátla hlodla . Celej den fordila vepředu, užívala si procházku, lítala po lese, přelezla!!! přes potok po padlým stromu -pravda s pomocí, páč ty zadní nožky , že ano, ale zvládla to. Sápala se do strání a měla veselý očka, děsně si to užívala od první do poslední minuty výletu.

birma
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2015 19:06
- Nahlásit

PetraK
ešivá von nejni nějakej přešikovnej psékus, ten náš Adámek?
podle mě si to ukládá do foroty, aby neskončil v útulku až se příště zase rozhodne žrát lidi
lítala po lese, přelezla!!! přes potok po padlým stromu
téééda! To je aktivka aktivní bábinka Bubinka

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2015 19:07
- Nahlásit

Xerxová
Koukám, že dost sladíš

ty seš......... jo, seš, seš stračená! zaprskala jsem si to tu

že Rumíček zmohutněl - tak nějak dostal dospěláčtější figuru.

jo zvětšil se mu hrudník pěkně, a myslím, že je ale trochu zasádlenej - co myslíš?

jo a všechny fotky zrzavců

mno, tak krásný jako máš Ty Nýtka v pohybu to nemám - on je na tom sněhu a v pohybu bombovej!! Taky se mu změnil výraz v gezichtu, což?

Maya
asi pudeš do koberce

ano, ano, ano hlavně za ten zaplivanej monitor

pěkný fotky a tos teda fotila ty?

A TY TAKY PUDEŠ DO KOBERCE, DRZOTO DRZÁ!!

ale všechny ne, třeba ty poslední čtyři ne, ty první čtyři a to "kafíčko" jo.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2015 19:11
- Nahlásit

PetraK

je fakt, že mi tady na těch fotkách připadal válcoidní - ale to může zkreslovat. Navíc Night je blbý srovnání - má extrémně hubený pas...

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2015 19:13
- Nahlásit

cernej caj

a to mas novej fotak? nebo ten starej uz nema roupy

ešivá to je irónije, tak máš problém!!! , roupy ho v rámci možností - našich opustily, Brtnik s tim trochu zacvičil.

ty fotky sou supr

jo jo lepší se to, ale jak říkám, ne všechny jsou moje.

birma
podle mě si to ukládá do foroty, aby neskončil v útulku až se příště zase rozhodne žrát lidi

no, a co když ho to přejde? to pak bude mít dost bonusovek a budeš mu muset dělat co mu na očkách uvidíš

téééda! To je aktivka aktivní bábinka Bubinka

jo, byla dneska supr čupr, nesoustřeďovala se furt jen na mě, ale podnikala samostatný výpravy, dokonce i nevěstu si našla krásnou berňačku , ta z ní byla chudera kapek jurodivá, protože vdávat se prej nechce

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2015 19:18
- Nahlásit

Xerxová

no já se právě nemůžu rozhodnout , když kouknu tady

on je od malička takovej bytelnej, no a když mu uberu dávku, tak blije hlady

birma
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2015 19:20
- Nahlásit

PetraK
a co když ho to přejde?
Toho se moc nebojim I když je fakt, že dneska odignoroval běžce i dva cyklisty
a budeš mu muset dělat co mu na očkách uvidíš
a máš pocit, že už to nedělám? Kdopa dneska dostal sušenou hovězí šlachu a komupak se bude večír vařit hovězí srdce, aby se mu zejtra dobře trénovalo? Kdopak pojede v úterý nejspíš na výlet? komupak šetří panička na další tábor? a kdopak už snad brzo dostane ten posilovací donut? a kdo možná možná (pokud ušetřim) půjde na dornovku, aby byla jistota, že ho nebude nikde nic bolet, když hopsá po překážkách?
i pan majitel zverimexu vypadá, že mu závidí, jakej má ten holomek komfort

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání