| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2015 16:33 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Peknou nedelicku.
Xerxová
Krasny fotos, a ty kone, naadhera!
birma
Jak pise vlk, zjistit vse kolem a i tak to nebejva zadna legrace.
Dneska slavi Agata libezna narozky. 11. Jsem dojata, povedlo se nam prolomit tuhle hranici, predchozi partaci to nestihli.
Krasavice inteligentni, historicka fotos, ktera se objevuje i u portretu vemene.
Jo a k ranu tu byla vichrice, chumelenice, snad naka snehova bourka, az nas to vzbudilo. Bila tma.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2015 16:52
- Nahlásit
vlk
díky moc! Teď to začíná vypadat, že to nebude až takovejch pár kaček, jak to zpočátku vypadalo, takže na to nejspíš nebudeme mít, ale co kdyby
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2015 16:56
- Nahlásit
Fifi
Moc veliká převeliká gratulace Ag!!
přejem hodně zdraví, něco na zub a spostu drbání na prdce
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2015 17:06
- Nahlásit
birma
Neco na zub se ji zlehka ovarilo, tentokrate, neb pajslovy hrtany nebo osrdi, ci co to je, se blbe kraji zasyrova. Nyni vyznamne hlidkuje venku pod parapetem a Kremyl se Skritkem se neodvazej priblizit. To podrbani na prdce radsi vyrizovat nebudu.
Jo a video Adamity, slalomovy, moc pekne!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2015 17:29
- Nahlásit
Fifi
To podrbani na prdce radsi vyrizovat nebudu
NJ, slona drbajícího se na zadku jsem neobjevila a tenhle byl otomijej
tak třeba takhle dobrou náladu místo toho
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2015 17:39
- Nahlásit
Rumštajn ve spolek !
birma
spostu drbání na prdce
to bejt čífovo auto tak toho slona vlastnoručně zardousí
Fifi
Dneska slavi Agata libezna narozky. 11. Jsem dojata, povedlo se nam prolomit tuhle hranici, predchozi partaci to nestihli.
dlouhá léta přejeme bábušce Agušce ! všechno ostatní už má
Xerxová
krásný fotí
škoda že víl nebylo to jsem si myslela že jo že budou když je takováhle zima !
U nás pátek a sobota azůůro
tak jsme si jezdili jak páni
a dneska Sibiř a pěkný masakéro
v hlubokým sněhu to bylo pěkná makačka !
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2015 17:45
- Nahlásit
Fifi
tak gratulka převelikáááááá pro Aguš....hlavně zdravíčko do dalších let ....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2015 17:49
- Nahlásit
Fifi
Agušce všechno nejlepší k významným narozkám!!
ta fotka je fakt moc krásná jak pěkně ladí z pozadím
u nás celej den střídavě vánice a sluníčko, ale napadnul tak centimetr maximálně
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2015 17:50
- Nahlásit
birma
no pokud by tam měl trvalý bydliště, tak jako majitel ho můžeš přehlásit na obecní úřad, jestli se teda v tomhle směru něco nějak nezměnilo v novým OZ, ale prej ne
jak ho ale pak vystěhovat fyzicky, to fakt netuším
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
UŽ TAKY MÁME SNÍH JAKO TADY HOŠÍČCI!
A jááá mám taky obrásky pejskůch na sněhůůů
a Bubi aportýrka
a Bubi lítací, tudíž nezachytitelná
a randevů
a krasopes /malej, klustej ale náš
museli jsme na chalupu, hm, páč se tam chtěl zase někdo podívat. Naštěstí se nepovedlo, takže "jen" rozkopaná branka a poškozenej zámek u dílny.
Fifi
krom velké gratulace oslavenkyni a přání zdraví do dalších let a bojů s čmeláky a kočkami, posílám i flákotu:
|
Xerxová
Člen |
- Nahlásit
Fajka krásné fotky - ano změna v počasí byla značná. Ale dneska taky občas slůňo vykouklo - a hned zase přijel černočerný mrak...
Fifi Perdelí dámě v nejlepších letech přeje Night & spol vše nejnej
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2015 17:51
- Nahlásit
Fajka
dlouhá léta přejeme
vlk
hlavně zdravíčko do dalších let ..
Budu rada za dalsi rok, zdravi neni zcela optimalni. Ale po dlouhych uvahach a lonskych zkusenostech jsem ucinila rozhodnuti a kuchat se uz nebude... Diky za prani, vyridim.
a dneska Sibiř a pěkný masakéro
Tyjo, to si Jelito asi slusne maklo? Aspon cuka spokojene ze spanku nozickama a bezi si trasu znova?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2015 17:52
- Nahlásit
birma
bych se bála, že je odtama nedostanu - v tomhle státě je řada věcí nemožná. Nechcete to ještě chvíli zkoušet až narazíte na dům bez lidí? Kolega takhle koupil a i tak to byl půlroční maraton po úřadech co se týkalo oddlužení. Ať si nenaděláte spíš do bot.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2015 17:52
- Nahlásit
Maya
Některý obecní úřady se tomu brání, většinou pokud někdo bydlí, i když nemá smlouvu je s tím zdlouhavá tahanice. Každej počítá s tím že se to táhne a čeká až na to soudní vystěhování....a to se někdy táhne sakra dlouho.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2015 17:53
- Nahlásit
PetraK taky krásný fotky - na sněhu mladej pózuje jak manekýn. No a když ti na fotce z Bubice koukaj jen ušíííí, tak jí tam přihodíš nohy od jinýho psa
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2015 17:53 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
PetraK
Nechcete to ještě chvíli zkoušet až narazíte na dům bez lidí?
My barák máme (a mnohem větší než tenhle a s velkou zahradou), tady šlo by šlo víceméně jen o kšeft.
Edit ale když narazíš na barák do 50 litrů, kterej nebude úplně padat celej, tak dej vědět
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2015 17:54
- Nahlásit
PetraK
Tyjo, ty mas ostry fotky? Co se deje? Moooc jim to slusi.
páč se tam chtěl zase někdo podívat. Naštěstí se nepovedlo, takže "jen" rozkopaná branka a poškozenej zámek u dílny.
Zmrdi, fakt. Aspon, ze minimalni skody.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2015 17:56
- Nahlásit
birma
My barák máme (a mnohem větší než tenhle a s velkou zahradou), tady šlo by šlo víceméně jen o kšeft.
... no s lidma se to prodává blbě.....a dlouhý měsíce lítání po soudech, právník.... nevím esli je to to pravý ořechový....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2015 17:56
- Nahlásit
Maya
no pokud by tam měl trvalý bydliště, tak jako majitel ho můžeš přehlásit na obecní úřad, jestli se teda v tomhle směru něco nějak nezměnilo v novým OZ, ale prej ne
Nemusi to bejt vubec tak jednoduchy, nektery OU ti takhle cloveka neprehlasi, respektive malokterej. Dum s najemnikem nacerno, vyhnout se tomu.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2015 17:57
- Nahlásit
PetraK
museli jsme na chalupu, hm, páč se tam chtěl zase někdo podívat
se chtěl ohřát asi... Kéž by jim ruce upadly!
Fifi
zdravi neni zcela optimalni. Ale po dlouhych uvahach a lonskych zkusenostech jsem ucinila rozhodnuti a kuchat se uz nebude...
se jí to vrátilo? Tak hlavně ať to vůbec ale vůbec nevystrkuje rohy a aspoň v nejbližší pětiletce se nic neděje!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2015 18:04
- Nahlásit
birma
Tak hlavně ať to vůbec ale vůbec nevystrkuje rohy a aspoň v nejbližší pětiletce se nic neděje!
Diky.
Kéž by jim ruce upadly!
Ja bych jim je usekla, jak za stredoveku.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2015 18:28
- Nahlásit
Fifi
musi to bejt vubec tak jednoduchy, nektery OU ti takhle cloveka neprehlasi, respektive malokterej.
no vím minimálně o třech případech z okolí a stačila jedna návštěva na úřadě a nikomu žádný vofuky nedělali
ale jak říkám, tam nešlo o fyzický vystrnadění člověka, ale čistě jen o tu byrokracii
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2015 18:29
- Nahlásit
PetraK
pěkný fotky a pak prej že to neumíš
zloděje holt láká vpouštěná chalupa, asi si tam budete muset vždycky na zimu nasadit nájemníka, můžete si vzít třeba toho od birmy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2015 18:30
- Nahlásit
Xerxová
aky krásný fotky - na sněhu mladej pózuje jak manekýn.
jojo, sluší mu to tam. Jen by to chtělo abych nemusela bejt já ten kdo se psy něco dělá a zároveň fotí to pak vyjde polovina fotek bez psů
No a když ti na fotce z Bubice koukaj jen ušíííí, tak jí tam přihodíš nohy od jinýho ps
fotomontáge nejni úplně moje parketa
Fifi
Tyjo, ty mas ostry fotky? Co se deje?
a další drzák! Seš mrkef, jdi se zabalit do koberca
Moooc jim to slus
díkuju.
právě oba začli pokašlávat a to jsme tam nebyli dlouho, Bubi měla obleček, furt jsem je držela v pohybu...
Ja bych jim je usekla, jak za stredoveku.
to je můj sen, potkat je, tak mít něco v ruce roztřískám to o ně, šmejdi.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2015 18:30
- Nahlásit
birma
Edit ale když narazíš na barák do 50 litrů, kterej nebude úplně padat celej, tak dej vědět
pokud bude v okruhu co hledám, budu s dovolením dost sobec
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2015 18:32
- Nahlásit
Maya
můžete si vzít třeba toho od birmy
mno tuhle chybu udělala kolegyně maminka. Útlocitná dáma, bylo jí líto psa jednoho bezdomovce... tak ho u sebe ubytovala v zahradní kolonii v chatce - tuším tak na deset let. kdyby se loni neoběsil - ten bezdomovec, stále ještě by byli bez chatky. V jakým stavu ta chatka následně byla si jistě každý dovede představit. Pes skončil v útulku. Paní to nedalo spát i vnutila ho jedné paní. Kolegyně je dcerou své matky, takže zařídila převoz Česneka z útulku do vzdáleného domova
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2015 18:41
- Nahlásit
PetraK
no jo, dobrý skutek musí být po zásluze potrestán, ale je to děsná storka teda
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2015 18:41
- Nahlásit
PetraK
právě oba začli pokašlávat a to jsme tam nebyli dlouho, Bubi měla obleček, furt jsem je držela v pohybu...
Husuj s kaslikem, treba se jen ladovali snehem, to je pak rychly. Byt byli v pohybu, neco jak vylemcat ledovou vodu.
to je můj sen, potkat je, tak mít něco v ruce roztřískám to o ně, šmejdi.
Kez by se ti sen splnil!!! Myslim, ze Brtnik by se tuplem vyradil.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2015 19:07
- Nahlásit
PetraK protože na sídlišti se potkají se spoustou psů, nemohli spíš chytnout psincák?? Nechce se mi věřit, že by nastydli. Oba...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2015 19:08
- Nahlásit
Maya
no jo, dobrý skutek musí být po zásluze potrestán, ale je to děsná storka teda
síla co? ona je prostě maximalisticky dobrosrdečná.
Fifi
Husuj s kaslikem, treba se jen ladovali snehem, to je pak rychly. Byt byli v pohybu, neco jak vylemcat ledovou vodu
no já doufám, no. dostali céčko, dostanou Siliceu a pumpiliškovej sirup a echinu. uvidíme. Ten vůl zas včera totiž hópnul do potoka
Kez by se ti sen splnil!!! Myslim, ze Brtnik by se tuplem vyradil.
Brtnik je moc hodnej na tohleto. museli by ho zastihnout v takovým tom momentě bernardýna co si nechá všechno líbit, pak se to nakumuluje a jemu rupne v bedně, pak jo, pak by ho srovnal se zemí. To já to mám lehčí, chytnu z první a natvrdo, nepřemýšlím a jdu.
|