Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Darenka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 10:15
- Nahlásit

cernej caj
moc, moc držím pěsti, aby miminko ještě chvilku vydrželo u maminky v bříšku.

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 10:21
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek !
Je hnusně mlha fučí mží ! Fuj, jestli Birma výlet odložila tak moc dobře udělala !

PetraK

Půjčila jsem si Rumíčka jako modela !!! Neva? kdyby jo tak tam dám něco jinýho, ale mu to moc suší a je to hezká fotka !!! tyk bych byl rád kdyby tam Rumajlzle mohl býti ?

http://www.fler.cz/zbozi/pretahovadlo-modromodre-d louhe-6014876

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 10:27
- Nahlásit

Fajka
bude esuska vybirat poplatky

a co voko?

Darenka
dekujeme

birma
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 10:30
- Nahlásit

Fajka
Birma je jestě v županu a je tak spokojená

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 10:30
- Nahlásit

cernej caj
bude esuska vybirat poplatky
jak Ešuska?? Dělá tam snad vona modela?

Rumajzle dostane flákotu masa !

co voko?

voko bere !
dobý

taky držím pěsti ať to s mimčem dobře dopadne !

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 10:43
- Nahlásit

birma
a adamek?

Fajka
voko bere
bacha at si ho rumik neveme jako tu odmenu

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 11:13
- Nahlásit

Sooo,
u nás už nechčije, ale je obleva, blééé . Nemám totok fakt ráda, prostě nemám.
Vodafone nefachá
birma
doufám, že se na to vyprdla, v Děčíně je většinou hnus, ikdyž je v díí píí hezky

vlk
už máš vlčí polštáře?
Já na jednom denně hajám

cernej caj
mimí ať se ještě pozdrží, ikdyž nedivím se mu, že chce ven, páč v únoru jsou narození ti šťastní lidé

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 11:15
- Nahlásit

Fajka
haskej rumajzlíkovskej model

birma
ach soooo
Mně vzal zrzavýho ráno na procházku Kuba, tak bé doma klid
(abych si na to nezvykla :rolleyes

Darenka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 11:24
- Nahlásit

birma
ty umíš žít
Fajka
modela jsi vybrala velmi dobře. Já jsem si díky danému odkazu vybrala co budu v buducnosti zcela určitě potřebovat
denyk
ale je obleva
Doufám, že to nepůjde moc rychle, aby vás to nespláchlo.

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 11:27
- Nahlásit

Darenka
to nééé, ono toho sněhu zas tolik není

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 11:29
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

dobrý den. Jsem smutné Koláče, moooc smutné Koláče. Domeček asi spíš nebude, volala jsem na obec, a byla nadšená, ti problém nemají, volala jsem na město ti taky problém nemají a byla tam moc milá paní a díky ní jsme došli k tomu, že s největší pravděpodobností k domku nebude přístupová cesta takže..........

A Rumíček, Rumíček dneska krásně, ale opravdu krásně a profesijounálně vystavoval kosáky!! a dostává se do stádia, kdy je schopen vnímnout odměnu už i v rauši. A Bubi celý ráno utykalááá, utykalááá, abychom to všeckno stihli oběhnout a ona mohla všechno pokropit. Včera mě vyhnala ven, tvářila se že nutně musí, musí, jinak to nevydrží. No musela, musela! Shánět chlapy! Mě trefí

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 11:31
- Nahlásit

Fajka

Neva? kdyby jo tak tam dám něco jinýho, ale mu to moc suší a je to hezká fotka !!

rozhodně neva, zvlášť, když píšeš, že JE TO HEZKÁ FOTKA!!!

RÁDA BYCH, ABY SI TO VŠICHNI VŠIMLI!! A PRO PŘÍPADNOU NÁVŠTĚVU PSÉKUSE I NĚKDE BOKEM USCHOVALI, ABYCH MU TO MOHLA VOMLÁTIT VO HLAVU (páč v tom bordelu to nenajdem už )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 11:33
- Nahlásit

PetraK
tak to je mi lito byste museli mit asi vecny bremeno aby byla a to vam nikdo soudnej neda

a jak se tam ty lidi dostavali?

a sehnala chlapa?

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 11:38
- Nahlásit

PetraK
Aaachjo, ale treba to jeste neni na 100% s tou prijezdovkou?
Baba Kropackova nadrzena jedna Bacha na ni, me jednou malem zdrhla Agata, fakt jakoze se rozhodla, ze ty stenata proste BUDE mit. Ohluchla a sla si za svym, mela sem kliku, ze sem ji odlapila. A sikovnej Rumik, ze to v klidu zvlada doma a nejodluje.

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 11:41
- Nahlásit

Darenka
modela jsi vybrala velmi dobře. Já jsem si díky danému odkazu vybrala co budu v buducnosti zcela určitě potřebovat
klidně akurát Rumajzle asi na prodej nebé

birma
klik ! a šunčička!

PetraK
a díky ní jsme došli k tomu, že s největší pravděpodobností k domku nebude přístupová cesta takže..........
škoda přeškoda ale bez příjezdovky fakt néé...proto to bé tak levný asik

rozhodně neva, zvlášť, když píšeš, že JE TO HEZKÁ FOTKA!!!

RÁDA BYCH, ABY SI TO VŠICHNI VŠIMLI!! A PRO PŘÍPADNOU NÁVŠTĚVU PSÉKUSE I NĚKDE BOKEM USCHOVALI,

no dyby nebyla tak ji tam ani nedám, žááno
a páč je tak sem si ji čoorla
tož DIKES!

cernej caj
byste museli mit asi vecny bremeno aby byla a to vam nikdo soudnej neda
fuj vod toho pryč, takhle se moje spolužačka soudila se sousedem bo jim uzavřel cestu jedinou příjezdovku k domu a tahali skoro 15 let (a přitom dřív dokud žil starej pán tak nebyl problém ale jeho synátoroj jeblo a začal jim dělat peklo na zemi néééé od toho pryč páč čék má dost jiných starostí než řešit tohle 15 let

denyk
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 11:44
- Nahlásit

PetraK
čkoda s chaloupkou no

! Shánět chlapy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 11:53
- Nahlásit

Fajka
ja vim, ze to je prave masakero, ze musi na tom pozemku po kterym chodis byt vecny bremeno aby to bylo jako legalne pristupny pro tebe ale kdo si to dobrovolne da na pozemek, ze jo? nikdo. pak to totiz ani neprodas a vubec sou s tim jen ofuky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 12:07
- Nahlásit

ale někdy to řešit lze. Někdy se i kus pozemku od sousedů (či od obce) odkoupit dá (znám dva takové případy, kdy se lidi rozumně dohodli - prodávající se "skoro i rád" zbavil kusu velké zahrady a přišel k nepřemrštěným penězům a rozumným trvalým sousedům... a kupující si zařídil svoji cestu.

birma
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 12:11
- Nahlásit

cernej caj
Adámek byl trpělivej a hezky cekal, až se vybatolim jsem si vděčná, že jsme nejeli, páč venku mě hned rozbolela hlava... Zato teď je chudinka chlapeček nervóza, pác jsem mu slíbila hezkou procházku a nakonec jsme byli jen něco málo přes hodinu.

PetraK
Jéj to je škody a paní si je tím jistá? Nemůžeš se podívat online do katastrálních map? Tam by to mělo bejt vidět...

Darenka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 12:36
- Nahlásit

PetraK
Taky bych neházela flintu do žita. Když budeš vědět parcelní číslo toho "vašeho" pozemku, můžeš se na netu podívat do katastrální mapy a zjistit majitele ostatních pozemků. Podle všeho to bude okolo nějaká orná půda nebo něco na ten způsob a ceny za metr jsou směšné. Šlo by o to jen o to vejít v jednání s majitelem.
Bylo by škoda o tak krásný sen přijít. Zkuste to.

birma
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 13:12
- Nahlásit

Darenka
Ono stačí vědět číslo popisné domečku

Darenka
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 13:15
- Nahlásit

birma
jo, bude tam určitě éčkové

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 13:30
- Nahlásit

cernej caj

tak to je mi lito
Fifi
Aaachjo, ale treba to jeste neni na 100% s tou prijezdovkou?
birmaJéj to je škody a paní si je tím jistá? Nemůžeš se podívat online do katastrálních map? Tam by to mělo bejt vidě

Xerxová
ale někdy to řešit lze. Někdy se i kus pozemku od sousedů (či od obce) odkoupit dá

jak říká Xerxová - někdy se něco dá. Takže mám napsanou žádost na obec uvidíme jak se posuneme dál.

cernej caj
a sehnala chlapa?

naštěstí zatím ne, i když by se našli kupř. takovej milej malej voříšek. Zkazil jim to Rumíček, kterej to naprosto rozstřelil
Byla to velmi ftipná scénka on je zvyklej se všude hrnout jako první, odstrčit Bubici, páč von je ten důležitej, že jo? No nevim, ešivá by tady o něj býval někdo stál

Fifi
malem zdrhla Agata, fakt jakoze se rozhodla, ze ty stenata proste BUDE mit.

vim vim, pamatuju si to a rozhodně počítám s tím, že poslušnost v těchto dnech jaksi.... i když se zatím drží, ona ta kůže ze šunky, žeáno.... ale není to pojistka, s tím počítám

A sikovnej Rumik, ze to v klidu zvlada doma a nejodluje.

zatím snad jo - je taky ještě ne úplně dospělej, že jo, příští hárání to bude asi už jinačí. Ale občas jsou doma ftipný scénky, kdy tedy jemu řeknu to moje Ne-e. on poslechne, lehne a brundibáruje a ta čouda chtivá jde a stoupne si nad něj a hodí výhybku no všechno je k něčemu dobrý, takže tady dáváme základy poslušnosti u háravky. Snad

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 13:34
- Nahlásit

Fajka

proto to bé tak levný asik

no levný to právě není tam je v ceně hlavně lokalita - klid a to že praha kousek.

a páč je tak sem si ji čoorla

vůbec neva, mám reklamní psi. Ešus dělal reklamu ZERO DC, a Štajník vám .Bubi ta se rovnou dala na dráhu celerbrity

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 13:56
- Nahlásit

PetraK
i když se zatím drží, ona ta kůže ze šunky, žeáno.... ale není to pojistka, s tím počítám
No dokud vnima zradlo, tak to je dobry este.
uvidíme jak se posuneme dál.
Drzim a nepoustim teda!!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 14:09
- Nahlásit

PetraK
tak drzim palce treba by se zas krz tu cestu dala uhadat cena

vlk
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 14:25
- Nahlásit

PetraK
jj pokud není cesta dost podstatně by se cena dala stáhnout....

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 14:36
- Nahlásit

Fifi

No dokud vnima zradlo, tak to je dobry este.

zatim

je zajímavý ten rozdíl mezi prvním háráním, kdy se jakoby držela zkrátka, tím druhým a tím teď
Včera večer jsme si vyrazily jen spolu - dala jsem jí vedení, moooooooooooooc pospíchala, moooooooooooc fšecko musela podepsat, fšade se musela podivat, každýho psa na druhý chodníku registrovala a - což je velká vzácnost - o mě celou tu dobu vůbec "nedbala", ne že by neposlouchala, ale normálně jsme jedna hmota téměř, teď si užívala svůj vlastní život .
ŠLa jsem jen tak v tichosti za ní a usmívala se, jak si to užívá.

Pak jsme šli s Rumíčkem a to zas bylo po klidu, jeden velkej boj o kroužek, honičky s klackem kolem klandru (hm, sousedi si muesli myslet že jsem magor, když jsem podnikala výpady do tmy, kde psa nemohli vidět )

Dvě super a odlišný procházky (jen teda se člověk nachodí )

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 14:37
- Nahlásit

cernej caj
vlk

bez cesty do toho nejdu, ale pokud by klaplo to co jsem rozjela a on by kývnul na to, že o to strhne tu cenu, tak jsme zase v jiný pozici.
Já zatím jedu tu technickou věc, dneska to Brtnik očíhne z venku a pak se domluví návštěva.

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Úno 2015 14:42
- Nahlásit

PetraK
teď si užívala svůj vlastní život .
ŠLa jsem jen tak v tichosti za ní a usmívala se, jak si to užívá.

Jak moc ti rozumim. Tak jen at ji ten "vlastni zivot" behem par dni skutecne nepotka. Ja si furt myslim, ze neni jeste v tom nej obdobi, treba k nemu ani nedojde, jak je to babinka. Protoze to by ani nedospelej Stajn nedal, on uz vi, k cemu ho ma...

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání