Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 15:53
- Nahlásit

Fifi jesně, znáš je, víš co od které očekávat. Stejně je to kumšt, který ne každému je daný. Obdivuju i toho chovatele Nighta - venčit na volno přes deset dog... já vím, krajina liduprázdná, silnice předaleko, zvěře asi málo... ale stejně. Já ty dogy viděla - krásné, nasvalené, nezjizvené. Asi opravdu harmonická smečka (tedy smečky - myslím, že je přeci jen venčí na víc částí)

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 16:03
- Nahlásit

Xerxová
Obdivuju i toho chovatele Nighta - venčit na volno přes deset dog...
To jsem koukala ted, a nadhera! A u nekterych plemen se ta smecka harmonicka proste vytvori sama. Pro me nedostizny je tohle video. Videla sem ho xkrat a nikdy se nenabazim, to je proste souhra.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 16:04
- Nahlásit

fifi
tak hlavne,ze vsichnizivi

birma
aha to sem nejak prehlidla ze to je ten bigl, sem myslela ze proste steka ze neni naucenej

xerxova
krasne ste si uzili snehovyho rochnipsa urcite.

nevim, kdo vykoupil bioyltoll ale v drogerce dosel a to sem si tam koupila 2 lahve asi z 10 mam vaku pytle a pytliky do vysavace, atmam zas co vyhazovat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 16:18
- Nahlásit

Fifi už jsem to video kdysi viděla - teď jsem ho skoukla celý a nechápu... Kdo umí ten umí. Smečku má hezky homogenní

Darenka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 16:44
- Nahlásit

Fifi
To video už jsem viděla v minulosti a dnes jsem ho musela vidět znovu. Krása

birma
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 17:07
- Nahlásit

Fifi
Pro me nedostizny je tohle video
to je nádhera

birma
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 17:18
- Nahlásit

hezký video o psím čichu (od paní, co jsem od ní nabízela poslat tu knížku v pdfku)

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 18:23
- Nahlásit

Fifi
nezkoušela jsi ty nahřívací náplasti? mě to jednou dost pomohlo, akorát blbý, že se to nesmí na noc

jinak sprchaaaaa a konečně pořádně umytý vlasy, málo stačí člověku ke štěstí

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 18:41
- Nahlásit

Xerxes miloval rampouchy - trhal si je z nízkého okápku a dokázal je hlodat, až mu tekla krev z dásní... Tak jsem dneska podala první dlouhý rampouch Nightovi. Zajásal, nadhodil ho, rampouch letěl do sněhu - on na něj skočil... a smutně zírall na ty nalámané kousky a vyčítavě na mě hleděl, že se mu to rozbilo...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 18:50
- Nahlásit

Fifi
skvely video

Maya
uz bys mohla na long, taky by ti ke stesti stacila sprcha a umyty vlasy

Xerxová
nemohl si ublizit ostrym koncem? kdyz to tak miloval?
a chdak najt

birma
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 18:54
- Nahlásit

Xerxová
- on na něj skočil... a smutně zírall na ty nalámané kousky a vyčítavě na mě hleděl, že se mu to rozbilo...
Chudinka majinká. Ty se mu směješ a mě jho fakt líto, jak musel bejt zklamanej drobeček.

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 19:11
- Nahlásit

Xerxová
budeš mu muset pořídit plastovej rampouch
Kim má rád led, ale jako to žere, rozmlátí ho packou v misce a pak ty kousky žužlá

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 19:12
- Nahlásit

cernej caj
mylím, že po longu už bych žádnou sprchu nepotřebovala, to bych šla rovnou pod kytičky

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2015 00:47
- Nahlásit

pěkný http://en.mjavhov.com/

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2015 06:06
- Nahlásit

kuk Kde je zdejší šéfová ??? Že by ji ta chřipka zcela skolila??

Sněží, slabě mrzne... stále je tady zima čistá, bílá

denyk
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2015 07:01 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Morgen ve spolek, tak nám naježilo asik 3cm
Xerxová
jo přesně tak, čisťoučko, já věděla, že si tu zimu ještě letos užiju .
Počítám tak do 14ti dnů, že povalíme na ledopády, až se mi dá hňápa dokupy úplně
Včera večer jsme s Kubou mluvili o tom, že bychom se v pátek zašli podívat do Křinického pivováru, a dnes jsem o tom četla na seznamu http://www.novinky.cz/domaci/360655-zemanuv-tym-za ridil-aby-prezidenta-neobsluhovali-handicapovani-m ohli-jen-uklizet.html tak nevím nevím, abychom nechytli nějakou "virózu"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2015 07:10
- Nahlásit

denyk
to je teda husty, nemel by prezident jit prikladem tuplem v tomto?

jinak teda pivko znate nebo bude i ochutnavacka neceho novyho?

Xerxová
tak to bude mit najtoun radost i dneska

ferina se stale drbe, rano v posteli mrtva blecha. Vcera sem nemela uz silu na dalsi kolo vysavani, a vakuovani, docela me zmohla i prace a nasledny behani po meste, takze cely blechokolo zitra prohlidla sem jim chlupy - za usima nic, ale u ocasku nebo sem tam v srsti bobek zahlidnu - jenze to nemusi byt dukaz, je horsi to najit a navic v ty srsti to muze drzet tydny, a protoze nemam ten vsivak tak to ani nejak nevycesu a je otazka, jestli s nim by se ty mikroskopicky bobky vycesat dali

denyk
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2015 07:44 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

cernej caj
by prezident jit prikladem tuplem v tomto?

za komárů téměř všechny mentálně postižený lidi z měst navalili sem do pohraničí, byly tu ústavy hl.města Prahy,pracovaly tam jeptišky, neměli pojem o reálném životě a teď pořád integrace do společnosti, takže dostali OP, můžou se volně pohybovat, ale neznali hodnotu peněz, neznali tisíc dalších věcí.
Takové perličky, třeba tu známá měla obchůdek a jeden "chovanec" přišel do obchodu a měl peníze z hry Dostihy a sázky a nechápal, že si za to nemůže nic koupit, začal se vztekat, dostal záchvat....
Pak choděj na pivko, k tomu prášky, zase problémy...
A to jsou jen střípky, já vím, že to není dobře, nechat je zavřený a oddělený od společnosti, ale když žili 30 let v ústavu a najednou je vypustili, tak ti lidé prostě vůbec nevěděli, která bije.
To už jsem ale odbočila...

jinak teda pivko znate nebo bude i ochutnavacka neceho novyho?
pivko neznám, ještě jsem tam nebyla, jen kluci něco v létě říkali, že je dobrý.

tvl s těma blechama to už nechápu nějak

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2015 07:52
- Nahlásit

Rumštajn,
Ešuska lehla???
u nás taky krásně a já včera celej den farbajtu až do tmy takže lýže nic prd

Jo a krom krvavýho kolene jsem ještě vodedněška krvavý voko páč mě rupla nějaká céfka a místo abych tahala nohu..kerou už beztak tahám krz koleno tak se mě tovrazilo do voka vypadám jak upíííír

denyk
nevím nevím, abychom nechytli nějakou "virózu
si vem ty berle, se ti bude lépejc držet stabilita

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2015 08:09
- Nahlásit

denyk
jasný, v tom máš stopro pravdu, ale zas to myslím tak, že pokud někdo třeba jen nemá ruku nebo je hluchej tak to neznamená, že má skončit do konce života zavřenej někde na kociánce.
Vypustit divokou zvěř z ustavu ve velkym se nekde konalo? jestli jo,t ak to asi masakero, zas odsud pocud v tomto a spravne urcit miru.

ja uz to taky nechapu ale jak rikam - v chlupatym psovi to muze asi drzet tydny a to, ze postupne odpadavaj mrtvy je taky pozitivni + drbani klidne z toho, ze je drazdi kousance nebo tak...

Fajka
chudak esuska, jestli fakt lehla, by jeden doufal ze pres vikend to bude lepsi jak si v patek stezovala.

krvavý voko
fakt lazaret tady a je to jen esteticky nebo i bolavy?

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2015 08:15
- Nahlásit

cernej caj
vsivak
myslíš, že bys všivákem zajela do špicí srsti?
ferina se stale drbe, rano v posteli mrtva blecha
vždyť holky ti psaly, že se musí zahojit ty kousance, podle mě to v tý srsti klidně může zůstávat, než se to vysype.
nemel by prezident jit prikladem tuplem v tomto?
no však. Izolovala bych ho. Jééé to by bylo

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2015 08:15
- Nahlásit

cernej caj
chudak esuska, jestli fakt lehla, by jeden doufal ze pres vikend to bude lepsi jak si v patek stezovala.

snad to je jen křipečka a nevrátila se jí ta patálie s krkem
jsme jí říkaly že blbne, tak doufám že jen trochu smrká frká a má teplůtku..

a je to jen esteticky nebo i bolavy
právě že to dře, tak je to děsně nepříjemný , sem se ráno v zrcadle uplně lekla ......

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2015 08:18
- Nahlásit

kachna_
nemel by prezident jit prikladem tuplem v tomto?

jo joo souhlááás !!! zamknout a zahodit klíííč

vždyť holky ti psaly, že se musí zahojit ty kousance, podle mě to v tý srsti klidně může zůstávat, než se to vysype
taky si myslím že budou z tý srsti vypadávat dlouho ... pokud je nevyčešeš hned...ale i při vyčesání bys neměla jistotu že šly pryč všecky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2015 08:21
- Nahlásit

kachna_
to nevim, ale taky proto ho jeste nemam

že se musí zahojit ty kousance
jj, vsak to vim. jen proste pisu hlaseni, jak to ted je. Zatim sem jeste armadu blech na podlaze nevidela, jen nechci jasat predcasne zas.

Izolovala bych ho

a co ten test cos dostala jako pokutu, uz to mas za sebou nebo bude ted nekdy brzo?
Fajka
jj, taky si rikam, ze snad jen bacil a ne krk. Ale zas jestli je doma, tak treba aspon poradne kuryruje a nezlobi.

fuuj to zni desne, a nejaky kapky by nepomohly nebo masticka na zklidneni?

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2015 08:30
- Nahlásit

cernej caj
bude ted nekdy brzo?
10.2.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2015 08:48
- Nahlásit

kachna_
tak to je uz pristi tyden, tak budu drzet palce, aby to nebylo moc tezky a abys to zvladla. Jinak uz odzkouskovano mas vsechno?

denyk
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2015 08:55
- Nahlásit

Fajka
si vem ty berle, se ti bude lépejc držet stabilita
nene to raději nebudu přehánět, jsem to přehnala minulý týden ve čtvrtek, jak měl Buk narozky, bylo to nějaký rychlý
Navíc si neumím představit, jak se sápu s tím mým pakoušem a berlema do vlaku

vypadám jak upíííír
pomoooooooooc

cernej caj
má skončit do konce života zavřenej někde na kociánce
jasně to určo ne, Bohužel, hodně lidí je dementních jen tou ústavní výchovou, vím to od lidí, kteří tam pracovali, ale v tom pivovaru to bylo o něčem jiném.

zvěř z ustavu ve velkym se nekde konalo
ne takhle ne, oni byli v ústavu pořád, ale najednou nemuseli trávit dny jen na zahradě, s OP byli "svépravní" a nevěděli co se sebou, hlavně na první pohled na těch lidech kolikrát není vidět, že jsou "jiní" a tím vznikaly další problémy, páč začali chodit na fesťáky, občas dostali po hubě, páč ožralci si mysleli, že to jsou třeba jen "provokatéři".

kachna_

Fajka
sem se ráno v zrcadle uplně lekla
to se mi stává běžně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2015 09:01
- Nahlásit

denyk
dneska!! by mohla klapnout ta posta nebo zitra uz konecne, budu na to mit cas

tak to samo je chyba nekde jinde zase, stejne jako se jim do OP nepise nic o tom, ze by byli "nemocni" a uverovy spolecnosti z toho tezej desnejma podvodama... sice kdyz se jim ten clovek nezda, tak si muzou vyzadat nejaky soudni overeni, ale proc by to delali, kdyz jim z 10 000 co si "magor" pujci na dovolenou padne dalsich 400 000 na pokutach ze nesplaci, pac je magor, pac mu ze zakona nikdo pujcku dat nemel ale kdyz uz nejsou "diskriminovani" tim napisem v OP tak proc si omezovat klientelu, ze...

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2015 09:04
- Nahlásit

cernej caj
nejaky kapky by nepomohly
kapu kapky, tak snad to pomůže , nechcu na voční !

denyk
sem se ráno v zrcadle uplně lekla
to se mi stává běžně

tak jinak!
Lekla sem se mnohem víc než normálně !

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2015 09:08
- Nahlásit

Fajka denyk
kdybyste jako ja nemeli doma zrcadlo, tak se vam to nedeje

Fajka
no tak snad nebudes muset, snad to neni trest bozi za to, zes nebyla s kolena...

apropo... znate knihu mormonovu? ja ji neznam ale pani vcera se me snazila predsvedcit, ze se v ni poucim. Kdybych nebyla zamyslena, ani se nenecham zastavit

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání