| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2015 09:09
- Nahlásit
cernej caj
uverovy spolecnosti z toho
tos uhodila hřebíček na hlavičku, u nás to bylo zase tak, že se našlo se tu pár sviní, kteří
si na ně vzali půjčky, Lidské hyeny.
by mohla klapnout ta posta
však uvidíš, nehoň to
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2015 09:20
- Nahlásit
denyk
jj, anebo tak - cetla sem pripad, kdy zena predstirala ze si ho chce vzit, tak si vzal pujcku ze pojedou na hory nebo kam a ona odletela bez nej se svym milencem...
jo a stahla sem si taky ten noom pedometr a uvidim, kolik nachodim v kanclu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2015 10:03
- Nahlásit
mám šátek! je krásně měkkoučkej, ale jako myslela jsem, že ty barvy budou vo fous intenzivnější a má nepříjemně zkosený konce, ale to se snad podá. Jinak Marťa se tvářil, že super, ani se nevztekal a za chvilku v něm usnul.
Nejsem nespokojená, ale s tim, jak jsem dlouho čekala a těšila jsem se, měl bej vo fousek lepší
. znate knihu mormonovu?
mně se vybavuje akorát morbo (nebo jak se jmenuje ten MZ z Futuramy)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2015 10:08
- Nahlásit
kachna_
skvely, ten pruhatej uz prisel? hlavne, ze martinek se tvari spokojene
no ja si vzpomela hned na mormony z ameriky a prekvapilo me ze sou uz i u nas
z futuramy si vubec nevybavuju jakyho emzaka myslis
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2015 10:15
- Nahlásit
kachna_
moc se mi líbí, když maminky nosí kindervajíčka v šátku, příjde
mi to hodně přirozené pro ně
cernej caj
kolik nachodim v kanclu
no schválně
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2015 10:21
- Nahlásit
cernej caj
z futuramy si vubec nevybavuju jakyho emzaka myslis
denyk
moc se mi líbí, když maminky nosí kindervajíčka v šátku,
jako Praha s kočárkem, to by mě zabilo asi , nechápu a obdivuju maminky, že lezou s kočárkama do autobusů, tramvají...
Jak je příjemná zima, tak zase Martínek může bejt hodně v kočárku a spinkat, to má taky něco do sebe.
Ale na chození je to dokonalý a Marťa je v šátku strašně spokojenej. Třeba naše originální Káčátko v něm vůbec bejt nechtělo (jsem nemohla nosit odmala, protože byla děsná kosa a ona je prosincová a pak už nechtěla), až pak rovnou v krosně.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2015 10:29
- Nahlásit
denyk
asi s alzheimerem nic pac sem 3x sla apak zjistila ze sem tu apku nikdy pred chuzi nezapla (sem myslela ze to bezi na pozadi) anebo ho zapominam vzit s sebou
kachna_
ajoo
ale zase kdyz mas dve deti blizko sebe tak je stejne obe do satku nedas?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2015 10:30
- Nahlásit
kachna_
bóže, co tu s tímhle strašíš
Já mám ráda Zoidberga či jak se to píše
Marťa je v šátku strašně spokojenej
tak to je fajn
originální Káčátko v něm vůbec bejt nechtělo
se divíš? Kačátko by raději rybníček
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2015 10:37
- Nahlásit
rumštajn ve spolek....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2015 10:42
- Nahlásit
vlk
jak se lecis? pomalu a jiste?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2015 11:05
- Nahlásit
cernej caj
kdyz mas dve deti blizko sebe tak je stejne obe do satku nedas?
jako ty nejschopnější joo, já ne. Asi bych nezvládla ani kombinaci šátek - krosna.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2015 11:12
- Nahlásit
cernej caj
jak se lecis? pomalu a jiste?
no rozhodně pomalu.....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2015 11:36
- Nahlásit
vlk
no rozhodně pomalu.....
to je dobře
Hele, marťa dostal funkční body (tričko), může v tom i spát?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2015 11:44
- Nahlásit
kachna_
prave myslim, ze to by nezvladlo hodne lidi - uz proto, ze ta vaha musi byt masakralni
a z ceho to je? spat v tom urcite muze ale mozna bych to zvazila podle matrose
vlk
tak to ses spokojena, ne?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2015 11:46
- Nahlásit
cernej caj
http://www.dudlikarna.cz/funkcni-termo-pradlo-2/de tske-body-up-warm-mebby-oranzove/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2015 11:50
- Nahlásit
kachna_
tak vypada to dobre, pisou termopradlo, tak bych to klidne nechala i na spani (ja treba taky v termopradle spim) - a uvidis jak mu to bude sedet, ja treba nektery umeliny fakt nesnesu na tele ze bleee ale pokud martinek vypada spokojene tak v noci bude taky
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2015 12:11
- Nahlásit
Tá "slovenčina" je stejně krásná řeč
Pčři pohledu na mojí kolegyni jsem si vzpomněla na:
Každý z nás má vo svojom okolí človeka, ktorého by najradšej jebol lopatou po hlave
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2015 12:24
- Nahlásit
cernej caj
tak to ses spokojena, ne
zatím jo....pohoda klídek .... nikdo mě nesere....
denyk
Tá "slovenčina" je stejně krásná řeč
já zas vzpomínám na našeho uja který když jsme ho nasrali tak po nás řval - Keď ťa trepněm tak sa prekotíš hore riťú, nohama zatrepetáš a zdrevenáš ako variéška....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2015 12:27
- Nahlásit
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2015 12:27 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
tak vypada to dobre, pisou termopradlo
dík
No jestli to bude fungovat tak, jak píšou, tak myslim, že by to byl i dobrej tip na dárek pro ségru pro mimčo, na Marťu jsem ho natáhla, ale myslím, že by neplondal ani na tříkilátku
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2015 12:28
- Nahlásit
vlk
vlku to je strašný (nesmim si to představit, nesmim si to představit, nesmim...)
Keď ťa trepněm tak sa prekotíš hore riťú, nohama zatrepetáš a zdrevenáš ako variéška....
to je krásný
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2015 12:44 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
vlk
Keď ťa trepněm tak sa prekotíš hore riťú, nohama zatrepetáš a zdrevenáš ako variéška
uááááááááááááááááááááááá to nemá chybu
A ještě občas používám tohle:
NIEKTO SI O SEBE MYSLÍ, ŽE JE HVIEZDA, NO OSTATNÝ HO VIDIA SKOR AKO KOSOŠTVOREC
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2015 12:47
- Nahlásit
denyk
taky skvělý.... ale i čeština má fajn hlášky - Piča je pěkná věc, ale nesmí to být chlap.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2015 12:50
- Nahlásit
vlk
to je skvely asi zacinam litovat, ze moji prarodice uz slovensky prakticky nemluvi az na nejaky vyrazivo
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2015 12:52
- Nahlásit
vlk
blbáááááááááááááááááááááááááááááááááá
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2015 13:04
- Nahlásit
denyk
blbáááááááááááááááááááááááááááááááááá
nebo když je nějakej chlap echtkokot tak se ho vždycky ptám, esli neměl dva fotry....a když se zeptá proč, tak mu odpovím - bo takeho cypa nemoh zrobit jeden.....
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2015 14:55
- Nahlásit
tak sousedka od jeden barák (letití chovatelé a teď už "jen" majitelé rotvíků) chtěla Nightovi udělat radost a půjčit mu na lítání oprásklou roční pumici (zvyklou na rotvíka). A historie se opakuje - čubinka se stáhla, a začala ječet a mizet za vrátka... A to přes plot se může ukamarádit... Prostě mamutíci kamarády fakt špatně hledají.
Jo a soused přímý - berňák hrací a běhací už od pátku není - torze... Štěník je objednaný, ale než doroste...
No a jen blbec (jako já) může vyrazit na chodníkovou socializační procházku když jsou chodníky pod sněhem a silnice totálně uklouzaná. Ale jsem celá a nepadla jsem...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2015 15:34
- Nahlásit
My byli dneska na myšičky a pomaličku pomalu se nám daří přivolání od díry. Sice občas v půlce cesty zapomene, kam to vlastně šel, ale lepší než nic taky jsme potkali bílou boxerku krásnou, byla z Adama celá radostná, on si jí očuchnul a přestal na ni mít čas. Když jsme ji asi po čtvrt hodince potkali znova, už se na ní ani nepodíval, očuchávala mu zadek a dělala mašinku, když se Adam zastavil u díry, tak do něj nabourala a ten blbeček se ani neohlídnul
Xerxová
chtěla Nightovi udělat radost a půjčit mu na lítání oprásklou roční pumici (zvyklou na rotvíka). A historie se opakuje - čubinka se stáhla, a začala ječet a mizet za vrátka...
Chudinka Najtíček
soused přímý - berňák hrací a běhací už od pátku není - torze...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2015 18:32
- Nahlásit
Xerxová
to je smutný s tím berňákem
cernej caj
a já mormona nepotkám a nepotkám a přitom s jehovistama byla taková sranda, že jsme od tý doby asi na černý listině
kachna_
vždyť v Praze jezděj nízkopodlažní busy i tramvaje, kam si s kočárkem najedeš líp než na chodník a v jízdním řádu to máš napsaný, kdy takový jezděj, takže kočárky naprosto v pohodě, akorát někde do metra jsou blbý
k nám třeba na ves jezděj busy, který řidič nakloní na stranu, když chce někdo nastoupit s kočárkem, jako já v tom teda dneska nevidím problém
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2015 19:14
- Nahlásit
tady je to nějak po vymření . Co se děje ???
|