Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 18:34
- Nahlásit

cernej caj
já mám psí hračky v taburetu v obýváku, stejně by tam ten taburet byl a byly by v něm jinak nějaký blbosti
obojky a tak mám v krabici v botníku na verandě, aby byly po ruce i zvenku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 18:35
- Nahlásit

Xerxová
tak to je skvely, tak to si doufam moc uzijete a muz neco nafoti i pro nas

Maya
spis premejslej, jak si je jednou rukou zapnes (asi dalsi vyhoda kalhot s gumou v pase

a co, hojis se?

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 18:55
- Nahlásit

Maya
já mám psí hračky v taburetu v obýváku,
Aa, to je dobrej (nebo blbej napad) Tam jsou elektricky veci, ale dobra schovka pro Kremyla na veci pri klikani.
Zejtra dobry porizeni, at sundani sadry probehne v pohode. A hlavne sebou hned nekde neflakni, sikulo!

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 18:56
- Nahlásit

cernej caj
no spíš jsem přemejšlela, jak si zavážu boty, mám všechny zimní vysoký a na tkaničky
no snad se to hojí, už pár dní mě to nebolí a můžu už i celkem trochu ťukat prstama do klávesnice, ale nedělám si iluze, že až to sundaj, bude to děs
akorát dobrý, že mi zhubla ruka ale už mi ta sádra trochu sjíždí a tlačí mě to do hřbetu a do palce, ještě že už to půjde dolů, si koupím v lékárně nějakej obvaz a stáhnu to a vono to nějak pude

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 18:59
- Nahlásit

Fifi
jak si budu říkat, že sebou nemám fláknout, tak sebou určitě fláknu
ale dobra schovka pro Kremyla na veci pri klikani.
v první chvíli mě napadlo, že tam schováváš Kremyla a sem si říkala, že musíte mít velkej taburet
u nás naštěstí schovky neprobíhaj, Dorinovi vylovím jednu hračku, on jí pak půl hodiny zabíjí a je spokojenej

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 19:19
- Nahlásit

Maya
si koupím v lékárně nějakej obvaz a stáhnu to a vono to nějak pude
No me nejvic bolela ruka prave po sundani sadry, jak ochably ty dalsi svaly. Zouzen takova hubena vylezla, to bylo hrozny. Tak at to zejtra jde dobre a neflakej sebou!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 19:23
- Nahlásit

Maya
no tak si tkanicky strcis do bot at se o ne nezabijes a bude.

zrovna sem nad tim premyslela, ze az budu mit i loznici, tak si koupim taburet do kteryho pudo rvat veci

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 19:36
- Nahlásit

cernej caj
to já musím mít taburet u gauče, protože si na něj dávám nohy
no tak si tkanicky strcis do bot at se o ne nezabijes
no jít s rozvázanejma botama, tak se zabiju určitě tkaničky netkaničky
bohužel boty, který měly po straně zip a tkaničky jen na ozdobu, sže se mohly nechat furt zavázaný, sem měla jednou a už se mi je sehnat nepodařilo, teď to všechno dělaj, že to člověk musí furt rozšněrovávat
Fifi
si pamatuju jak mi kdysi říkal kámoš, co měl sádru na noze, že mu pod ní slezly i chlupy

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 19:40
- Nahlásit

Maya
bohužel boty, který měly po straně zip
Tomu se rikalo duchodky a mely uzasne skluzovou podrazku, ja je kradla babicce a jezdila sem si v nich na kopec drandit.

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 19:44
- Nahlásit

Fifi
ježííš důchodky, to jsem nosila někdy na střední, to byl strašnej módní hit
ale ty neměly tkaničky tedy

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 19:44 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

cernej caj
na odblešení hader, myslím oblečení, povlečení a nepoužívaných peřin a polštářů jsem použila vakuový pytle. Hadry jsem prostříkla Biokillem a na pár měsíců zalisovala do pytlů. Výhoda je že se to dá uskladnit i na půdě nebo ve sklepě neb to v těch pytlích nevlhne....v krásném podzimku jsem to otevřela, vyvětrala a oblečení přeprala.... zatím jsme bez blech.....

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 19:49
- Nahlásit

vlk
jsem použila vakuový pytle.
Este to ji rad, vona tam ma vystrikany vsecko.. I to, co snad neslo.
Ale taky dobrej napad.

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 19:52
- Nahlásit

Fifi
Este to ji rad, vona tam ma vystrikany vsecko

tonoucí se stébla chytá.... mně to poradil známej a fungá to... navíc pytel slušných rozměrů se dá pořídit za pajcku a využití v domácnosti je velké....

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 19:53
- Nahlásit

vlk
jako že se ty blechy udusej? asi jo
akorát to je další investice

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 20:06
- Nahlásit

já se snad z vás začnu drbat...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 20:22
- Nahlásit

Maya
si na to taky chci davat nohy pri cteni treba

Fifi
a kdyz ja shanela vyssi kozacky na nizsim podpatku tak meli vsechny falesny tkanicky a zip

vlk
a myslis, ze to prani nejak pomuze nebo je to jedno jestli peru? nebo je znici to, ze sou bez vzduchu? - jako je pravda, ze muzu par tricek nebo muzovych kosil a povleceni soupnout do pytle, ale spacos si tim asi znicim

ale taky je otazka, zda vlezou do uloznyho prostoru postele nebo nevlezou... pac jestli mi spacak za pul vyplaty sezerou blechy nebo znici pytel, muzu ho vyhodit rovnou, ze jo

tak hlavne co vim, tak v ikey prodavaj 3ks za kilo asi. No muzu to zkusit, jeste ale teda nakoupit zasobu biokillu at to muzu vysplichat nez to tam dam (a staci vysplichat nebo i nutny vyprat? pac s tim, jak nam to tu schne budu prat jeste za rok, kdyz bych musela vyprat krome nutnych potreb (rucniky, noseny obleceni a povleceni) jeste to povleceni co nepouzivame a par toho min nosenyho obleceni a asi tunu muzovych monterek

a co sem si koupila pytel na mamuta v jysku, obrovskej, sehnat asi metr a pul na metr a pul desnej problem, tak uchazi oba dva se teda nebojim, ze by se blechy dostali tou mikroskopickou trhlinou k mamutovi - (foto mamuta

Xerxová
ja se drbu, to fakt neni sranda

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 20:31
- Nahlásit

cernej caj
já mám pytle Orion a neucházejí....já jen vyšplíchala a pak vyvětrala.... prala jsem až pak jen to oblečení co jsem zrovna potřebovala abych nesmrděla jak deratizační auto...myslíš že spacák se vycucnutím zničí ??? jinak pytle mám 80x120 a do postele jich vycucnutých vlezlo šest....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 20:41
- Nahlásit

fjj, spacaj tim znicis, proto se musi uchovavat rozlozeny.. prave jen ty pytle z jysku sou vadny, ikea v poho tak poridim

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 20:49
- Nahlásit

cernej caj
Ono hlavne zacne zabirat ta chemie, co pejskove a cici pozrali. Cimz padem se ty mrchy blesi zacnou eliminovat. Kdyz jim das tablety zase za nejaky dva-tri mesice, prerusis cyklus. Blesi, ne svuj. A caknout biokilla v tom obdobi, pro klid duse.

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 20:54
- Nahlásit

Fifi
jj ze začátku vypadalo, že ty tablety byly k hovnu bo psi se furt drbali, ale pak to najednou přestalo...asi po 14 dnech... od léta jsem pak pelechy a místa kde se psi válej přestříkla asi 2x.... a zatím klid.... teďko půjdem očkovat tak zase pořídím tablety....

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 21:07
- Nahlásit

vlk
bo psi se furt drbali,
A vykusovali atd. To bylo to samy u znamy jeste snad tri tejdny po aplikaci, jak byli psove uz fakt postipany. Strupance, svedivost. Pak to preslo. A huf, lituju kazdyho, koho takova invaze postihla, klepu na hlavu. Tablety dost casove bych asi od ocko odlisila, nedavat najednou, musi to bejt zahul na organismus festovni. Drzim palce, at se ty svine u vas uz neobjevej.

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 21:13
- Nahlásit

Fifi
Tablety dost casove bych asi od ocko odlisila, nedavat najednou, musi to bejt zahul na organismus festovni.

jasně, jen je koupím když tam budu mít cestu....kocúři se teď v zimě drží doma, tak snad ty mrchy malinkatý nemáme kde chytit, dám jim je až zjara, až koti vyrazej do polí....

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 21:17
- Nahlásit

vlk
A tobe je? Nakej ten moribundus se drzi a nemusis makat aspon, nebo hura zitra s pracovni vervou do procesu?

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 21:20
- Nahlásit

Fifi
A tobe je? Nakej ten moribundus se drzi a nemusis makat aspon, nebo hura zitra s pracovni vervou do procesu?
mně je úžasně nemocně....zánět šlach na rukách....si to budu hejčkat aspoň do půlky března.....

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 21:24
- Nahlásit

vlk
zánět šlach na rukách....si to budu hejčkat aspoň do půlky března.....
Hejcky hejcky, auviky auvi ... A ze teda to kurva boli a vrze.

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 21:29
- Nahlásit

Fifi
A ze teda to kurva boli a vrze
a má to bolet v práci ? Lepčí když to bolí doma....

Darenka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 21:58
- Nahlásit

Maya
Držím palce, ať to u doktora odsejpá a ať se po cestě nepřerazíš s nezavázanejma botama
vlk
zánět šlach, to je hnusárna. Doufám, že tě to brzy přestane bolet.
cernej caj
já myslím, že za pár dní budete mít od blech klid. Po takových dávkách likvidačních prostředků musí dřív nebo pozdějc zdechnout. Držím palce.

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 22:13
- Nahlásit

Darenka
zánět šlach, to je hnusárna. Doufám, že tě to brzy přestane bolet.
... díky....ale já doufám, že to tak brzo nebude....

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2015 22:46
- Nahlásit

vlk
ty jo, to je hnus, já to měla v lokti, i mi to opíchávali a nic a nakonec jsem si to na něčí radu vyléčila až magnetama, ale bolí to fakt hnusně

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2015 06:37
- Nahlásit

kuk Tady sněží, trošku mrzne... zimní pohodička pohoda. Psisko se málem udusilo skeletem (nebude je kousat a nebude - jednou chroustne, převalí to v hubě a spolkne)... jinak dobrý...

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání