Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 20:46
- Nahlásit

birma

dětičky nebyly evidentně ojedinělej případ, Adam má zatmění slunce... ehm mozku a snaží se sežrat všechno v dosahu včetně tramvaje
nedostate

já myslím, že jak říkáš, je to propad a to navíc po dlouhý době, takže se to prostě ještě stane.

co to bude za dáreček?

procházku a vzorovatý psy závidim

mám to proti tobě hodně, hodně jednoduchý,

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 20:47
- Nahlásit

PetraK
ákt?? a kde??
jo vidíš, nemáš tucha jak se daří Advokátovi?

No tam, kde je/byl pan advokat. Tomu se bohuzel moc dobre nedari, po prestehovani byl cajk, ale nejak se letama nevyrovnal s tema optimalnima podminkama nebo naopak vykyvama teplot pres leto. Furt je ve spolecnosti kveteny ostatni, ale takovej smutnoch to je uz, holej kmen a par listu jen, az se ti to bojim napsat.
Sice by rád otravoval Bubinku, ale nechá si domluvit. Opět se mi osvědčilo, že než okřikování, je lepší tichý vysvětlující hlas, než Brtníkovo hartusení.
Az bude Bubu v nejlepsim, tak hartuseni prijde vhod.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 20:50
- Nahlásit

birma
je, to vypada huste, budes s adamkem balonovat?

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 20:53
- Nahlásit

Fifi
No tam, kde je/byl pan advokat

a mě to hnedle napadlo!

uz, holej kmen a par listu jen, az se ti to bojim napsat.
no co se dá dělat. ono už mu je taky pár let a potom to přestěhování mu fakt nemuselo udělat dobře, přes to, že má vynikající podmínky. Brtnikovi to říkat nebudeme. bylo by mu to líto.

Az bude Bubu v nejlepsim, tak hartuseni prijde vhod.

jojo, možná jo, ale právě proto, že je na to čas, je zbytečný plýtvat střelivem, když to jde zatím i v lepším duchu.
Teď tu leží proti sobě na zemi. Rumidlo spustil přemlouvací monolog, nechal si vysvětlit, že ať se na to vyprdne. A šunka jako odměna to tumluje

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 20:54
- Nahlásit

cernej caj

je, to vypada huste, budes s adamkem balonovat?

Aha díky čajdovi již vím, co to bude za dáreček

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 21:10
- Nahlásit

PetraK
ono už mu je taky pár let a potom to přestěhování mu fakt nemuselo udělat dobře, přes to, že má vynikající podmínky. Brtnikovi to říkat nebudeme. bylo by mu to líto.
Nerikej. Ale fakt se mel dobre dlouho, pak nak sam zacal se loucit nebo jak to rict.
Teď tu leží proti sobě na zemi. Rumidlo spustil přemlouvací monolog, nechal si vysvětlit, že ať se na to vyprdne. A šunka jako odměna to tumluje
Takovej tumling.. At jeste par dni tenhle rezim vydrzi a Bubi se nemusi k mami stehovat. Nebo to zkusite zvladnou pospolu, oba pefy?

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 21:14
- Nahlásit

Fifi

Nerikej. Ale fakt se mel dobre dlouho,

však ano. Tam mu bylo líp než vzrostlýmu tady v paneláku

At jeste par dni tenhle rezim vydrzi a Bubi se nemusi k mami stehovat. Nebo to zkusite zvladnou pospolu, oba pefy?

byla bych ráda, kdyby se nám to podařilo zvládnout bez mámy. Ona do toho moc nechce už jít- po tom zápalu plic je takován marná. Třebas se Bubi moc nerozdovádí a nějak to ukočírujeme. A třebas to vzhledem k věku nebude ještě Rumíček moc prožívat /což je asi marný přání /. Prostě uvidíme. Venku je to cajk, tam si jí nevšímá vůbec. Doma se zatím nechá přemluvit, ať neprudí. Spějí každej zvlášť. Myslím, že Bubi je z tohoto režimu nadšena

birma
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 21:14
- Nahlásit

kachna_
jestlivá budeš chtít tu knížku, tak mi napiš emila, nebo mi dej aspoň nápovědu, kterej je tvůj

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 21:19
- Nahlásit

birma

pošlu Ti ho. toho kachnoemila.uděláme jí překvápko, tvou reakci v tutom bordelu už totiž nikdá nenajde di do emila.

birma
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 21:21
- Nahlásit

PetraK
jak říkáš, je to propad a to navíc po dlouhý době, takže se to prostě ještě stane
to jo, ale kdybys věděla, jak mě to vysosává... Ze začátku, i když to bylo milionkrát horší, tak jsem to snášela mnohem líp.
co to bude za dáreček?
fazole nebo možná možná donut, kterej je pro psa překvapivě složitější a ještě navíc je skladnější, aby když nemám čas měl i nějakou fyzickou aktivitu doma, nejenom výplach mozku cvičením
uměla bych toho pro něj vybrat mnohem mnohem víc, ale kde nic neni... se bude muset holt smířit s málem ještě teda pár kuželů mu k tomu vezmu k vysílačkám, obíhání a podobnejm věcem
mám to proti tobě hodně, hodně jednoduchý,
asi mám špatnou karmu fakt je, že lepší školu než je on, jsem si nemohla přát

cernej caj
budes s adamkem balonovat?
chtěla bych, my si to zkoušeli na táboře a přijde mi to super. On se trochu unaví a já budu i vědít, že když má teď dvakrát tejdně tréninky, tak na to je fyzicky připravenej a nebudu se bát, že ho svaly neudržej

birma
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 21:23
- Nahlásit

PetraK
v tutom bordelu už totiž nikdá nenajde di do emila.
díkuju

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 21:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

birma

to jo, ale kdybys věděla, jak mě to vysosává... Ze začátku, i když to bylo milionkrát horší, tak jsem to snášela mnohem líp.

představit si to neumím, ale je mi jasný, že to je v takových momentech nápor. Na druhou stranu-zalistuj si tady zpátky a přečti si, kolikrát jsi jásala- to jásání převažuje nad těma mínusovejma situacema.

ještě teda pár kuželů

místo kuželů vystačíš s petflaškama , to jen pro úsporu peněz, aby ses mohla vyřádit jinde
na ty balony jsem líná to tě obdivuju.

asi mám špatnou karmu

no a nebo naopak, měl to být dárek, který tě posune jinam. Ne? takhle se na to taky dá koukat, že jo?

díkuju
není zač,

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 21:28
- Nahlásit

birma
tak to bude supr, vim ze kniga trochu cvicila s balonem, ale nevim, se kterym psem a taky si to pochvalovala jak je to supr.

PetraK
budu drzet palce at ukocirujete

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 21:32
- Nahlásit

cernej caj

taky díkuju.
Momentálně vyměnil Bubici za mrkef

má takovou úchylku. Jak slyší, že se loupe mrkev škrabkou, okamžitě se zhmotní u koše a vyžaduje mrkvodesátek . Teď si Brtnik oloupal dvě obří mrkve............. a Štajnidlo má o program postaráno. Nejdřív musel sedět u škrábání, teď leží v obýváku a předstírá, že vůůůbec nežebrá

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 21:32
- Nahlásit

PetraK
Třebas se Bubi moc nerozdovádí a nějak to ukočírujeme. A třebas to vzhledem k věku nebude ještě Rumíček moc prožívat /což je asi marný přání
A tak to neni marny prani, naopak, muze to klapnout. Pes vystavenej haravce v beznym souziti se pak lip vyrovna s tema cizima. Rumik je mladej, tak treba mu jeste nedotece do hlavy, co se deje.
Kdyby ne, tak pak prezit zhruba ty tri dny, noci, kdy je fena v nejlepsim a pudy veli psovi jasne. A nemuze za ni.
Mi bylo fakt psa lito, slintal a nespal, jeho dcera Sadelnata za dverma. Stacilo zamykat pokoje a brat je separe ven, utahat je. Ale rtw moc nepovidaj, nejsou hlasove vydatny, kdyby vizly po dobu vasi pracovni doby na sebe touzebne jodlovali, asi nic moc.

birma
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 21:35
- Nahlásit

PetraK
místo kuželů vystačíš s petflaškama
když ty doma nemáme a ve většim množství nejsou tak skladný a vůbec nejsou tak stabilní (a plný jsou zase těžký )
řekla bych, že zaplatit dva malý a jeden velkej už mě nezrujnuje
zalistuj si tady zpátky a přečti si, kolikrát jsi jásala- to jásání převažuje nad těma mínusovejma situacema
tak to určitě!
na ty balony jsem líná to tě obdivuju
to je cvičení na pár minut a on si u toho zas posílí svaly o kterejch normálně ani neví
na táboře se mu to líbilo

měl to být dárek, který tě posune jinam
to jo, myslim, že normální psi by mě nenaučili za celej můj život tolik, co on za dva roky
Teď jsme o tom mluvili se Šimonou, prej mám počkat, jakej to bude fičák až budu mít normální štěně Otázka je, jestli k tomu někdy dojde

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 21:38
- Nahlásit

PetraK
má takovou úchylku. Jak slyší, že se loupe mrkev škrabkou, okamžitě se zhmotní u koše a vyžaduje mrkvodesátek
Jak cubky slysi zvuk nakrupnuti varenyho vajicka, jsou besny, slini (Kremyl) a vyzadujou taky desatek! Sadylko slysela loupani mandarinek, milovala je.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 21:42
- Nahlásit

Fifi

A tak to neni marny prani, naopak, muze to klapnout.

žejožejožejoooooooooooooo?? krása by to byla. Právě i pro to co píšeš - běžné soužití s háravkou by mu mohlo dát základ. Byla jsem u Ešusa zvyklá, že jsme háravky měli myslím dobře zvládnutý, tak tady bych taky ráda. Ale co člověk ví. A taky přesně si říkám, že mu to ještě nemusí doklapnout úplně v celý svý kráse. No bude se viděti. Snad to bude o něco lepší, než kdyby to byla mladá fenka v plné síle. Soudím podle toho jak háral předtím a jak se to dalo zvládnout s Ešusem, kterej byl pravda na tohle milionovej.
Ad to vižlopovídání - Rumíček je překvapivě tichej /což mi po Ešusovi chybí, nějak bych ho ráda rozmluvila -ale zrovna tohle nevím jak uděla, aby se to nevymklo,ale stýská se mi po tom moc hodně./. Leč na druhou stranu, jediný kdy se hlasově projevuje je komunikace s Bubicí /s jinými psy ne/, takže... pokud by k ní chtěl a měl nutkání, asi zticha úplně nebude

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 21:45
- Nahlásit

birma

aha, tak ty kužely tě fakt nezbořej

to je cvičení na pár minut
bych se to musela naučit, to myslím, ž ena to jsem líná a taky na ten balon mít místo.

Otázka je, jestli k tomu někdy dojde

možná ne. záleží na situace a tvých přáních v tý daný situaci. Kdyby nebylo Brtnika, nešla bych do štěněte, ale do psa z útulku. Na druhou stranu musím uznaž, že měl pravdu, potřebovala jsem ho.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 21:48
- Nahlásit

Fifi
Jak cubky slysi zvuk nakrupnuti varenyho vajicka, jsou besny, slini (Kremyl) a vyzadujou taky desatek! Sadylko slysela loupani mandarinek, milovala je

to je ftipný takhleta fascinace. On je úplně v tranzu, jak zazní škrabka na mrkvi, či okurce, je tam. Brambory ho neberou
a stejně jako Ešíček má fascinaci na špunt od žampuňskýho a vína. To je mor! tam stačí vzít do ruky otvírák a už je tam

Sádýlko rádo mandarinky mělo? tomu rozumím,taky je oblibuju.
Asi jsi to nezaregistrovala, tuhle jsme tu měli debatu bylinkatou. Dostali jsme se na svízel a její účinky a sílu. A já psala, že jí známe díky Sádýlku .

birma
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 21:53
- Nahlásit

PetraK
bych se to musela naučit, to myslím, ž ena to jsem líná
tak co jsme viděli na táboře neni to nic moc složitýho - target na přední, na zadní, celej péf, péf sedá, lehá, zvedá nohy a nejdůležitější je to asi nepřepísknout...
taky na ten balon mít místo
jo to bude problém
záleží na situace a tvých přáních v tý daný situaci
mně je to úplně jasný, už teď vim, že chci lapinu (tu nechlupatou) a až to bude možný a odpadnou všechny překážky, tak uvidim nějaký smutný psí oči a jaká byla lapina, žejo

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 22:06
- Nahlásit

PetraK
to je ftipný takhleta fascinace.
Tak mrkva aspol se bezne pdava coby snidane psi.
Sádýlko rádo mandarinky mělo?
Ne, ze rado, uchylku na ne melo!
Asi jsi to nezaregistrovala, tuhle jsme tu měli debatu bylinkatou. Dostali jsme se na svízel a její účinky a sílu. A já psala, že jí známe díky Sádýlku .
A tak to me tesi, ze priroda skrzeva Sadylko se takhle predava dal. A ne, vase debaty, kdyz ste drasalice a ja prijedu zmozena po celym dni, fakt neprocitam.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 22:21
- Nahlásit

Fifi

A tak to me tesi, ze priroda skrzeva Sadylko se takhle predava dal

u mě určitě jo, a stejně tak u ségry a mámy. Nechci spustit sentiment, ale nelžu, když řeknu že pokaždý, když si dělám z usušešený svízele čaj, mám na mysli Sádlo. moudrá paní rotwikatá.

Ne, ze rado, uchylku na ne melo!

já tohle miluju.

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 22:23
- Nahlásit

PetraK
kachnoemila
ó děkuji. On se Michal nějak zapomněl v hospodě, takže jsem to musela uspat sama.
Teď váhám, jestli se do tý knížky pustit, jít uklízet nebo si pustit ze záznamu sméértonosnou zbraň 4.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 22:24
- Nahlásit

Tak nejdřív mi pije víno a tetkon tu leží přehozenej přes Bubinu jak šála

birma
tak co jsme viděli na táboře neni to nic moc složitýho - target na přední, na zadní, celej péf, péf sedá, lehá, zvedá nohy a nejdůležitější je to asi nepřepísknout...
já............ jen si nejsem jistá, že vižla je ten pravej pes na tohle cvičení, obzvláště v kombinaci se mnou

ak uvidim nějaký smutný psí oči a jaká byla lapina, žejo

žeáno. Ale tak ono je to i tom, co všechno je s tím spojený. Je to prostě jiný.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 22:25
- Nahlásit

kachna_
On se Michal nějak zapomněl v hospodě,

a od čeho máš Lucijáška a Kachně, aby pro něj došly! už roky na to čekám!

birma
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 22:27
- Nahlásit

PetraK
jen si nejsem jistá, že vižla je ten pravej pes na tohle cvičení, obzvláště v kombinaci se mnou
tak nějak furt naivně věřim tomu, že se dokážeš na dvě minuty zastavit a zklidnit, o tom, že to dokáže pižla, nepochybuju
Je to prostě jiný
je, hodně jiný

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 22:32
- Nahlásit

PetraK
na co je ta svízel? toho jsou tu všude mraky

jinak čtu, že u nás v nemocnici už zákaz návštěv kvůli chřipce a já tam jdu v úterý, bohajeho jestli tam něco chytnu, tak už fakt někoho zabiju

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 22:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

birma

tak nějak furt naivně věřim tomu, že se dokážeš na dvě minuty zastavit a zklidnit, o tom, že to dokáže pižla, nepochybuju

ne počkej to není o zastavení, ale o mojí splašilosti a nešikovnosti. Bylo by to pro toho psa nebezpečný - v mým podání. A když k tomu připočteš ještě splašilost vižly........... tak to nebude dobrá kombinace. Třeba s Bubinou bych si to nelajsla vůbec. Je pošahaná, když něco dělá, je to nebezpečný . S Ešusem jsem k tomuhle:

došla až s jako opravdu dospělým psem. Dřív to prostě něšlo, když jsem chtěla mít jistotu, že půjde pooo-ma-lůů.
jsou pošahaní v tý svý megarychlosti a to nemluvím o sobě

je, hodně jiný

jak to jen popsat, že?

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Led 2015 22:37
- Nahlásit

Maya
na co je ta svízel? toho jsou tu všude mraky

silně protizánětlivá, čistící.

<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání