Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 11:44
- Nahlásit

kachna_
tak extrémně neschopné útvary)

já ano.Darenka

Věřím, že máš rados

jo jo, mám, fakt. že by to zobecnila to nehrozí, ale měla radost ze sebe, a to je fajn.

kachna_
jo a tu je bííííílo

tu prt
taky chci bílo.

denyk
o a za chvíli to bude úpá v poho, už je světlomet téměř do 17ti hodin
nemůžu se dočkat!! Dřív mi to ráno nevadilo, ale te'd jak je Rumiště malej a potřebujem podnikat spoustu věcí, tak mi ta tma vadí.

Máme tetkno novinku. Větev. Velká větev ležící uprostřed trávníku. Každou vycházku ven a každej návrat musíme jít tam, musí tam s ní aspoň deset minut lomcovat, pak ulomí kus a musíme se honit kolem větve sousedi mají televizi bez poplatků

pipííí otomilá

ona je. Musela bys vidět ten ksichtík. Jsou jí čtyři nebo pět?? teď nevím přesně, ale de-facto dospělej pes. Velikostí, ale vnímáním světa je to štěně. Když jsem jí dneska viděla, jak si monitoruje ty paneláky, bylo mi jí líto, musí to být trochu peklo se pohybovat ve městě. Shodli jsme se, že nejlíp jí je v přírodě, tam tolik pochopitelně neřeší.

cernej caj
kdyz vonici bubice asi neni uplne nejlepsi zprava

no to úplně ne. netěším se na to. Ač Brtnik tvrdí, ať se uklidním, že hárat nebude, ne? že už je stará, ne? jsem kapek jiného mínění

oz by stejne mohla dovlect kocka klidne stejne, takze...

já mám dojem že u Brůtice to byla právě kočka, která byla přinašešem blech - nebo se pletu? nepamatuje si někdo?

birma
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 11:46
- Nahlásit

denyk
Bukís taky moc kindervejce nemusí
Adam moc nemusí nikoho… fakt je, že v určitejch situqcích mu kvanta lidí vaděj míň než v jinejch, ale že by to vyhledával to fakt nikdy a občas prostě vyplave problém. Asi bych si měla najít cas a konečně na tom zapracovat nějak víc a nespokojit se s tím, že se to děje jednou za uherák a tak no big deal.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 11:51
- Nahlásit

birma

i když možná se mu jen něco hnulo v hlavě, když včera sletěl z kladiny

jehehéé! pardon Adámku, pardon, ale .... no to se nedalo

My teď chodíme ráno před školu, aby Adam zjistil, że ho děti nesežerou a dneskqw mi už přišel lepší než včera, tak to třeba konečně dotáhnem

tak zas bude mít o kus dál vyřešeno

To muselo bejt super!

bylo, bylo moc. Tím že to sama moc chtěla a pak měla z toho co udělala děsnou radost, to bylo super!

Fajka

co tam vidíte? hned nahoře?

pod nápisem prodej for sale mám šedej velkej čtverec s nápisem Tento zásuvný modul je zranitelný a měl by být aktualizován. Pod tím je nápis Aktivovat Adobe flash a pod tím v červeném rámečku Zkontrolovat aktualizace

Darenka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 11:54
- Nahlásit

cernej caj
jako tech 100m2 dvora? asi nerealny, fakt, navic kdyz tatinek udelal z 80% skadku a i tak by to nebylo snadny

myslela jsem předsíň a dál takový ty místa v baráku, kde se skladují věci a chodí se tam málokdy a moc se tam nemusí uklízet.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 11:54
- Nahlásit

birma

Odhadem tak každý tisící chce sežrat. Vadí mu, že hlučej, mávaj rukama a jsou takový nepředvídatelný

dost mu rozumim

denyk

No a válet se po vlcích jsem měla původně já

Sobí Hnusec!

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 11:57
- Nahlásit

PetraK

sousedi mají televizi bez poplatků
ale tak dyť je to super, já bych vás taky pozorovala,
je to lepší jak telka
Včera Bukís začal doma dorážet na Bloncku, ale vona né, vona si to dáma pamatuje, že když vona chtěla, tak von nechtěl, tak mu to vrací

birma
Bukís má dospělce rád, dyť říkám, někam dovalíme a všici řvou: "Ahoj Bukííí, no tebe jsem dlouho neviděl, ty blboune " a já já jsem vzduch?
i říkám, kdyby l odemykat dveře, chodil by to knajpy i bezemně
Chodíme totiž často kolem a ikdyž se tam nechystám, von jo! Stoupne si na schody ke dveřím a velí jdeme
Má teda asi 3 týpky, který nenávidí, dva notoriky, kteří mají asi 20kg a pak jednoho magora něměckýho, co na něj vytahuje nůž.

občas prostě vyplave problém.
vy to ale zvládnete

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 11:58
- Nahlásit

PetraK
dost mu rozumim
no mně kámoška říká, že je nejistý před dětma, páč to cejtí ze mě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 12:00
- Nahlásit

Fajka
zkus si smazat historii, treba se to jen blbe nacita

birma
aha, tak to sem nevedela, tak aspon si pekne zvykate a ma cvicenicko

Vero
nesezrala, ale nemela sem rano cas to zkoumat. jen me stve, ze nevim, zda mam pro jistotu preprat vsechno to pradlo co sem chtela ze susaku dneska sundat kvuli dalsi praci varce (lozni pradlo ted ob tyden)

ale muz psal sms, at nic nekupuju (chtela sem na vykend koupit jeste par lahvi, abych to mohla vystrikat poradne i vedle znova) ze mluvil s chlapikem co ma 30let praxe (clovek, co ho zaucuje na zvukarinu) tak sme dostali par rad nasmala sem se.

Darenka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 12:00
- Nahlásit

denyk
Má teda asi 3 týpky, který nenávidí, dva notoriky, kteří mají asi 20kg a pak jednoho magora něměckýho, co na něj vytahuje nůž.
No vy tam máte magory. Nedivím se Bukískovi, že je nemusí. Ještě že jsi kurážná persona a v případě potřeby by ses jim postavila. Tak moc nehubni !!!

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 12:01
- Nahlásit

PetraK
Sobí Hnusec!
voeeee, kdyby to lidé v díí píí věděli, že jsem si koupila
polštáře s vlkama, by mě linčovali, páč když si vzpomenu na ty jejich názory na besedě, zvracela bych ještě teď

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 12:03
- Nahlásit

Darenka
No vy tam máte magory
no neboj, to jsem šla s Bukí a kámoškou a jak jsem ho viděla magora, připravila jsem el.paralyzér do pohotovostní polohy a kámoška pepřák, háááá to by si magor užil

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 12:17
- Nahlásit

kachna je slavná

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 12:32
- Nahlásit

Darenka
nasich cca 60-70m2 max nema zadny mista, kde se chodi malokdy, pac plytvat prostorem v tomhle domecku nejde

PetraK
hele a jak starej ma byt pes, aby neharal? mam pocit, ze nase eliska harala snad i ve 12ti letech

denyk
že když vona chtěla, tak von nechtěl, tak mu to vrac

pekna noha s kachnou tim bude drazdit toho ucitele nebo jak?

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 12:38
- Nahlásit

cernej caj
co se týče hárání, zrovna dnes mi kolegyně říkala,
že její 12ti letá fena krvácí a docela fest .
To že s ní mají jít k vetovi, je pro ní asi zbytečná informace, chjo

tim bude drazdit toho ucitele nebo jak?
nooo třeba

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 12:39
- Nahlásit

denyk
by mě linčovali
jsem si představila, jak venku sušíš povlečení a druhej den ty podmračený pohledy, křížek v pravý, vidle v levý...

Jo a jak se snažim prodat ZDI
- začátkem prázdnin mě kontaktovala realitka, že mají zájemce, dohodli jsme se na ceně, pak mi volali odjinud, že ho mají taky. Ukázalo se, že jen jeden zájemce vzhledem k nespokojenosti přešel vedle. Dva měsíce se nic nedělo, pak jsme se nějak dohodli na rez. smlouvě k poslednímu říjnu.
No ale pak zase nic, a že se to tak o tři týdny protáhne, no a pak zase nic a že mají problémy s prokazováním příjmu a jestli bych jako přistoupila na splátky (souhlasila jsem, ale že chci mít zajištění). No a zase se nic nedělo, pak že mě teda kontaktujou 6. ledna a zase nic .
Tak jsem jim teda minulej tejden ve čtvrtek volala, že už mě to celý jako fakt štve no a když se do pátku neozvali, dohledala jsem si kontakt na kupce.
Tomu jsem poslala mail, ať mě kontaktuje někdo z jejich firmy (páč je to rodinná firma a kupují to na firmu), kdo zodpovídá za prodej koupi toho baráku. Asi za pět minut po tom, co jsem to dopsala, mi volal ten kupec a už to řešíme. spolu.
Dneska jsme si potvrzovali termín schůzky a co myslíte, ještě se mu nikdo neozval (kurňa mně volat naštvanej prodejce, tak žhavim drát, že i béda by byl proti mně amatér).
Jediný, co mě těší je, že jim z rezervačního poplatku nekápne ani kačka

Darenka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 12:50
- Nahlásit

kachna_
kurňa mně volat naštvanej prodejce, tak žhavim drát, že i béda by byl proti mně amatér).
Naprostý souhlas.
Hlavně si to pořádně ošéfuj pro případ, že by se dostali do prodlení se splátkama. Ona to není žádná prdča si to ošetřit pořádně.

birma
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 12:54
- Nahlásit

kachna_
Zkoukni si, jestli nemáš podepsanýho něco s realitkou, může tam bejt někde malym písmem, že když je obejdeš a prodáš bez nich klientovi, se kterym tě oni seznámili, tak zacáluješ tučnou pokutu…

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 13:01
- Nahlásit

denyk
chudinka, tak snad bude v poradku a nebude to nic vaznyho

kachna_
tak to je teda sila, tak ja doufam, ze se nejak naprimo uz domluvite, bylo by super uz to nemuset resit a mit to pekne vyrizeny, cloveka netesi, ze realitka je lempl ale zas je dobre, ze to zrejme nejsou ti zajemci

birma
ale i do realitky nejhur muzou prijit uz s jasne domluvenyma vecma a jen se v realitce posveti, ale pravda je, ze tohle muze byt taky problem a je nutny to hlidat

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 13:06
- Nahlásit

kachna_
ty wogo, se nenudíš ať to dobře dopadne

cernej caj
přišlo tríčo a bez podkolenek je fajn, takové lehounké

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 13:10
- Nahlásit

denyk
a jak pasuje?
hele ale podkolenky by se ti taky mohly hodit

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 13:12
- Nahlásit

cernej caj
gut

no podkolenky mi háčkuje kámoška k narozkám, pěkný, barevný

birma
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 13:13
- Nahlásit

cernej caj
To jo, ale pak to neni člověk, se kterym tě realitka seznámila. V realitce jsem chvilku dělala a zrovna tohle mi utkvělo. Taky to určitě nedělaj všechny

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 13:21
- Nahlásit

Hodně lidí v mém okolí si určitě oddechlo http://decinsky.denik.cz/zpravy_region/policie-dop adla-vraha-ktery-loni-v-rumburku-zavrazdil-mladou- divku-20150128.html

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 13:22
- Nahlásit

birma
nic takovýho tam není, on by na to asi taky kupující nepřistoupil
Darenka
máme dvě možnosti, blankosměnku nebo zástavu nemovitostí. Mám si vybrat a to budu dělat za pomoci právníka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 13:22
- Nahlásit

birma
myslela sem, ze kdyz realitka neni schopna kontaktovat tu firmu a zaridit tu domluvu, ze si to muze kachna vyresit s nima sama a pak jen naklusat do realitky doresit pravne ty ostatni veci prave s realitkou - tzn, by to nebylo jeji obchazeni jako ze jim "ukradne" klienta.

denyk
sem si prave predstavila nejaky pruhovany

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 13:28
- Nahlásit

ta smlouva je v tomhle velice férová a žádnou jinou o nabízení nemovitosti jsem si nima neuzavřela

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 13:28
- Nahlásit

denyk
tvl vy tam mate samy takovy zpravy

kachna_
tak hlavne, ze se to pohlo a snad to bude brzo vyreseno

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 13:43
- Nahlásit

denyk
no mně kámoška říká, že je nejistý před dětma, páč to cejtí ze mě

jasně, že od nás vnímají ,
ale tak dyť je to super, já bych vás taky pozorovala,

věřim.musí to být na nás pohled!

denyk
že jsem si koupila
polštáře s vlkama, by mě linčoval

a hned kolik! a kdyby věděli, že už jsou v obklíčení vlkůch,páč se prokázal jejich pohyb na Kokořínsku!

Včera Bukís začal doma dorážet na Bloncku, ale vona né, vona si to dáma pamatuje, že když vona chtěla, tak von nechtěl, tak mu to vrac

nojo oplátky se pečou

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 13:47
- Nahlásit

cernej caj
hele a jak starej ma byt pes, aby neharal? mam pocit, ze nase eliska harala snad i ve 12ti letech

vysvětluj to Brtnikovi
snad to proběhne nějak klidnějš.

tak sme dostali par rad nasmala sem se.

taky se chci zasmát, jaké jsou rady?

kachna_

, blankosměnku

co ta čůza zas podepsala?

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 13:55
- Nahlásit

PetraK
co ta čůza zas podepsala?
poznáš, brzy to poznáš...
páč se prokázal jejich pohyb na Kokořínsku!
jipíjajé, já to vim, ale teda těší mě to moc.

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání