| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2015 06:24
- Nahlásit
Morgen ve spolek ,
tak nám trochu naježilo a přimrzlo, tak snad nebude chcanec zas do teho
Zaostřeno na psí pacičky http://www.muj-pes.cz/zivot-se-psem/vune-psich-tla pek-1293.html?utm_source=email&utm_medium=3-2015
cernej caj
ty wogo, čéče zablešený, nějak od vás nechtěj, ty potvůrky
A vůbec, viíte, že kdyby čék uměl skákat jako blecha, tak by hravě přeskočil Národní divadlo?
Jsem na tebe čajochová včera myslela, páč jsem doma vodňodýmákovali
Fifi
Ezuskote, to je fakt Bukvicka, kor obklopen zlymi vlky ten jeho vyraz jeste vic vynikne. A preju mu VSE NEJ, dukladny packou potreseni a zdravi predevsim
tak to se jako von tvářit fakt umí, ďáblík
A pozrav vyřídím, jen to třesení packou asik nevýjde, páč on šahání na pacičky prostě nemá rád
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2015 06:35
- Nahlásit
házím, házím, házím...
Sdílím radost majitelky velkofóra - neb vím, jak je to krásný pocit, když se nekamarád kamarádí. Prostě ta psiska vědí, že to umíš. A ty to umíš.
Já to teď neumím - přerazím ho, přerazím. Ale jen tak dvakrát denně, jinak to stále ještě je můj hodný maličký chlapeček
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2015 06:40
- Nahlásit
petrak
to je skvela pocta, od psi vily ze ti tak duveruje to chapu, ze muselo rozradstnit
petrak, fifi
jj, myslim jak pise maya, treba boky postele a pak si na ni wednes v pyzamku... ruce sou v poho nastesti ale zksim se vic maxst tim olejem nejakym, treba to bude lepsi
maya
honxa vlasak I par knih napsal, a pise dobre, ctive. a jeste lepsi ma zivy prednasky, ale tady toto je taky supr, si na to o vikendu najdu cas.
u nas sneziii a taky sou prazdniny takze autobus prijel pozfe a mwganarvanej vsema tema lidma co jim nejel predchozi spoj.
na vecer program jasnej - znova preprat 2 susaky dosychajiciho pradla, me slehne. takhle se jich nikdy nezbavim prat dokola stejnou pracku a zbytek budu palit, ne? hlava boli od lopatky jak strep, lidi smdri vonavkama takze krz astma mam co delat, abych nezacala zvracet nebo nemusela vystoupit fo political jak se nedostava vzduchu. tento tyden je celej levou nohou
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2015 06:42
- Nahlásit
Fajka
je fajn, že jste v pořádku dojéchali, ikdyž s problémy
PetraK
A od tetkon, dneskáááá huž jsme kamarááádky!!!
krásný a stejně jak píše Xerxová, ty to prostě s nima umíš a říkej si co céš
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2015 06:43
- Nahlásit
denyk
a bukiskovi vse neeeej
tak to muselo byt fajn
xerxova
nezavidim rozcvicku ale taky bych mela v zome asi vstavat eriv, abych mohla hazrt na chodniku ...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2015 07:12
- Nahlásit
cernej caj
a bukiskovi vse neeeej
vyřídím
tak to muselo byt fajn
na to že se dnes dusím kašlem to bylo fajn
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2015 07:24
- Nahlásit
denyk
no aspon se nestanes zavislak, jak ja ja uz mam obdobi duseni se kaslem za sebou
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2015 07:28
- Nahlásit
cernej caj
tak já to nemám z toho , dyť jsem tu psala předevčírem, že musím pro Kodein . Dnes si musím udělat cibuli s medem.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2015 07:35
- Nahlásit
denyk
ajooo, dyt ja su dement ale taky to nepomaha pac to vic drazdi
ja si dala k snidani zakysanou smetanu s mandlema, trochu prasacky sice, ale dobry
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2015 07:37
- Nahlásit
cernej caj
ajooo, dyt ja su dement
ale prd, si nemůžeš přece pamatovat každou kravinu
Co dráždí cibule s medem?
Jsem si taky říkala, že je to asik spíš na vykašlání, já to
potřebuju utlumit.
Zakysanka s madlemma mi nepříjde prasácký
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2015 07:55
- Nahlásit
denyk
myslela sem to huleni, ze to vic drazdi prudusky tak jestli mas k tomu kasel, tak to muze i zhorsit trochu, pokud jinak nejses moc zvykla
urcite ti to cibule s medem uklidni, ale nevim, jestli teda po ty cibuli bych mela pocit, ze mi nesezehla hrdlo
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2015 08:01
- Nahlásit
cernej caj
tak to je jasný, že hulení všeobecně kašlík zhoršuje.
Tys nikdy neměla cibuli s medem? Ona ta cibule jak je naložená
tak je pak hodně jemná a dokonce mi chutná
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2015 08:21
- Nahlásit
Rumštáááájn
Jdu si postěžovat.
Teda ještěže jsem už ve třeťáku,bejt ve druháku, tak s tou školou fakt fláknu. To je taková buzerace. Odeslala jsem s omluvou, že mi bylo špatně a mám čtyřměsíční dítě pozdě seminární práci (ne proto, že bych na to kašlala mimochodem, ale fakt proto, že mi bylo blbě a přes veškerou snahu to celé bylo nejdřív, jak jsem s Martínkem zvládala, prostě to v tomhle pololetí bylo těžší než v jiných, vlastně jsem jenom doháněla skluzy). Tak si pěkně napíšu navíc testík, abych to neměla zadarmo.
Jako jo, samozřejmě, že je to jeho právo, a svojí povinnost jsem nesplnila, ale je to prostě, no ústav, jak říkala na střední naše třídní
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2015 08:28
- Nahlásit
denyk
ne, nikdy ale obcas si dam samotnej med
kachna_
tak to je taky pakarna, ale tak aspon, ze to uznal s testikem, ale urcite potrebujes navic dalsi praci, ze... a uz budes koncit letos nebo to mas na dyl?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2015 08:48
- Nahlásit
cernej caj
ještě rok, tohle je čtyřletý
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2015 08:53
- Nahlásit
denyk
Tak si v odstupu od kodeinu dej i rum s medem nebo medvědí mlíko
kachna_
To je vopruz
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2015 08:56
- Nahlásit
kachna_
tak uz to je blizko k cili aspon, tak drzim palce, at zdarne pokracujes jeste i pres ty uskali nekterych ne tak citlivych lidi, jak bychom si nekdy prali.
denyk
to si uvedomit driv, mohla sem ti do krabice prihodit i neco pro bukise, ale uz ji parat nebudu
a zkusim ji poslat zitra, nebo pristi tyden, slibuju
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2015 09:05
- Nahlásit
cernej caj
zkusim ji poslat zitra, nebo pristi tyden, slibuju
Celá já
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2015 09:09
- Nahlásit
kachna_
Tak si pěkně napíšu navíc testík, abych to neměla zadarmo
tvl to je trapas tohle, já bych takovou buzeraci dnes už nedala
cernej caj
prihodit i neco pro bukise
prosím tě to vůbec nehroť, včera měl rohlík se sádlem a zas u toho dělal ksichty . Pak přišla Bloncka, tak se rozdávaly sšený plíce, to byl fukot
a zkusim ji poslat zitra, nebo pristi tyden, slibuju
fakt to nespěchá prosím tě navíc když nemáš prašúle
birma
nevím s tím rumem
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2015 09:14
- Nahlásit
denyk
rozdávaly sšený plíce, to byl fukot
To známe, včera po tréninku dávala Šimona sušit plíce a kecaly jsme u toho, Adam se tvářil, že už roky nejedl
nevím s tím rumem
Sis stihla od vánoc vytvořit averzi k rumu?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2015 09:20
- Nahlásit
denyk
tak ja myslim, ze to nebude moc, spis mi to nevychazi ted moc casove, ze furt neco po praci mam a nemam cas na tu postu zajit a vecer su uz lina pac by me nenavazoval zas autobus ale zitra bych mela mit chvili cas.
navic sme dospeli k dohode v posilce, ze nebudu chodit pravidelne, pac me to fakt uz nebavi a ze se spis obcas zastavim kdyz budu mit chut, takze budou uterky +/- volny pocinaje pristim tydnem
birma
dyt prece rikala, ze nemuze kodein s alkoholem, tak ze prej radsi alkohol nez kodein
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2015 09:28
- Nahlásit
denyk
já bych takovou buzeraci dnes už nedala
spolužačka končí teď, ve třeťáku , silná motivace ztraceného investovaného času. Ale v prváku jich kvůli tomu, žže nevydýchali ty podmínky skončila tak třetina?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2015 09:34
- Nahlásit
kachna_
byla by to skoda ted vzdat, ze, kdyz to stalo tolik casu a usili a kdyz si to uz dotahla az sem, tak uz to clovek dotahne do konce
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2015 09:43
- Nahlásit
birma
dávala Šimona sušit plíce
já je kupovala, ale do sušičky bych je taky mohla narvat
averzi né, ale tak nějak já ho piju jen v knajpě a navíc jen když s tím někdo dlouho opruzuje, nenapadne mě dát si ho jen tak
cernej caj
tak počítej 80Kč určo
tak ze prej radsi alkohol nez kodein
budu to střídat
kachna_
ty podmínky skončila tak třetina?
tomu docela rozumím
Jasně že by to byla škoda, já jen že se prostě znám a
nesnáším, když ze mě někdo dělá malýho fakana, navíc tvé důvody, byly více než vážné . Měli by pochopit, že máš mimí.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2015 09:51
- Nahlásit
denyk
problem je ale v tom, ze nektery lidi to proste neberou jako omluvu nebo padnej duvod, proste "tvuj problem, ze sis poridil dite, proc ja bych mel davat ulevy, podminky sou jasny a basta" a myslim, ze je sice napytel, ze z lidskyho hlediska dal kachne navic test zatrest, ale zas na druhou stranu to aspon uznal jen s nejakym zadrhelem, sou lidi, co by to neuznali nikdy
jo a volala sem na desinsekce a prej polostavba by desinfikvoat taky sla proti blecham, takze uvidim a kdyztak mam nejakou zalohu.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2015 09:57
- Nahlásit
cernej caj
zadrhelem, sou lidi, co by to neuznali nikdy
njn ale já nepřemýšlím nad tím, že to mohlo dopadnout i hůř,
ale nad tím, že by to mohlo dopadnout líp.
Narovinu, kdyby to neuznali, matlala bych se v tom a napsala
bych až k nejvyššímu
Vždycky je to o lidech, někdy Bohužel
prej polostavba by desinfikvoat taky sla proti blecham
prosím tě neplaš!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2015 10:04
- Nahlásit
denyk
nesnáším, když ze mě někdo dělá malýho fakana
hm, taky mě zrovna tohle stojí dost přemáhání, ještěže mi to prodloužení vyřizovala spolužačka (já mám jaksi dost určeno, kdy tam můžu bejt, protože prostě čtyřměsíční dítě mi těžko někdo pohlídá a mamča pracuje na půl úvazku).
Takže když mi dá blbej termín, tak mu tam asi přijdu i s Marťou.
Já nemůžu prostě přerušit na rok, protože ty další ročníky už jedou podle jiné koncepce tříletého studia.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2015 10:05
- Nahlásit
denyk
tak samozrejme, ze by bylo nejlepsi, kdyby to dopadlo lip - ale zname lidi, ze jo. Ja myslim, ze je to jeste dobry, ze ji to uznal, i kdyz by samozrejme bylo jeste lepsi, kdyby proste prijal fakt, ze kachna ma kachnatko a neni to zadna prdel, tak, ze jeste u toho zvlada skolu a nemusi prerusovat, pozitivne...
no je lepsi mit zadni vratka, me to uklidni, kdyz budu vedet, ze profik by to u nas zvladl i pres to, ze nesplnujem predstavu beznyho bydleni ale spis neco mezi squatem a stavenistem
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2015 10:07
- Nahlásit
denyk
Vždycky je to o lidech
jako on je slušnej a já tím, že jsem dva roky neměla problém všechno plnit včas a chodila do školy, tak jsem to stíhala bez problémů a neumim s těma plánama a termínama dostatečně pracovat.
Jsem jenom otrávená + mi samozřejmě může ten test řádně osolit, že...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2015 10:08
- Nahlásit
budu drzet palce, at je to takovej pohodovej test od slusnyho cloveka tedy
|