| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 19:58
- Nahlásit
cernej caj
takze neco v tech psech furt jeste je
Hele, uz ti to psalo vic lidi. Proces je blesakem, nebo je vem k vetovi. Jinak tyhle desinsekce nemusi mit valnyho ucinku, pokud byste schytali ten odolnej kmen blech. To pak fakt jedine tablety, jak pro kocoura, tak pro psiska.
Xerxová
Hajzlík pubertální rozjetej.
Mel radost, nee. Vitej, puberticko, pevny nerv, panickove.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 19:59
- Nahlásit
Vero
picassu ted nemam, ale je tam neco jako zmena velikosti nebo mrkni tu
ja pouzivam spis irfan view, v picasse presne nevim
Maya
tak ho poprosis a snad ti to tam hodi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 20:00
- Nahlásit
Maya
jako 14 kg jednou rukou fakt neodnesu
Rudlik ci je odkutalet nohout?Kdyz ses doma, tak by to snad nemel bejt problem si to ohlidat.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 20:02
- Nahlásit
Fifi
jenze ja se k vetovi nedostanu a muz ma bohuzel na praci "dulezitejsi" veci jako chodit za kamaradama v ty jediny hodine, kdy je vet v ordinaci a mysli si, ze to prehanim. Dokonce mi jeste o vikendu neveril, ze ty blechy fakt maji, dokud sem mu neukazala na vlastni oci mrtvou...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 20:07
- Nahlásit
Fifi no fakt mě opravdu poprvé vytočil. Zcela mě ignoroval - přitom přivolání ze zahrady bylo stoprocentní. Už odpoledne to zkoušel a teď tedy to dotáhl do dokonalosti. Trýskal si, povel ke mně byl povel k ještě většímu letu. Teď dolejzá, neb si nehraju. Trucuju. Mám mokré nohy - neb jsem pro něj vylítla v pantoflích. A chvíli mi trvalo, než jsem ho odlovila.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 20:10
- Nahlásit
PetraK bolet to nebude, bude to rychly, to ani neucitis . Maya bacha, berle mam dve, tak neriskuj . cernej caj manzela jsi taky vykoupala v biokilu? . Psala jsem si s tou pani z Fleru je moc fajn . Jsem ji psala, ze bych asik potrebovala to tilko vetsi ze mam pres prsa cca 110cm a ona pry kolik mam v pase no a ja ze kolem 90ti a ze teda hubnu pac jsem prasatko. No a ona mi pak psala, ze to je jen muj pocit ze jsem silnejsi a ze mi ten "dekolt" zavidi pac si oblikla to tricko a vycpala ho podkolenkama a mela pres prsa 105cm a pry dobry ))) jsem se tlemila jak blaaasen.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 20:11
- Nahlásit
Fifi
odkutálet to nepude neb to posílaj v hranatý krabici, rudlík nevim jesti bych dala, ono se to nezdá,ale v tý ruce neudržím ani hrnek s kafem, ale ono to nějak dopadne, no když tak minimálně snad by mi je tam nikdo neukrad a nebo k nim přivážu Dorina
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 20:13
- Nahlásit
Xerxová
pubertička, ještě ti nezdrhá do cizích kuchyní jako mě Kim kdysi, tak to máš ještě dobrý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 20:15
- Nahlásit
Xerxová
no tak snad nebude divocit dlouho, az zjisti, ze snih neni takovej zazrak, jak to ted vypada
denyk
tak ted se lochcim jak svina
ale jo, pani z fleru se mi libila, kdyz sem ji psala, ze bych rada mela to triko tak 150g, max 200 tak se ptala proc a jeste mi psala, kterou ma nejlehci latku, at si vyberu
ze bych to moje taky zkusila s podkolenkama, at to mas overeny z obou stran?
Maya
no tak nejhur ti to hodi k brance, kdyby byl necas, max to rozmaci tu krabici. Ale ten dorin je skvelej napad
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 20:18
- Nahlásit
Maya kanadan ja anglican
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 20:22
- Nahlásit
cernej caj nezkousej nezkousej a hlavne se u toho nefot
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 20:25
- Nahlásit
Maya dneska šel k sousedce na bramboráky... ale to se dal ještě odvolat a z pootevřených dveří vycouval... My máme z jedné strany pozemku hlavní silnici s poměrně silným provozem, ale na druhé straně máme "venkov". Úzká děravá silnička, rodinné staré domky, skvělí sousedi ze všech stran... A dneska po chumelenici jsme se všichni setkali venku s hrablama... Neb traktor (nestěžuju si - uklízí sníh dobře a často) nám všem zahrne výjezdy z vrat.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 20:35
- Nahlásit
mám vyšůrovanej byt, Adam dopoledne projit, procachtán, proběhán, procvičen a vysprchován - vzpomínala jsem u toho na kafe, protože ačkoliv vodu Adam miluje (kdo jste ho kdy ve vodě viděl, tak víte), tak sprchu z duše nesnáší a náš největší pokrok je, že tam dojde sám a pak tam jak oukropeček stojí úplně ztuhlej a odejde až když mu to dovolim
cernej caj
bych řekla, že pokud nacházíš blechy chcíplý, tak dobrý ne? Ty hovna z nich můžou padat i ze dřív a blechám třeba chvilku trvá, než vychcípaj úplně...
My měli bleší invazi jednou a toho by sis fakt všimla, protože jsem z jedný kočky vytahala během pár minut desítky blech a drbali jsme se úplně všichni (já nejvíc)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 20:35
- Nahlásit
denyk
to byl vtip
Xerxová
tak to vis, asi je snih lepsi jak bramboracek tak to je supr, ze u vas funguje odklizeni snehu - u nas funguje jen kdyz lidi, co bydli u chodni zamakaj...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 20:39
- Nahlásit
jo a dam jednu blesi otazku - proc se doporucuje casteji prat (jako ma to jistou logiku) ale - zabije to prani ty blesi novorozence?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 20:48
- Nahlásit
Maya
odkutálet to nepude neb to posílaj v hranatý krabici,
I hranata vec jde kutalet. Ale ty to nak vymyslis, aby ti to tam nenasaklo.
Xerxová
no fakt mě opravdu poprvé vytočil. Zcela mě ignoroval - přitom přivolání ze zahrady bylo stoprocentní.
Co bolo, bolo, terazky som... A bud v klidu, me takhle ohluchavala a ignorovala Agata, co harani a zatmeni ohledne zenicha. U Najta to je jen prechodna zalezitost.
birma
mám vyšůrovanej byt
Co se staloo?
protože ačkoliv vodu Adam miluje (kdo jste ho kdy ve vodě viděl, tak víte), tak sprchu z duše nesnáší a náš největší pokrok je, že tam dojde sám a pak tam jak oukropeček stojí úplně ztuhlej a odejde až když mu to dovolim
To sou veci, vid. Ja dala po zradle cubam kelimky od bilyho neslazenyho jogurta, kazda mela v mase obsah jednoho. A prekvapil me prevelmi Kremyl, vyblemcal si svuj kelimek a pak zaplul sebekontrolne za mnou do kuchyne a cekal na povel. "Tak bez", kdyz si perdele, kterym to trva dycky dyl, se nejak porovnaly se svyma kelimkama. Proste si prisel rict o povel, nez aby cihala a cumela, kdy muze vyrazit to prekontrolovat. Krasa!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 20:49
- Nahlásit
cernej caj
proc se doporucuje casteji prat (jako ma to jistou logiku) ale - zabije to prani ty blesi novorozence?
kafe cerny ma vse zbiokillovany. Zadny blesi miminka nebudou.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 20:54
- Nahlásit
Fifi
Co se staloo?
vrací se mamka a bylo to tu jak v tanku, navíc úklid některejch míst chtěla jako dárek k narozkám
Proste si prisel rict o povel, nez aby cihala a cumela, kdy muze vyrazit to prekontrolovat.
ňuňu, takovej hujer, to je poklad
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 20:59
- Nahlásit
cernej cajnovorozence, tys fakt pripad . Mne se obcas zdavalo, ze mam cerviky pod kuzi a videla jsem jak se tam pohybuji birma vraci se mamka . No kdyby ke mne prijela mamka, musela bych se prestehovat Fifi
je Kremylek otomilous
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 21:01
- Nahlásit
birma
vrací se mamka a bylo to tu jak v tanku, navíc úklid některejch míst chtěla jako dárek k narozkám
Jo taak, mysi mely pre! A to je mamca nenarocna, tohle chtit k narozkam.
ňuňu, takovej hujer, to je poklad
Az takovej poklad to neni, to spis jina prace s ni poslednich par mesicu na tom hujerovskym sebeovladani. Na stary kolena jeji. A vono to funga. Ale kdo nezazil, nepochopi, hltavka a usurpatorka...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 21:08
- Nahlásit
Fifi
to je mamca nenarocna, tohle chtit k narozkam
asi je jí jasný, že jinak by mě k tomu nepřiměla a že jen u toho stejně nezůstane
A vono to funga. Ale kdo nezazil, nepochopi
souhlasim, fakt mě fascinuje, když se v tomhle uměj sami rozhodnout a nevrhat se
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 21:15
- Nahlásit
birma
fakt mě fascinuje, když se v tomhle uměj sami rozhodnout a nevrhat se
Tak tak! Fakt byla videt takova jak uleva u ni? ze hej mami, tak nez bych se stresila, dej mi pak vedit. To prenechani rozhodnuti, ne, ze musela, ale ze chtela. A to je pro me novy, pro me jako pejskare.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 21:29
- Nahlásit
Fifi
Fakt byla videt takova jak uleva u ni? ze hej mami, tak nez bych se stresila, dej mi pak vedit.
to muselo bejt úžasný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 21:38
- Nahlásit
fifi
kremyl je supr a mudel to byt skvely pocit
birma
to te slechti snad bude mamka spokojena
svina ziva jedna utopena. stale su presvdcen ze tim blechy nema, neb se nedrbe. ferine kmitsla po stehne zrovna sevtsm zacls kusat tak to bylo stesti. asi znssilnim mze na tu veterinu to fakt neni mozno toto
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 21:53 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
kdyz si perdele, kterym to trva dycky dyl, se nejak porovnaly se svyma kelimkama. Proste si prisel rict o povel, nez aby cihala a cumela,
u nás se zas dneska kelímky pěkně po vyblemcání uklízeliy /edit, fuj hrubka/ Už pěkně oba, každej svůj žižkovnej Rumíček byl. A taky jsme si zacvičili na co? Na co milé děti? Na jablíčko a mrkvičku. Pěkně hásky postupně, nejdřív Bubice zabombařila, pak cípla, pak chodila s nákupnim košikem, pak zase cípla, pak nosila tašku . Pak šel Rumenige - uklidil tři kostéčky do košíčka, chodil s košíčkem, zopákli jsme si nácvik kleští drápkových, ukazování pupiku, žubůch, nohouch, uších, sedání u nohy a čumění, sedání u pupku a čuměním hrátky s talířem, hrátky s kroužkem a následovala hromadná spratakiádní sestava sedání a chůze u nohy. Doma nám to jde hásky, venku dělá Bubi kraba a motá se tak Rumíkovi a mně pod nohy Následovalo hromadné rozhození zbylých pamlsků, jásání, bodování, vyhlášení vítězůch a tak jako podobně.
birma
fakt mě fascinuje, když se v tomhle uměj sami rozhodnout a nevrhat se
mám ráda, když se pes srovná sám a sám si uvědomí, je to pak neuvěřitelnej posun .
Jdu ven.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 21:54
- Nahlásit
cernej caj
asi znssilnim mze
nene, že ne?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 23:03
- Nahlásit
Fifi
Kremylek je super, to muselo bejt hezký
cernej caj
a nejdou ty tablety co ti doporučoval tady někdo třeba objednat po netu?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2015 00:13
- Nahlásit
birma
DUHA Olomouc hledá pracovníka pro monitoring šelem v Jeseníkách
Náplň práce:
- koordinace terénního monitoringu v oblasti Jeseníků
- zpracování návrhů na umístění fotopastí, vlastní instalace a kontrola fotopastí
- terénní monitoring velkých šelem, sběr vzorků pro DNA analýzy a zpracování dat
- komunikace s vlastníky pozemků (především LČR) při umisťování fotopastí
Nástup možný od března 2015
Rozsah práce: 0,25–0,3 úvazek na dobu určitou do 30. 4. 2016 (pokračování spolupráce dle aktuální situace není vyloučeno)
Místo práce: Olomouc nebo práce z domu
Základní mzda: 4 000 – 6 600 Kč (dle zkušeností a výsledků práce)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2015 00:54
- Nahlásit
http://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/konec-tradicni -mediciny-v-cesku-unie-chysta-dalsi-omezeni/r~f4f0 c24aa0ae11e49fc3002590604f2e/
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2015 06:35 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Morgen ve spolek,
žádná kalamita přes noc se nekonala, toš fajn
Tak mě napadlo, znáte tuto http://www.rejoice.cz/ českou firmu? Vyrábí tam moc hezké věci, kvalitní navíc si můžete sami podle svého výběru barev nechat ušit gatě, dokonce i se zkrácenou, nebo prodlouženou délkou, vyfocené v reálu jsou vždy až když kliknete na jednotlivé zboží.Večer jsem si navalila půl Kodeinu, docela to zabralo, ale vstala jsem stejně v 1 a ráno půl hodiny před budíkem
|