Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 10:13
- Nahlásit

kachna_
prostě čtyřměsíční dítě mi těžko někdo pohlídá
tak jasný

Já nemůžu prostě přerušit na rok
na to by taky měli brát ohled

cernej caj
Ja myslim, ze je to jeste dobry, ze ji to uznal,
já prostě přemýšlím jinak, nevím, jestli mám takové štěstí na lidi, nebo co, ale ťuk ťuk, příjde mi, že prostě mám kolem sebe jen takové ty fajn (njn kráva v práci, tak ale tu mám na praku)

kachna_
tím, že jsem dva roky neměla problém všechno plnit včas
no a tohle by měl taky brát v potaz, že nejsi žádný lump a navíc tu školu děláš kvůli sobě

birma
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 10:14
- Nahlásit

kachna_
Takže když mi dá blbej termín, tak mu tam asi přijdu i s Marťou.
To bych možná šla i kdybys mohla mít hlídání, aspoň uvidí, že to nebyla výmluva. U nás kojenci na zkoušky chodili (nebo spís se nosili) relativně často. Stejně tak na přednášky a nikdo s tim nikdy neměl problém (se mnou teda chodíval i Altar jednu dobu)

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 10:18
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Šla jsem do prasé později a po strašně dlouhý době si tak mohla užít ranní venčení za světla. Bubí a Štajník lítali oba jak podervaní a Bubi se sama od sebe!!!!!!!!!!!hodlala "přetahovat" (v jejím podání je to spíš zatahání )) a jak jsme si tak řádili kolem baráků, tak koho jsme to nepotkali? Mou novou kámošku plašivou obřici - nejsem schopná si zapamatovat její jméno :smrik: . A prej teda budem kámošky . Dostala jsem vyznamenání, přičiupla jsem si na zem a ona mi strčila čumes k hlavě a skenovala, co jsem zač mám radostě. SMáli jsme se s páníčkem, že to vypadá, že jsme ještě od večera ani jedni nedorazili domů. Rumíček krásně poslechnul, když vypálil za kosákem do křoví. To se mi líbilo taky moc. Ale bude asi doma veselo. Bubi začíná vonět psům - parťák od plašivky se z ní mohl zvencnout. Bubi zatím žádný velký zájem neprojevuje.

jdu vás dočist

Darenka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 10:20
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Fajka
Sice v bojových podmínkách, ale zvládli jste to. Hlavně že jste se v pořádku dostali domů.
kachna_
Prudiči se holt najdou všude. Je to zkrátka o lidech. Když už jsi došla takhle daleko, musíš vydržet. Já vím že je to těžký, ale byl by hřích nechat se otrávit.
cernej caj
Tak koukám, že blechy jsou nějaký odolný, ale naplánovaný to máš dobře. Určitě to tentokrát vyjde a bude odblešeno. Vystříkala jsi i ty mimoobytný prostory kde se taky všichni pohybujete?

Darenka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 10:21
- Nahlásit

denyk
Doufám, že jste Bukískovo narozky řádně oslavili a vzalas ho na to slibované pivko

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 10:22
- Nahlásit

denyk
na to by taky měli brát ohled
ta škola je prostě státní a je poznat, že vyšší školství je řazený ke středním školám. Jako já nemám lepší, přesnější popis toho, jak to tam funguje, prostě jako ve státní instituci, nepružně, člověk není partner, a jen výjimečně je vnímán jako člověk.
Oni, doprčic, nemají ani online přihlašování na zkoušky, všechno ručně
(a to jako mají tři obory a v každém cca 80-100 dálkařů), neschopné studijní (jako ty ženský by se chytly jinak ještě v Jesenici na poště a tím to končí, neznám žádné dva jiné, tak extrémně neschopné útvary)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 10:22
- Nahlásit

denyk
ja beru moje zkusenosti s VS a s lidma a i kdyz me to proste stve z toho lidskyho hlediska, ze proste 4mesicni kachnatko potrebuje kachnu prakticky nonstop, tak vim, jaky umy byt lidi, kdyz nejsou ochotny a myslim, ze pokud projevi aspon trochu snahy to uznat, i kdyz s nejakyma ofukama, tak za me to je lepsi, nez kdyby to neuznal vubec. Ale neznamena to, ze s tim souhlasim nebo si myslim, ze by to tak melo byt OK.

birma
achna_
To bych možná šla i kdybys mohla mít hlídání, aspoň uvidí, že to nebyla výmluva

jj, by ukazala, ze neni prdel takovy dite nekde na hodinu odlouzit, ale zas kdyby tam mel hodinu brecet, je otazka, jestli by to nebylo spis ke skode, i kdyz martinek je hodny dite, nahoda je svine

Darenka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 10:24
- Nahlásit

PetraK
Dostala jsem vyznamenání, přičiupla jsem si na zem a ona mi strčila čumes k hlavě a skenovala, co jsem zač mám radostě.
To zahřeje u srdíčka. Věřím, že máš radost a gratuluju. Možná to je začátek pozitivnějšího vnímání lidí pro tu obří hafinku, což by bylo supéééér!!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 10:25
- Nahlásit

jo a tu je bííííílo

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 10:30
- Nahlásit

PetraK
užít ranní venčení za světla
jo a za chvíli to bude úpá v poho, už je světlomet téměř do 17ti hodin

ona mi strčila čumes k hlavě a skenovala
pipííí otomilá

Darenka
vzalas ho na to slibované pivko
narozky až dnes, vidím to na nějakou flákotu u řezníka, jestli teda bude mít blbeček zrovna dnes chuť papat
Byli jsme doam včera a hulili

kachna_
njn
cernej caj
tak za me to je lepsi, nez kdyby to neuznal vubec
a já si budu mle to svý pořád dokola, měl se na nějaký "trest" prostě vykašlat

Darenka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 10:34
- Nahlásit

denyk
a hulili
a co? něco mi asi uniklo - nemám část pořádně pročítat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 10:34
- Nahlásit

PetraK
tak to zni skvele, i kdyz vonici bubice asi neni uplne nejlepsi zprava z hlediska zas toho vetsiho hlidani a tak.

jeee, mas na ni stesti, to je moc fajn jsi taky takova psi vila

Darenka
jako tech 100m2 dvora? asi nerealny, fakt, navic kdyz tatinek udelal z 80% skadku a i tak by to nebylo snadny

a psi nejsou vubec nauceny byt doma ze by tam nemohli coz by stejne mohla dovlect kocka klidne stejne, takze...

a jak psala fifi s mysma, tak k nam uz nechodej, nebobkujou, neokusujou, nesramotej, takze si nemyslim, ze by sme je ted doma uz meli.

kachna_
nepružně, člověk není partner, a jen výjimečně je vnímán jako člověk.
jj, to je nejvetsi problem a na jednoho vstricnyho tam je 10 zakonzervovanejch...

denyk
tak ja si taky samo myslim, ze mel, kdyz ma navic kachna u nej dobrou minulost

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 10:35
- Nahlásit

Vero

já tu jsem a sdílím

díkuju, já jsem z takovýchhle věcí úplně radostná, zvlášť, když je to úplně cizí pes. A ona má fakt problémů dosti - furt si kontroluje, jestli za ní nikdo nejde. A hlídá si paneláky což je jaksi na sídlišti problém. A když jsem pak viděla ten její radostnej gezicht, bylo mi dobře.

Maya
tak to věřím, že potě

hrozně, fakt . Navíc ona pak chytla ze sebe takovou obří radost, že tam s Rumíčkem lítali jako magoři, až jsem měla strach, že nás jeden z nich sejme a furt jsem hlídala, prostor, páč přijela tramvaj, tak aby se tam neobjevili pak lidi. V podstatě jsme radost měli fšicí - ona, páníčci i já. Panička byla úplně u vytržení a já taky - no ženský no

birma
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 10:42
- Nahlásit

PetraK
To muselo bejt super!

My teď chodíme ráno před školu, aby Adam zjistil, że ho děti nesežerou a dneskqw mi už přišel lepší než včera, tak to třeba konečně dotáhnem i když možná se mu jen něco hnulo v hlavě, když včera sletěl z kladiny

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 10:50
- Nahlásit

birma
a adam nema rad deti? sem nejak nepostrehla

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 10:52
- Nahlásit

Rumštajn !
Tady je pravá zima sněhu habakůůůk, psáci nadšení že můžou plata v závějích

nemohl by jste se mě prosím někdo juknout na tudle stránku?
http://www.akita-feiko.estranky.cz/clanky/prodej-- -for-sale.html
co tam vidíte? hned nahoře?
Taky prázdný velký okno se čtverečkem v levým rohu? a nebo vidíte banner na fler?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 10:57
- Nahlásit

Fajka
todle

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 10:57
- Nahlásit

denyk

ooofšem Bukí má lukcus ležení!!

Xerxová
už to začlo? no já jsem zvědavá jak to bude u nás :-

)cernej caj

jak pise maya,
aha. no ale i tak, jak píšeš, víc bych si promazávala ruce, určitě si je taky furt meješ, tak se to hodíl.
Je to z vzteku, celá ta bleší invaze. Před časem to tady vlastně řešila Brůtice, že jo? něco podobnýho, mi napadlo až teď. cesta do práce - taky slušná sodovka
denyk

NOJO!!! BUKÍ FŠÉÉCKO NEJ!! A ZDE NEMASOVÝ DORTIK PIŠKŮTOVÝ PRO ANOREKTIKA

kachna_

. Tak si pěkně napíšu navíc testík, abych to neměla zadarmo.

Grr, k vzteku . (já se lekla, že ti to zahaftnul najěko úplně,, než jsem to dočetla) a už je líp?

mi samozřejmě může ten test řádně osolit, že...

snad to neudělá.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 10:58
- Nahlásit

birma

kachna_
To bych možná šla i kdybys mohla mít hlídání, aspoň uvidí, že to nebyla výmluv

přesně!! taky bych to tak udělala

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 10:59
- Nahlásit

cernej caj
díííík,
jak je možný že ty to vidíš a já tam mám vokno prázdný to nechápu

díky díky díky za pomoc takže chyba je zas u mě...

birma
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 11:00
- Nahlásit

cernej caj
Odhadem tak každý tisící chce sežrat. Vadí mu, že hlučej, mávaj rukama a jsou takový nepředvídatelný. A před školou, jak jich je hodně, tak je vidět, že je to pro něj dost záhul. Ale asi je na čase, aby se naučil, že neni třeba se z lidí stresovat a žrát je

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 11:01
- Nahlásit

denyk
všecko nejlepší Bukískoj !
hlavně zdraví a dlouhá léta se zlobivou paničkou !!!

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 11:24
- Nahlásit

Darenka
co?
jen vodoucha bez trávy

Lékárník mi doporučil Sinecod na kašlík, tak uvidzíme

PetraK
pěknej dorťas, dikujem, koupila jsem 2 kotletky
No a válet se po vlcích jsem měla původně já
Ale né, kecám, on je hodňous, stačí mu, když může mít čuchometr nalepenej u mě

birma
Vadí mu, že hlučej, mávaj rukama a jsou takový nepředvídatelný
Bukís taky moc kindervejce nemusí

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 11:25
- Nahlásit

Fajka
a dlouhá léta se zlobivou paničkou !!!
jako von má ještě nějako jinou než mě?

Vero
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 11:25 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

kachna_
ta škola je prostě státní a je poznat, že vyšší školství je řazený ke středním školám. Jako já nemám lepší, přesnější popis toho, jak to tam funguje, prostě jako ve státní instituci, nepružně, člověk není partner, a jen výjimečně je vnímán jako člověk.

to máš ale na VŠ úplně stejně- jsou striktně daná kritéria pro všecky, nastavená na 20leté denní studenty- pokud chceš něco dělat dálkově nebo v pozdějším věku, zaměstnaná nebo matka, to je vše čistě tvůj osobní problém, zařiď se na splnění stejných kritérií co ostatní, nebo máš opravdu smolíka. brát tě jako partnera není důvod, studentů se za tebe dalších najde dost.
kdybys někde na VŠ donesla práci po termínu, tak ji v 90% nemáš a předmět si za rok prostě zopakuješ, na důvody se tě ani nezeptají.
hodně je to dáno myslím dnešní hromadností, na osobní přístup prostě moc lidí a kdo může, ten podvádí... (abych to nebrala jen vyloženě jednostranně)

Vero
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 11:26
- Nahlásit

cernej caj
Maya
tak na čtení cestopisu navíc ručního čas nemám, ale hrozně super to vypadá esteticky, a ty starý fotky - úžasný, úžasný!

Vero
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 11:28
- Nahlásit

denyk
bukáč má narozky?
tak to vše nej a ještě několikrát tolik

cernej caj

a co blechy dnes? ještě tě nesežrala deratizace?

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 11:33
- Nahlásit

Vero
tak to vše nej a ještě několikrát tolik
jojo je mu dnes 6 let pipíkovi
Vyřídím
Bohužel, velkou procházku mu slíbit nemůžu
A to je u nás krásně, prostě azúro

Vero
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 11:40
- Nahlásit

denyk
ještě pajdáš s berlí?

denyk
Člen
# Zasláno: 29 Led 2015 11:43
- Nahlásit

Vero
já ty berle ani nevytáhla

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání