| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2015 06:36
- Nahlásit
Maya
no co na to říct, budou nám zas léčit jen bolest a né příčinu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2015 06:40
- Nahlásit
Maya
Dík za snahu, ale já práci nehledám, tamto mě prostě zaujalo (a stěhovat se na tři měsíce do Olomouce nebudu, zvlášť, když bych z toho nevyžila)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2015 07:06 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
denyk
mam od nich dvoje kalhoty kostkovany (ale jakoze se zipem) a sou celkem fajn, ty jedny sou zrovna ty, co se nemuzu rozhodnout, zda je dat pryc (moc nenosim) nebo si je nechat (pac sou skvely, ale proste koupeny pred 15ti kg, takze i kdyz sou zabrany v pase, trochu se vytahaj pri noseni
muz ma taky, ale on to rychle znici jak taha furt dvoje celkem, ale vyhovujou mu, ze sou tenky, bavlneny, ze se v tom nepari. mela sem i tricko, ale to bylo docela kratky
birma
taky sem si rikala, ze nabidka zajimava ale tak u prahy, jinak to na tu velikost uvazku je pro neolomoucaky k nicemu...
mrknu po tech tabletach na netu, ale zatim vypada, ze comfortis i bravecto (a nextgard?) jen na predpis ale zkusim si najit veterinu tady v brne a zavolat tam, jestli by nebylo mozny koupit jen ty tablety...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2015 07:29
- Nahlásit
cernej caj
a výška sedu? Jsou bokovky, nebo trochu vyšší? Jsem je na kámošovi nechtěla zkoumat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2015 07:42 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
denyk
ty vylozene damsky (se zipem) sou tak neco mezi. Na me sou moc vysoky, takze nosim ohrnutej a prositej ten horni lem na pasek (cca 2cm) jinak me to uz tlaci do briska a je mi z toho nevolno. Bych rekla, ze je to jinak fajn damskej strih. Nektery lidi by asi i rekli, ze to sou bokovky, myslim, ze by vychazeli tesne pod pupik nezalozeny
tadyje videt, kde ty kalhoty koncej (presne hrana triko/kalhoty)
ty unisex sou vyssi, mivala je segra.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2015 07:46
- Nahlásit
cernej caj
super, díky dycky všechno hned najdeš
Já mám raději vyšší, páč pupikos , ale jsou asi podobně jako nosím rifle.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2015 07:49
- Nahlásit
cernej caj
a máš tam teda drsnej výraz
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2015 07:52
- Nahlásit
denyk
by se mi taky hodilo pupikos schovat, ale radsi at cumi na svet nez at ja cumim furt na wc
jako pak sezen treba spolecensky kalhoty, kdyz tvuj zaludek vyzaduje bokovky
dik
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2015 07:55
- Nahlásit
cernej caj
pupikos schovat
bože a kde ho nosíš, že není vidět?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2015 08:08
- Nahlásit
denyk
pupikos schovat
bože a kde ho nosíš, že není vidět? - nevěř jí ani slovo, viděla jsem na vlastní voči a je plochá jak deska
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2015 08:09
- Nahlásit
denyk
ho samozrejme na fotkach zatahuju
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2015 08:12
- Nahlásit
worick
nevěř jí ani slovo
nevěřím, páč vidím
cernej caj
ho samozrejme na fotkach zatahuju
noo kdybys ho měla, tak ho nezatáhneš
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2015 08:14 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
denyk
zatahnutim zmaknu tak 4cm v poho
worick
pac to je zatahovaci reflex, moje brisko maminka dycky svalovala na to, ze tu desnou jizvu po slepaku diky ni nemuzu dobre zatahnout (jako omluva, ze su tlusty dite) tak sem furt zatahovala a zatahovala a delam to dost automaticky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2015 08:20
- Nahlásit
MAYA !! (at to neprehlidne)
takovy "cestopisy" myho znamyho
ps: snazim se nastudovat neco o tech tabletach a i ve vlaknu o bravecto kpirovala neumi spatnou zkusenost, tak snad to bude OK
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2015 08:28
- Nahlásit
cernej caj
zatahnutim zmaknu tak 4cm v poho
no tak to je fákt hodně
jizvu po slepaku
taky to tam mám takový křivý
takovy "cestopisy" myho znamyho
a můžu se taky podívat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2015 08:40
- Nahlásit
denyk
jasny, ze muzes, ale hlavne maye se to na neschopence bude asi hodit, tak at to najde
boze dneska kopr jak svina
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2015 08:47
- Nahlásit
cernej caj
boze dneska kopr jak svina
hele a nemáš to nějak často ?
jasny, ze muzes,
díkes
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2015 08:48
- Nahlásit
denyk
mam pac musim delat desnou prisernou praci kterou nechapu, neumim a su z ni zoufala
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2015 09:00
- Nahlásit
tak mám objednáno na veterině kousek od centra, 1432kč, 6 tablet (nevím ještě, jaký bude dávkování, jestli bude 1tableta pro psa nebo 2) vzít musím celý balení, takže aspoň bude doma nějaká rezerva. Bože, já chci už výplatu
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2015 09:01
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Jsem dajaká zavalená prací a tak mám problém vás dočítat.
Doufám, že Fajkovi jsou po té cestě v pořádku.
Začínám být skeptická co se týká toho uvažovaného home office.
Navíc kolegyně půjde na mateřskou a chtějí ušetřit, takže vyfasuju cca 1/4 její práce Už tak jsem to měla docela na doraz. Na home of. se prý mám znovu zeptat někdy v červnu - až se to prý všechno "sesedne". Bude se k nám stěhovast nově přikoupená firma a dojde i k nějakému propouštění zaměstnanců. To je výhled do budoucnosti.
Jsem z toho docela špatná.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2015 09:09
- Nahlásit
Darenka
tak to je škoda, že to nevyjde asi, ale aspoň jsi to zkusila. Nedivím se, že jsi z toho špatná, takový divoký období a ještě další věci na starost ať to zvládneš a snad to propouštění nebude tak zlý, že si práci udržíš
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2015 09:13
- Nahlásit
Darenka
To jsou radosti tedy tak snad to dobře dopadne a nestrhaj tě
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2015 09:16
- Nahlásit
cernej caj
Díky za podporu Čajíčku.
Já doufám, že si práci udržím. Ale už jsem z toho dění okolo dost unavená- psychicky.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2015 09:19
- Nahlásit
birma
nestrhaj tě
Nejhorší je, že ta holka měla tu práci nově na firmě zavádět a já jsem při jejím odchodu měla naskočit do rozjetého vlaku. Ale ona teď marodí a pokud půjde na rizikové, tak jsem v ryti. To bych asi dělala od nevidím do nevidím spoustu měsíců, než bych to dala nějak dohromady.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2015 09:22
- Nahlásit
Darenka
tak to je blbý, to vím cobře, jaký to je, když tě ta práce takhle dostává, a pokud ti nechají tvůj plnej objem, tak to bude dost složitý všechno zvládnout.
Aspoň je potřeba doma relaxovat a užívat si psí procházky, když to půjde, ať si odpočineš ve volným čase a nasaješ příjemnou atmosféru
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2015 09:27
- Nahlásit
cernej caj
drahý blechyyy
já dnes konečně Bukísovi vybrala grancle, Platinum, ty žere i von, nežrafka a když má teda ty narozeniny
Darenka
ty wogo, ach jo, držím palečky ať je to jak je to ať je to pro tebe co nejlepší. Špatná psychika se odráží úplně na všem, chjo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2015 09:29
- Nahlásit
denyk
jj, to se urcite pomeje ja to mela jen jako mlsky - nebo bastu na vandry, kdy mi moc normos zrat nechtela. krasne voni
jj, svine jedny prasivy, sem kontrolovala ucet a 600kace, budu muset pumpnout muze na ty tablety, hruuuuza hruz ten blesi program. Ale aspon mi neskacou vsude, jak psala birma
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2015 09:36
- Nahlásit
cernej caj
jo on už ho měl, ale kuřecí, to teď nesmí, tak bude mít to prasátkový, no voněj trochen jak maggi
Já jsem na účtu v mínusu, tak buď v klidu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2015 09:37
- Nahlásit
cernej caj
pomeje
ty má taky rád
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2015 09:44
- Nahlásit
denyk
ja do minusu jit nemuzu (navic za kontokorent sou nejaky poplatky mam pocit)
|