Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 14:45
- Nahlásit

Xerxová
kolik ma mesicu? 11? nejak v tom mam zmatek

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 14:52
- Nahlásit

v pondělí mu bude rok...

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 14:54
- Nahlásit

Xerxová je taky vodnar )))))

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 15:01
- Nahlásit

není vodnář, je to debíííl. Já tady cvakám úředničinu do stroje a on má na mojí hlavě odloženou tu svoji a hledí, co spisuji...
Upozorňuji, že sedím na normální židli a on stojí všemi čtyřmi na zemi... Holt je maličko větší... větší debííííl(ek)

denyk
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 15:13
- Nahlásit

Xerxová tak my vodnari jsme vsici trochen debil

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 15:33
- Nahlásit

Xerxová
není vodnář, je to debíííl. Já tady cvakám úředničinu do stroje a on má na mojí hlavě odloženou tu svoji a hledí, co spisuji...
Upozorňuji, že sedím na normální židli a on stojí všemi čtyřmi na zemi... Holt je maličko větší... větší debííííl(ek)

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 15:43
- Nahlásit

jo a raději poznamenám, že jeho zájem o umístění hlavy na hlavě byl čistě zvědavý, rozhodně ne dominantní

birma
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 17:46
- Nahlásit

Xerxová
Já tady cvakám úředničinu do stroje a on má na mojí hlavě odloženou tu svoji a hledí, co spisuji...
Upozorňuji, že sedím na normální židli a on stojí všemi čtyřmi na zemi...

miminto majintý

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 17:53
- Nahlásit

Hufstajn,
co Fajkovic, uz jsou doma? Uz tam budem?

denyk
Ezuskote, to je fakt Bukvicka, kor obklopen zlymi vlky ten jeho vyraz jeste vic vynikne. A preju mu VSE NEJ, dukladny packou potreseni a zdravi predevsim!
Xerxová
pubertinku.
Jak krasny eufemismus, uplne se s tim sluvkem mazlis. Az mu zase rupne v bedne, rekni si: "Vzdyt ma chlapecek jen pubertinku!"
on má na mojí hlavě odloženou tu svoji a hledí, co spisuji...
Pokud u toho neslinta...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 17:58
- Nahlásit

xerxova
leti to. nepodlomil se ti krk pod tou vahou?

ja kdyz lezim a feri prijde a polozi si hlavu na moji taky nevnimam jako dominanci ale druh mazleni, by mi zertova dala

fifi
taky sem si rikala, jak fajfkoviccestuji...

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 17:59
- Nahlásit

Ta blecha před pár dny, to byla asi jen jedna... snad... doufám...

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 18:07
- Nahlásit

cernej caj
Jo cajdo, k tem tabletam, jeste se porad s vetem. Jinak, co popisovali lidi, ktery to psum i kockam museli dat kvuli invazi blesi, tak u nekterych zvirat byly reakce typu bliti a srajda. Takze pokud vet schvali pouziti, podat peclive dle vahy zvirat a pocitat, ze muze k nejakym neprijemnostem. U nekoho behem par hodin, u jinych zvirat treba az druhy den. Tak jim to dej treba v patek vecir, aby sis je mohla ohlidat.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 18:16
- Nahlásit

fifi
jojo, taky sem o tomcetla, takze patek vecer je v planu a su rada, ze sem zrusila vylet, ze je muzu sledovat oba dva. pekne to vyslo. na veterinu du zitra, tak se optam. uplne se toho nebojim ale podcenit to nechci.

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 18:18
- Nahlásit

hoj všem
tak granule dovalený dom, akorát mě teď zase bolí ruka, vona totiž přijela místo baíkáře balíkářka, to byla zrada

k těm autoritám, já jako rozenej skeptik nevěřím nikomu a ničemu, tak s tím fakt problém nemám
těch experimentů bylo víc a kdo se chce pokochat experimentem na téma autorita a davová stádnost, tak film podle skutečný události, kterej mi tu někdo doporučoval a je fakt super a když se nad tím člověk zamyslí, tak naprosto šílenej
http://www.csfd.cz/film/239674-nas-vudce/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 18:19
- Nahlásit

ssshhhhh
drzim palce, aby jo. me ta ulovena ziva vcera nasrala velmi, to neni mozny po 14 ti dennim osetrovAni, cesani atd, s exspotem... akorat mam doma na zinu 4x tu prirodni citronelovou pipetu na zimu a uz nevim, jestli nrbudu spolihat na chemii I v zime..

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 18:22
- Nahlásit

cernej caj
No my měli teď 3 dny po sobě 3x klíště... V lednu...

birma
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 18:24
- Nahlásit

ssshhhhh
my měli teď 3 dny po sobě 3x klíště... V lednu...
tyjo neděs mě! jsem ráda, že mám psa bez antiparazitního obojku už pár měsíců a fakt se mi nechce teď na konec zimy kupovat novej

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 18:31
- Nahlásit

birma
Tak my to máme fakt extrém, v létě bez obojku tak 30kousků zakouslejch denně, takže mě to až zas tak nepřekvapilo, jedno denně mě nerozhodí, kvůli tomu obojek dávat nebudu, jen že těm sviňuchám prostě zima zjevně moc neva.

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 18:32
- Nahlásit

Rumštajn!
Jsme doma! Ale mám z teho bolehlaf. Cesta příšená, né krz sníh (za Kérkonošema už žádnej nebyl maj tam jaro hajzlíci...) ale krz ty ovada za volantem. Jako zázrak že nás nikdo netrefil, jak ty jezděj, to je fakt kalamita Tam teda bez připojištění nepáchnout, fakt bo je to vo ústa
Otvírací dobu skladu jsme samo nestihli, takže jsme museli přenocovat a čekat ráno na sedmou mooc pěkná noc v autě, já v pohodě (bivak pod smrčkem bývá horší) ale číf trochu prskal že nepohodlno

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 18:33
- Nahlásit

Fajka
ty jo a to jste neumrzli? to bych snad radši vyhodila prachy za hotel

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 18:41
- Nahlásit

Maya
ty jo a to jste neumrzli?
nee, tak jednou za dvě hodky číf zatopil ohřál káár a pak zase dobrý, já bych to přežila i beztoho.

to bych snad radši vyhodila prachy za hotel
no ehm hledej si hotel v půl jedný v noci v průmyslový zoně na okraji vesnice po x hodinách jízdy když už nevidíš na cestu ...
jediný co zvládneš je najít místo aby auto nepřekáželo a deš do komatu

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 18:43
- Nahlásit

Fajka
Jsme doma!
No slava, ze dobro dosli!
mooc pěkná noc v autě,
No to bych zmrzla!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 18:46
- Nahlásit

Fajka
supr, ze ste v poradku a nic vas divoky nepotkalo primo

to ste teda dobri, ze vas to nerozlozilo ten autobivak

muz to miva stejne, dokonce jednou prisel s dobrou hystorkou, jak nekde odpad u silnice asi ve 4 v noci (ono taky vstane v 8, nachysta aparat, jede 250 km, rozlozi aparat, udela zvukovku, pak 3hodiny ceka, pak hraje od 9 do 2 do rana, pak slozi aparat za hodinku a pul do auta a jede domu...) a kdyz se probral z komatu asi v 5, tak tam stali policajty par metru pred nim, ze asi cekali, nez se vzbudi (pac ozralec v aute, co nejede je asi OK, ze) tak rikal, ze nekdy o 6ti teda uz naznal, ze je trochu vyspanej, vyjel na silnici, po 50ti metrech ho samo zastavili a byli mega zklamany, ze nic nenadychal cekali opilcovo delirium

Maya
muz kdyz spava v aute v noci po hrani, taky topi v aute, tak si hlida plnou nadrz, aby neumrz

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 18:49
- Nahlásit

Fajka
no my majitelé nejchytřejších telefounů na světě se zeptáme google aplikace na nejbližší hotel a je to
ale je jasný, že takhle v noci někde v cizině jako celkem nic moc situace, tak hlavně že jste to dali a nezůstali tam jak dva rampouchy

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 18:52
- Nahlásit

cernej caj
no jo, je vidět, že se spaním v autě nemám žádný zkušenosti, jen v lese a na autobusový zastávce a tak, za mýho mládí se holt autem tak moc nejezdilo

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 18:54
- Nahlásit

cernej caj
tak rikal, ze nekdy o 6ti teda uz naznal, ze je trochu vyspanej, vyjel na silnici, po 50ti metrech ho samo zastavili a byli mega zklamany, ze nic nenadychal cekali opilcovo delirium
tak to věřim že si na něj počkali a nenechali si ho ujít
koukám to má taky pěkný šichty

noci po hrani, taky topi v aute, tak si hlida plnou nadrz, aby neumrz
já to moc nerada ale bo se už hodně lidí takhle otrávilo ..já dycky chvíli ohřát přitopit a vypnout ..tož at dává bacha..kor u staršího auta !

my jednou v dojčlandu na dálnici vodpadli voba na odpočívadle..jako v noci když jsme umříli tam nebyla´ani noha a když se probudím, votevřu voko parkoviště plný a u nás stojí hlouček lidí, nos nalepenej naskle zkoumajíc, zdališ dýcháme nebo jsme voba mrtvý
ještě že se zamykáme, jináč by vlezly do auta...

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 18:58
- Nahlásit

Maya
majitelé nejchytřejších telefounů na světě se zeptáme google aplikace na nejbližší hotel
no tomy máme taky ale ta nechut se někam přesouvat a domlouvat s těma šizunkama byla větší...

Fifi
No to bych zmrzla!

ale prd, to víš že né spíš bys tě bolel chrbát...to řeší čék víc než zimu..

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 19:06
- Nahlásit

Fajka
spíš bys tě bolel chrbát...to řeší čék víc než zimu..
Nevim, co by bylo horsi.
Ale fakt dobre, ze jste doma, kebule at neboli! A radne si odpocinete!

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 19:10
- Nahlásit

Fifi
Nevim, co by bylo horsi
pro mě záda

dobre, ze jste doma, kebule at neboli! A radne si odpocinete
čekala jsem jestli zabere kafe a jo zabralo a ted se bou du fláknou do ROVNY ...postele
Brou!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 19:20
- Nahlásit

Fajka
jj, taky myslim, ze jen pritopi a vypne. Ale ted v zime se ti snadno stane, ze nekde na hodku uviznes a k tomu to nocni spani, tak aby mel jistotu. Ale reknu mu to, to me vubec nenapadlo tak pro jistotu, diky

to taky musi byt pripad

dobrou noc

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání