Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 14:12
- Nahlásit

denyk
A teď jsem zamilovaná a v pohodě
a tak to gratuluju

worick
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 14:15
- Nahlásit

worick
denyk
jééé, vy máte ale velké psy
já mám zas drobného maďara a vedle mě vypadá ešče drobnější
- nejlepší to má Xerxová ta si vedle ,,poníka" ani nemusí hlídat tajli, bude droboučká vždycky

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 14:16
- Nahlásit

Vero
a tak to gratuluju
kuju no je to ještě v plenkách, tak pšššššt jo

worick
hlídat tajli, bude droboučká vždycky

worick
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 14:17
- Nahlásit

denyk
Taky teď měl nežrací období, milovník - aha, a pak že po kom ten pes je?! teď jsem zamilovaná a v pohodě a stačí mi jíst opravdu málo, nežiju proto abych jedla, ták snad mi to vydrží

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 14:23 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

worick
voeeeeeeeeeeeeeee, ale ten můj blb nežere téměř vůbec a já žeru tak, jak bych měla žrát normálně, né sežrat 5kndlů k obědu a zažrat to Milou a Milu k snídani a Milu k večeři

A navíc, já dělám samo, jako že nic a nečuchám tomu dotyčnýmu u plotu, neběhám za ním

Darenka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 14:33
- Nahlásit

Vero
on ani pejsek není korpulentní spíš by měl taky přibrat
jj, fakt jsem čekala nějakýho Buldozera co do stavby těla i výrazu o on je to takovej krásnej ňunítek a taky bych mu trochu podstrojila - je fakt štíhlej.
A taky jsem si kromě starší a korpulentní maminy představovala světlé vlasy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 14:41
- Nahlásit

denyk
to ja teda ani zamilovana nejedla min, a ze bych nepotrebovala cokoladu se taky rict neda

Darenka
jako ze kdyz buldozer je blondyna, tak panicka bude tez? nekdy je to zajimavy, ze. ja si nastesti takhle lidi nepredstavuju vubec

Vero
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 14:42 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

denyk
á dělám samo, jako že nic a nečuchám tomu dotyčnýmu u plotu, neběhám za ním

sem si představila, jak mu čucháš u plotu

Darenka
starší
tož zas tak mladá už nejsu

no jo buldozér může bejt zavádějící přezdívka ale von je buldozér, co mi stojí v cestě, to smetu, páč to neexistuje, má to uhnout!

(ale s věkem je zž socializovanější, občas jeví i radost, dyž ho někdo cizí hladí, pokud nemá nic lepšího na práci )

birma
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 14:48
- Nahlásit

denyk
Tak ať ti to vyjde

Jsem na tom jako čajda - zamilovanost nemá na spotřebu vliv možná je to spíš horší, páč pak mlsáme (čti cpeme se) ve dvou..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 14:53
- Nahlásit

birma
možná je to spíš horší,
ano, pod to se podepisuju pac to sou pak jeste navstevy samejch dobrejch mist a tak

worick
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 14:57
- Nahlásit

birma
zamilovanost nemá na spotřebu vliv možná je to spíš horší, páč pak mlsáme (čti cpeme se) ve dvou.. - taktéž my se v tom žraní podporujeme. Co budeš večeřet? ,,Nic, už bych neměla, vezmu si jen jablko..." Chystám obložený talíř (sýry, slanina, klobása...tedy i to jablko ) kolik ti tam přikrojit, kolik sníš? Polovinu, jak jinak

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 15:43
- Nahlásit

denyk

nečuchám tomu dotyčnýmu u plotu, neběhám za ním

co kecáš? tuhle zrovna psali v místním plátku, že se lužkama pohybuje nějaká divná osoba, co vočuchává ploty!

.............. zeptám se jen.............. bude to bolet?

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 18:27
- Nahlásit

PetraK
. zeptám se jen.............. bude to bolet?

jasně že jo, berlí to vždycky bolí

jinak teda dneska jste perlily, jsem dočetla všechno

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 19:07
- Nahlásit

denyk
kuju no je to ještě v plenkách, tak pšššššt jo
Jestli vono to fakt neni v plenkach, to ucho usaty? Tak at to klapne!

A myslim na fajfkovic, at dobre dojedou sem i tam, fakt si umej vybrat cas na cestovani.
Maya
jsem dočetla všechno
Co bys taky jinyho pres den delala?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 19:10
- Nahlásit

Maya
jasně že jo, berlí to vždycky bolí

no to je chvalyhodny

Fifi
taky sem na ne vzpominala, kdyz sem videla toho snehu

jinak sem vyluxovala a trochu uklidila, akorat se mi protrh sacek tak nestaci, ze po kazdym blesim vysavani by se mel vyhodit, ale jesta takova skoda k tomu

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 19:12
- Nahlásit

u nás teda celej den vánice, ale hned to taje a sníh žádnej, tak snad to fajkovic maj po cestě podobný

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 19:13
- Nahlásit

já snad taky dočetla...
Mám bláznivýho čokla. Máme sníh - tudíž ráno měl dlouhý pobyt na zahradě spojený s asistencí při odhazování sněhu. To lítal i za vraty... neboť brzy ráno to je v pohodě. Odpoledne asistoval při odklízení další nadílky - taktéž lítal za vraty a "obšťastňoval" svojí přítomností i okoloházecí sousedy... Pak si vyžádal procházku. A na celé zahradě není snad metr čtverečný neporušeného sněhu - neb ten dement je stále venku a řádí a řádí. jak malej harant.
Dokonce i ohluchnul na přivolání (a to se mu ze zahrady nikdy nestalo) - jen noruje, hledá klacky pod sněhem a lítá a lítá... Domů dorazí jen zcela mokrý, vymrzlý... odpočine si u radiátoru a zase chce ven. Už má packy rozevřené, únava je na něm vidět. Asi ho přerazím...
Mám klidné důstojné dekorativní plemeno... Nebo snad neee???

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 19:15
- Nahlásit

Fajkovic asi snadnou cestu mít nebudou - ráno byla cesta na Polsko zacpaná kamiony, sněhu je tu dost... A stále jsou poměrně časté sněhové přeháňky, takže se řídí určitě blbě.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 19:17
- Nahlásit

Xerxová
no ten popis moc klidne nevypada ale mohl by treba i odhazovat ten snih za tebe

taky sem slysela v radiu, ze zadna slava, tak hlavne at dojedou bezpecne

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 19:19
- Nahlásit

cernej caj
jinak sem vyluxovala a trochu uklidila, akorat se mi protrh sacek tak nestaci, ze po kazdym blesim vysavani by se mel vyhodit, ale jesta takova skoda k tomu
Uz te vidim, jak biokillujes vysavac, pro jistotu.
Xerxová
Dokonce i ohluchnul na přivolání (a to se mu ze zahrady nikdy nestalo) - jen noruje, hledá klacky pod sněhem a lítá a lítá... Domů dorazí jen zcela mokrý, vymrzlý... odpočine si u radiátoru a zase chce ven.
Stekanatecko malinkaty, raduje se ze snehu.
Mám klidné důstojné dekorativní plemeno...
U vas, s tolika aktivitama a tak, to prece nehrozi.

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 19:22
- Nahlásit

Xerxová
to máš jasný, chovatel tě podved a vyměnil ti ho za podvraťáka, mě taky, jak mi jednou sdělil jeden pán, neb špicové jsou jen bílý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 19:23
- Nahlásit

Fifi
jojo, vysplichla sem ho

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 19:25
- Nahlásit

cernej caj
vysplichla sem ho
Jako fakt? Hele, u vas fakt uz snad nemuze bejt ani blesi noha.

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 19:25
- Nahlásit

kvíz, prej sem Kanaďan, no fuj
http://www.kvizy-testy.cz/quiz/detail/46

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 19:26
- Nahlásit

cernej caj
a koště taky?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 19:28
- Nahlásit

Maya
nezametam, jen vysavam ale ono budou zitra popelnice, tak aby nesla prazdna jak minule

Fifi
ty blesi hovinka sou porad v posteli (tam je nejlip vidim) a rano sem nasla jeste mrtvou blechu v posteli, takze neco v tech psech furt jeste je

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 19:28
- Nahlásit

Fifi teď jsme měli maličko výstup - neboť se mu opravdu stalo, že zcela ohluchnul. Nakonec šel domů za kůži na krku... pozitivní to nebylo... fakt mě namích. Hajzlík pubertální rozjetej. Přitom si myslím, že je hlavně unavený - ale je to přeci velká prča, když panička volá domů a on trýýýýskáááá zahradou s velevětví v hubě... a sníh lítá od tlapátek...

Vero
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 19:39
- Nahlásit

cernej caj

prosimtě, jak se dají hromadně v Picasse zmenšit nekvalitní fotky z automatu na velikost, kde to zanikne? jsi mi to už jednou radila, ale já jsem dement

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 19:41
- Nahlásit

no a ukázka, jaká věci se dějou u nás na sociálce s dětma
http://www.novinky.cz/domaci/359917-v-cesku-jako-v -norsku-odebrani-deti-dohnalo-otce-k-sebevrazde.ht ml

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 19:55
- Nahlásit

cernej caj
jo ty granule A. je přímo nějaká receptura s nízkou hladinou tuku pro méně aktivní psy na granule.cz
mají je přivézt zejtra, což bude sranda, protože nikdo nebude doma, jen já s nefuknční pazourou, doufám, že přijedou až večer a nebo že mi je balíkář hodí alespoň za plot, jinak zůstanou stát u silnice, jako 14 kg jednou rukou fakt neodnesu

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání