Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 18:41
- Nahlásit

denyk
tak hlavne, ze tak setri nozku, dbej rady doktora a doufam, ze brzo budes behat zas jak lanka

PetraK
ja myslim, ze nejaky lecebny postupy bys dodrzovat mela, ale jestli nepudes na lyze je rozumne velmi

birma
no tak porad drzime kdyz jeste nic nevis

kachna_
urcite jo, vidim to u tchyne, ktera by urcite rada neco hlidala

Xerxová
tak si to moj uzijte

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 18:51
- Nahlásit

Fifi
A ja si rikam, co mi tu prijde divny, a uz vim! Maya neni v praci a tudiz tu moc nepise!
já tu vůůůbec nepíšu přes den teda
vono jako jednou rukou dělat s pc jde dost blbě, stačí večer

chřipajznu si nechte, tu fakt už nechci a v tv říkali, že je epidemie zatím je ve Zlíně a tam snad nikdo odtud nebydlí???

ešuska koukám si zahrává, sádru naní, kdyby měla krk zasádrovanej, tak by takhle nevyváděla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 19:05
- Nahlásit

Maya
no to musis pres telefon a diktovat slovniku

u nas v praci chybi pulka kanclu

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 19:07
- Nahlásit

cernej caj
u nas v praci chybi pulka kanclu a netahne na vas ????

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 19:11
- Nahlásit

denyk
netahne kolega je taky doma

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 19:25
- Nahlásit

cernej caj
vidim to u tchyne, ktera by urcite rada neco hlidala
fantazie je rychlejší než mozek, představila jsem si jí nějak podobně jako Fifinčinu Slečnu Sádlo hlídající kelímek

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 19:32
- Nahlásit

kachna_
Ted jsem se lekla, mela jsem par noci blby spani a prisel Kremyl a ja myslela, ze drbu Sadylko, opet... Ted tu na me sladoucka bafne. Styska se mi. A ona nehlidala kelimek, ac to tak vypada, ale MOJE auto, jeji auto, nase auto.
Kdyz by jakakoliv tchyne takhle srdcem chranila svy vnoucata, bude to ta nej babicka.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 19:52
- Nahlásit

kachna_

Fifi
krasavice

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 19:55
- Nahlásit

kachna_
to je super fotka
cernej caj
fakt taky u vás epidemie? a tak zas dobrý, že se nemusíš dohadovat s kolegou
teď jsem četla, že už i Liberec lehnul
to diktování do tlf prej fakt funguje,ale jsem zkoušela jen vyhledávání, tady cz pes se mi na něm čte blbě, přotožeto musím furt posouvat dos tran

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 20:27
- Nahlásit

Maya
ja to zkousela a je to supr

no ja to mam nejak nastaveny, ze rolovat nemusim do stran, ale nevim presne jak ted z hlavy, ale zkus se mrknout do nastaveni opery (neco jako zobrazit v jednom sloupci)

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 20:46
- Nahlásit

Liberec lehnul -ale jen do postele a postýlky... Night žárlil, že jsou prťavci ve vaně a on nee. Pohádku si vyslechli všichni a trpajzlíci už leží. Jsou skvělí - rodičům zamávali s úsměvem a jsou zcela v pohodě.

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 21:02
- Nahlásit

Fifi
no jo, já tuhle tvojí fotku mám už tak nějak natrvalo jako synonymum pro hlídáním.
Ono vůbec, jestli někdy budu dělat testy u psícholoka, bude to asi zajímavý, páč při pojmu hlídání mi naskočí "Slečna Sádlo", při pojmu oheň "teta Dana" apod. . Ale s tím ohněm nejsem sama, tuhle jsme pálili nějaké větve před zimou, přišla Lucinka a ptá se "kdy přijede teta Dana?", pak přišla Kačenka a povídá "kde je teta Dana?". Prostě míti tetu pyromanku zanechalo své stopy.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 21:05
- Nahlásit

KRÁÁSA, KRÁÁÁSA, NÁDHERA

dvě hodiny jsme byli venku, Bubínek aportoval, Rumíček aportoval - ale enem trošku, jeho spíš zajímaly ty myší ďurky. Ale honit pánčičku po poli, toooo jo! tooo jo! a pak kolem koňský ohrady!!! tooo nejvíc jo. Dobře bylo mezi pár vločkama sněhu co sem tam padaly a sem tam ležely. Cestou na pole jsme potkali Růůůženu. Labradůru Růženu. Milůval jí Ešíček, milůje ji Štajníček, druží se s ní Bubínek. Jdeme a v dáli vidím psa. volám : Štajnééé, kee mně! ... a běží Štajníček, předsedne Štajníček, běží Bubínek, předsedne Bubínek...........a........... běží i Růžena z prasečáku a předsedne taky .Musela teda dostat tu odměnu taky. No a tak jsme pak hráli hru na Kdo sedí? Růža seděla velmivzorovaně. Pánik ji prej takhle vzorovaně sedět ešče neviděl No a Rumíček tetkon taky seděl vzorovaně. Mně na klíně

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 21:07
- Nahlásit

kachna_
já tuhle tvojí fotku mám už tak nějak natrvalo jako synonymum pro hlídáním.
To je pocta.
testy u psícholoka, bude to asi zajímavý, páč při pojmu hlídání mi naskočí "Slečna Sádlo", při pojmu oheň "teta Dana" apod.
Tetu Danu bych rada poznala.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 21:09
- Nahlásit

FifiVeroXerxová
můžete mě přestat, prosím, strašit? kdyby to byl nějakej propadák, tak by mi to dochtor řeknul , ne? No a když jsem to v podstatě skorem celý vyřešila se 4 ibáčema, práč normálně prášky nežeru, tak si prsotě myslím, že nasadit hned kanón místo kuše, je trochu silná káva, protože až jednou dojde opravdu na lámání chleba, tak mi pak ten kanón už nepomůže, když jsem ho vystřílela na mnohem menší potíže.
NOSIM LÍME, NOSIM LÍMEC, VOPAKUJU NOSIM LÍMEC a pan dochtor mi i odsouhlasil jeho občasné sundání, protože potvrdil to co říkám - že jak se sval nehejbe, tak se neprokrvuje a tudíž co?? tudíž tuhne. /což by se mohlo možná hodit mužskejm, ale ne mě /

denyk
ááá vítám v klubu mrzáků s pomůckama : přišlo to rychlejš, než sem si plánovala

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 21:11
- Nahlásit

Fifi

A mavne rukou, jestli bude moci.

a to teda právě můžu!! jak jsem říkala panu dochtoroj, obrat o tisíc milijounů procent do lepšího.

kdybby bylo tak zle ,ta mi přece neřekne, že límec jen do neděle, a od středy si můžu cvičit to svý malý domácí cvičení a možná že od další středy i cvičení v posilce s trenérem, ne?? si řikám tak nějak,-

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 21:13
- Nahlásit

Vero

zatím vypadá že jo, ale tss ať nezakřinem

ejch, to jsem veleráda!! to jest dobře!!

Vero
co birma
a její tajnost

Fifi
Asi to este nevyslo

hm, mi neřikejte, že tak dlouho nebyla???

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 21:15
- Nahlásit

cernej caj

ja myslim, ze nejaky lecebny postupy bys dodrzovat mela, ale jestli nepudes na lyze je rozumne velmi

jsem dodržovala, fakt. dokud nebylo líp a na lyže asi nepůjdu, nemám to rozhodnutý ještě, ale... když nad tím tak přemýšlím, tak představa, že se to srovná a pak se blbě otočím... au. Asi budu chodit s Brtnikem a jeho psím ansámblem . Prvně poprvně. celou dobu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 21:17
- Nahlásit

cernej caj

ja to zkousela a je to supr

tak to se těšim, až to zrealizuješ tady ešivá to bude jako když píšeš............. :

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 21:35
- Nahlásit

Fifi
Tetu Danu bych rada poznala.
máš něco na spálení?
Teda přesněji máš toho hodně hodně hodně? Páč jestli jo, tak možná přijede.
Je to ta nejlepší teta, co si člověk umí představit (teta, co nemůže cvičit jogu protože se nevydrží tak dlouho nesmát)
PetraK
hm, mi neřikejte, že tak dlouho nebyla???
však psala - bude to velký!

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 21:38
- Nahlásit

kachna_
však psala - bude to velký!

a..... nepsala nakonec........... bude to PO velký?

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 21:50
- Nahlásit

kachna_
máš něco na spálení?
Na to se dycky neco najde, ohen ja rada, svicky hori furt.
teta, co nemůže cvičit jogu protože se nevydrží tak dlouho nesmát
Tak tohle je snad to nejvic prirovnani, fakt bych rada takovou osobu poznala.
PetraK
můžete mě přestat, prosím, strašit?
Jiste, staci rict, stop bububuuuu! a vono se to stopne. Vsak sama znas se nejlip.

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 22:17
- Nahlásit

cernej caj
když já tu operu nějak nemusím, nemohla jsem si na ní zvyknout, jako samo v mojom prohlížeči se to taky celý vejde na stránku, ale i překlopený naširoko je to takovejma mrňkama, že to nepřečtu, holt my postarší už potřebujem věštší písmo
a jak to zvětším, tak už to musím posunovat
PetraK
kdo je Růže z prasečáki?

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 22:59
- Nahlásit

Maya
b kdo je Růže z prasečáki?

Růža z prasečáku je Labradůra. Ešíčkova láska a tetkon velmi dobrá známá Rumíčkova. Je jí šest a je to dementka jmenuje se Růženka, já jí říkám,.... Růža z prasečáku

Fifi
Vsak sama znas se nejlip.

kuju :.-)

vím, že to nemusí být stranda, ale doktor se zatím nijak vážně netvářil a moje tělo taky ne, tak ...........

Džéééééééééék, Džek Nikolsooon, příšernej, hroznej. strašnej Džék!

impact
Člen
# Zasláno: 24 Led 2015 01:29
- Nahlásit

Brej večír. Jen na otočku, tamto bylo uzamčeno.

PetraK
impact
ale tomu tam nesahám preventivně, bo má slíbeno, až mě kousne, stejně pod tím drnem skončí.

hodná, neměla by dostat panáka?

Nejhorší na tom je, že on mě přechcal, totálně! Nekousne a nekousne. Máme takovou soukromou hru. Já si dávám pozor, abych ho zbytečně neprovokovala, aby neměl důvod vystartovat (bylo s ním dost nevhodně zacházeno, tak má občas kramle v hlavě) a on je za to naschvál děsně veselej a hodnej pééééf.

Takže mám na dalších deset let dalšího psa, kterýho jsem vlastně vůbec nechtěla a který mi obsadil jeden kotec (ze dvou dostupných).

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Led 2015 07:14 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

impakt já jsem fakt divná. Ondá jsem psala, že neznám od nás (míněno okolí zahrnující i obří lesopark, který je oficiální zónou volného pobíhání psů) extra problémovou borderu, dneska vychválím (spíš páníky) raslů. Pejskové divocí, veselí - ale poslušní a neagresivní. dokomuntace je straší - z jaro a léta, teď se na sněhu blbě fotí

a nebo je to tím, že v okolí bylo vždy pár bezva lidí, kteří byli ukecaní, družní, měli bezva psy a zdarma poskytovali rady a přibírali na procházky začátečníky. A že ten duch tam stále tak nějak žije. Víme - komu se vyhnout a s kým bude švanda. Kdy se dá do hrací smečky vpustit mamut a kdy je třeba jít dál...

Možná, kdybych chodila jen tam, tak se mi to taky přejí a problémy vylezou ve větší míře. Ale když se do promíchá s našimi lesními bezlidnatými trasami, se socializací vodítkovou pouliční a výlety do hor... tak jsem ráda, že ten "cvičák" za plotem mám. Cvičák jest historický název - bylo to vojenské cvičiště již za císaře pána

jo a poznámka dopsaná na závěr - klobouk dolů před tebou.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Led 2015 07:29
- Nahlásit

jinak dítka vzorná - teď vstává první... celá noc úplně v klídku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Led 2015 08:59
- Nahlásit

kachna_
teta, co nemůže cvičit jogu protože se nevydrží tak dlouho nesmát)
to zni jako supr teta

Maya
si kup takovou tu lupu na telefony

impact
taky se nenudis, coz

hlaseni! v posteli nalezena mrtva blecha - hneda, takze aspon neni lidska ale to je jen docasna uleva, pac v tech mych 18ti stupnich mi vsechno schne tyden a kdyz furt prepiram postel, tak za chvilu budu chodit bud naha, nebo zablesena

birma
Člen
# Zasláno: 24 Led 2015 10:03
- Nahlásit

cernej caj
Nechci ti brát iluze, ale od psích blech jsem byla vždycky nejvíc pokousaná já, takže na to, že to jsou blechy psí, ty na člověka nejdou, bych nespoléhala

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Led 2015 10:09
- Nahlásit

birma
na to nespoliham, ale myslela sem to tak, ze kdyby to byli blechy lidsky, tak by to bylo asi psychicky mnohem horsi - jakoze sme tak necistotni ale psi aspon znamena, ze ji maji asi nekde z venku psi

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání