Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 13:17 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Xerxová
tak si uzivejte trochu snehu

ja bych moc chtela, aby u nas trochu mrzlo, treba by to zabilo ty blechy

Fifi
snad bude lip pres vikend

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 13:23
- Nahlásit

Fajka
já se těšim že dneska stihnu ty lyže
Ofafrne, paninko!
to tam budem muset odvýst,
Treba to do stredy zase roztaje, dyk je to jak u blbejch. Mraz, jaro, snih, jaro, mraz, jaro...

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 13:28
- Nahlásit

Fifi
Ofafrne, paninko
vynasnažíím se

Treba to do stredy zase roztaje, dyk je to jak u blbejch. Mraz, jaro, snih, jaro, mraz, jaro
jo jak u blbejch na půdě ale při našem štěstí se trefíme do ledovatý zimy
už jsme tam jedno byli je to 300 kiláků jedna cesta, jen po okreskách (rozbitejch) a tenkrát tobylo předvánocema, vánice, sníh led kolony aut FUJ

Hezkýho víkenda přeju všem , letím do města...a nemocní at se kurýrujou a nedělaj kraviny jak Ešuska!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 13:34
- Nahlásit

Fajka
tak to zni jako hororova cesta... jo a napadlo me, nasij jelitu na postroj praporky - prava a leva

Darenka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 13:42
- Nahlásit

PetraK Fifi
Jejdy, po pohybovém aparátu se ještě rozběhla křipajzna - bolí celej člověk. Doufám, že vás to nebude dlouho sužovat a brzy bude líp.
Ešuska by asi fakt potřebovala svěrací kazajku. Pan doktor by neměl radost z tak neukázněného pacoše

Fajka
užij si snížku a ať se nepřerazíš na prkýnkách - víš co tady teď řádí, ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 13:53
- Nahlásit

Darenka
ja myslim, ze fajfka to nema ani tyden od kalamity s kolenama, takze ma snad uz vybrano

Darenka
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 14:29
- Nahlásit

cernej caj
takze ma snad uz vybrano
jj, snad u ní nebude platit, že 3x a dost

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 14:45
- Nahlásit

Darenka

jako myslis, ze 3x je moc malo, je nutny aspon 10x a dost?

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 14:45
- Nahlásit

Fifi
ktery do prace chodej s atb a prska

ti s atb jsou ještě dobrý - jeslti se dobře pamatuju, tak osm hodin od toho co polknou atb by by měli být nenakažlivý???????

já se tak nějak houpu mezi pocitem - je mi něco, neni mi něco

cernej caj
a nemela bys dostat spis sveraci kazajku

no Brtnik taky řikal, ale už kdysi dávno

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 14:46
- Nahlásit

Darenka
Pan doktor by neměl radost z tak neukázněného pacoše

mno kdyby věděl, jak je to s těma práškama........

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 14:46
- Nahlásit

XerxováFajka

máte sníh?? Se máte, tady humus.

mám obavy, že to asi letos s lýžováním moc nebude - teda pro mou maličkost.

birma
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 14:52
- Nahlásit

PetraK
Brtnik taky řikal, ale už kdysi dávno
Zářný příklad naučené bezmoci

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 15:04
- Nahlásit

PetraK
tak osm hodin od toho co polknou atb by by měli být nenakažlivý???????
To asi zalezi na chorobe, vetsinou se rika dva dny?
asi letos s lýžováním moc nebude - teda pro mou maličkost.
No to jiste, nebude snih. A hlavne s krciskem bys asi nemela moc hazardovat, vid. Je to lepsi?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 15:08 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

PetraK jak jako že než...eš prášky !! Myslím, že jsem tvoji narážku pochopila správně. Děvenko nezahrávej si - on výběžek na krční páteři zase taková psina není... Psi se na to občas utrácej... neb přiochrnou...
a řada léků svůj význam má !!!

birma
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 15:14
- Nahlásit

Xerxová
Psi se na to občas utrácej... neb přiochrnou...
Nebo taky ochrnou zcela - ono to sroste, praskne, utlačí míchu... Ale to bys musela mít na Petru asi nějakou ještě větší páku, aby odpočívala a zobala prášky (možná by stačila pistole u hlavy?)

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 15:16
- Nahlásit

Fifi
A hlavne s krciskem bys asi nemela moc hazardovat, vid.

bé je správně, se přiznám, že po tý noci se trochu bojim hned vylézt na lyže a někde s sebou cuknout

lepší to je , výrazně. už je v podstatě jen jedno místo o kterým vím. hýbat se můžu.

Xerxová
a k čemu mi budou prášky? výrůstek nezmizí. Prášky jsou jen silnější brufen, kterej mi zabral a když udělal svou práci, tak zas až příště si dáme randevous a ty druhý jsou na uvolnění svalůch, to taky výrůstek přece neřeší. Výrůstek totiž neřeší co? vůbec nic Nestraš, že mě utratěj

denyk
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 15:25
- Nahlásit

Sedeli jsme tam.temer 3 hodiny, malo mudru pac musel odbihat na sal a jeste nekomu zachranovat zivot. Neco s ceskou pry se hnula tak mi ji tam nejak rovnal ci co ortezou me pry zatezovat nebude, pichat nebude pac tam bohudik neni tekutina a mam mazat Dolgitem ale vyfasla jsem nove trekove hole. A jeste me v ordinaci zkousel jak s nima umim zachazet a ja a to jako vobe jo? Nestacila by jedna treba? . No bzunda byla. Ted jsme dovalili domu cestou jeste papani pac byl hladik od rana. Buk na chvili venku a ja to asi zalomim az se vrati Fifine dikes za zavolani

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 15:32
- Nahlásit

PetraK
a k čemu mi budou prášky? výrůstek nezmizí.
Tys jak malej harant, teda spis horsi. Ty prasky maji svuj duvod. I kdyz ti vyrustek nezmensi. Tak nez si davat rande s vousem, radsi se chovej dle rad veta, ee, lekare, a pripadne si to nech casem vohoblovat. Takhle presne znela rada od profika, kdyz se to sekne, fetuj, kdyz ani to nepomuze, musi se to kuchnout.
denyk
ale vyfasla jsem nove trekove hole.
blba. Bacha na ne, at na snehu este neklouznes, jestli mas gumovy spunty, na zimu se duchodcum na ne vydavaj takovy kovovy nesmeky na hole spesl, neco jako maly cepinky.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 15:36
- Nahlásit

ale třeba pan doktor ví, proč chce uvolňovat svaly kolem... (chápu, že na bolest je nechceš). Zkus si to od něj nechat vysvětlit - a alespoň mu sděl, že prášky nepapáš...

Vero
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 15:44
- Nahlásit

PetraK
z tebe by jeden vyskočil z kůže, ty nemáááš rozum paní
si zahráváš hrozitánsky!
zlobíš, utratí tě!

jináč mějte fšicí hezkýho víkenda bez dalšího invalidování, ochořování a tak dál

Vero
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 15:46
- Nahlásit

ale třeba pan doktor ví, proč chce uvolňovat svaly kolem

bolest tvoří určité napětí a když fakt uvolníš (práškem od bolesti a na uvolnění svalů), tak se automaticky změní napětí a držení v těch kritických místech a díky tomu se to posune tam, kam má, takže za určitých okolností to fakt má smysl.....včetně toho odpočívání.
ale to by jeden spíš do dubu díru vymluvil

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 15:54
- Nahlásit

Vero
bolest tvoří určité napětí a když fakt uvolníš (práškem od bolesti a na uvolnění svalů), tak se automaticky změní napětí a držení v těch kritických místech a díky tomu se to posune tam, kam má, takže za určitých okolností to fakt má smysl.....včetně toho odpočívání.
Ale to mas asi marny vysvetlovat esusce. Nicmene, snad si to aspon precte. A mavne rukou, jestli bude moci.
A taky prijemnej vikend, co Buldozer a to curani, bylo to jednorazovy, vid?

Vero
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 16:05
- Nahlásit

Fifi
A mavne rukou, jestli bude moci.

esi už nebé vochrnutá kravěna naša

o Buldozer a to curani, bylo to jednorazovy, vid

zatím vypadá že jo, ale tss ať nezakřinem

což mi připomíná

co birma
a její tajnost, co měla vyjít? přehlídla jsem, jak to dopadlo?

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 16:37
- Nahlásit

Vero
zatím vypadá že jo,
psssssssssssssst!
esi už nebé vochrnutá
Sak proto sem psala, jestli bude moci.
Neb znamej se jednou v noci vzbudil a nemohl moc dejchat temer se hnout. Mel hodne co delat, si zavolat rychlou, vyhrezla plotna. Do ty doby byl taky geroj. Ano, plotna neni vyrustek, ale princip utlaceni cehosi vyjde nastejno.
co birma
Asi to este nevyslo (se tu zase tlemim nad kachninym hlodem)

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 16:46
- Nahlásit

vařím peču smažím... neb za chvilku dorazí trpajzlíci. Rodičovstvo vyrazí zcela výjimečně pryč a tak si musím uvařit večeři i zítřejší oběd včas. Neb budeme hlídat večer i hlídat ráno... Těším se.
Kuřecí porce peču vykoštěné (neb Night raději syrovou kostru než pečenou), pak do trouby půjde kynutý koláč se švestkama. Nechtělo se mi ho dělat, ale co se zbytkem droždí po knedlíkách...

Night asistuje, drobenku na koláč musím střežit, dosáhne ten zmetek v kuchyni už úplně všude. Ani na špičky si stoupat nemusí

birma
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 17:22
- Nahlásit

Vero
co birma
a její tajnost, co měla vyjít? přehlídla jsem, jak to dopadlo?

Nepřehlídla, zatím se nic neděje, tak z toho bude asi prt

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 17:36
- Nahlásit

birma
tak z toho bude asi prt
Nene. Ale je fakt, ze nekdy i prt potesi a je to velka vec, na to se me ptal primar po slepaku.

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 17:44
- Nahlásit

Xerxová
fakt se babičky těší na hlídání? já mám vždycky docela výčitky, vrazit jim děti

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 17:46
- Nahlásit

kachna no jasně že se těší - už je vyhlížím... A v neděli se budu těšit, až vypadnou Ale vážně - těším se a jsem ráda, že jsme schopni pomoci. V půlce března si necháme obě mrňata 14 dní... To bude větší sranda než jedna noc

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Led 2015 18:34
- Nahlásit

kachna_
fakt se babičky těší na hlídání?
Moje mama urcite. Tesi se na ne, ze si zavede nejakej ten svuj rezim, bo chudaci urcite jsou zanedbavany nejak.

A ja si rikam, co mi tu prijde divny, a uz vim! Maya neni v praci a tudiz tu moc nepise!

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání