| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 18:06
- Nahlásit
kachna_
držím dvounásob, ať to není tasemnice ani mimino
Kachno_ !!!!!!!!!!!!!! ty ses dneska straslivacky nebezpecna!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 18:11
- Nahlásit
teda čtu chudák denyky taky polízaníce s kolenem, třeba to bude zejtra lepší, dneska je nějakej blbej den, hnáta mě bolí celej den i pod sádrou
birma
tak to držím palce!!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 18:13
- Nahlásit
Kachno jsi děsnej kůůůůůň
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 18:17
- Nahlásit
Maya
hnáta mě bolí celej den i pod sádrou
A mas ji dobre udelanou, ne moc tesnou?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 18:21
- Nahlásit
Děkuju
Kachnoooooo, ty si vrah!!! Birmovrah!!!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 18:23
- Nahlásit
birma palce ti držím, i když psát na můj email neumíš
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 18:28
- Nahlásit
Xerxová
Jsem se ke kompu dostala až v noci a ve spěchu, teď je sice zaplej, ale nemůžu k němu, věřím, že po večeři si vzpomenu (se mi totiž na tabletu hůř kopíruje a snáz se překliknu, proto ti nechci psát odsud)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 18:30
- Nahlásit
Fifi
snad je dobrá, říkali, že kdyby byla těsná,natekly by mi prsty a to že mám hned přijít a nějak by to nařízli a prsty mám v pohodě
akorát mě to dřelo u lokte, tak jsem si tam nastrkala vatový tampony a mám to i s okrasou okolo
bolí mě to na stejným místě jako přřed sádrou, tak asi prostě furt ten samej problém, i když je to v klidu, ale holt včera dobrý a dneska to zase bolí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 18:32
- Nahlásit
birma
ty máš na tabletu ˇ a ´ ?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 18:37
- Nahlásit
Maya
Jj ježíšek daroval asi má pocit, že když on má nejmodernější výstřelky techniky, tak já musim mít taky něco
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 18:47
- Nahlásit
maya
to tam ma kazdej ne? podrz dyl pismenko kde predpokladas variantu s hackem a dostanes nabidku ...
snad brzo prestane bolet
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 18:58
- Nahlásit
cernej caj
aha, tak to jsem nezkoušela takhle
to zkusím, jeslti si vzpomenu jak přepnout klávesnici z finštiny zpátky na češtinu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 18:59
- Nahlásit
birma
a co máš za tablet? taky celkem uvažuju se si pořídím nějakej lepší, prej by potom to i líp mohlo chytat tu wifinu
|
Tinta76
|
# Zasláno: 22 Led 2015 19:19 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Brý den celý den,
jenom vám chci říct, že Jennynka má stále ještě nezahojenou ránu, je už teda malinká, ale pořád je to ještě dirka, žádnej strup, prostě dirka V pondělí jsme byli na kontrole, na další jdeme 29. Jako já si teda myslím, že už to bude mít zcela zhojený (což si myslim už dva měsíce), pročež jsem jí zakoupila do oušek otifree a lactaderm (šampon), abysem jí mohla hnedle vykoupánkovat a dát do pucu. Dokonce už jí sundáváme i ten trapnej satelit, ale jenom když jsme s ní doma, na noc ho pěkně zase nafasuje. Ale vona si stejně toho bebíčka nevšímá, zajímaj jí volupený nohy a pipina a tintilión jinejch částí jejího těla Jo a pořád bere ATB, ale už jsem jí začla dávat to bejlí na trávicí ústrojí snad se to nějak nepotluče ...
A ještě borec nakonec!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 19:23
- Nahlásit
Tinta76
tak to je skvely! at je brzo dirka v cudu
ten konec nechapu? to je asi pro znalejsi zdejsich pomeru (ledda by slo o to ze se klani tem psum
|
Tinta76
|
# Zasláno: 22 Led 2015 19:28
- Nahlásit
cernej caj
edda by slo o to ze se klani tem psum
na ja, doběh do cíle a poklona psiskům, co ho tam dovezli
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 19:32
- Nahlásit
Maya
Koukám, že jsem nepochopila původní otázku
Element od Sencoru přesnej typ nevim, netušim nakolik je lepší a wifinu nic moc extra nechytá (mobil ji chytá mnohem mnohem lip)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 19:37
- Nahlásit
Tinta76
tak snad už se dírka zahojí, ale hojí se vám to teda pěkně dlouho
birma
aha, no já bych chtěla právě něco s tou dobrou wifinou, jako vyzkoušenej mám ipad a jako super, ale zase nejsem milijonář
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 19:38
- Nahlásit
Maya
da se koupit starsi ipad kolem 4t
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 19:44
- Nahlásit
kachna_
tak pak držím dvounásob, ať to není tasemnice ani mimino - tak teď jsi to teda dorazila -
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 19:47
- Nahlásit
cernej caj
když já na kupování vojetejch věcí moc nejsem, zvlášť v elektronice, tak maximálně od někoho známého a to nikoho neznám, kdo by prodával
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 19:52
- Nahlásit
Jen tak mimochodem, jsem to asi včera zakřikla, právě jsem čubě našla blechu... Po důkladné prohlídce obou dvou nic dalšího nenalezeno, tak snad to bylo jen po procházce, potkali jsme hodně psů.
Ale rozhodilo mě to, že jsem se začala celá drbat, chjo...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 19:54
- Nahlásit
Tinta76
Tak snad Jenninka dirka se ve spravnem miste zaceli, mohla mit nejaku reakci na vnitrni stehy? A to je vlastne pro fenu strasny, kdyz tolik mesicu mela satelita a nemohla se nejak upravovat, cistit, blemcat - svatou trpelivost ma, spodarozroutka! Drzim palce, at se v klidu dohoji a dosahne si uz vsude.
borec nakonec!
Tohle nesleduju, ale teda velka ucta a respekt! Sem si to musela najit.
25 mushers from around the world from a dozen different countries, pit themselves against each other for two weeks of racing over 750 km and more than 25,000m of height difference in total. Nasla jsem to spravne?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 19:55
- Nahlásit
Maya
u ipadu se asi bat nemusis, pripadne se zeptam muze
ssshhhhh
tyjo, tak to nezavidim. Ja se drbu uz tyden, takze s tebou soucitim...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 20:02
- Nahlásit
ssshhhhh
s bleší epidemií děte pryč
cernej caj
no já ipady neznám, vyzkoušela jsem bráchův, což je nějaký nejnovější model a ty se starší prodávaj kolem 10 litrů, jak by fungovali ty starší verze netuším jak se lišej
potřbuju prostě něco, co fakt dobře chytá tu wifinu, aby mi to na jednu čárkul furt nevypadávalo jako ten můj verk a musela bych se ještě kouknout, jestli na applu je taky ta výuková aplikace co potřebuju, já mám jinak jen androidy
tady něco k těm dětem v Norsku, konečně to taky někdo napsal http://www.novinky.cz/domaci/359565-kapitan-michal akovym-by-deti-odebrali-mozna-i-v-cesku.html
|
Tinta76
|
# Zasláno: 22 Led 2015 20:14
- Nahlásit
Fifi
jako nevim, teď jsem jí to přelepovala a tu díru má ani ne centimetrovou, ale asi tak půl cm hlubokou, tak doufám, že jsem nic nezakřikla a fakt se to už konečně dohojí ...
Tohle nesleduju, ale teda velka ucta a respekt! Sem si to musela najit.
Jo to je vono, La grande odyssée, Radek Havrda to letos vyhrál po třetí, ovšem fascinuje mě, jak o tom média usilovně každoročně mlčej ...
tady něco na zamáčknutí slzy http://youtu.be/jnoDIY30wmA
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 20:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
BUBI
BUBI
BUBINKÁÁÁÁ
Co tady najdete?
copa tady najdete?? NAJDETE TU BUBINKU, naši rodinnou celerbritku!! a to hned úplně vpředu na první dvoustránce Je nejdůležitější z důležitých!!
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
No a Koláče stále drží basu tadydle s Tildou
dneska si mě předvolal pan dochtor. sem vyrostlá a hned na několikrát . Nejdřív na krku - tam mám výrůstek - pravděpodobně pozůstatek té předloňské příhodičky na lyžích - Fajfka vi. Mám ešče límcovat a jíst ty prášky. Po horách se prej uvidíme zas. Pak se ptal pan dochtor, cože to mám dole? I zardívala sem se studem ptal se ovšem na bederní páteř , kterou mám jaksi taky zprasenou, pravil, že to mě asi bolí už dýl, než týden, že? No , bolí a co já s tim asi??? mám to rozhánět pendrekem jak poliši demonstraci snad?
No budu zrehabilitovaná časem asi. Ptala sem se ešivá umřu- neumřu. Ešivá vochrnu - nevochrnu /zatim/ . Ešivá to mám hlídat. Nemusim, hlídat mě budou voni. Takže cajk. ne?
Rumenige prej zlobí. Což je radostná zprávička . znamená to, že budu mít zítra mnoho, mnoho malilinkatých Rumíčků, páč se s nima chystám konečně ven a asi ho teda tim pádem roztrhnu
Výcuc? Dá někdo?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 20:22
- Nahlásit
boží videjo
Adam, aby nebyl vyloučen z klubu, že je zdráv a nemá blechy, si přivodil odřeninku mezi prstama na přední noze taky si teda dal ervy do kýblu, že prej včerejšek a dnešek stály co se mojí péče a času týče za prd a když jdu i zejtra pryč, tak se prej může rovnou vodstřelit, protože to z nedostatku podnětů humře (včera dopo asi 1/2 hodiny procházka, večer trénink, dneska zatim dvě dvacetiminutový procházky a relativně dost cvičení doma, neřekla bych, že ho týrám tolik, nakolik se on tváří )
Tinta76
to je dobře, že srůstá
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 20:23
- Nahlásit
PetraK
Výcuc? Dá někdo?
všici poscípali, Maya chce tablety a ludřenka srůstá, to je asi vše?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 20:43 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
no já mám nervy v kýblu, kolena v hajzlu, mozek v řiti..
Ja bych se pridala s dovolenim.
a já mám ještě u kolen prsa
:
A zabil ste už někdo tu stračenu? Mám mokrou klábosnici!!! Kachno'!!!
KÁÁÁÁCHNOOOOOOOOOOOO!!!
birma
něco by mi mohlo vyjít a pokud jo, bude to velký
tak to ti držim palce - ať na tom nejsi jak Bubi, tý taky vyšlo... velký!! Podle toho jak hekala to bylo i kapek bolestivý
|