| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2015 10:26 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
cernej caj
jakoze sme tak necistotni ale psi aspon znamena, ze ji maji asi nekde z venku psi - ty seš pako ježíš to neřeš, úplně stejně jako psi, by jsi si mohla lidskou blechu odněkud dotáhnout ty. Stačí si vedle někoho třeba v té čajovně pověsit kabát, v tramvaji(autobuse) si nevědomky sednout po nějakém bezdomovci....to je celkem snadné, není to syfilis
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2015 10:31 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Xerxová
No to já těch vychovaných znám taky spousty. Dokonce nás jde na procházku třeba třicet, čtyřicet a bez problémů (dokud nějakej tydýt nehodí klacek ). Akorát holt ke mě se dostanou většinou ti vadní, tak mám ten pohled trochu pokřivenej.
cernej caj
Není čas ztrácet čas.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2015 11:18
- Nahlásit
impact
dokud nějakej tydýt nehodí klacek
úplně vidim ten roj strakatejch tělíček jak visí jako hrozen na jednom klacíčku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2015 11:28
- Nahlásit
worick
jenze ja mam strach, ze ze me budou blechy skakat i v praci po stole
kachna_
ja si predstavuju spis pomensi stromek, jestli se do nej ma zakousnout 40 tlamicek
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2015 16:36
- Nahlásit
Proč bychom se báli, na Prachovské skály... aneb minulá neděle.
odkaz na album: http://www.drporkert.com/dogy/images/Night/0115/pr achov/index.htm
dvě fotky uveřejnil Night přes mé protesty, prý abych viděla, jak vyšiluju. Ano - vynořil se nečekaně ze skal pán se dvěma velkými psisky a Night měl náskok. Řešit jsem nic složitého nemusela - vše proběhlo v přátelské atmosféře psí i lidské...
jo a pár dnešních :
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2015 16:49
- Nahlásit
Xerxová
Krasny mlzny fotos, Najt je teda slusnej kamzik.
prý abych viděla, jak vyšiluju
Mas ponekud sileny vyraz. Ale super, ze to probehlo v klidu.
Jak postroj, vyhovuje mu? Vypada na nem tak nejak, ehm, nepatricne, titerne?
Ja spala a spala, pri tuleni se Skritek rozvasnil a drapnul me do gesichtu, vypadam jak po boji s medvedem.
cernej caj
Nevim, zda gratulovat k mrtvy blese. Ale asi jo.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2015 17:06
- Nahlásit
Ja spala a spala
Fifi
asi jsme fakt ve stejným spacím - a lazaretovým - pásmu ... já od čtvrtka večera teploty, včera celý den pryč (pohřeb), tak jsem šla ležet až večer, dneska jsem si plánovala, jak proležím den, ale nakonec se to povedlo až teď odpoledne, schrupla jsem si na dvě hoďky a už mě bolej záda z ležení - akorát mě nikdo nedrápnul (což neznamená, že bych vypadala nějak k světu )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2015 17:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
už mě to ale neba ten vobojek
Rumíček má novou přítelkyni jest to.... ehm, no.... je to zrzavá... kozička má křivý žoubky a je krásně družná a roztomilá úplně. A ten pometlák na ní sekal hravý poklony a dával jí hubičky . Bubi a teta Ajša si ťukaly tlapkou na čelíčka, cože to ten kretýno předvádi . Byl pak ze sebe- jako vždy, maximalisticky rozradostněn a metal kozelce. Na mě. Moje bunda podle toho taky vypadá. Taky si opět -sníh, nesníh, pocválal potokem. A zlobil tetu Ajšu - našel si krásnek dvojklacek a dělal na ní"Needááám, neeedááám, heč!" a teta Ajša řvala jak prorvaný Slapy a honila Rumíčka po lese. A Bubi honila mně kolem stromu a pak mě strašlivě zakousla. Když jsme dorazili na start výletu, zjistili jsme, že sice máme tři psy, ale ani jedno vodítko zaplať Nadbůch, že jsou všichni hodní a poslušní, takže ani v hospodě nebyl problém - když odmyslím, že Ajšadlo odmítalo ležet pod stolem, leč mělo smůlu. S námi to není jako s páníčkem, kterej jí nechá. Je ale vidět, že od tý doby, co umřel Ešus a ona se mnou nemluvila, je ten vztah někde jinde , preferuje Brtnika, Zítra chystáme další výletík - nová trasa, jsem zvědavá. Brtnikovi kyne kváskový chléb, jsme zvědavý, jak se mu povede. Čokle chrápou a já se jdu učit germánsky -píšem totiž test.
impact
Nejhorší na tom je, že on mě přechcal, totálně! Nekousne a nekousne. Máme takovou soukromou hru. Já si dávám pozor, abych ho zbytečně neprovokovala, aby neměl důvod vystartovat (bylo s ním dost nevhodně zacházeno, tak má občas kramle v hlavě) a on je za to naschvál děsně veselej a hodnej pééééf
edit tetkon se to snad ukáže???
dva panáky pro impakt a kostéčku pro magora
a že jich je co? těch co lidi takhle domršej.
Xerxová
u nás jich bylo habakůk russlíků a pak tak postupně pozmizeli , prečo asi. Jeden tu chodí s elektrikou na krku, další dva neposlechnou ani náhodou, ale potíž s nima není, to ne. A ti ostatní prostě zmizeli... možná k impakt
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2015 17:30
- Nahlásit
superkynologický povel: "Batyno zůstaň a nekoukej se"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2015 17:31
- Nahlásit
kachna_
úplně vidim ten roj strakatejch tělíček jak visí jako hrozen na jednom klacíčku
přéésně!
Xerxová
prý abych viděla, jak vyšiluju
tam žádný vyšilovací nevidím který?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2015 18:22
- Nahlásit
Janiii
což neznamená, že bych vypadala nějak k světu
Holka jako lusk, zelena a kriva?
Snad to vylezis! Jak Apolenka, drobnymi krucky se zlepsuje?
kachna_
"Batyno zůstaň a nekoukej se"
Od Lucinky?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2015 18:39
- Nahlásit
PetraK jsou v tom albu fotek - je jich mocmoc - ale je vidět jednak krásná mlha, jednak psokamzík ve slujích (fakt byl skvělý) a taky hysterická panička
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2015 18:43
- Nahlásit
Fifi - kšandy štvou hlavně páníka - že v nich je pes nefotogenickej... Ale protože teď má Night období, kdy ho občas musím zastavit silou, tak ho nechci rvát ani trochu za krk... Takže kšandičky jsou lepší. navíc Xerda i Beta na nich chodili rádi a poslušně (nevadilo jim přidržení za bočnici) tak doufám, že to bude mezi lidi lepší než obojek. Do lesa asi nadále bude chodit pouze s obojkem.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2015 18:54
- Nahlásit
Xerxová
Ale protože teď má Night období, kdy ho občas musím zastavit silou, tak ho nechci rvát ani trochu za krk..
Vsak jasny, chapu. Jen v nich vypada fakt srandovne. Uzky ksandicky na mastodonta.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2015 19:10
- Nahlásit
Fifi nevím, jestli ty starý obyč Manmaty (tyhle jsou měkčený a reflexní) nebyly širší...
Ale hlavně je mají. Za Xerdy byl zpočátku problém kšíry na mamuta vůbec sehnat
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2015 19:43
- Nahlásit
Fifi
Od Lucinky?
jj, myslím, že jí schovávala Lůca pamlsek
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2015 19:45
- Nahlásit
Jak Apolenka, drobnymi krucky se zlepsuje?
snaží se zase to ťukám, chodí už vpodstatě rovně, vítá nás, když se objevíme v místnosti, tak zvedne hlavu (dřív jen švidrala očima), očmuchá, jestli jí neneseme piškotek (maso je blééé). dostaneme do ní přes den tak 2/3 její denní dávky granulí, což bereme jako úspěch, pije sama ... tak snad to bude po kousíčkách lepší a lepší ... zatím je na vše brzy, je to teprve 10 dní
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2015 19:51
- Nahlásit
Holka jako lusk, zelena a kriva?
Snad to vylezis!
jo, to jsem celá já
a myslim, že má choroba má jasnýho původce (nahromaděnej stres posledních dní), protože mi jinak krom těch teplot v podstatě není ... takže trochu odpočinku a klidu a bude to v pohodě. Což souvisí i s Apolenkou tak snad bude už jen dobře
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2015 19:52
- Nahlásit
Janiii
tak když čmuchá a vítá, tak to už je na dobrý cestě, tak to je super
Xerxová
mě taky přijdou kšíry na poníkovi srandovní
ale praktický to asi je
já je používala jen pár měsíců na Kima, aby v utíkací pubertě neměl stopovačku na obojku, ale jinak jsem kšírám nepřišla na chuť
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2015 19:57
- Nahlásit
Xerxová
Ale hlavně je mají. Za Xerdy byl zpočátku problém kšíry na mamuta vůbec sehnat
Tak ted uz ti to usijou i na miru.
Janiii
snaží se
Beeruska libezna, jen tak dal!
choroba má jasnýho původce (nahromaděnej stres posledních dní), protože mi jinak krom těch teplot v podstatě není ...
Tak bylo toho u vas ted prilis. Odpocin si, radne! Ono "jenom teploty" taky nemusi bejt sranda. Velkej blemcos Apolence! posila Kremyl, i kdyz nazivo by ji asi sezrala.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2015 20:15
- Nahlásit
mně se taky na psovi "esteticky" kšandy nelíbí. Ale dogy mívají problémy s krční páteří (nejen Ešuska) a netahám je za krk ráda. Když mladý jezevčík, raslík, pudlík... jde na vodítku a k náhodnému kolemjdoucímu si zvědavě přičichne, nic se nestane. Když sedmdesátikilové hovado se chce jen maličko zajímat o osobu cizí - šílí hodně osob a šílím já - neb obtěžování kohokoli nemám ráda.
Když Nighta chytím za obojek (abych ho fixovala u sebe), snaží se táhnutím dostat pryč (neb je mu to nepříjemné a zdrhá před tím).
Jištění přes bočnici na kšandě je lepší. psisko má pocit "svobody", netahnu ho za krk, já jsem klidná, že je pod kontrolou, lidi jsou klidní, neb pes je držen... a rozhodně se nemusím hrbit - je to i velmi pohodlné držení (což by u jezevčíka nebylo )
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2015 20:23
- Nahlásit
Janii pokud se stále holka lepší a lepší... tak je to na dobré cestě.
Odpočívej, kuríruj se... je toho na tebe mocmoc
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2015 20:24
- Nahlásit
Xerxová
mně se taky na psovi "esteticky" kšandy nelíbí
Ale to si asi nerozumime. Ja nemam vubec nic proti postroji,naopak ho schvaluju, kor u Najta. Jen mi prave ten konkretni psostroj na nej prijde poddimenzovanej a titernej, nepodsitej filcem, nepohodlnej. Az hosik doroste, zaslouzi si bytelnejsi a lepsejci postroj hodny dogy.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2015 20:48
- Nahlásit
jak jako nepodšitej... je to měkoučký, lehoučký... http://www.manmat.cz/produkty-postroj-soft-univers al-detail-20
Doufám, že za pár měsíců postroj uklidím do skříně. Starý manmat po Xerdovi odepsala Beta až coby starší dáma v Burgundsku. Páník zmizel v luxusní vinotéce a ona se rozhodla, že když nás majitel zval, že ona může taky (on opravdu nás zval i se psem, jen když jsem viděla ty cenovky u vybraných lahví, tak jsem rychle i se psem vycouvala zpátky). Normálně zlomila sponu... a bylo po kšandách (sloužili asi 8 let)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2015 20:58
- Nahlásit
Xerxová
je to měkoučký, lehoučký..
Dobre, beru zpet.
(on opravdu nás zval i se psem, jen když jsem viděla ty cenovky u vybraných lahví, tak jsem rychle i se psem vycouvala zpátky). Normálně zlomila sponu..
Ty jo, to by byl asi drahej kost, kdyby mavla ocasem.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2015 21:24
- Nahlásit
Fifi
měkoučký, lehoučký..
Dobre, beru zpet.
Fájuška je má takyyy a spokojenost maximální
Janiii
snaží se
a to je to nejdůležitejší a skvělá zpráva!
myslim, že má choroba má jasnýho původce (nahromaděnej stres posledních dní), protože mi jinak krom těch teplot v podstatě není
jo, to se mě jednou taky stalo že ze stresu mě vylítla teplota tak že sem myslela že jsem v posledním tažení a za pár dní to přešlo a nic..byl to stres...
Maya
ale jinak jsem kšírám nepřišla na chuť
tak ono když chce člověk sportovat a aby pes tahal tak si bez nich život představit nedovedu
Xerxová
krásný fotky ze skal!!!! romantika bezlidská ! krása nesmírná.
Dneska jsem zmrzlé jak to H.... měli jsme tu neteřinky obě, takže dopoledne práce a s tou starší jsme odpoledne cárali s jelítkem, zvládli jsme desítku a kolena neprotestovala takže asi dobrééé ...ale teda strupy držej furt jak hebrejská víra což si myslím, že bé proto, že to bylo fááákt hluboký
CO marodi? Už bylo hlášení? Jak dlouhej trek už ušel Deník dyž má ty nový trekový hole??? Co Mája už štrikuje?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2015 22:26
- Nahlásit
Fajka
tak ono když chce člověk sportovat a aby pes tahal tak si bez nich život představit nedoved
a tak to jasně, to my neprovozujem, ale hodně lidí dává kšíry špicům kvůli chlupům, že jim to nedělá takovej hnusnej zákus do límce jako obojek
? Co Mája už štrikuje?
ani smykem a denyky hlášení žádný, jestli jsem to nepřehlídla teda
|
impact
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2015 02:59
- Nahlásit
PetraK
Ano, ano, obrázek to plně vystihuje.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2015 04:01
- Nahlásit
Morgen nedelni, hlasam ze jsem se celou sobotu nehla jen vecer jsem navstivila mistni pohostinstvi a prisla jsem kdy? Prisla jsem ted a sneziiii jupi, ale to se s tema trekovkama fakt neda hlavne ne z kopce po kocicich hlavach .
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2015 06:46
- Nahlásit
Najtík ráno vyrazil ze dveří...a jel... já vyběhla za ním... a jela... Napršelo, namrzlo to a na tom je bílý tenoučký poprašek sněhu. Vypadá to zcela nevinně - ale klouže to jak prase... První co jsem udělala, že jsem zavolala rodičům - jsou vstávací a chodící - tak ať dají bacha. A night na mě nahlas hučel nad prázdnou miskou, ať se nevykecávám a dělám snídani... Naštěstí nikoho tady nevzbudil a tak si můžu užívat klidnou snídani nad noutbůčkem...
|