Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 09:39
- Nahlásit

Janiii
moc drzim Apolence palce, aby se dal snazila jako doted

Fifi
mam stejny na spice a su s nima spokojena, i kdyz pravda, na ponikovi to vypada nezvykle

Xerxová
krasne ste meli v prachovskejch skalach, s detma to tam mate pekny hriste, to je volne pristupny?

tak snad sis nic neudelala a neprekvapilo te to nemile.

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 11:20
- Nahlásit

Padááá padááá padáááá sníííh, ale jen drobnej, tak je ho maličko ale lýýžovačka guut, trénovali jsem levá pravá, pro sichr uprostřed obřího pole aby si to upevnil a byla to sichrovka, ono když to jede rychle na tvrdým tak to není sranda zastavit když je rozběhnutej a táhne
Stejnak ale jestli nám jednou vyběhne před čumákem srna nebo zajíc, tak bé vymalováno a já na kousky do guláše

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 11:22
- Nahlásit

Jo a neteř už hlásala, že má pololetní prázdniny, který přecházej hned do jarních, takže 13 dní doma a už se vážně ptala jestli mám vymyšlenej procházkovej program už je to tady začíná honit ona mě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 11:25
- Nahlásit

Fajka
to si jeste uzijes, ale teda nechapu, jak muze mit 13 doma, pololetky byli jeden den a jaraky sice tyden, to je fakt, ale to je dohromady furt nejak jen 10 dni s vikendama

no jo, holt co sis vycvicila

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 11:49 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

cernej caj
jak muze mit 13 doma, pololetky byli jeden den a jaraky sice tyden, to je fakt, ale to je dohromady furt nejak jen 10 dni s vikendama

no prej jsou doma už od čtvrtka bo co já nevim já to nezkoumala.. ..a za nás žádný pololetní prázdniny nebyly

no jo, holt co sis vycvicila
sem netušila že se takhle rychle učí a že to pso-chození je takhle nakažlivý

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 13:24 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

Čajda na louce na okraji lesoparku je městská psí "tělocvična". Hodně využívaná psisky i dětmi. Na rozdíl od jiných měst Liberec nemívá oplocené zóny volného pohybu psů - ale velké vyhražené pozemky...
Pro Nighta to moc není (mezi tyče slalomu se sotva vejde a do kruhu ani náhodou), ale dítka se pod jeho dozorem vyblbla

Na louku navazuje velký listnatý háj, rybník, potok, dole to ohraničuje řeka Černá Nisa a pak pokračuje jehličnatý les se žulovými skalkami. Takže se pozor musí dávat jen na relativní blízkost silnice. Obří sídliště je na dohled - takže nejen psů, ale i mamin s kočárky, blbnoucí omladiny i důchodců je tam ažaž. Ale prostor je to velký a mimo hlavní pěšiny je tam klid

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 13:30 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

Fajka tady teď prší do té trošky sněhu... nicmoc. Máš fajn, že máš chodící omladinu. To my s omladinou máme velmi pomalé a krátké procházky, neb ta mrňavka chce "šamáááá ťapáááát, śamááá"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 16:38
- Nahlásit

Fajka
my sme mivali asi jeden den dycky pololetky

Xerxová
tak ale i tak je to supr, my tu treba nemame vubec nic, i kdyby to neyblo oploceny ale nic. asi to funguje tak, ze na vesnici mas psa u boudy nebo na zahrade a k cemu teda s nim chodit ven...

ta prostredni fotka je svela

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 17:05
- Nahlásit

Čaj černej no - on zase je Liberec přeci jen stotisícové město a těch pár parků s áčkem a kladinou to nevytrhne...
My máme tu výhodu, že to máme asi 200 metrů a je to největší psí zóna vůbec

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 17:11
- Nahlásit

Xerxová
ale tak aspon, ze kdyz clovek chce, tak ma kam zajit

jinak dneska v poradu "zaostreno na drapky" v hlavni roli vero s buldozerem, akorat je to spis "zaostreno na hlinu" pac narozdil od esusky nedokazu trefit ani ty drapy

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 17:16
- Nahlásit

skvělá fotka - já spíš přemýšlela, proč jsi Veru vyretušovala židli zpod pozadí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 17:25
- Nahlásit

Xerxová

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 18:15
- Nahlásit

Xerxová
to mám dobrý s tím výběhem, vyvenčíš tam psa i děti

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 18:16
- Nahlásit

můžu zodpovědně říct, že ovládat myš i klávesnici jednou rukou jde, i když blbě, ale večeřet ještě k tomu, to už je vysokej levl

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 18:29
- Nahlásit

Maya
srustas? srustas?

veceri musis mit tekutou

zde par vice ci mene ostrych fotek z venceni vero a buldozera

birma
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 18:41
- Nahlásit

Takovejhle víkend potřebuju častějc!!
Včera dorazil Honza a Adam je borec, protože tu byl za poslední rok tak 3x? a já řekla Adámkovi, že přijede páníček a on mě odvlekl na místo, kde Honza parkovává a pak se odehrálo něco na způsob návratu ztraceného syna Evidentně je prostě náš (Honza)
Ráno jsem vstávala dřív a prvně se chlapeček se mnou nepřesunul do obýváku a když je šla budit, tak nejenom, že chrněl s Honzou v posteli, ale i odmítal vstávat a byl přikrytej (což ode mě bytostně nesnáší)
no a na tréninku u Katky byl Adam opět za šprta, následně se seznámil s háravkou v krycích dnech a následující hodinu jsme hledali jeho mozek, naštěstí jsme ho našli a poslední půlhodinka byla skvělá

kachna_
úplně vidim ten roj strakatejch tělíček jak visí jako hrozen na jednom klacíčku

Xerxová
krásný fotky a Najtík je čím dál krásnější

Janiii
tak se šetři a odpočívej. Je skvělý, že se Apolenka lepší

birma
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 18:44
- Nahlásit

Fajka
takže 13 dní doma a už se vážně ptala jestli mám vymyšlenej procházkovej program už je to tady začíná honit ona mě
to sis na sebe upletla hezkej bič

cernej caj
moc hezká fotka buldozerkovi to sekne (Vero určitě taky, jen toho z í není tolik vidět )

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 18:48
- Nahlásit

cernej caj
Buldozérek pěkně agilití fotky náhodou pěkný, ul nás je taky takový sněhobláto
srustas? srustas?
to nevim, doufám, a děsím se toho,co bude až mi to sundaj, po zkušenostechs kotníkem je mi jasný, že to bude masakr, s kotníkem alespoń stačilo dopajdat do práce, s rukou to bude horší

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 18:49
- Nahlásit

birma
že by byl Adámek víc na chlapy?

birma
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 18:53
- Nahlásit

Maya
že by byl Adámek víc na chlapy?
to nevim, venku se je občas ještě pokouší sežrat a žádnou náklonnost jim neprojevuje možná je Adámek na Honzu

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 19:01
- Nahlásit

birma
no furt lepší než kdyby ho chtěl taky sežrat

birma
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 19:02
- Nahlásit

Maya
furt lepší než kdyby ho chtěl taky sežrat
to rozhodně já už si zvykla nežádlit, Altar ho taky miloval

birma
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 19:05
- Nahlásit

jo a palce už držet netřeba, už to neklaplo...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 19:48
- Nahlásit

birma
tak to srandovni adam s Honzou ale je to takovy roztomily

Maya
no holt asi budes muset mit v praci nejakej odlehcovaci rezim, nebo natrenujes ted du levou doma a v praci jak fretka

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 21:12
- Nahlásit

birma
palce už držet netřeba, už to neklaplo...

jéé to je škodá a přišla si fakt o něco co stálo za to?

cernej caj
Verao

mě zas napadlo : jeden tahá druhej tlačí

birma
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 21:23
- Nahlásit

Fajka
přišla si fakt o něco co stálo za to?
posuď sama:
Prijmeme pomocnika do nasi chovatelske stanice, pozice volna a nastup mozny ihned!
Uprednostnujeme dlouhodobejsi spolupraci, ale i kratkodoba vypomoc (nejmene 4 tydny) je mozna. Dvojice vitany!
Zajima vas zivot na samote v divocine na severu Svedska? Chov psu prirozenym zpusobem? Prirodni vyziva a prirodni pece o zvirata? Vycvik psu pomoci pozitivni motivace (pozitivni posilovani), chteli byste se naucit jak pracovat s velkou smeckou psu, sbirat a vyuzivat bylinky, a vyzkouset si kazdodenni praci kolem hospodarstvi?
Pak tohle pro vas muze byt sance jak pracovat a starat se o pres sedesat skvelych psu husky, a jak se naucit pecovat o ne na spickove urovni, plus naucit se jak pracovat a zit na male farme.
Jste pracoviti? Zodpovedni? Flexibilni? Dokazete se sami motivovat? Jste tymovy hrac, ale zaroven dokazete pracovat v pohode sami?
Pokud ano, pak je toto prilezitost pro vas.
Hledame JEN vazne zajemce, kteri i po dni tezke prace maji na tvari usmev pro ostatni. Lidi milujici psy, s vaznym zajmem o ne pecovat. Mohli byste to byt treba zrovna vy?
Proc mame takoveto dotazy? Protoze tohle neni zadna oslniva prace, budete sbirat velke mnozstvi exkrementu po sedesati psech, budete nosit tezke kyble s krmenim, skladat zmrzle bloky masa, bez ohledu na pocasi budete denne venku. Budete spinavi, mokri, unaveni, s nejvetsi pravdepodobnosti vam obcas bude zima a budete casto pokryti chlupy od hlavy az k pate. Sanci na "navstevu civilizace" budete mit nejcasteji jednou za tyden (pokud zde nebudete mit vlastni auto) a vas "spolecensky zivot" se bude sestavat z hrani si se psy a komunikaci s nami.
Vyplata je mizerna, jde vice mene o kapesne, ktere pokryje vase naklady na jidlo a mozna vam neco malinko zbyde.
Jste-li vsak aktivni, radi travite volny cas venku, prochazkou se psem a vylety do prirody a chcete-li prilozit pomocnou ruku k dilu, pak ctete dal!
Jste-li pripraveni vydat ze sebe to nejlepsi a otevrit se SPOUSTE novych zkusenosti a veci, da vam tato prilezitost HODNE nazpet!
Budete mit utulne ubytovani, koupelnu a jednoduse vybaveny kuchynsky koutek, obcas se podelime o spolecne jidlo, vylet, atd.
Naucite se jak se profesionalne starat o velky kennel sanovych psu, pouzivat prirodni leciva a holisticke pristupy ke zdravotni peci. Naucite se jak pripravovat jidelnicky pro specialni potreby jednotlivych psu, jak pracovat s bylinami pro psy, a budete-li tu dlouhodobe, naucite se i sber bylin a ostatnich daru prirody. Leto je tu fantasticke, zima takova, jaka v Cechach jiz davno nebyva.
Nase chovatelska stanice je nejen nositelem svedske license, ale jsme i dvakrat certifikovani prestizni organizaci MUSH with P.R.I.D.E., ktera se zameruje na kvalitu pece o sanove psy a etiku. Katka je autorkou knihy Krmeni nasich ctyrnohych pratel prirodni cestou a pracuje v soucasne dobe na dalsich titulech. Zaroven se zabyva poradenstvim v oblasti prirodni vyzivy a zdravotni pece o psy a kocky, je herbalistkou a 13 let diplomovanou terapeutkou REIKI healingu.
Letos se neucastnime zadnych zavodu psich sprezeni, ale na jare/podzim muze vhodny kandidat mit sanci pomahat s treninkem a naucit se jezdit s malym sprezenim.
Vice o nas: www.huskymusher.blogspot.com
Zni to jako zajimava prilezitost prave pro vas? V tom pripade se tesime na vas email nebo soukromou zpravu na facebooku.
Katka, Jachym a Husky Team

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 21:29
- Nahlásit

birma
Tak velka skoda, to mohla byt hodne zajimava a obohacujici zkusenost.

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 21:35
- Nahlásit

birma
no tyyyyjo to je ale velká škoda, to by se dalo rok dva vydržet a nasát info a zkušenosti jak houba ! škoda přeškoda

birma
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 21:36
- Nahlásit

Fifi
To určitě, dokonce ani vlastní pes není problém, jen musí být naprosto nekonfliktní a do toho Adámkovi bohužel něco chybí...

birma
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 21:47
- Nahlásit

Fajka
to by se dalo rok dva vydržet a nasát info a zkušenosti jak houba !
Myslela jsem spíš na pár měsíců, ale mrzí mě to hodně. I jsem koukala na mapu, kde jsou a to by byl pro mě ráj - nikde nic jen jezera a lesy

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání