Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 20:11
- Nahlásit

denyk
o tak maya ta ma ale ruku a tys zacala s haxnama
pravda pravdoucí, epidemie rukou tady žádná nenííí

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 20:13
- Nahlásit

Maya jen ja mam vobe levy to je ale od narozeni :-D

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 20:25
- Nahlásit

tady to teda jede... Já teď smolila dopis hlavnímu poradci doguší ohledně chybějících údajů v rodokmenu Nighta.

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 22:18
- Nahlásit

Xerxová
tak zase dobrý, že to vyžadujou s těma barvama, u špiců u importů je často prt a nikomu to nevadí.

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 23:08
- Nahlásit

Tak jsem teď objednala granule Annamaet s nízkou hladinou tuku, tak jsem zvědavá, co na to beztučný budou říkat psi a doufám teda, že zhubnou.

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 23:14
- Nahlásit

Mám hotovo !!!! Ale vo chlup teda!
Dřív sem nadávala že se musím učit elektronický podání a ted jsem za něj ráda páč bez něj bych to musela stihnout dneska do5 hodin osobně na finančák (to bych fakt nestíhala) a tahle mám čas do půlnoci ...

Maya
tak jsem zvědavá, co na to beztučný budou říkat psi a doufám teda, že zhubnou.
tak jestli jim nebudou chutnat a nebudou je žrát tak zhubnou určitě

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 05:35
- Nahlásit

Maya
Annamaet
mamča je strašně spokojená s Britem. Ona má Besinka nějak citlivější trávení, takže maso nemůže a tyhle granule jí perfektně sedly, tak mamča řekla, že vůbec nebude experimentovat (páč třeba acana jí nesedla)

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 06:20
- Nahlásit

konečně standardní zimní rozcvička - házím a házím a házím...

Držím Fajkům palce na cestu - jeďte opatrně !!

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 06:38 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Morgen,
nasněžilo, ale teplota na nule, takže břečka
Večer jsem mluvila s tetou doktorkou, prý si mám vzít berle, nedržkovat a nechodit.
Ortézu a bandáž nedoporučuje vůbec, až na taové ty vleklejší problémy, páč by se prý to koleno "nesnažilo".Četla jsem jí zprávu, říkala mi, že to bude určo dobrý, když mě to téměř vůbec nebolí až při větším ohybu. Koleno je prý hodně složitý a ikdyby tam byly nějaký změny, tak se to na rtg tak úplně nepozná. Tak jsem zase moudřejší
Njn s tou chůzí, kdybych nešla k doktorům, což bych už dnes jisto jistě neudělala, páč mám pocit, že mi téměř nic není, tak vím hovno a chodím stejně
Tak jsem ušetřila 700Kč, neměla bych si koupit nějaký dárek?
Jsem hned po ránu prubla reflexní oblouk mé milé kolegyně a joooo, funguje . Nechápu tohle chování příjde pixla ráno do kanclu a neřekne ani :"Buuuuuuuuuuu" a to jsme tu i s ní 3

Maya
Annamaet
zrovna včera jsem zase studovala, které mu mám objednat, se mi taky tahle značka zamlouvala, ale většina s kuřecím a to Buk nemůže . Takže zase nějaké štěněcí, páč má vižle opačný problém

Fajka
ať se vám podaří obchody i cesta

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 07:30
- Nahlásit

Fajka
bodnout jehlici si me pobavila ale myslim, ze maya by bodla maximalne osazenstvo fora

Fifi
me nenechate ani chvilu v klidu bez netu ono z telefonu se blbejc reaguje, hlavne treba za behu na salinu

Xerxová
taksnad uz to budete mit OK

Fajka
sikovnaaaa zaslouzi si celej pytlik

Maya
jaky si objednala? me zhubli po totw vic nez bych chtela (tim hlavne a jinak wolfsblut se mi zdali supr. ja ted objednala dva pytle modre acany, po dlouhe dobe s nutra gold, setrici rezim

kachna_
tak to je urcite rozumny, kdyz sednou, tak neexperimentovat. vidim, jak to maj nasi se selmicema...

Xerxová
tak to nezavidim rozcvicku, ja hazela v sobotu u pulnoci a jeste v nedeli rano a dneska toho neni tolik, aby to melo smysl. Zato sem si mela prispat, pac autobus, co jezdi 20minut po mym nas pred autobusakem predjel, takze nejen, ze su v praci o pul hodku pozdej, ale jeste sem tu mohla byt stejne a spat dyl

denyk
u nas se to drzi, snezi - je to supr ale do ksichtu a na bryle to moc nemusim, ale snizek jeste takovej peknej a prijemnej

no vidis to, jak sem napomocna - nemela bys teda neco koupit me? - ale vidis, muzes se odmenit nejakou dalsi knihou, ktera te doma trochu prikove ke gauci ;)
jinak teda supr kolegyne teda, to musi byt radost.

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 07:42
- Nahlásit

cernej caj
bodnout jehlici
jsem se tady taky večer natlemila

nemela bys teda neco koupit me?
to víš, já ti něco koupím a ty to pak daruješ, tůdle

nejakou dalsi knihou
tvl těch tam mám teď asi 8ks na čtení, ale jak jsem teď v tom delíriu, tak se nemůžu na nic soustředit

asik kabelku si koupím, sice je trochen dražší než bandáž, no co už
Nebo jsem přemýšlela nad nějakým funkčním prádlem od Moiry.

jinak teda supr kolegyne teda,
je skvělá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 08:04
- Nahlásit

denyk
ukaaa mrkni na fler a zkus merino da se koupit tilko za 444 kc kraaaasne dlouhy, mam doma dve a taky mi ta presikovna pani usila skvely triko s dlouhym rukavem. Ja umelinu fakt na tele nesnesu, bleee hlavne kdyz se pak zpotim

Darenka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 08:31
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Maya
svědí jak prase, došlo na jehlici, jak předpověděla Darenka
já bych měla smolíka, bo jehlici u mě doma nenajdeš. No vlastně - grilovací jehlu, ale ta je krátká. Tak mě sádra nesmí potkat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 08:33
- Nahlásit

Darenka
Spejle sou taky dobrý, jen se asi snadno lámou Nicméně když nad tím já přemýšlím, měla bych jen kolíky ke stanu

Darenka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 08:34
- Nahlásit

Fifi
To se pozna praktik
I prd.... já měla zlomený jen nos, ale po vícekrát. Proto mám rypák k pohledání

Darenka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 08:45
- Nahlásit

cernej caj
Spejle sou taky dobrý, jen se asi snadno lámou
Jo, to by bylo dobrý - jít na sundání sádry a vypadlo by z tebe půl lesa špejlí
Denyk
asik kabelku si koupím, sice je trochen dražší než bandáž
udělej si radost - vždyť jsi trpěla jako zvíře a piškůtky by nezabíraly na tolik bolesti kabelka bude lepší

Darenka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 08:47
- Nahlásit

Fajka
Držím pěsti, ať to zvládnete. Hlavně opatrně!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 08:47 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Snííh, snííííííííííh, ráno byl sníííh! Von už sice odpolko asi nebude, ale ráno BYL! Tak jsme se s čoklema koulovali!! a paní s ječivým psem na vodítku nechápala, co to tam jako provozujeme, proč běháme a nám to bylo fučik. Házeli jsme si sněhový koule, házeli jsme si házedlo, přetahovali se a!! A!! A Bubi byla asistenční péf!! Zcela sama od sebe se vrátila a přinesla mi ztracenou rukavici o který jsem ani nevěděla, že jsem jí ztratila! BUBI JE NEJLEPČÍÍÍÍ . A taky si našla manžela. A taky mu dala facku. A Rumíček je kretének a včera zlobil moc, moc, moc. A pak byl zase hodnej moc, moc, moc. Tak si vyberte

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 08:51
- Nahlásit

cernej caj
jo to triko co si sem dávala je gut, pošli plís ještě jednou odkaz.
Tou umělotinou myslíš Moiru? Já mám spodky na běžky a k tomu rolák, je to lehounký zahřeje a matroš super
Mám totiž hrozně problém, jak chodím s Bukí na prochajdu, hrozně se potím do půl těla . Tričko dycky mokrý, takže když vím, že se někde stavíme na jídlo, nebo pivko, beru si náhradní.
Ale aby to fungovalo, to bych mosela mít funkční všechny 3 vrstvy a to fákt nemám

Darenka
já měla zlomený jen nos, ale po vícekrát
tak já ho zlomený neměla nikdy a stejně jsem orlice

Darenka
vždyť jsi trpěla jako zvíře
nooo to joooo

a piškůtky by nezabíraly
necí, nemůžu pičkůtky, hubnu přece

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 08:54
- Nahlásit

denyk
jj myslim moiru a dalsich milion jinejch... pani z fleru

taky byvam vetsinou zpocena. merino ma nevyhodu, ze vic drzi vlhko v latce, neodparuje se tolik. Ale zas je to otazka, pac kdyz ti je teplo, telo ma signal at se poti, umelina ho odvadi rychlej, tudiz telo neni mokry a vydava vic signalu ze se ma jeste vic potit takze v tomto trochu zacarovanej kruh. V tomto je teda merino horsi, ze mas vic pocit vhlka, ale zas hreje i mokry a nesmrdi tolik, takze ja na vandry 3 mam stejny triko klidne a treti den to je tak jako na hrane ale dobry. ja to mam rada hlavne materialove

PetraK
bubitka je nejlepsi asistenci peeef

Darenka
tys to myslim uz psala s tim nosem, ale ted nevim, tos mela z toho sportu cos delala?

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 08:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

denyk

to víš, já ti něco koupím a ty to pak daruješ, tůdle

néééé, ty seš jeméééééééééééééén! kreténů král a stračena největší

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 09:00
- Nahlásit

denyk
Nechápu tohle chování příjde pixla ráno do kanclu a neřekne ani :"Buuuuuuuuuu

tyhle miluju!

Ortézu a bandáž nedoporučuje vůbec, až na taové ty vleklejší problémy, páč by se prý to koleno "nesnažilo".

já mám taky zkušenost, že když se to zafixuje , nehejbe, je to ještě hroší. Jasně, jsou věci, kde to bez toho nejde,a le takový ty míň hrozný věci, tam mi líp funguje být opatrná, ale nezafixovaná, páč když se to nehejbe, tak se to ani neprokrvuje, zatuhává to. I trenér mi říkal, že malý, přiměřený pohyb je povětšinou lepší, než fixace - pochopitelně záleží na druhu zranění, svalů, šlach a úponů a na rozsahu.

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 09:02
- Nahlásit

PetraK
Bubí je supér, stalo se mi tohle, když byl Bukvička ščendo,
ztratila jsem na té velké louce za bytovkou klíče, bylo to jak hledat jehlu v kupce sena, páč jsem toho prolezli fakt dost
Bukáč lítal kolem mě a já na něj, co tu tajtrlíkuješ, koukej najít ty klíče, dementíku no a do půl minuty je měl

cernej caj
ze vic drzi vlhko v latce, neodparuje se tolik
njn to je nic moc, ikdyž si mi to poté vědecky vysvětlila

PetraK
néééé, ty seš jeméééééééééééééén
a dyť mám pravdu né?

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 09:03
- Nahlásit

cernej caj

bubitka je nejlepsi asistenci peeef

to je teda, fakt mě mile překvapila. Blbla jsem s Rumíkem a ona se mi motala pod nohy a vnucovala mi rukavici . Snaživá Mazánková moje!denyk

denyk
Mám totiž hrozně problém, jak chodím s Bukí na prochajdu, hrozně se potím do půl těla . Tričko dycky mokrý, takže když vím, že se někde stavíme na jídlo, nebo pivko, beru si náhradní.
Ale aby to fungovalo, to bych mosela mít funkční všechny 3 vrstvy a to fákt nem

já mám tílko Craft - protože přesně při velkým pohybu se mi potí hrozně záda. Ale musím říct, že vystačím jen s tím tílkem - i jsem se o tom bavila v krámu, v podstatě stačí ta spodní vrstva. On to Craft matroš je totiž okamžitě, ale fakt skorem hned suchej. A není cítit.

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 09:04
- Nahlásit

denyk

Bukáč lítal kolem mě a já na něj, co tu tajtrlíkuješ, koukej najít ty klíče, dementíku no a do půl minuty je měl

jojo, oni umí, umí. Navíc to mají v popisu práce, takže to jde samo.
Bubi byla skvělá!! Hlavně tím, že do toho šla sama. Asistentka jedna moje.

a dyť mám pravdu né?

no máš no!

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 09:05
- Nahlásit

PetraK
že malý, přiměřený pohyb je povětšinou lepší
jééé jsem ráda, že mi někdo rozumí, takže pohyb v rozumné míře, že?
Narovinu, já opravdu kdybych věděla, že v pátek už mně to téměř bolet nebude, tak bych na chíru nejela, nic bych nevěděla a vlastně bych byla zdravá
Musím dnes k obvodní pro Kodein, večer už se to moc nedá s kašlíkem.

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 09:07
- Nahlásit

PetraK
jo Craft jsem měla gatě posrávačky na kolo, máš pravdu, ten je taky super
Ku*va mě tu nahlodáváte, koupím všechny tři a prubnu ne?

dokonce si Buk i jednu botičku našel, co nedávno ztratil, pazourek jeden

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 09:07
- Nahlásit

denyk
tak bude to podobny jak bavlna, akorat to bude hrat a min smrdet

PetraK
jj, v tomhle je umelina gut, ale ja ji bleee nechci

denyk
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 09:23
- Nahlásit

cernej caj
tak vyhrálo to totok http://www.fler.cz/zbozi/merino-tilko-uzka-raminka -5772427, mně je stejně skoro pořád vedro, takže tílko . Když bude gut, tak vemu ještě jedno. Jen musím paní napsat, že asik budu potřebovat trochu širší cca. 44, aby se na mě nenatáhlo a neměla bych ho průsvitný

Vero
Člen
# Zasláno: 27 Led 2015 09:25
- Nahlásit

sněží, esipa má Ešuska radost a Fajfka je nasratá?

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání