| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 11:56
- Nahlásit
cernej caj
hlavne tyhle zasadhy do organismu sou vetsinou horsi, nez samotnej problem. kolegyne ma artrozu nebo tak neco a kdyz se sondou divali, v jakym je to stavu, tak trvalo pul roku nez mohla vubec chodit jak pred tim, jak ji to to koleno narusilo...
máš pravdu předsedkyně. To stejný mi říkal homeopat, když do mě chtěli strkat dráty krzevá ten můj močák. nenechala jsem se zadrátovat.
denyk
A já: " No takže mám na výběr, buď budu kašlat, nebo pít"
můžeš taky ešče chlastat ráno!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 11:57
- Nahlásit
PetraK
zas co by za to kdo dal, bejt před kamerou
tak já už kamerovaná hvjezda jsem v roce 1985 Spartakiáda-Strahov, zelené sukýnky
To by tepr čajda cejtila, co je to mít sukňu z umělé hmoty
zhruba 1:45minuta https://www.youtube.com/watch?v=kea2ig8_7rw
pamatuju si jen, že tam byl hroznej chaos a každá cvičila co chtěla, ikdyž na ploše co vypadalo docela gut
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 11:58
- Nahlásit
PetraK
nebyly, nastavila mu to k řezačce
tos měla udělat hned, bez rozčilování
JAK KRUCINÁL TEN ČLOVĚK DEJCHÁ, KDYŽ NEMÁ MOZEK??
k temu jsou potřeba plíce, neee?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 11:58
- Nahlásit
PetraK
JAK KRUCINÁL TEN ČLOVĚK DEJCHÁ, KDYŽ NEMÁ MOZEK??
neznas ten vtip?
Prijde takhle jednou bloncka k zubari. Doktor ji pozve do ordinace, vyzve k usednuti do kresla, otevreni ust. Bloncka udela co ji doktor rekl, vesla, sedla a jinak nic. Doktor se na ni podiva a zjisti ze ma na usich wolkmena a povida: "Sundejte si ty sluchatka a otevrte usta". Bloncka odpovi ze ne! Lekar tedy znovu: sundejte ta sluchatka, jinak Vas nemuzu zkontrolovat. Bloncka zase ze ne! Doktor se zepta proc? Bloncka: ja bych umrela. Doktor: Co je to za nesmysl a sluchatka ji strhne. Bloncka do 3 sekund umira, doktor je z toho celej tumpachovej, zvedne ta sluchatka, da si je k uchu a slysi: "Nadech, vydech, nadech, vydech ...."
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 12:00
- Nahlásit
cernej caj
le v tech zbylejch fotkach je jedna echt skv
v kerejch zbylech? těch co jsi nezařadila?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 12:01
- Nahlásit
Prijde takhle jednou bloncka k zubari.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 12:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
denyk
k temu jsou potřeba plíce, neee?
jenže ty nedejchaj sam od sebe, řídí je mozek.
tos měla udělat hned, bez rozčilování
předpokládala jsem že umí vykonávat svou práci. Za mě tu mou taky nikdo nedělá.
cernej caj
da si je k uchu a slysi: "Nadech, vydech, nadech, vydech ...."
no tak asi má ten kretén taky nějakýho walkmana, jinak to není možný, aby byl tak dlouho naživu, dýchal, jedl, chodil , existoval.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 12:06
- Nahlásit
Vero
jj, v tech co mas v archivu (tam je jich cca 160, v albu na webu jen 25 ) jak tam hazes buldozerovi a myslim je na tom stole, to je vyraz docela dobrej
PetraK
no ja treba taky svou praci neumim delat a taky su rada, ze me jeste nevyhodili ale asi by nekdo rad
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 12:10
- Nahlásit
cernej caj
no ja treba taky svou praci neumim delat a taky su rada, ze me jeste nevyhodili ale asi by nekdo rad
ale kuš. nevěřím, podle toho, že dokážeš poradit, žes takovej neumětel. A navěřím hlavně tomu, že když nevíš, tak budeš arogantní a na zabití.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 12:11
- Nahlásit
PetraK
jenže ty nedejchaj sam od sebe, řídí je mozek.
tak třá mu fungá jen ta část mozku, která řídí plíce
cernej caj
Prijde takhle jednou
dementíku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 12:12
- Nahlásit
PetraK
jenze ja proste porad nescriptuju. delam 70% svy naplne pac zbylejch 30% neumim. to neznamena, ze su neumetel. treba borec u kopirky by taky radsi maloval obrazy, ale zene a dvema detem asi nevysvetlis, ze tuto zimu plyn platit nebudes, ze jo... a nekteri lidi s jinejma taky jednat omc neumi, holt ty socialni dovednosti nejsou automatikcy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 12:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj.
to neznamena, ze su neumetel.
no však! dyk to taky říkám, že nejsi.
treba borec u kopirky by taky radsi maloval obraz
já ale taky nedělám práci, kteoru bych ráda, protože by mě neuživila. To ale neznamená, že se za á nebudu snažit tu práci dělat dobře, budu jí flákat, či jí odmítnu a budu u toho pak ještě arogantní. O tom, že cokoliv udělá, dělá blbě, snad radši ani nemluvit. A to na to má šablonu.
Tuten pán je línej jako veš a na....nej na celej svět, protože musí pracovat. Když mu to tady za těch dobrých podmínek co má tak vadí, tak ať jde kurnik zametat chodníky!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 12:27
- Nahlásit
cernej caj
ak tam hazes buldozerovi a myslim je na tom stole, to je vyraz docela dobrej
příště si vemu roušku samozřejmě mikulášskou masku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 12:30
- Nahlásit
PetraK
tak takhle, to je blbly no
Vero
nahodou ale skvely, to bez fotky ani nezaregistrujes, ale myslim, ze vsichni mame nejaky s hustym vyrazem
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 12:31
- Nahlásit
PetraK
I AMÉBA MÁ VÍC INTELIGENCE NEŽ KOLEGA Z KOPÍROVACÍHO ODDĚLENÍ!!!! - no já nevím, ale tohle se mi stává u 80% procent chlapů ve svých profesích...nakonec vždycky musím jít a ukázat, co po nich chci...a jaktěživ nepochopím, co v tom vidí za problém a proč mu to ,,necvakne" samo
Občas sem k vám kouknu a jsem ráda, když vidím, jak která z vás vypadá...ne, že by to nebylo jedno, ale líp se mi píše s člověkem který není ,,jen psaný text" ale už si ho pod tím představím A Vero - taky bych si představila asi ,,větší ranařku" a ne takové ,,stéblo ve vánku se klátící" Ale kočka to je jen bych se bála, že ji buldozer přerazí vejpůl
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 12:34
- Nahlásit
Vero
z výrazů si nic nedělej ...já taky polovinu fotek psů nemůžu publikovat,...kvůli mým debilním ksichtům (já se totiž pořád nějak pitvořím )
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 12:43
- Nahlásit
worick
.já taky polovinu fotek psů nemůžu publikovat,...kvůli mým debilním ksichtům
vítej v klubu, ještě se dá udělat takový to černý kolečko přes ksichta
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 13:18
- Nahlásit
cernej caj
nahodou ale skvely, to bez fotky ani nezaregistrujes, ale myslim, ze vsichni mame nejaky s hustym vyrazem
jiný, než dementní nemám buď vypadám jak masovej vrah, a nebo imbecil. Bez nadsázky.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 13:22
- Nahlásit
PetraK
nebo imbecil.
nápodobně, však jste dementíka viděli na silvestrovský fotce
a to měl ešče téměř celý ksift zakrytý hovadinama
A nestěžujte si na kolegy, jo, moje sympatická kolegyně, zrovna ani do tiskárny papír strčit nemohla, ikdyž si k ní šla pro nějaký vytištěný dokumenty a tiskárna hlásila, že ce papat.
Tak jsem mosela já přes celou místnost (jindy mi to je fakt fuči´ík, ale tohle už mi přišlo schválně) dodala jsem papír, vytiskla 15 stránek a vona si svojí práci vesele posílala hned poté
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 13:24
- Nahlásit
denyk
ytiskla 15 stránek a vona si svojí práci vesele posílala hned poté
to je kuwa! mělas včera v tý lékárně vyzvednout i projímadlo!
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 13:25
- Nahlásit
Vero
No, jako paní korpulentní hodící se k pejskovi (v mých představách - jako má Fifi?- bože já jsem Jelito - promiň Fajko - nemůžu si vzpomenout na plemeno)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 13:29
- Nahlásit
PetraK
nebo tam dat presne svych 15 stranek
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 13:30
- Nahlásit
Darenka
No, jako paní korpulentní hodící se k pejskovi
a on ani pejsek není korpulentní spíš by měl taky přibrat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 13:32
- Nahlásit
Vero
a on ani pejsek není korpulentní spíš by měl taky přibrat
je hodně hubenej? Mi přišel právě - asi krz ty chlupy, pěkně štíhlej.
cernej caj
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 13:39
- Nahlásit
PetraK
je hodně hubenej?
řekla bych, že je tak na spodní hranici, že nemá moc rezervu na hubnutí při nějakých dalších případných problémech, ale zas myslím u zvířete, že je to lepší než mít té rezervy moc, ono se to těžko vychytává taky nějak přesně, zvlášť když já ho neuzvednu, abych ho mohla každej týden zvážit...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 13:41
- Nahlásit
cernej caj
dlabu jí do hlavy, krafku, jsem lepčí neeee
tvl moje kostřička má taky korpulentní paničku
se ho budu moset zeptat, esli mu to vadí
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 13:43
- Nahlásit
denyk
se ho budu moset zeptat, esli mu to vadí
se neptej, nebo ti nasadáí dietu!
(sem si z fotos nefšimla, že bys byla nějaká korpulentní )
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 13:52
- Nahlásit
Vero
se neptej, nebo ti nasadáí dietu!
už jsem si nasadila já a zatím úspěšně
Ne bylo to už hdoně přes hranu, loni v březnu, když se
na mě vyprdnul jeden čék, kterej za to ani nestál, tak jsem měla klapku, nemohla jsem jíst 14dní jen třá 3 lžíci něčeho denně. Zhubla jsem 6kg za 14dní. A za necelý rok jójo a 10kg navíc.
Něco jsem si tím kompenzovala.
A teď jsem zamilovaná a v pohodě a stačí mi jíst opravdu málo, nežiju proto abych jedla, ták snad mi to vydrží
sem si z fotos nefšimla, že bys byla nějaká korpulentní
éééééé? Hybaj na oční
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 14:00
- Nahlásit
Worka je taky kostrhůn...a to doslova Měsíc před Vánocema začaly háravky a táhnulo se to doteď: Berry začal žrát předevčírem, Worka ještě ne, zatím žere pořád jen tolik, aby nechcípnul. Když jsem ho ráno česala, úplně jsem se vyděsila, jak jsem mu cítila celou páteř Objem mu dělají jen chlupy a ani to už skoro nepomáhá Snad už konečně začne trochu jíst, aby nevypadal jako psí bezdomovec Já to mám dobré, páč vedle svých psů vypadám ještě drobnější, než ve skutečnosti jsem(jsem prcek) Mě už to nedojde, vždycky mne pak zaskočí, když nás potkají nějací lidi a: jééé, vy máte ale velké psy. A to je výškově i Berry prcek
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2015 14:03
- Nahlásit
worick
jééé, vy máte ale velké psy
já mám zas drobného maďara a vedle mě vypadá ešče drobnější . Taky teď měl nežrací období, milovník
Dnes jsem vytáhla krkovičku s kostí a vemínko tak si snad blbeček dá
|