Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 23:21
- Nahlásit

birma
ty jo, tak to vypadá super, ale popravdě ta práce by byla dost masakr, ale nabídek na práce v kennelech za hubičku, jsem viděla už hodně, i do Anglie a Švýcarska třeba, chce to asi koukat po tom a hned psát

zajímavý výzkumný dotazníky od UK, jsem si udělala první dva, ten první je teda dlouhej, ale dá se dělat po kouskách víc dnů a zajímavej teda je a pak na konci je porovnání, aby člověk viděl, jak moc je ujetej
http://bio.natur.cuni.cz/kralici/?obsah=pokusy

birma
Člen
# Zasláno: 25 Led 2015 23:25
- Nahlásit

Maya
nabídek na práce v kennelech za hubičku, jsem viděla už hodně, i do Anglie a Švýcarska třeba
to jo, ale nějak si nemyslim, že by většina těch kennelů fungovala na bázi pozitivního posilování a ještě by tam měl člověk dost času na svýho psa. Jinam to rozhodně zkoušet nehodlám, zaujalo mě konkrétně tohle a holt to nevyšlo.

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 06:35
- Nahlásit

Mórgen ve spolek,
přitůhlo a trochen snížek taky máme, chodníčky namrzlé, tak jse trekovky nechala doma, páč mám pocit, že s nima by to bylo ještě horší .
V sobotu jsem byl za vzorňáka, celý den doma, jen večer do té knajpa, ale je to kousek.
Včera už jsem k večeru šla na prochajdu, né sama, ale s Kubulou, aby mě ze chránil, kdyby něco
Doufám že je všem marodům líp, i těm zvířecím

Xerxová
ta prostřední fotka je fakt super

birma
škoda, že ta práce nevyšla, mohla to být dobrá zkušenost a taky zážitek, ale asi to tak mělo být a třeba tě čeká něco jiného, co tě bude bavit

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 06:56
- Nahlásit

birma napiš jim, že máš o tuto práci zájem i v budoucnu. Že když jim vyvstane "lidská" potíž, tak že jsi ochotná přijet... Třeba budou rádi, že mají zálohu a příště nevypíšou inzerát, ale ozvou se přímo...

Tady taky bílo (ale jen asi dva cenťáky - sotva to zakryje trávník), umrzlo. Alespoň nějaký zimní dojem... Jdu co ?? Zkoušet...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 07:15
- Nahlásit

birma
tak to vypada sice hodne drsne, ale verim, ze by to byla supr zkusenost. treba v budoucnu jeste bude moznost

denyk
si musis na trekovky dat hroty a tak doufam, ze uz to porad boli min?

Xerxová
to je supr napad, pokud jedina potiz je adamek, tak muze za par mesicu udelat dalsi obrovskej pokrok

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 07:26
- Nahlásit

cernej caj
si musis na trekovky dat hroty
jak stará bábrle, prdlajz , myslím, že je nepoužité zase vrátím . Ale jo, já prostě nejsem člověk, který nějak moc cítí fyzickou bolest a to taky občas není dobré, páč to jakoby všechno zlehčuju . V pátek totiž mě to už nebolelo, až tak, že jsem si říkala, že kdybych neměla doporuční od obvodní, tak bych tam ani nejela, ale na druhou stranu jsem chtěl mít jistotu, protože jsem to prasknutí cejtila a člověk se už tak trochu zná že, tak jsem věděla, že to není jen tak.
Trochu to bolí, když si stoupnu za sedu, a pne to, jako kdybych to měla stáhnutý obvazem.
Veslovací trenažét můžu asik na nějakou dobu uklidit no
14.2. asik přijedou orlice jupí

Darenka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 07:28
- Nahlásit

Zdravíčko všem
birma
ta nabídka vypadala hodně zajímavě. Jak bys to vyřešila s Adamem?
Fajka
neteř se potetila
Denyk
To vypadá, že kolínko moc nezlobí, tak ne abys začala blbnout

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 07:31
- Nahlásit

denyk
no tak to ti asi zavidim, protoze sem vcera mela tri brufeny jak me bolela hlava a odpadla sem asi o pul 8 s tim, ze dneska to neni o moc lepsi a to si vyjimecne vezmu 1 prasek kdyz je to fakt k nicemu a vcera teda

tak to zni skvele orlice si uzijes

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 08:44
- Nahlásit

birma
To je škoda, že to nevyšlo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 08:45
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Dobrý den majne líbe Kindr!!!

Tak my včera patnáct, Rumíček asi 600 a Bubi tak sedmnáct kilásků jsme uďáli. A moc háský to bylo. Rumíček byl hodénka, páč když jsem mu ukázala srnéčky, který nám cestou vyběhly na pole, tak pěkně zvostal. A dokonce byl pak i při vědomí a nadšeně slupnul odměnku. Jako odměnku číslo dvě, nebo spíš hlavní odměnku si pak běžel pročuchat místo u krmelce, kde bylo srnčí předtím.A zmlátili se s tetou Ajšou a Bubi pak zmlátila fšécky. Taky byl Rumíček zatčenej, protože neměl uši, když se měl dostaviti při spatření volně loženého výmara. Taky se Rumíček s tou Ajšou koupali, do strání běhali, šišky chytali. No a tetkon, vzhledem ještě k sobotnímu výletu do lesů vod a strání, jsou oba cípnutý a chrápaj v bydliku. Což jim maximalisticky závidím. No prostě krásný vycházkový víkend. Jo a včera nám na hlavu napadala krupice

Dementní klokan:

Rumíček nám vystavuje:

birma
hm, to byla dobrá nabídka, škoda, škoděnka teda.

denyk

Doufám že je všem marodům líp, i těm zvířecím

doufám, taktéž

cernej caj
Maya

kdopa tady má ráda Lapinu? V únorovým čísle je o nich písání. Mám naskenovat a poslat?

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 08:46
- Nahlásit

cernej caj
čajdo??? tys zas nemocno?? Nebo migrýna?

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 08:54
- Nahlásit

cernej caj
sem vcera mela tri brufeny
ajaj ble.

PetraK
Tak my včera patnáct, Rumíček asi 600
a neprovokůůůj, jo, mě to tak sejří, že moc nemůžu chjo . To je hrozný jak si čék zvykne, že valí ven a pak nemůže

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 09:01
- Nahlásit

PetraK
ten je fakt uz velikej nebo na te fotce vypada. A teda koupat se v tomhle pocasi, jo

jeee, to bys byla moc hodna

nevim, to mam asi jak mi tuhne ta prava lopatka a od ni cela ruka, pac mi posledni 3 masaze co?? bouchli tak je mozny, ze to souvisi. Dneska je to lepsi, tak snad to byla jen nejaka jednorazovka, protoze ja nemivam prakticky ani bolesti hlavy, natoz migreny

denyk
sak budes moct, ale musis chvili vydrzet. Nechces snad dopadnout jako ja, pajda do konce svyho zivota jesli mas byt mesic v klidu, tak bud nebo na sebe pak budes este vzteklejsi

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 09:04
- Nahlásit

cernej caj
tak je mozny, ze to souvisi.
no to asi jo.

jesli mas byt mesic v klidu
to mi nikdo neřekl

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 09:09
- Nahlásit

denyk
tak mas jen nosit trekovky?

birma
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 09:15
- Nahlásit

Darenka
Jak bys to vyřešila s Adamem?
Brala bych ho s sebou

denyk
třeba tě čeká něco jiného, co tě bude bavit
S tím počítám
Trochu to bolí, když si stoupnu za sedu, a pne to, jako kdybych to měla stáhnutý obvazem
Tak to je fajn, že se to lepší!
Aaaaa velký těšení

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 09:16 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

denyk

a neprovokůůůj, jo, mě to tak sejří, že moc nemůžu chjo

ááá soráč paninko, to sem nechtěla - znám to . Tak koukej pěkně srůstat.

to mi nikdo neřekl

znám!

cernej caj
nebo na te fotce vypadá

vypadá, je to záprtek. Malej roztomilej všivej záprtek

A teda koupat se v tomhle pocasi, jo

jo, je to vižla, vižla je magor, takže jo koupat se i v tomhle počasí.

jeee, to bys byla moc hodna

dobrá,provedu, enem to bude chvíli trvat, jo? než dotáhnu časák sem, než se k tomu dostanu.... znám se

nevim, to mam asi jak mi tuhne ta prava lopatka a od ni cela ruka, pac mi posledni 3 masaze co?? bouchli tak je mozny, ze to souvisi. Dneska je to lepsi, tak snad to byla jen nejaka jednorazovka, protoze ja nemivam prakticky ani bolesti hlavy, natoz migreny

aha aha, já se lekla, žes už zas ochořela. Souviset to může a nejspíš asi bude. ale jak a proč ti tuhne lopatka? Máš možnost to aspoň nahřejvat, prohřejvat,

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 09:18
- Nahlásit

denyk

vzpomínala jsem na tebe a orlice tuhle- dávají na dvojce dokument BBc o ptácích - zajímavá věcička. A pochopitelně orli tam byli taky.

birma
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 09:21
- Nahlásit

Xerxová
napiš jim, že máš o tuto práci zájem i v budoucnu. Že když jim vyvstane "lidská" potíž, tak že jsi ochotná přijet...
To paní i psala, že si nechávaj kontakty na všechny zájemce

cernej caj
pokud jedina potiz je adamek, tak muze za par mesicu udelat dalsi obrovskej pokro
To zas nehrozí, že by se z Adama stal naprosto nekonfliktní pes
A teda myslím na tebe, ať je ti dobře!

PetraK
Krásně jste se prošli, Adam si tu čte se mnou a prej závidí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 09:31
- Nahlásit

PetraK
to vyfot fotakem, ne?

na zaprtka je to trcohu velky zvire

lopatka mi tuhne proto, ze pod ni mam nejaky srusty a kdyz se to pravidelne nerozmasirovava, tak my to tuhne a nadzvedava lopatku jako by mimo jeji spravny umisteni (nekdy v 16ti sem se dozvedela, ze mam nejakou "degenerativni zmenu" ci co ale pamatuj si to, ze...) nepomahala ani rehabka, tak sem se na to vykvakla a snazim se aspon ty masaze jednou za cas na rozmasirovani... kdyz me pak ta vyosena lopatka tlaci, kdyz se opiram nekde o zidli a citim, ze me to boli, vim ze je nejvyssi cas masaz akutne zaridit

birma
ale udelali ste obrovsky pokroky a jeste se to muze zlepsit... ale bych cekala, ze ho muzes nekde ustajit po dobu venovani se psum, tak je skoda, ze to nejde

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 09:33
- Nahlásit

cernej caj
tak mas jen nosit trekovky?
jo a nezatěžovat, tak nezatěžuju, odlehčuju zhubla jsem 3,5kg

PetraK
znám!
dyk všecko bude okej, jsme mladý holky, zdravý, ne

PetraK
Malej roztomilej všivej záprtek
a přitom větší než Bukvička

PetraK
dvojce dokument BBc o ptácích
jojo taky jsem toho od pátku viděla dost, ptíci, lední médi, kosatky, úžas, si dycky říkám, že bych potřebovala větší telku, ale když si pak představím třá našeho prasidenta, tak jsem ráda, že není tak velká

birma
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 09:47
- Nahlásit

cernej caj
jeste se to muze zlepsit...
Zlepšit jo, ale spoustu věcí můžeš výchovou ovlivnit nebo zamaskovat, ale stěží je od základů předěláš...
bych cekala, ze ho muzes nekde ustajit po dobu venovani se psum, tak je skoda, ze to nejde
Tak ono by to asi šlo, ale měla bych pak na něj minimum času, což by byla škoda. Mi zas přijde hezký, že automaticky počítaj s tim, že když bere člověk na procházku jejich psy, tak přibere i svýho a ne, že na něj bude mít půl hodinky někdy o půlnoci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 09:58
- Nahlásit

denyk
skvela ses

birma
tak to ne, no, to je pravda

že automaticky počítaj s tim, že když bere člověk na procházku jejich psy, tak přibere i svýh
aha, takhle, tak to jo, ja myslela, ze neni problem tam mit svyho psa ale cas na nej az obstaras jejich

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 09:58
- Nahlásit

denyk
si dycky říkám, že bych potřebovala větší telku, ale když si pak představím třá našeho prasidenta, tak jsem ráda, že není tak velká

a si kterén a si, a si! (ale máš pravdu )

a přitom větší než Bukvička

zdání klame, bych řekla. VOn je enem víc klůůůstej, tojo, klůstej von je, páč rád papá. Je po paničce

cernej caj

to vyfot fotakem, ne?

nějaká ftipná! děvenko!

na zaprtka je to trcohu velky zvire
no jo, ale je to fakt vižlí záprtek. Vtipný je, že jak byl třeba Ešus v tomhle věku spratkovitej - myslím vizuelně, tak tenhle jeliman má furt výraz ščenátka. No a tím pádem, má člověk tendence mu ledacos prominou to furt říkám, že to bude rozmazlenej smeták

lopatka mi tuhne proto, ze pod ni mam nejaky srusty a kdyz se to pravidelne nerozmasirovava, tak my to tuhne a nadzvedava lopatku jako by mimo jeji spravny umisteni (nekdy v 16ti sem se dozvedela, ze mam nejakou "degenerativni zmenu" c

tjo, ty si teda vybíráš , to se jdu se svýma potížema bodnout.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 10:02
- Nahlásit

PetraK
jenze me, narozdil od tebe, obcas udumira jen prava ruka, zatimco ty mas neovladatelny vobe, takze v tomto se obavam, ze se z toho nevyvleces, ze ses na tom hur, pac lopatka de uriznout, pater nikolvek

ale mas pravdu, ze pokud trefim na problem, dycky nejakej extra

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 10:09
- Nahlásit

cernej caj
pac lopatka de uriznout, pater nikolvek

vyhráváš cenu kreténa dne, sebralas jí denykovi

si říkám, že si člověk může vypomoct v těhle případech trochu i tím, že se bude snažit chodit rovně ???? ale je to jen takový .... chodítko ale tak zase ty to máš od šestnácti, tyhle potíže, já to měla prvně (a hodlám se přesvědčit, že naposled!!!)

ze pokud trefim na problem, dycky nejakej extra

to bez debaty teda. Ses musela na sebe v mezidobí naštvat a nasypala si toho na sebe do novýho života dost.

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 10:10
- Nahlásit

cernej caj
skvela ses
jo ještě 15kg a budu modelka z Prahé
ale tak nežeru pečivo, na sladký moc chuť taky nemám
a místo příloh spíš zeleninu a hlavně to co jsem sežrala najdenou teď mám na 4x
Sluníčkoooo

PetraK
(ale máš pravdu
bať

VOn je enem víc klůůůstej, tojo, klůstej von
ale né je prostě mohutnéj nenní klustej je zrzounek-hezounek

že to bude rozmazlenej smeták
nevěřim

Myslím, že včera v Chcete mě byl Šusta a mluvil o klikru

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 10:13
- Nahlásit

cernej caj
cíplotino, hlavně že mě plácala vo zdravý stravě
bys potřebovala regresi jak prase drbání

Darenka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 10:21
- Nahlásit

PetraK
Krásně jste výletili Díky za fotky. Rumík je krásnéj péééf

Denyk
3,5 kg dole - ty jedeš My plánujem začít se změnou jídelníčku na konec února a vydržet do Velikonoc - 6 týdnů. Trochu menší dávky jídla a hlavně - rozdělené na víckrát. Jíst 5-6 x denně.

cernej caj
Čajíčku, to je mi líto, že máš tak porouchanou schránku. Bude to určo od páteře. A to je sviňa. Zkus sehnat někoho šikovného a objednej se na několik měsíců dopředu, abys měla aspoň ze začátku nějakou pravidelnost v těch masážích. Obzvlášť, když jsou tak dlouhé objednací termíny.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 10:24
- Nahlásit

denyk

ale né je prostě mohutnéj nenní klustej je zrzounek-hezounek

hlavně je vysmátej
furt a furt a furt

nevěřim

tak to si piš

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání