Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 10:24
- Nahlásit

PetraK
nechapu jak chozeni rovne souvisi se srustama pod lopatkou ?

nicmene aspono tom vyrustku uz taky vis, doufejmez, ze bude sedet tise v koutku a bude uz mlceti

no me rikala pani na cinske medicine, ze uz podle data narozeni sem si proste "prenatalne" vybrala hodne tezkou cestu, tak skoda, ze sem nesla hned 28. ale pockala sem si az na toho 29

denyk
na sladky mam chut teda porad to je asi duvod, proc sem bez lepku (4mesice) nezhubla ani gram

jak souvisi zdrava strava se srustama pod lopatkou proboha?

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 10:42
- Nahlásit

cernej caj
jak souvisi zdrava strava se srustama pod lopatkou proboha?
"proboha" všechno souvisí se psychikou lépe řečeno

jsem si objednala frajeřiu na kolínko, páč mi volala teta doktorka z TN, že nechápe proč mi s tou diagnozou nedali ortézu. Njn co doktor to názor

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 10:52
- Nahlásit

cernej caj

nechapu jak chozeni rovne souvisi se srustama pod lopatkou ?

no já to beru spíš na sebe - když stojím , sedím rovně.... tak výrůstek nedělá nic, jak se hroutim, tak má prostor k tomu na něco tlačit.

doufejmez, ze bude sedet tise v koutku a bude uz mlceti
pevně v to taky doufám. Ono - kdybych jela bývala na pohotovost, prdli by mi tak akurát injekci a já bych si vesele žila dál bez informací o výůstcích. tak k tomu tak budu přistupovat i teď

prenatalne" vybrala hodne tezkou cestu, ta

jo, tyhle věci si prej vybíráme ešče dopředu.

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 11:24
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek!
vy choroby chorobný, šíříte to dál a dyž né mě tak jste mě nakazily domácího noutbůůčka...poslední dva tejdny se vobčas zasek (jak Ešuska) vobčas zapajdal jak černej čaj a tedkonc dneska (dyž se to nejmíň hodí) kleknu upně jak Deník ..vobávám se ale že sádra mu na rozdíl vod Máji bude houbeles platná

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 11:28
- Nahlásit

Fajka

vydrž, za chvíli se rozběhá jak Rumíček

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 11:30
- Nahlásit

PetraK
vydrž, za chvíli se rozběhá jak Rumíček

hmm asi néé vod rána se mu to nepovedlo asi poběží na poslední cestu ..z vokna...ven

birma
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 11:30
- Nahlásit

šíříte nejenom na Fajky bůčka, ale i na mě - udělal se mi kaz na nejhoršim možnym místě a natekla mi z toho dáseň, pěkně mě to štve a doufám, že tímto už to máme za sebou všechny a může se šířit pro změnu něco hezkýho

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 11:32
- Nahlásit

Darenka
zacinate s ocistou pred velikonocnima zranicema? nebo tak obecne ocistu po vanocich a do noveho roku?

denyk
tak jasny, ze hodne veci s ni souvisi, ale to se prece nevylucuje, ze zdrave jist nepomaha jinejm dalsim vecem

jakou sis objednala?
ja premyslim, ze zkusim jeste objednat jinou ortezu k te co mam s kovama, bez kovu, ale zatim nejsou prasule

PetraK
tak me ty srusty delaj furt neco, protoze i v noci se nejak kroutis, pouzivas ruku a tak. No holt s vekem to lepsi nebude ale tak si muzes koupit skvelej frajerskej cernej korzet a budes rovna jak pravitko

no vidis, jak je to supr, ze si nakonec skoncila kdes skoncila

Fajka
tak to je blby

PetraK
tak snad nabehne jak rumicek a kdyz ne, tak se fajfka promaze rumikem sama

birma
lity lity, snad to bude brzo OK

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 11:33
- Nahlásit

Fajka
vy choroby chorobný, šíříte to dál
a kdopak s tím začal jako-pako?

birma
se mi kaz na nejhoršim možnym místě
blééé nesnáším zubařééé chjo to ti nazávidím

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 11:38
- Nahlásit

cernej caj
tutok aspoň

ale to se prece nevylucuje, ze zdrave jist nepomaha jinejm dalsim vecem
ano to já vím, myslela jsem to tak, že radíš co jíst, pozitivně myslet.... atd a sama máš na mladýho čéka tolik bolesti, že to je až neuvěřitelný . Takže sama moc dobře víš, že ikdyby čék tu psychiku chtěl vzít do hrstě tak to prostě vždycky nejde.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 11:46
- Nahlásit

denyk
taky k tomu vedla hodne dlouha cesta rekla bych a celkem skoda, ze sem si na to vsechno musela prijit "sama" az v tomhle veku - a co hur, si predstav, ze bych na to neprisla ani v tomhle veku

jasny, ne vzdycky to jde, ale dobry je, kdyz clovek uz zna a chape cesty aspon. kdyz ani to ne, byva to jeste mnohem horsi.

slusiva ortezicka ja si nasla podobnou prave - ale - co PRESNE mas teda s kolenem? protoze ja mam treba tyhle pevny zakaz a bylo by mozna dobry konzultovat s dr (pac fixujou cesku a v mym pripade by dovolily cesce se hybat a nasledne by ji drzeli ve spatny poloze)
neco takovyho bych chtela ja, pac jak mam tu s vyztuhama, tak me drou o sebe kolena, takze chodim vic na siroko a pak me z toho boli kycel

Darenka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 12:06
- Nahlásit

denyk
nožky jako srnka modelka - máš v té ortéze
cernej caj
my takhle napravujeme škody po vánocích každoročně už pár let. A vždycky 6 týdnů před velikonocemi.
Prvně jsem shodila 8 kg, manžel 9 kg. Pak už to bylo vždy tak do 5 kg. Ale u mě už to potom nebylo ani moc pěkný, takže ta motivace nebyla tak silná Teď bych chtěla dát dolů tak 3 kg.

birma
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 12:06
- Nahlásit

denyk
nesnáším zubařééé
já taky neeeeee. Huž jsem vobjednaná kvůlivá trhání osmičky, co už jí víc nemám než mám a evidentně těch návštěv bude muset bejt víc, protože tohle mi při jednom neudělá...

fakt by to chtělo nějaký šíření radosti, co kdo máte dobrýo, pošlete to dál (Fajka může ke mně i ty nedočkavý ákazníky, nějací by se mi šikli )

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 12:07
- Nahlásit

cernej caj
distorsio genus 1 sin, je psána diagnoza. Ale tak já to budu nosit jen teď než to bude v pořádku abych to při chůzi zpevnila.
Pak už to bude určitě dobrý, když si nebudeme podrážet nohy, že . Myslím, že jsme ponaučený dělat kraviny aspoň na nějakoej čas.
Paradoxně jsem dnes mluvila s kolegou, říkal že byl u stejnýho doktora s kotníkem a nedal mu ortézu a dal mu jen berle a když šel za týden na kontrolu tak tam byl jinej doktor a ten řval, že proč mu tu ortézu nedal hned....co doktor to názor prostě

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 12:08
- Nahlásit

birma
co kdo máte dobrýo, pošlete to dál
já mám jako dobrý srdce, ale ikdyž vás mám ráda, tak vám ho asik nepošlu

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 12:10
- Nahlásit

Darenka
nožky jako srnka modelka - máš v té ortéze
tak obézní srnku jsem ještě neviděla

my takhle napravujeme škody po vánocích každoročně už pár let
to jsem nějako přehlídla, pijete spešl nějaký čajíky, nebo jen "jíte zdravě" ?

birma
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 12:19
- Nahlásit

denyk
ikdyž vás mám ráda, tak vám ho asik nepošlu
sobče!

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 12:24
- Nahlásit

birma
sobče!
přiznávám, v hodně věcech jsem sobec
Ale co by čék neudělal pro své blaho, že a kdo o sobě říká
že sobec není tak kesáááá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 12:24
- Nahlásit

Darenka
tak to drzim palce, at ste uspesny

denyk
no ale prave je nutny si zjistit, jakou ortezu (me taky rikali roky, ze to musim zpevnit a pak se dozvis, ze ta pevna orteza nadela vic skody) tak jen rikam, ze by sis to mela telefonicky zeptat, ktera orteza je pro tebe vhodnejsi (nechci rict, ze tahle to neni, ale kdyz si rikala, ze si mela pohlou cesku, tak me to napadlo, ze by nemusela byt nejvhodnejsi)

birma
mam taky dobry srdce, a taky dobryho muze ale posilat asi nebudu ani jedno, promin

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 12:34
- Nahlásit

cernej caj
ak me to napadlo, ze by nemusela byt nejvhodnejsi)
tam vystřihnu dirku kdyžtak
jestli bude problém, mám jít k ortopédovi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 12:36
- Nahlásit

denyk
me de o to, ze bys mela jen zjistit, jakej typ ortezy je pro tebe vhodnejsi, protoze jak to zjistis? spatna orteza ti muze zpusobit vic skody nez zadna totiz a to asi nechces, kdyz te stve ze nemuzes behat jako lanka. Si myslim, ze v rozumnych zdravotnich potrebach nebo na eschopu jim napis diagnozu a kterou by ti poradili a oni ti poradi

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 12:41
- Nahlásit

cernej caj
jedině na netu, páč tady v prdelákově to je s nějakou radou na pikaču.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 12:58
- Nahlásit

denyk
no ale i tak, kdyz uz to budes nekde objednavat, tak tam zavolas nebo posles napred dotaz a bude nerikam, zes vybrala spatne - ale po zkusenostech uz vim, ze vetsina lidi zna jen ten typ cos ukazovala ty a proste slepe orteza = plna orteza...

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 12:59
- Nahlásit

cernej caj
na jááá furt, psala jsem tetě doktorce, spokojená?

denyk
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 13:00
- Nahlásit

cernej caj
zes vybrala spatne
ešče tu barvu mohli mít nějako hezčí

Darenka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 13:01
- Nahlásit

denyk
pijete spešl nějaký čajíky, nebo jen "jíte zdravě
i prd........jen trochu míň jídla a rozložené do 5-6 částí.
A trošičku zdravějš ho připravuju - míň tuku, míň zahušťuju....
cernej caj
tak to drzim palce, at ste uspesny
Díky. Manžel chtěl hned po Novém roce, ale poslala jsem ho do háje. Tak začnem na konci února
birma
Děvče, děvče - co sis to vzpomněla - už jen to tady chybělo. Zubaře néééééé. Držím palce, ať ti moc neubližuje.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 13:32
- Nahlásit

cernej caj

tak me ty srusty delaj furt neco, protoze i v noci se nejak kroutis, pouzivas ruku a tak.

jo to jo! v noci děs, já se furt mydlim a k tomu jsem teď začala dělat naprostou úchylku zas spim s rukama VZPAŽENEJMA!!!! debil co? Navíc teď s tím krkem to tím pádem šponovalo ty svaly u krku.... bezva věc.
ale tak si spíš říkám právě to trochu minimalizovat - když si vzpmenu, což si moc nevzpomenu

No holt s vekem to lepsi nebude ale tak si muzes koupit skvelej frajerskej cernej korzet a budes rovna jak pravitko

hmm, korzet, to by mohlo mít doma úspěch!

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 13:42
- Nahlásit

birma

udělal se mi kaz na nejhoršim možnym místě a natekla mi z toho dáseň,

zkus aspoň provizorně kloktat šalvějí , příp. hřebíčkovým odvarem

birma
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 13:52
- Nahlásit

PetraK
Ono to naštěstí nebolí, jen to tlací do oteklý dásně a to mi vadí, jinak bych o tom ani nevěděla..

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Led 2015 14:03
- Nahlásit

birma
Ono to naštěstí nebolí, jen to tlací do oteklý dásně a to mi vadí, jinak bych o tom ani nevěděla..

no tak si kloktej, kloktej, tím pomůžeš tý dásni. Šalvěj se používá i po chirurch. zákrocích v dutině ústní a hřebíček taktéž, rve se i do zubů do těch léčivých provizorních plomb.
Když si Ešus kousnul do kušny zevnitř a otekl mi tak nějak na šarpeje vyplachovala jsem mu kušnu -hlavně po žrádle - stříkačkou s odvarem hřebíčku, neuvěřitelně rychle to opadlo.

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání