Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 15:12
- Nahlásit

Nemám moc času sledovat co se děje ve světě a tak, ale dneska sem si při jídle pustila zprávy a konstatuju že se mě chtělo blinkat z toho co vyváděj v cizině (švédsko nebo dánsko nebo kde to kurva je) s tou češkou a jejíma dvěma dětma
ty vogo děti nemám ale za to co se jim děje v západní "civilizované" Evropě v 21. století bych snad i vraždila
Nemůžu si pomoct ale dělá to na mě stále čím dál větší dojem že se jedná o obchod s lidma (dětma) ty děti si vybral někdo prachatej a prostě je chce
A druhej naprostej vrchol je jakým způsobem se můžou vidět
jako vysvětlí mě někdo proč se nemůže obejmout matka s vlastním dítětem ? proč se můžou vidět dvakrát do roka přes síť a nesměj se doktnout??? Proč ani ty dvě děti nesměj zůstat spolu???? jako chápete to někdo??? To je konané vše pro dobro dítětě???

ty vo*e už mě dlouho nic tak nenadzdvihlo, a zcela upřímně říkám že bejt snad ta matka tak tam ty ouřeníky pudu osobně poslat na druhou stranu řeky ...
Fuj tajx to sem se nasrala

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 15:19
- Nahlásit

fajka
sem necocetla na netu aje tohodne velkej narez, ta rofina a nejen asi tahle si musi prochazet peklem

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 15:30
- Nahlásit

je to Norsko a trvá to už dlouho...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 15:32 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

jinak že ten můj dement (míněn Night) žere pomeranče a mandarinky... na to jsme si zvykla. Ale že si s chutí dá i velmi kyselý a hořký grep... to mě překvapil.

Vylezlo trošíčku slůňo, zima stále nikde...

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 15:33 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Xerxová
je to Norsko
aha tož pardon dánům švédům...to norové jsou takový hovada

a trvá to už dlouho...
jsem to zaregistrovala až teď...

cernej caj
aje tohodne velkej narez,
jako kdyby to bylo ve filmu tak si řeknu tyjo to už je přitažený za vlasy tak že to ani není možný...a vono je to možný v reálu

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 15:35
- Nahlásit

Xerxová
) žere pomeranče a mandarinky
jelito taky ale grep by si fakt nedal teda... fuj hořký

Vylezlo trošíčku slůňo, zima stále nikde...

u nás přes noc tak 1 cm sněhu přibyl...tak ted se chystám že zvedem krofky od práce a jdem zas zkusit lýýýže...

birma
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 16:00
- Nahlásit

Želva je zcela v pořádku, biochemie dopadla dobře, takže přechází z diety na normální grancle a já ušetřim, boule jsou prej nejspíš povázky, kdyby to rostlo, půjde to na biopsii.

Xerxová
Ech, jen co sednu ke kompu, tak to pošlu

denyk
obchod znám, pár věcí jsem tam kupovala dost dobr
Ani mi to neříkej! Adam miluje všemožný plnitelný hračky a tam maj neskutečnej výběr..

birma
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 16:03
- Nahlásit

Xerxová
že ten můj dement (míněn Night) žere pomeranče a mandarinky... na to jsme si zvykla. Ale že si s chutí dá i velmi kyselý a hořký grep... to mě překvapil
Adam samostatně pouze mrkev, jinak nic z toho co jsem zkoušela. Ten šok, když sežral lahůdkovou cibulku naloženou v pálivym nálevu a tvářil se, že mu to chutná

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 16:06
- Nahlásit

birma
tak to je supr, ze je ok a muze prejit z diety

Darenka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 17:05 - Změnil/a: Darenka
- Nahlásit

birma
tak to je se želvičkou dobrá zpráva. Musel ti spadnout šutr ze srdíčka
Fajka
jo, tenhle příběh z Norska je známý už delší dobu. Nechápu, že se vládní představitelé rozhodli řešit to až po takové době. Uniklo mi, kdy je o to rodina požádala. Ale včera už bylo pozdě

Xerxová
Naše freťule ač šelma, taky si dá ráda pomeranč, mandarinku, hrušku, meloun miluje strašně moc a miluje salátovou okurku
Prtě jedno 750 gramový

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 17:17
- Nahlásit

Darenka
kolegyne ma fretky a kdyz jeste byla v praci a ne doma s prckem, tak rikala, ze u fretek hrozne zalezi, cim je krmi chovatel - ze je hrozne tezky je naucit zrat neco, co nepoznali jako miminka.

Darenka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 17:41
- Nahlásit

cernej caj
My jsme si brali Elišku v 7 týdnech a to byla jen na namáčených granulích
Zkoušela jsem jí dávat masíčko, ale nechtěla ho, takže jsme dál na granulích a jako pochoutky má sušené kachní masíčko a ovoce a okurku.

Tak co - stěrače stírají, světla svítí a auto je vystříkané ?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 17:58
- Nahlásit

Darenka
jj, jedno jo, druhy muz tvrdi, ze tam psi nemel a strikat ho nechce a nechce strikat ani sedacky tak je jen kufr. Nechape, ze kdyz tam blechy neskacou ted, ze muzou zacit skakat za par dni

prave rikala, ze prvni fretka jen granule a nikdy nic jinyho a druhou mela od lidi co ji fakt davali kde co a taky zrala kde co

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 18:11
- Nahlásit

Fajka
o co jde s těma dětma?
nejsem v obraze...

můj kocour jeden žere s nadšením a obrovským bramborové slupky, salát, rajčata a kyselé okurky, ty jsou prej úplně super.
psák, ten je spíš na ovoce.

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 18:12
- Nahlásit

cernej caj
Nechape, ze kdyz tam blechy neskacou ted, ze muzou zacit skakat za par dni

dyť jste ty blechy třeba vůbec ani neměli

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 18:21
- Nahlásit

Vero
pokud nema ferina v kozichu blechu, tak v ni ma neco jinyho mozna horsiho. co by to mohlo byt? (ma tam hmyz, co mizi mezi chlupy a postel mame posranou hmyzima bobkama)

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 18:35
- Nahlásit

Hufstajn.
cernej caj
(ma tam hmyz, co mizi mezi chlupy
Kloše? Vši? Blechy? Něco se ti jen zdalo? A nerikej, ze se ji to tam hemzi furt.

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 18:39
- Nahlásit

cernej caj
ma tam hmyz, co mizi mezi chlupy a postel mame posranou hmyzima bobkama

aha tak to jsem nezaznamenala......

tak to teda doufám v ty blechy a v jejich zdárné usmrcení.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 18:46
- Nahlásit

Fifi
ted to du kontrolovat, jen co do sebe hodej veceri

Vero
jj, taky doufam. sice v posteli sou porad jeste zbytky tech bobku (na bilym prosteradle to de dobre videt) tak nevim, no. Na nedeli tu mam nachystany savo a zitra si du vyzvednout velky baleni biokilu, at furt nebeham pro ty drahy maly

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 18:53
- Nahlásit

rumštajn
dneska se mi zdálo, jak si Darenka jela kupovat štěně do Kanady
mě se sny moc nezdaj, tak to bude nějakej věšteckej sen

ad ty děti v Norsku, ono to není tak černobílý, jak to podávají média u nás, zas tak příkladná rodinka to nebyla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 19:05
- Nahlásit

Maya
a jak je marodovi, kolik si toho uz vysila?

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 19:10
- Nahlásit

cernej caj
moc ne, jednou rukou mi to moc nejde
tak mě to taky zas až tak extraa nebaví
přečetla jsem půlku knížky, čučela na telku, tam teda dávají takhle přes tejden kraviny, prostě nudaaaa a to je teprve druhej den
přišly mi ty obrázky, jsou super, hlavně tu mapu bych fakt chtěla na zeď, budu muset vymyslet něco na co to nalepím a čím přelakuju

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 19:31
- Nahlásit

birma jojo maji tam takove spesl veci ktere jinde nemaji Maya taky dobrej sen treba jela jen do cesky kanady ne?
Hlasim se do klubu techcojenecoboli . Jsme venku na prochazce trochen kravili a ja dostala snozku, nez jsem.byla na zemi kruplo mi neco v koleni. Chvili jsem nemohla vstat pak uz jo, kdyz jsem naslapla kruplo to a asi se to vratilo zpet...nevim. Kazdopadne bohudik chodim ale je to citit takze jsem pouzila el. obinadlo (ne elektricky ale elasticky ) a ten co mi to zpusobil priveze Dolgit tusim. Tvl chvili jsem se videla v cekarne na chire . Na nejaky vyskakovani to proste neni. Vrrrrrr

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 19:47
- Nahlásit

denyk
Jsme venku na prochazce trochen kravili a ja dostala snozku,
Jak maly haranti! Snad bude koleno cajk, s timhle nejsou zerty. Paka!

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 20:06
- Nahlásit

denyk
další zraněnej, to je epidemie
tak ať jsi brzy fit, snad to nebude nic vážného

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 20:19
- Nahlásit

Nanejvys budu mit vyhazovaci koleno. To mam za to ze jsem si z mayi delala prcu . Njn jsem maly harant ikdyz OP hlasi upa neco jinyho

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 20:53
- Nahlásit

rozhodla se asi udělat radost mamče jako dnešnímu oslavenci a papala z misky - jen trochu, ale přece! čarujte dál ...

worick
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 20:53
- Nahlásit

Fajka
Maya
Vero
o co jde s těma dětma?
nejsem v obraze...
- jak píše Maya...není to úplně jednoznačné, ale pravdou asi je, že se rozjela ,,úřednická mašinerie" kterou těžce zastavit a proti ní bojovat. Kluk měl poškozený konečník - přišli na to ve školce. Okamžitě podezření na zneužívání otcem a děcka šla do děcáku. Prý se to pak vysvětlilo, abych nekecala...snad nějakou nemocí. Policie navíc nenašla žádné důkazy zneužívání ani ničeho podezřelého v rodině, přesto je soud dal do náhradní rodiny a zákaz styku s rodiči...

worick
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 20:55
- Nahlásit

Janiii
zlatíčkoooo, tak výborně to víš, že držíme všechny paciny...

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 20:58
- Nahlásit

Janiii jee to je parada moc na vas myslim, jen tak dal sikulky

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání