| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2015 17:17
- Nahlásit
Zdař! Trčíme v prdeli světa a čekame na náhradní autobusovou dopravu, která nás snad odveze do Lovosic, kde snad chytíme vlak domů. Jsem urvaná, klouby bolej a ješzě jsme to neušli celý...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2015 17:35
- Nahlásit
Fajka
jo a že vypadá jak dement neva že jo
no šak znáš můj názor na tvoje čokle
Ty můůj zaječí oááásku !
a to komu kdy Vinetů říká?!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2015 17:36
- Nahlásit
koukám tady jeden den nejsem a Darenka takovou novinu, tak ať to vyjde
já teda ty činnosti mám tak nějak rozdělený mezi pravou a levou, takže zuby a jehla třeba levou, nůžky pravou a tak
akorát ty dvě činnosti, který by mě nejvíc zabavily a to je učení a k tomu si musím psát a mozaikový obrázky jen pravou, tak to mám smolíka
klikat na myš levou je taky docela masakr a jezdí mi to furt jinam
ale už jsem vymyslela alespoň vyšívání, jednoruč mi to sice jde jak psovi pastva, ale co už ještě že jsem se nedokopala k tomu, prodat stolní držák na bubínek, protože mi nede na novej psací stůl, teď se ji hodí, líp se mi to v něm se sádrou přidržuje, ještě že jsem na to odsyslení takovej flink
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2015 17:38
- Nahlásit
birma
zdař výletnice, ti závidím sedím nad prací! to je horší!
Xerxová
to jsou fakt úctyhodné rozměry.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2015 17:54
- Nahlásit
a vycházky nebudou, protože mám obvodačku v Praze a s tou sádrou se nevejdu do zádný zimní bundy, všchny maj úzký rukávy a ty všitý manžety, takže výlet do Prahy nehrozí
dneska jsem si musela na odvoz zavolat tátu, naštěstí byl doma, jinak bych musela taxíkem, jako s bundou rozeplou a jen přehozenou přes rameno se mi busem fakt nechtělo
a to už pomíjím, že jsem byla jak prase od sádry i včetně tašky, ale naštěstí se to vypralo, nechápu, že na tu čerstvou nedaj nějakej igelit nebo něco
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2015 17:56
- Nahlásit
birma hmmm, tak výlet se zcela nezdařil... Tak snad doprava klapne, abyste se dostali alespoň do půlnoci domů...
Maya tak si nech napsat alespoň ty vycházky... A do práce nemůžeš?? Třeba by zaměstnavatel měl radost, že jednoruč alespoň nějak funguješ?? Protože doma to musí být děsná otrava...
Vero jen se bojím, že rozměry stále ještě nejsou konečné I když u osááásku snad už joo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2015 17:58
- Nahlásit
maya a do tlustýho svetru a nějaké vesty by to nešlo?? Jestli tedy vesty vlastníš (já na ně nedám dopustit)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2015 18:16
- Nahlásit
Fajka
Nádherný fotky!
kachna_
Gratuluju Lucince
Xerxová
Vy měříte i ocásky? A máš na to nějaký hezký graf třeba?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2015 18:21
- Nahlásit
Xerxová
Už jsme ve vlaku, doufám, že v osm už budu doma dlabat večeři A měli jsme konecně ten sníh, co jsem po něm furt toužila, jen nas teda nemusel chytit zrovna na Milešovce, furt jsem čekala, kdy se zabiju...
A těšte se na fotky, Adam si hrál na bílou paní a chodil po cimbuří (mě málem kleplo, když jsem ho viděla) a vůbec by mohlo bejt pár hezkejch kousků
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2015 18:22
- Nahlásit
Xerxová
vestu ani tlustej svetr nemám, ale i tak bych čekání na bus teda nepřežila, takovej polárník nejsem
v práci bych byla k ničemu, potřebuju i psát a to levou fakt neumím a popravdě ani bych to dojíždění busem s tou sádrou nedala
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2015 18:23
- Nahlásit
jasně že máme grafy:
až Night doroste, taky bude mít Ocásek jsem měřila dneska aktuálně poprvé... na rozdíl od kohoutkové výšky, kterou měřím každý týden... Ale zapisuju měsíčně. Holt pracovní úchylka na data
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2015 18:23
- Nahlásit
birma
tak super, že se vyskytnul nějakej spoj, jinak jste si mohli zkusit lednovej bivak jako čaj
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2015 18:25
- Nahlásit
Xerxová
pěknej graf, já mám teda úchylku spíš na seznamy
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2015 18:27
- Nahlásit
Maya seznam mám právě tvořit a raději se tu vykecávám... Potřebuju si udělat seznam prací, které musím stihnout ve zkouškovém (tedy trochu volnějším) období... Je toho nějak mocmoc a musím si to srovnat v hlavě...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2015 18:42
- Nahlásit
Xerxová
volnější období a mocmoc prací? to je nějaký protimluv
pro mě jsou mor třeba slovíčka, když se učím, mám seznamy v několika variacicích
proto taky kupuju furt nějaký notýsky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2015 19:09
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
táákle skončilo Koláče, táákle jako strýček Tilda
takže - taky s vobojkem. Neb v neděli v noci ve tři hodinky ráno to s Koláče zacvičilo tak pěkně, že skončilo na zemi v kópelce a přemítalo zda Brtnik uslyší její slabé volání, či zda tam zdechne. Brtnik má uši rysa, ač by to člověk u medvěda nečekal a tak si pro Koláče přišel. uďál jeřáb, Koláče dopravil do křesla po babičce a meldovali, zdaliž Koláče sanitkou pojede čili nic. Koláče bylo dosti hyn, neb konce ruček necítilo a ručky ji brněly a taktéž měla neuvěřitelně ledovej gezicht - jáááko ta mrtvola. Ráno jelo koláče do vojenské nemocnice, kde se chtělo nechat zachránit. Když ale před devátou bylo na přijmu a ještě v jednu hodinu odpoledne nebylo v ordinaci a stále před ní brali kohosi jiného, řeklo paní doktorce, že toho už má dost, neb paní doktorka se chystala před Koláčem vzít dalšího pacienta, který tam již ovšem měl být ráno.... jen to nějak popletl. I řeklo Koláče píMUDr. že radši zdechne doma, než u nich na sesli a šlo domů. Má ale hodné šéfy, takže když jim vylíčilo cože se s Koláče děje, zařídili jí tito řádné ošetření a tak jest dnes Koláče prozkoumáno, opatřeno léčivy a slušivým oboječkem
Tolik hlásání z našich luhů a hájů. Potíž je, že Rumíčka berou fšicí čerti a řádil by. Hezké ale bylo, že když Koláče cíplo osamoceně na zem, tak to kupodivu nebral jako výzvu k pranici, alébrž disciplinovaně zvostal na pelíšku. Tetkon tu aspoň týrá Bubitku, která leží na boku a vykusuje mu díru do makovice svými velikým rozeklanými žuby.
Asi vás nikdá nedočtu, co se tu prosím stalo za dobu mé nepřítomnosti?
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2015 19:16
- Nahlásit
Ahoj, připomínám dnes ve 22:25 na Barrandově dávaj Týden v ringu, speciál o množírnách.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2015 19:30
- Nahlásit
PetraK hmmm - šikovná jsi šikovná. Alespoň budeš vědět, že někdy je fakt lepší zavolat sanitku, než se procpávat systémem ambulancí... Tak hlavně ať brzy hlava drží na krku řádně i bez podpůrných obojků...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2015 19:33
- Nahlásit
Xerxová
no jo sanitku.... když se nemůžeš ani oblíct trochu blbý, když máš na sobě jen provizorní límec, kterej sis vyrobila z depešácký šály
a oblíknout se moc nešlo bylo mi fakt na scípnutí.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2015 19:37
- Nahlásit
myslíš, že by viděli prvního nedooblečeného člověka ?? By tě zabalili do deky - neboj Hlavně že už máš humor
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2015 19:38
- Nahlásit
PetraK
co se ti stalo?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2015 19:42
- Nahlásit
PetraK
A co ti teda je pani, když jsi prohlídnutá? Zní to dost děsivě totiž.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2015 19:45
- Nahlásit
tssss - na dočtení má jen deset stránek... to jindy se tady nakafrá podstatně víc
nejpodstatnější psí je fakt, že Darenka zvažuje štěníka už teď. Proti tomu jsou nadávající Jelito či délka Nightova ocásku zcela nepodstatné.
No a lidsky vede Maya s rukou v sádře... Ale ty jsi vlastně její problém opravdu přetloukla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2015 19:54
- Nahlásit
Xerxová
humor
to říkali šéfové taky. Když jsem šla dneska od dochtorů, koupila jsem každýmu v cuckárně jahodovej pohárek. Za péči. Tak se mi odvděčili tím, že navrhovali, že drahá půle může límec utáhnout... utáhnout.... no když nebude ta večeře, tak utáhneme ještě víc... a byli překvapení fšicí, že můj límec má jakou barvu? No? No černou!!! žádná tělová, žádná bílá!! Pěkně doladěno do černé
Vero
stalo
to nějak nevím z čeho to vzešlo, začlo to v neděli ráno, nabralo to rychlokurs, pak se to podařilo dostat pod kontrolu masáží a práškem. na noc jsem si prášek nevzala a spustilo se inferníčko
mimochodem, jsem ráda, že se fakt moc nepropráškovávám, páč jsem si i v tomhle vystačila s tou růžovou pilulí, kterou jsme našli opuštěnou v "lékárničce".
Nechtěla jsem jet sanitkou i proto, že jsem si myslela, že jsou potřebnější, než tady nějaký zádo, i když jednu chvíli to vypadalo dost divoce - ne pro tu bolest, tu jsem pro ten divnej stav nevnímala, ale pro ten divnej stav těla . měla jsem starch, že je něco hodně špatně s páteří. Pak se to začlo rovnat už. tak jsem si říkala, že jsou potřebnější na sanitku. Ovšem tedy do vojenský nemocnice už ani náhodou (jak jsem dneska zjistila, není to ojedinělý tohleto ) co mě úplně naštvalo nejvíc, bylo, že tam byla babička, tak osmdesát minimálně. Byla tam ještě dřív než já. A ještě v tu jednu hodinu nebyla ta čůza doktorská schopná jí sepsat blbý výsledky!!!!!!!!!!!!! Místo toho jen 3x vyšla zakňourala, že ale tam nemá její reeeentgéééén ešče, tak jí to nemůže napsat. A místo aby zavolala nahoru na rtg, nebo řekla sestře, ať zjistí, kde to je a proč to nemají, aby tam ta babča nemusela sedět další hodiny na jejich debilních židlích, tak víte to jí řekla?? "Pani, dojděte si dolů na kafíčko, třeba to mezitím přijde!" NEZABILI BYSTE JÍ??? ZA TOHLe NATUTY!! To bylo to poslední, co rozhodlo. Věděla jsem, že tam budu ještě večer. Místo toho jsem se doma zašila do postele, vzala druhou opuštěnou piluli a spala od dvou do šesti. A bylo mi líp.takže já už do vojenský nemocnice nejdu!
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2015 19:56
- Nahlásit
PetraK
V klidu, Motol to samý, jak tě nepřiveze sanita, mají na všechno dost času a vlastně zřejmě podle nich nemáš nic lepšího na práci než cestu do nemocnice a předstírání že ti něco je.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2015 19:57 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
PetraK
to nějak nevím z čeho to vzešlo, začlo to v neděli ráno
no jo ale furt nevím co?
hnula sis se zádama?
tak teda nic vážnějšího, žádnej úraz? uf
krční páteř, jo?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2015 19:58
- Nahlásit
Xerxová
Maya s rukou v sádře
má??? fakt? no já si to myslela. a co s tím má? zlomíno?
DARENKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOO JÁ SE VŮBEC NETĚŠÍM!!
béš litovaaaat! béš se litovat a já se ti budu smát! hurá!
birma
A co ti teda je pani, když jsi prohlídnutá? Zní to dost děsivě totiž.
asi nic závažnýho-doufám, když mi nic hroznýho neřekli a v podstatě zase nějak funguju, výsledky se sejdou ve čvrtek, kdy se tam mám dostavit. Prohlídnul si mě takovej šikovně a poctivě vypadající starej praktik,ke kterýmu mě propašovali, takže předpokládám, kdyby tušil něco velkýho, tak mě nepropustí jen tak s touhle výbavou co mám. Si myslim, že až na tu hlavu budu cajk
Ono kdyby neproběhnul ten noční taneček, tak se tak neděsim, ale tuto jsem se bála, že abych pak nebyla třebas kousek vochrnutá trochu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2015 20:00
- Nahlásit
Vero
tak teda nic vážnějšího, žádnej úraz? uf
úraz jako takovej ne, jen si myslím,že to má návaznost na to moje poslední extempore na lyžích, plus v pátek jsem zkoušela TRX /ty pásy/ a netušila jsem, že to uprostřed není napevno, ale může se to posouvat, což se stalo a švenklo to se mnou vo podlahu ale krom levý ruky jinak dobrý. No a až pak v nedělu ráno před výletem se ozvalo zaklepání na pravý rameno a uuuuž to jelo. Ale!! Výlet přes deset kilákůch jsem ještě dala. Udělala jsem si ten provizorní límec a šla! Všechno vždycky rozchodim. Kdybych v noci chodila, nestalo se mi to !
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2015 20:01
- Nahlásit
ssshhhhh
V klidu, Motol to samý, jak tě nepřiveze sanita, mají na všechno dost času a vlastně zřejmě podle nich nemáš nic lepšího na práci než cestu do nemocnice a předstírání že ti něco je.
to vím byl tam Brtnik a i když jsi sanitou tak ....
a právě proto, že mi máme s vojenskou smlouvu o léčbě nás a našich příbuzných a říkala jsem si, že to bude o něčem trochu lepším........... mno, není.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2015 20:05
- Nahlásit
PetraK
Ale!! Výlet přes deset kilákůch jsem ještě dala. Udělala jsem si ten provizorní límec a šla! Všechno vždycky rozchodim.
aúúúúúúúú!
tak snad už to bé jen a jen lepší.
sportem a cvičením věruže k invaliditě
|