| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 11:44
- Nahlásit
zena co jen beha a neji
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 11:48
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
nemá rádo Koláče voboje, nemá, nemá, nemá!!
nedá se v tom spát, nedá se v tom nic. myslím, že jeho dny jsou sečteny
Sem na germánštině!!! vyprávěla vo tom, jak Koláče k vobojku přišlo! , tooo byla sranda
Chtěla jsem Rumíčka ku štěkání přiměti, i foukala jsem mu flaškou do gezichta............... místo štěkání se Rumíček rozhopíkal a skočil mi na hlavu. Přišla Bubitka a když jsem jí foukla do gezichta - flašku zakousla a bylo Bubí se s ničím nepáře, klidně zakousne i rotující vrtačku / bez vrtáku /, zakousne úplně šécko, kulmu, fen, Brtnika, šécičko vona zakousne, vona je zakusovací péf!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 11:49
- Nahlásit
PetraK
po ty hlave by sis nemela nechat tak skakat, ne? jak je ? je to lepsi kdyz mas ten limec?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 11:58
- Nahlásit
Fifi
Ouje, krcisko blokly, to je radost. Ses aspon par dni doma teda?
tetkon už to radost je, dělám si z toho čurinu, protože to rychle odchází, já byla hlavně vyděšená, z toho nočního příběhu, abysem nebyla vochrnutý Koláče, páč jako ten vršek těla se choval divně. Když se chová normálně, tak sem spokojené :
Janiii
Fifi
, jdu vocad radsi
v tom případě já taky couvám, tohle by nám eště chybělo
to je ale srabácký, nechat mě v tom a utýct.
denyk
vyběhli Milešovku 3x
hašiši třebas, hašiši běhaj tréninkově třebas i na Lysou v Beskydech. bláásni to sou
Co se týče doktorů komentovat to nebudu, páč to se ani ned
jo, myslím, že ty máš zkušeností až až. Fakt je nemám ráda a když k nim nemusím, nejdu.
Maya
ty jo, pěkný masakéro, koukám, že to já ještě na ambulanci dopadla dobře, mě alespoň vzali
tak snad to nebude nic vážnýho, nějaký uskřípnutý nervík nebo tak, hlavně žže užž je ti líp
no já myslím, že by ses měla spíš šetřit místo těch pochoďákiů
tyjo já měla vzteka, fakt hroznýho. Je jasný, že je v pondělí lidí všude hodně, ale aby mě odsouvali furt dozadu?? A o tý starý paní ani nemluvím, fakt úroveň. Hlavně, že se bere vojenská nëmocnice jako něco extra Houby s voctem,
když já když pochododuju, tak všechno vypochoduju
dneska už je to výrazně lepší, tak doufám, že v tomhle trendu pojedeme dál. Ustupuje to rychle zatím. Včera jsem ani neměla žádný prášky, ani na noc, nic, zatím fungujeme -tělo a já. Jsem na něj hrdobec.
birma
KRÁÁSA - skoro SKOTSKÁ KRÁSA
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 11:59
- Nahlásit
cernej caj
po ty hlave by sis nemela nechat tak skakat, ne? jak je ? je to lepsi kdyz mas ten limec?
no neměla, ale... vysvětlí to tomu dementovi někdo?
je to výýrazně, výrazně lepčejší, hlavně, když se pohybuju, fakt že jo.
a co ty?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 12:00
- Nahlásit
PetraK
jj, uz sem pocetla druhy elaborat, tak su rada, ze aspon netreba prasku a uz se vracis do normalu
ja nijak nad ramec rozbita nejsem
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 12:04
- Nahlásit
Narazila jsem na obchod a mám sstrašnej problém, protože bych ho chtěla vykoupit...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 12:08
- Nahlásit
birma
nemaj tam ty klapaci pamlskovniky, cos rikala, zes mela a byl supr? (nebo to psal nekdo jinej, ted nevim je to davno) jinak obchod vypada zajimave
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 12:11
- Nahlásit
protože bych ho chtěla vykoupit...
birma
že bys nám každý koupila k narozeninám fóra jednu extra na poličku?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 12:12
- Nahlásit
a jinak, ťukám to!!!!!! ale Apinka se snaží ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 12:20
- Nahlásit
Janiii
to je skvely moc drzim palce, at se spravi
jo a DOTAZ: mam doma nejakej gumovej "bodlinatej" micek, 5m voditko neprepinaci, velkej zlutej odrazkovej obojek (nevim, treba na 50cm obvod asi uplne OK, je proste mega), nejak se nastradali veci, co byli jako darek.
hodilo by se to treba nejakymu utulku?
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 12:22
- Nahlásit
birma
to jsou krásný ochutnávky fotek z výletu. Nemohla bys dát odkaz? Možná tu je a přehlídla jsem ho.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 12:23
- Nahlásit
PetraK
Mám radost, že tvůj krček začíná fungovat tak jak má a ani čoklíci na hlavě nepůsobí problémy
Jen tak dál
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 12:29 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Darenka
tady to ma birma secko
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 12:38
- Nahlásit
Jsem včera ani Adámka nepochválila, jak byl hodnej Dokonce když jsme šli z Milešovky, tak jsme potkali pána (druhej člověk za celej den), Adam byl na volno a nechal se na první dobrou přivolat a podezřelou osobu vůbec neřešil
cernej caj
nemaj tam ty klapaci pamlskovniky, cos rikala, zes mela a byl supr?
Tam asi budou mít všechno, ale mám strach to zkoumat, páč zatim chci všechno všecičko, co jsem zatim rozklikla
PetraK
Super,že je ti líp
KRÁÁSA - skoro SKOTSKÁ KRÁSA
A oproti cestě do Skotska jsem ušetřila
Darenka
Odkaz
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 12:39
- Nahlásit
birma
prave sem je tam videla, tak si rikam...
adamek je moooc sikovnej dobre si ho to naucila;)
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 12:51
- Nahlásit
cernej caj birma
Díky za ten odkaz. Fotky fakt nemaj chybu. Adam je čím dál větší fešák a vzorňák
Jo a na ten obchod se taky nesmím koukat. Taky bych koupila všechno a přitom příjemce ještě není ani v dohledu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 12:53
- Nahlásit
cernej caj
Nj bohužel jsem švorc. Zrovna jdu brát Želvu na veterinu, udělaly se jí nějaký boule, tak počítám, že se bude dělat krev a sono, nákup granulí.... Holt bude muset pamlskovník i další radosti počkat.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 12:55
- Nahlásit
birma
tak snad bude zelva v poradku. Ja su ted taky total svorc, sem myslela, ze po vanocich se to zlepsi ale kulovy nejak. budu si muset pucit od muze na tu mikcu, co sem si objednala pred tim, nez sem vyhodila zbytek vyplaty za blesi boj... nejak se budu muset nad sebou vazne zamyslet, pac 5t neni tak malo, abych z toho mesicne nevysla
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 12:58
- Nahlásit
Hlásím se do švorc klubu!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 13:07
- Nahlásit
Fajka
čakáát až se dovalíš bo co sám na zahradě žáno
no to asik jo, páč když máme 2x ročně holčičí srazíky+Bukí teda, tak na zahradě sám nikdy
cernej caj
nebo zkoumaj, co je na stole
nebo si koušou blechy
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 13:14
- Nahlásit
PetraK
a skočil mi na hlavu.
to muselo být super, vzhledem k té parádě na krku
byla hlavně vyděšená, z toho nočního příběhu
tak to plně chápu, je to 10 let co jsem se ráno probrala, neviděla jsem a nemohla jsem pořádně chodit, měla jsem pořád pocit, že potřebuju na velkou a nešlo to, hroznej pocit,
pak jsem brečela, co se mnou, bejvalej chtěl volat sanitku a ptal se mě na číslo asi aby mě probral, seděla jsem na koberci v obyváku a nevěděla co se děje. Tehdy jedinkrát se mnou zůstal doma páč jsem viděla že má strach.
Pak se mi udělalo líp, bylo to taky určo od zad.
Dva dny na to mě vzal do Parhé do zoo abych nebyla stresing.
Páč to byl fakt zážitek
Janiii
a já jí moc držím palečky
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 13:15
- Nahlásit
birma
Zrovna jdu brát Želvu na veterinu
vám taky držíme, ať to je jen nějaká prkotina.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 13:16
- Nahlásit
birma nedivím se, že jsi švorc.... neb si o peníze neumíš napsat. Poslední důrazná výzva !!!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 13:18
- Nahlásit
denyk
tak to plně chápu, je to 10 let co jsem se ráno probrala
mně je zle, jen jak to čtu, a Petru taky....
to je děs, co mě eště taky třá čeká
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 13:24
- Nahlásit
Vero
mně je zle, jen jak to čtu, a
já si myslím, že vydržím dost a nechodím s každým "prdem" k doktorovi, ale tohle byl fakt zážitek bleeee.
Pamatuju se že to bylo pár dní pře mýma 30týma narozkama.
Pak už to byla jako už panika si myslím, kdybych byla sama doma tak suž jsem asi šedivá
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 13:34
- Nahlásit
birma
obchod znám, pár věcí jsem tam kupovala dost dobrý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 13:36
- Nahlásit
denyk
to je taky zazitek
jj, blesky si kousou sle to nebude moc chtema zabava
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 14:26
- Nahlásit
denyk
taky máš pěkný zkušenosti se zdravíčkem jak tak čtu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 15:03
- Nahlásit
tak se tu mejte krasne, ja bezim na kolecko domluveni si doktora, biokillu muzi do auta pac na to sem zapomela a domuuu
|