Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 11:06 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

cernej caj
dulezita ale byla delka a ne pruhy
před Fájou bys to ale neřekla !

že vona ta Mája má v sádře vobě a nemůže datlit?

šmarjááá je leden, má bejt mrtvo a klídek..neee frmol jak před vánocema kdy udělám DPHáčko když jedu jak fretka furt zakázky

Darenka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 11:13
- Nahlásit

Fajka
když jedu jak fretka
jestli jako naše Eliška, tak to se tedy pěkně flinkáš. Eliška ještě drží zimní spánek, takže prospí tak 18 hodin denně

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 11:20
- Nahlásit

Darenka
jestli jako naše Eliška, tak to se tedy pěkně flinkáš. Eliška ještě drží zimní spánek, takže prospí tak 18 hodin denně

máte jí rozbitou! Eeeelišku !

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 11:23
- Nahlásit

Hufstajn, to byla rano po tme jizda. Dve bouracky po ceste, humus totalus.

Darenka
Eliška ještě drží zimní spánek, takže prospí tak 18 hodin denně
Ja chci bejt Eliska!!!!!!!!!!

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 11:38
- Nahlásit

koukam tady srandicky srandicky, me uz smich presel, fakt mam ruku v sadre na dva tejdny a asi se unudim k smrti, nemuzu niiic a cist si cucet na telku. dva tejdny nevydrzim

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 11:40
- Nahlásit

Maya
Jejej! Lity teda prevelity! Co ti odhalili?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 11:44
- Nahlásit

Maya
fakt to mas zlomeny nebo nalomeny?? cloveku se ani nechce skodolibe rikat ze sme ti to rikali hned, at si tam skocis...

muzes chodit ven a cist si a parit nejaky hry, treba auta, kde vetsinou staci jen 4klavesy na sipky

Fajka
no to bych se pred ni bala, to je fakt

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 11:49
- Nahlásit

Maya
koukam tady srandicky srandicky, me uz smich presel, fakt mam ruku v sadre na dva tejdny a asi se unudim k smrti, nemuzu niiic a cist si cucet na telku. dva tejdny nevydrzim

jsme ti to říkaly!!!!! všichni!!!!!

vidíš že to ani nemusí bejt opuchnutý! a co teda nakřápnutý že jo? a kde?

Janiii
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 11:50
- Nahlásit

Maya
brzké hojení přeju ...
jináč žasnu, že tě vzali na ortopedii? asi doba pokročila ... teda, předpokládám, že jsi byla v BN nemocnici? nebo v Prahéé?
já když dorazila onehdá (je to už pár let) na ortopedii s tim, že mam zánět šlach v ruce, tak jsem se nedostala dál, než ke kartotéce, kde mě bába chtěla objednat na nejbližší termín za 3týdny. tak jsem se s ní zhádala, a prej, co bych chtěla, když nemam doporučení od obvodního. Jela jsem pro doporučení, hrnu si to tam znova, a baba mi nabízí termín teda za 14dní???
tak jsem na ni vlítla! že jako 14 dní s tou rukou mam dělat asi co? když v ní neudržim ani hrnek s čajem. no prostě jsem si to vybojovala, s nasraným výrazem mi teda řekla, at se jdu posadit do čekárny, ale teda přednost mají objednaní pacienti!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 11:50
- Nahlásit

cernej caj
muzes chodit ven
spadnou na ledu a křápnout si tu druhou
rači moc nééééé!

cloveku se ani nechce skodolibe rikat ze sme ti to rikali hned
tss to já jí to klidně řekla!

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 11:51
- Nahlásit

rumštajn osoby!

buldozér ráno v běžnou hodinu odchodu venčit dával najevo, že nějak nemůže vydržet, myslela jsem, že bé mít průjem, tak honem rychle... ale jsem to nestihla a vyčůral se na zem
tak doufám, že to není nějaké zhoršení té inkontinence, že se jen v noci moc napil nebo co..... protože teda o tom věděl, že to dělá, ale chudáčkovi to jinak nešlo.....

krom toho mě zlobí tydlifoun, nechodily mi sms... následkem čehož zmatená komunikace, kamarád na mě čekal nadarmo v kavárně, což mi oznámil v jedné sms... budu si muset koupit jinej telefon s klasickou klábosnicí...... páč na dotykáči psát sms a v podstatě i normálně telefonovat odmítám nemáte tip?

Maya

snad jsi nakonec k tomu doktorovi nešla

to uplyne jak voda, zatím si můžeš přečíst co máš ve frontě

Fifi
Hufstajn, to byla rano po tme jizda. Dve bouracky po ceste, humus totalus.

uf, hlavně že seš ok...
a odkud jsi jela v noci?

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 11:52
- Nahlásit

Janiii
si to tam znova, a baba mi nabízí termín teda za 14dní???
tak jsem na ni vlítla! že jako 14 dní s tou rukou mam dělat asi co? když v ní neudržim ani hrnek s čajem. no prostě jsem si to vybojovala, s nasraným výrazem mi teda řekla, at se jdu posadit do čekárny, ale teda přednost mají objednaní pacienti

strašný!
voe to fakt za komoušů bylo na todle líp!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 11:54 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Vero
tak drzim palce, aby se treba jen vic napil - a nemuze byt prochladlej? hlavne, at to neni zhorseni, drzim palce

Vero
chces mam doma jeden starej zatim na zapujceni (muzem predat u kes v sobotu nebo ve stredu, nokii 6300) a treba i dlouhodoby zapujceni

jinak bych sla s klidem do hloupe nokie, kolem litru to ma v sobe i nouzove net a mp3 treba, zalezi, co od toho chces a rozumnou vydrz

Janiii
dost des, ale mam zkusenosti i z brna jako dost podobny... ono asi proste to je nejakej lekarskej bonton tohle

Janiii
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 11:55
- Nahlásit

Fajka
a ještě se mě baba snažila naopak strčit na chirurgii

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 11:57
- Nahlásit

Vero
a odkud jsi jela v noci?
Nikam, jela jsem po do prace rano ranicko. Velkej kruhak zasekanej ze vsech stran, smerem na Nachod se tam cosik prihodilo. A druha byla po ceste, obr nakladak tezkej, upadla snad cela naprava, nevim, co se tam stalo. Nastesti sem to jen mijela, nebyla jsem primym ucastnikem.
Snad bude Buldozer s curanim v pohode. Jak vlastne se mu to vyresilo? Prestal se po pocuravat?
S tlf ti neporadim, ja se svym prehistorickym modelem.
Maya
a asi se unudim k smrti, nemuzu niiic a cist si cucet na telku. dva tejdny nevydrzim
Vydrzis.

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 12:03
- Nahlásit

byla jsem. v Bn' zlomeny to neni, ale prej vymknuty a tim padem vazy v pytli, byl tam dost hnusnej doktor, tak detaily nevim a ani mi nenapsal vychazky, takze prochazeni venku fakt nehrozi, kotnik jsem kdysi ptom rozchazela pul roku, tak to bude asi jeste veselo az mi to sundaj
peru bundu celou od sadry, tak doufam ze se to vypere

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 12:04
- Nahlásit

Maya
kdyztak to omlatis casem... tak to fakt nezavidim, ze ani vychazky nedal a pritom by mohl... nechces nejaky knizky poslat?

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 12:05
- Nahlásit

Janiii
a ještě se mě baba snažila naopak strčit na chirurgii
si naběhla ježibaba co ?

Fifi
a asi se unudim k smrti, nemuzu niiic a cist si cucet na telku. dva tejdny nevydrzim
Vydrzis

že jo !
když to vztáhnu na vánoční 2-týdenní volno tak uteklo tak rychle že ani nevím jak !

Darenka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 12:07
- Nahlásit

Maya
Jejda, máš neschopenku - s vycházkama? Tak chodit na špicové procházky.Jinak lituju moc a přeju ať přestane haxnička brzy bolet a hlavně ať se spraví!
Fifi
Ja chci bejt Eliska!!!!!!!!!!
Někdy si to taky říkám ale naštěstí jen někdy. S přibývajícím věkem je mi líto každé prospané půlhodiny
Fajka
Ééééliška není rozbitá, jen si myslí, že je ještě zima

Koketuju
s myšlenkou domluvit si poloviční offis home. Hádejte proč
V práci zatím nikdo nic podobného nemá a tak nevííííím. Prostě bych měla stanovený že třeba 2 dny budu v práci normální prac.dobu (v ty ny, kdy má manžel volno - dělá krátký dlouhý týden) a zbytek dnů půl dne v práci a pl dne dělat doma.Naťukla jsem to před 2 ze 3 šéfů. Ten nejvyšší by s tím neměl problém, ten nejnižší si to nechá projít hlavou a tomu prostřednímu jsem to ještě neřekla - počkám, až si to rozmyslí ten nejnižší (můj přímý nadřízený) To je hierarchie co?

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 12:09 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Fifi
Nastesti sem to jen mijela, nebyla jsem primym ucastnikem.

tak kéž u toho zůstane, to jsou vždycky nepříjemný zážitky....

Jak vlastne se mu to vyresilo? Prestal se po pocuravat?

užívá efedrin a dosud v pohodě....

edit- jako nějaká kapka tu a tam tedy je, ale tak mám lino, zvýšení dávkování jsem nechtěla už, at je rezerva. loužičky už nejsou, buch na dřevo, až dneska, ale ta byla vědomá .. a rovnou jezero teda

cernej caj
a nemuze byt prochladlej?

podle mě neměl kde prochladnout, ale tak... nevím, fakt jen teď doufám, že to nic vážnějšího nebude....

hces mam doma jeden starej zatim na zapujceni

asi ted ne, dík... bych se musela učit dočasně ovládání.... navíc jsem vyndala baterku a zas se to nastartovalo, sice asi jen dočasně, už jednou kaput byl, ale nejspíš rovnou koupím něco jinýho a pár dní to snad pojede.

hloupou Nokiu právě mám a nemohla jsem si vynachválit... asi to bude fakt nejlepší volba, další hloupá Nokia

Darenka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 12:11
- Nahlásit

Vero
Snad se Buldozerek opravdu jen víc napil a bude zase fungovat tak, aby nestresoval sebe ani vás. Určitě z toho byl nesvůj, že se mu stala nehoda.

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 12:13
- Nahlásit

cernej caj
diky, ale ja mam knizek dost od vanoc, ale spis me to nebavi si cist x hodin v kuse

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 12:14
- Nahlásit

Darenka
Určitě z toho byl nesvůj, že se mu stala nehoda.
no, byl, já jsem to nekomentovala nijak samozřejmě... jen se zdržela vycházka, než jsem jezero zlikvidovala.

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 12:16
- Nahlásit

Darenka
taky bych brala nejaky home office, ale u nas to fakt nehrozi

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 12:17
- Nahlásit

Vero
chudak malej, kimovi pomohla ta kastrace, od ty doby je nastesti c pohode

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 12:18
- Nahlásit

Darenka
tak to by bylo fajn, kdyby se to tak nejak podarilo

Vero
ti ho asi i muzu prenechat plne mam jeste jednu starsi nokii, ale tu nenabizim, pac ma nejakej by default tissi reproduktor a de blbe slyset, to se hodi tak leda me pac volam 1x za uherskej rok

Maya
no to chapu, no... by to chtelo nejakou levorukou cinnost

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 12:22
- Nahlásit

cernej caj
asi i muzu prenechat plne

no tak to by bylo super, to bych brala!
a za něj?

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 12:25
- Nahlásit

Maya
a jéjda paní njn když to tak dlouho bolelo, tak to nebylo jen tak a vycházky ti může dopsat obvodní hlavně teda ať je potom ručka fit

Fifi
no dobré ranko, paninko,

Dve bouracky po ceste, humus totalus
a jejda, tfuj

já teda každýmu s kym jedu v autě říkám, ať se nebojí, že
jednu smrtelnou bouračku už za sebou mám, že by to byla hodně náhoda, kdyby se mi to stalo podruhý, tak můžou být f klidu

Vero
snad jen nastydl, hošík

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 12:27
- Nahlásit

Darenka
domluvit si poloviční offis home. Hádejte proč
Ze by se schylovalo ke stenatku driv?
Vero
loužičky už nejsou, buch na dřevo, až dneska, ale ta byla vědomá .. a rovnou jezero teda
Tak to byla urcite jen nahoda, nestihnul se vzbudit. To se mi taky obcas stane, zda se mi "curaci" sen. Jsem lina se zveednout a dojit si, zato se mi zda o tom, jak fakt jdu... A pak jen taktak stihnu dolitnout.
Maya
A sadra ti spolkla tu ruku, se kterou si zvykla vse delat? Ja bych byla bez pravacky v prdeli, doslova. Bych si ani .... zuby nevycistila.
Veci jde delat fura. Neco vymyslis a vychazky si domluv u obvodaka klidne. Neni duvod, abys se sadrou na ruce trcela doma furt.

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 12:29
- Nahlásit

Fifi
Bych si ani .... zuby nevycistila

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání