| Autor |
Zpráva |
Vero
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 21:06
- Nahlásit
Janiii
no skvělý!! hurá
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 21:08
- Nahlásit
já se asi i bojím mít radost veřejně, že to zakřiknu. ale vážně se snaží, Prdelínka naše. musí to dát!! Terezka ji potřebuje, je celá smuten bohužel je jak parní válec, když jsem je chtěla nechat pohromadě, tak ji zasedla ale venčit (honosný výraz pro naše obejití domu) chodíme společně a to je radost sama
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 21:24
- Nahlásit
Janiii tak my budeme delat jakoze o nicem nevime ale budeme vam moc drzet palcaky a packy at je holcicka v poradku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 21:31 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
worick
je díky za doobjasnění jak to vzniklo, já jen co sem dneska zachytila jinak nestíhám moc sledovat nic...
jako chápu že novináři kolikrát dovedou věci podat jinak jak chtěl ale zas díky nim se o tom ted ví mluví a řeší se to (což jak jsem pochopila už trvá dýl a doted se tím u nás nikdo nezabejval- myslím ty hlavy dutý tam nahoře)
je mě jasný že nic není černý a bílý (kdo nikdy neplácl děcko nebo psa at hodí kamenem) ale na druhou stranu se děti od matky odělují tak jako kdyby ona byla masovej vrah nakaženej tyfem s ebolou (a to snad není ani jedno a dle vyšetřování policie se žádný týrání nepotvrdilo)
Ale co mě teda nejvíc dostává do kolen je to rozdělení obou dětí kurva když už se něco takovýho stane a odeberou takhle malý děti (malý ale dost velký aby vnímaly co se děje) rodičům proč je rozrthujou i od sebe a zakazujou vzájemnej kontakt!! to je do nebe volající, jako dva spolu si můžou bejt přeci oporou!
Hajzlovééééé,fuj...sem se teda vytočila dneska ...
Janiii
papala z misky - jen trochu, ale přece! čarujte dál ...
pašáák je to pašááááák!!! to se rozchodí, rozpapá, rozběhá !! bude dobře !
denyk
Hlasim se do klubu techcojenecoboli
šmarjá tady je to fakt infekční poslední dobou teda
křuplo tam křuplo zpátky...ble..zlatý moje kolínka jen potrhaná kůžička teda ...to muší bolééét
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2015 21:48
- Nahlásit
Darenka
Tak co - stěrače stírají, světla svítí a auto je vystříkané
bože tys taky pako, měla bys mít svoji stračenku..sem musela krz tebe flusnout zpátky kafe do hrnku
hele ale je to všecko marný páč čaj zapomněla vystříkat řádně i manžela takže se přestěhujou k němu a on bude přenašeč..!
Daj se rozvodový papíry stáhnout z netu?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 06:00
- Nahlásit
fajka
to nevim, ale kamarada zena je rozvodova pracnicka
Janiii
tak to je skvely, jen tak dal, at to jde
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 06:15
- Nahlásit
Morgen ve spolek,
ku*va drát je to s tou hnátou horší . Jsem šla do práce jak po*raná . Tak nefím, mám-li zajít k obvodní nebo rovnou na chíru. Jestli mi daj nějakou ortézu nebo podobnou hovadinu, tak budu muset stejně otravovat kámošku, jestli by pro mě přijela.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 06:44
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Maya
dneska se mi zdálo, jak si Darenka jela kupovat štěně do Kanady
Ty bereš nějaký drogy na bolest pacičky? že se ti zdají takový sny....
Ale pobavila jsi mě kráááálovsky. Né že bych to nebrala, ale je to fakt ještě hudba daleký budoucnosti
denyk
kruplo mi neco v koleni
tý jo, další marod. Doufám, že to nebude nic vážnýho a rozchodíš to bez účasti doktorů. Když člověk vidí, jak to v tom našem zdravotnictví ne-funguje, tak by z toho dostal blicí nemoc.
Janiii
díky za fotku. Držím všechno co mám, aby byla holčina v pořádku a ještě si tu s váma dlouho užívala
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 06:48
- Nahlásit
Fajka
Tak co - stěrače stírají, světla svítí a auto je vystříkané
bože tys taky pako, měla bys mít svoji stračenku..sem musela krz tebe flusnout zpátky kafe do hrnku
jj, už mi bylo dřív řečeno, že jsem tady správně
jen tu stračenu na poličce ještě nemám
denyk
teď čtu dnešní raport s kolínkem. Když už musíš, tak jdi rovnou na chíru. Ušetříš si aspoň jedno čekání. Držím pěsti, ať to není nic vážnýho. Už tě vidím, jak chodíš s haxnou v sádře venčit Bukíska. V kolikátým patře bydlíš?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 07:18
- Nahlásit
denyk
jo zapomela sem te politovat krz koleno a poprat brzke uzdraveni!
taky by sis mela nekde skocit, tohle neni prdel s kolenama zvlast kdyz clovek furt chodi...
Darenka
ale maya muze mit pravdu, pac o vikendu sem se seznamila s pani Anickou - rikala, kdyz me videla s timem, ze se ji zdal sen o jejim starym psovi (kteryho nema treba 15 let) a ze se ji nikdy sen o psech nezda, ze tusila, ze na vylete pes bude diky tomu snu takze...
si kup aspon tu stracenu z obchodu co davala birma, jak ji tu janiii vypichla
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 07:26
- Nahlásit
Darenka
tu budeš mít, zrzavou a čtyřnohou
Já jsem zas měla možnost pozorovat Bukíse a Blondýnu,
páč jsem je po procházce hlídala, Blondý si lehne na zem a
čučí pospává, nebo se dívá na telku (byli tučňáci ) nebo si příjde max. pro podrbání a akční pižla furt běhá, dělá kotouly, vyvádí a to je Bloncka o 2 roky mladší.
Dnes to ještě nechám, ono jestli se mi nějak hnulo koleno a pak se vrátilo zpět, tak nemůžu chtít zázraky, že
Zítra má ten co mi to způsobil volno, tak bychom kdyžtak zajeli.
Není na to posedět si v nemocnici v čekárně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 07:44
- Nahlásit
denyk
a co ze je blondi za rasu?
tak aspon by te hodil autem, to by bylo supr. Ale samo nejlepsi bude, kdyz to bude jen nabourany a bolavy ale zmeny zadny
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 07:47
- Nahlásit
cernej caj
retrívr
Ona je hlavně nemocnice z vlaku dost daleko
Tak já si taky myslím, že to bolí jen proto, že se to prostě hnulo, jinak to je určo v pohodě
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 07:52
- Nahlásit
cernej caj
je rozvodova pracnicka
bože bože, čaji ...takhle krásnej překlep zase už !
Darenka
už mi bylo dřív řečeno, že jsem tady správně
tak vono možná zatím postačí dyž pohladíš sama sebe
denyk
ku*va drát je to s tou hnátou horší . Jsem šla do práce jak po*raná . Tak nefím, mám-li zajít k obvodní nebo rovnou na chíru
tě pošlou na ortopedii a za bolavou hnátičku lity lity,
tedle měsíc jsme všici volajaký poruchový ak snad si to vyberm ted v lednu a pak bude celej rok klid
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 07:58
- Nahlásit
ježkovy zraky... koukejte na sebe dávat všichni pozor. Vždyť je to tady lazaret... A opovažte se na mě něco plivnout, já zatím držím...
Jdu zkoušet
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 08:00
- Nahlásit
Fajka
ze ja z toho telefonu nepisu castej, ze
to by bylo nejlepsi, kdyby uz celej rok byl OK.
denyk
no budu drzet palce, at to nic vaznyho neni
Xerxová
studentiky? tak at neco umi
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 08:15
- Nahlásit
Fajka
tě pošlou na ortopedii
hm no já tomu nerozumím, takže k tý obvodní raději
dnes askik zajdu, to mám kousek, aby mě poslala do ......... někam aby si mě v Rbk nepřehazovali jak horkej brambor
Xerxová
A opovažte se na mě něco plivnout,
to bychom museli říct Fifině, té přebornici v plivání
Jo díky holky, nic vážnýho to není prostě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 08:18
- Nahlásit
denyk
tak obvodni ti asi poradi, kam mas jit a s papirem to je jen 30kc a ne 90 (jak kdyby to cloveka s akutnima bolestma trapilo, ze jo).
ale lepsi jit pak na jistotu nez stravit celej den na spatnym oddelni jak maya
to bychom museli říct Fifině ale tak fifina by ke xerxovic doplivnout asi zvladla
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 08:26
- Nahlásit
cernej caj
s papirem to je jen 30kc a
já myslela, že od ledna už se neplatí
nez stravit celej den na spatnym oddelni
jasně, uvidíme, ikdyž naše obvodní, to je snad lepší
si stanovit diagnózu sama
fifina by ke xerxovic doplivnout asi zvladla
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 08:36
- Nahlásit
denyk
Asi máš pravdu s tím počkat do zítřka jak se to sesedne v tom kolínku. Navíc šlapat pěšky kus cesty by nebylo dobrý.
Fajka
tak vono možná zatím postačí dyž pohladíš sama sebe
no to nemůžu, to si nezasloužím, já jsem na sebe přísná - hladit se , takhle pohlavek nebo si vynadat - to jóóó
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 08:39
- Nahlásit
denyk
fakt, to zrusili? o tom ani nevim, tak tim lip.
Darenka
nebo si zlomit nohu, ze jo
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 09:04
- Nahlásit
cernej caj
jj, 30,- korunový poplatky jsou zrušený, zůstaly jen ty za pohotovost 90,-
denyk
Koukám, jak se Bukísek s Blondýnou pěkně zkamarádili a nebere jí jako vetřelce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 09:08
- Nahlásit
Darenka
to sem ani nevedela, tak to je taky supr, ze nebudu muset furt lovit drobaky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 09:34
- Nahlásit
Darenka
hladit se
sis mohla, ale pohladit největší stračenu ve svým blízkým okolí
Xerxová
Jdu zkoušet
ještě že už nechodím do školy ...huuuuf
já byla na tydle matematický předměty dycky s prominutím i bez ..... uplně ale uplně blbá
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 09:39
- Nahlásit
Zdravím!
Denyky držím palce, ať to nic není
Janiii a Apolence držím palce, ať se nadále tak hezky lepší
a sobě držím palce, ať sem Fifina nezamíří svůj flus
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 09:41
- Nahlásit
Tak jsem zpět. Papír na chíru, prohmatala, prý to vypadá na vazy, že kdyby se mi vyhodilo kolínko tak bych ho asi jen tak zpět nedala . Tak nééé no, já myslím, že vydržím dost. No uvidímě, chtěla mi hned chňápnout neschopenku, tak jsem jí řekla že uvidíme zítra. Co na to vodborníci. Vyfásla jsem Fastum gel a lékárník mi doporučoval ať s tím gelem nelezu do solárka
Hned mi zkoumali oči a tlak, prostě prohlídka po 2 letech, vopruz furt.
Darenka
pěkně zkamarádili a nebere jí jako vetřelce
mě to včera taky dost překvapilo, když si za ní vlezl na deku na zem! on a na zem a hajali oba. Ani nedržkoval, když jsem je krmila šunčičkou, byl hodnéj
jj, 30,- korunový poplatky jsou zrušený,
no však to trvalo, ono úpá stačí co dá čék za léky, ikdyž jsou na předpis, za dopravu a vůbec.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 09:42
- Nahlásit
Fajka
ještě že už nechodím do školy
fuj hrozitánská představa, nikdá bych to už nechtěla zpět, zlatá prácička . Občas jsem měla sny že chodím do školy a pracuju zároveň a nevěděla jsem co dřív
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 09:49
- Nahlásit
Fajka
ja si prisla uplne blba na vsecky predmety a matematicko fyzikalni obvzlast
denyk
tak to su zvedava, vazy to bejva dycky taky opruz
no a s tema poplatkama su taky rada, jako ze by clovek odvadel z platu malo penez na to zdravotnictvi, kdyz si stejne odnese akorat radu "kupte si paralen"...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 09:59
- Nahlásit
cernej caj
odnese akorat radu "kupte si paralen
no právě, navíc náš lékárník mě sám upozozrnil, když jsem tam kdysi přišla z receptem od obvodní, tak mi říká a to jsou oba léky pro vás? Ono se to totiž navzájem vylučuje .
Takže když něco, chodím k lékárníkovi, vlastně mi doporučil i tu mast na ten koutek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2015 10:08
- Nahlásit
denyk
ja taky chodim pro chondra rovnou, sice stojej skoro litr na ty 3 mesice ale za jeden den dovoleny me to nestoji, abych teda za 30kc a 3h cekani dostala predpis, za kterej zaplatim "jen" 600...
|