Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 12:31
- Nahlásit

Vero
necham na tobe, rekni si jestli chces zitra cajku nebo v sobotu u kes, vyzkousis si ho a kdyz ti bude pasovat, tak se rozhodnes. bazarovou cenu muze mit tak 600 se zarukou, kterou ja ti k nemu asi uz nedam, no. tak se od toho muzes odpichnout pak

Fifi
takovy sny mivam taky

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 12:32
- Nahlásit

Darenka
Hádejte proč
no vyklop tooooo!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 12:34
- Nahlásit

Fifi
Bych si ani .... zuby nevycistila

já teda měla pravačku a 5 tejdnuu, nejdřív hrozný, pak si čék zvyknul používat levou a pak mě bylo dívný že se mám vrátit k pravý až mě mamina pomalu pleskala za to že automaticky beru lžíci do levý

Vero
drbeme Buldozééérka sličného a přejeme ať to nic není jen náhodička nehodička páč se hodně napil

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 12:35
- Nahlásit

denyk
Hádejte proč
no vyklop tooooo!!

a bude ščeně !!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 12:36
- Nahlásit

Fajka
ja teda diky chronickymu zanetu slach nekdy v 9te tride zjistila, kdyz sem mela ruku zafacovanou at ji nemaham, ze dokazu psat levou rukou pomalu a hrbate, ale dokazu jak clovek rozumove chape jak pismenka vypadaj, tak to de. Obcas se snazim si levou fenovat vlasy pac sem zjistila, ze ji neohnu vubec kam pravou

Darenka
ze by te to dohnalo prece jen driv?

Darenka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 12:39
- Nahlásit

denyk
no vyklop tooooo!!
No to je přeci jasný
Do důchodu už bych neměla třeba puberťačku, ale dorostenku bez puberty Tu největší makačku s výchovou bych zvládla před....

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 12:39
- Nahlásit

Fajka
pak si čék zvyknul používat levou
V tomhle jsem momentalne zavostala asi. Ja mela na pravy jednou vykloubenej palec z treninku a byla jsem neschopna. Fakt si zuby vycistit, i ty dalsi veci, straslivej boj. Mys ci pribor jsem schopna zvladnout v levacce, ale jinak je to marny, je to marny, je to marny.
cernej caj
takovy sny mivam taky
To jsem rada, ze nejsem sama.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 12:41
- Nahlásit

cernej caj
Obcas se snazim si levou fenovat vlasy pac sem zjistila, ze ji neohnu vubec kam pravou
Ano! Dalsi megaproblem pri levacce!
Darenka
Do důchodu už bych neměla třeba puberťačku, ale dorostenku bez puberty Tu největší makačku s výchovou bych zvládla před....
Jecheee! Bude mimiiiiii! Drzim palce, at ten home office teda klapne!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 12:42
- Nahlásit

Darenka
tak uvidite, ale pokud manzel ma smeny a je nektery dny doma, tak byste to zvladli treba i s plnym rezimem

Fifi
no nevim, jestli ja su rada ze mam takovy sny

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 12:42
- Nahlásit

cernej caj
bazarovou cenu muze mit tak 600 se zarukou, kterou ja ti k nemu asi uz nedam
na starej tlf by mi dali nějakou záruku?
tak třeba 500 bez ní?
zítra jak tam jste?
v sobotu ještě furt nejsem 100% rozhodnutá, jestli nevypadnu z brna, mě to láká, akorát že zdroje jsou ztenčené tak je to pořád půl napůl...

Darenka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 12:44
- Nahlásit

Fajka cernej caj

a bude ščeně - ze by te to dohnalo prece jen driv?

no to byla ta myšlenka, která spustila to "líná huba holý neštěstí"
Ale nechci si dělat naděje, protože nevím jak to dopadne v práci.
Můj přímý nadřízený, když se zamyslí, tak to trvá i několik měsíců než se dočkám výsledku.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 12:45
- Nahlásit

Vero
zitra cajku nemame, myslela sem treba solo s tebou nebo si to aspon predat.

Ze zakona 6mesicu musi davat bazary. Jak rikam, vyzkousis si ji a kdyz ti bude vyhovovat, domluvime se, ok? kdyz ne, vratis

jasny, to chapu, ze pokud by to bylo na vylet, bude to taky fajn

Darenka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 12:47
- Nahlásit

Fifi
Jecheee! Bude mimiiiiii! Drzim palce, at ten home office teda klapne!!!
Díky moc!!! Byl to jen nápad a upřímně ani jsem neočekávala kladný výsledek, ale zatím je to tak 50:50.
Kdyby to klaplo, nechala bych si stejně pár měsíců na to, vyzkoušet jak by to po pracovní stránce klapalo, aby se pak nestalo, že firma od povolení ustoupí.....

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 12:48
- Nahlásit

Darenka
TY VOEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
já to říkám pořád, že letošní rok je úpá nejščastlivější
a výjde to určitěěěě

Myslím, že my leváci jsme na pravačku čikovnější, než vy praváci na levačku, tákže nějak nemám problém

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 12:48
- Nahlásit

A sněžííííííííííííííííííííííí

Darenka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 12:51
- Nahlásit

cernej caj
tak uvidite, ale pokud manzel ma smeny a je nektery dny doma, tak byste to zvladli treba i s plnym rezimem
Tohle ne - slíbila jsem manželovi, že počkáme do důchodu a nechci to lámat přes koleno.
Ovšem s tím poloviční h.off. by asi uznal, že tak je to OK.

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 12:52
- Nahlásit

cernej caj
¨ak rikam, vyzkousis si ji a kdyz ti bude vyhovovat, domluvime se, ok? kdyz ne, vratis

plnej souhlas

zitra cajku nemame, myslela sem treba solo s tebou nebo si to aspon predat.

ahá, tak víš co, tak to nehoří. bu´d v sobotu, nebo kdybych přece jen jela pryč, tak se domluvíme na příští týden, jo?

Darenka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 12:53
- Nahlásit

Já mám levačku na levačku
s tou bych nebyla schopná si utřít ani zádovou část

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 12:53
- Nahlásit

denyk
že my leváci jsme na pravačku čikovnější, než vy praváci na levačku,
Ty ses levak? A mas recht, mathea je obourucne sikovna, coby levak.
Darenka
Kdyby to klaplo
Hele, ja si myslim to samy, co cajda: ale pokud manzel ma smeny a je nektery dny doma, tak byste to zvladli treba i s plnym rezimem
Kdyz ses uz takhle pekne nahlodana, akorat cas se poohlidnout po jarnich krytich, to mas tak akorat na leto. Dva mesice brezost, dva mesice do odchodu stenat k novym majitelum. Vzit si dovolenou pres prazdniny a voila.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 12:56
- Nahlásit

Vero
OK.

Darenka
tak pokud hlavně manžel moc nechce dokud nebude aspoň jeden z nich hodně doma tak chápu, že to nemusí být úplně jednoduchý se domluvit jinak, pokud už nějaká domluva existuje.

Fifi

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 12:58 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Darenka
Byl to jen nápad a upřímně ani jsem neočekávala kladný výsledek, ale zatím je to tak 50:50.
Kdyby to klaplo, nechala bych si stejně pár měsíců na to, vyzkoušet jak by to po pracovní stránce klapalo, aby se pak nestalo, že firma od povolení ustoupí.....

háááskýýýýý !!!rozumně to bereš!!! tak přeju ať to klapne ! a ať si to šéf promyslí dřív než fakt půjdeš do důchodu

denyk
A sněžííííííííííííííííííííííí
prosím si k nám tak 5 cm ! děkuji!!!

Myslím, že my leváci jsme na pravačku čikovnější, než vy praváci na levačku, tákže nějak nemám problém
jo souhlas ! naprostej !
vidím to u čífa..on je schponej makat s mojí myší na pravý straně..já s jeho na levý ne-eee a myš okamžitě stěhuju !

Fifi
momentalne zavostala asi. Ja mela na pravy jednou vykloubenej palec z treninku a byla jsem neschopna. Fakt si zuby vycistit, i ty dalsi veci, straslivej boj. Mys ci pribor jsem schopna zvladnout v levacce, ale jinak je to marny, je to marny, je to marny
tak mě bylo asi 13 tak jsem ještě byla asi přístupnější a hlavně sem těch cca 5 tejdnů potřebovala nějak fungovat abych nezemřela tak to jináč nešlo...

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 13:03
- Nahlásit

Fifi
A mas recht, mathea je obourucne sikovna, coby levak
jojo a určo je vyjímečná

Fajka
prosím si k nám tak 5 cm ! děkuji!!!
až napadne 20cm pošlu k vám

on je schponej makat s mojí myší na pravý straně
jo taky jsem se musela naučit, jsou to takové blbosti, které pravák ani nevidí, klávesnice, ovládání na telefonu, dokonce i čipy v práci-já místo příchodu čipuju třá vodchod

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 13:04
- Nahlásit

Fajka
rozumně to bereš!!
Hele, ja myslim, ze uz necukne, jak se tohle jednou zahnizdi v hlave. Je ztracenaa!
Co kolena vubec, ty k doktorovi nepotahnes? Kdyz tu Maya zasela seminko sadrovy a ortopedicky epidemie...

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 13:05
- Nahlásit

denyk
určo je vyjímečná
Naprosto!
jsou to takové blbosti, které pravák ani nevidí
Ja si je prave kvuli ni i uvedomuju, ala blba skrabka na brambory.

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 13:09
- Nahlásit

Fifi
Naprosto!
jasan

blba skrabka na brambory
jo taky votvíráky na konzervy , nůžky když jsou vytvarované
a o mudlání si ruky o napsaný text nemluvě, dneska mám růžovou ruku

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 13:16
- Nahlásit

denyk
nůžky když jsou vytvarované
no to je nejhorší zážitek můj stříhat nůžkama pro leváky

Fifi
Co kolena vubec, ty k doktorovi nepotahnes? Kdyz tu Maya zasela seminko sadrovy a ortopedicky epidemie...

kolena dobrý náhodou už zas lýýžujou
no jako bolej ty srupy že jo (je tam skoba větší než velká, pravidlo číslo jedna něvěř chlapoj bo to na šití asi bylo ale tak v mým věku co už vo jednu skobu míň nebo víc už jich tam pár mam tak se tadle taky ztratííí) a kleknout bych si na ně neklekla ještě ale jako s tím k dochtoroj nepotáhnu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 13:20
- Nahlásit

já myslím, že záleží i na "stupni" levorukosti či pravorukosti. Jsem pravák. Nepřeučovanej. Jasnej. Přesto jsem schopná při spoustě činností přehazovat ruce (třeba při házení sněhu, štípání dříví....) ale funguji i tak, že jsem schopná u tabule mít v jedné ruce bílou křídu a kreslit osy a ve druhé žlutou a kreslit grafy. Ne současně
Švára je levák. Moc moc šikovný. Ale pravou má úplně levou Koukat na něj, jak pracuje s "pravorukými" nástroji je děsběs. Ale umí i zahrát na kytaru. Jeho má přehozené struny - to je jasné. Ale když hraje na cizí, drží ji obráceně a hmatá jinak Pohled pro bohy...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 13:22
- Nahlásit

zacinam si pripadat dost neschopne tady mezi vama asi bych mela zacit delat vic veci levou

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 13:24
- Nahlásit

Fajka
no to je nejhorší zážitek můj stříhat nůžkama pro leváky

Xerxová
asi jo, já odmaa všechno levou, jen příbor držím "normálně"
ale neznám moc leváků, kteří by ho drželi obráceně.
Vykračuju levou nohou, prostě levak
Výhodu to má, když letí rána, nikdo to nečeká
(nikdy jsem se neprala ani nefackovala )

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 13:24
- Nahlásit

Xerxová

záleží i na "stupni" levorukosti či pravorukosti
v tom případě trpím levorukou debilitou !!!

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání