Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Led 2015 20:34
- Nahlásit

Jo a Martínek je asi ne yoda, ale doga. Podle toho jak slintá určitě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Led 2015 20:37 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

kachna_
barva jeste drzi

tyjo, to leti, si to clovek ani neuvedomi, ze mu uz je tolik.

se obavam, ze mi birma s tim, na co ji tu lakate utece na prvnich 5ti km a uz ji nikdy nedohonim

a nehodil by se martinek fajfce na ten flus?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Led 2015 20:41
- Nahlásit

kachna ano - naše mlaďaska taky oběma dítkám v určitém věku nadávala, že nemusí od toho psa pochytit úplně všechno...

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2015 20:42
- Nahlásit

cernej caj
nehodil by se martinek fajfce na ten flus

HODIL!!!!

birma
Člen
# Zasláno: 19 Led 2015 20:46
- Nahlásit

Xerxová
v 7:11 se ti nelíbí?? S jedním přestupem v Nymburce??
Nelíbí, protože přibližně v tý době potřebujem bejt na místě. Jestli máme ucápnout něco přes 30 km a chceme dojít na vlak aspoň trochu za světla, tak příjezd v 9:30 je strašně pozdě a v těch předchozích se mi zas nezdaj ty dva přestupy...
přes Valdštejn, Hrubou skálu, Trosk
To jsme šli loni na jaře, kdy jsme měli pravidelnej odvoz do Mladý Boleslavi jen ty Prachovský skály nám tam chyběj.

cernej caj
nejsu si proste jista, jestli ten tvuj cil na 1 bivak je fakt realnej
Tak můžu ukecat mamku, ať vezme tu třetí postel, budu mít odvoz a bude mi šumák, jestli dojdem 5 minut před odjezdem

vlk
Člen
# Zasláno: 19 Led 2015 20:46
- Nahlásit

Fajka
Esli chceš mohu flusem vypomoci, kdysi jsem byla přeborník naší školy ve flusu do dálky...

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Led 2015 20:47
- Nahlásit

cernej caj
a nehodil by se martinek fajfce na ten flus?

barva jeste drzi
Zaplatbuh.
kachna_
no a pajdá na levou zadní, což určitě vychází z toho syndromu, páč tam ten problém je nejzásadnější
No to je na pytel, tak aspon je u kamen nak prostridat, nebo mu dat na zda "kocku"?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Led 2015 20:47 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

birmatak nechtěj zdolat třicítku - v těch skalách se dá bloumat dlouho - ale zase by se to asi dalo naplánovat ne na 8 hodin, ale třeba jen 6

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Led 2015 20:48
- Nahlásit

birma
tak hlavne odjezd neni predem danej tak ja myslim, ze nechat si na posledni den treba 15km, kdyz vstanes v 6 tak v 10 ses tam a to si v poho das schupa jeste

me prachovsky skaly chybej tez

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2015 20:49
- Nahlásit

vlk
Esli chceš mohu flusem vypomoci, kdysi jsem byla přeborník naší školy ve flusu do dálky

vrhni to do Prahéé sííím ale bacha at netrefíš Ešusku !!

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Led 2015 20:49
- Nahlásit

vlk
kdysi jsem byla přeborník naší školy ve flusu do dálky...
Ja ve vykrkani abecedy.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Led 2015 20:50
- Nahlásit

kachna nám opravdu na neurologické potíže u staré Betky pomáhala mocmoc Milgama. Je to komplex různých béček - a každé vysazení se projevilo - poslední půlrok jsem ji nevysazovala vůbec a Betka ožila a odešla pak na něco úplně jiného

vlk
Člen
# Zasláno: 19 Led 2015 20:50
- Nahlásit

Fajka
dobrá jdu vytáhout paty něco výživného a posílám....

vlk
Člen
# Zasláno: 19 Led 2015 20:51
- Nahlásit

Fifi
krásný vzpomínky ...každej jsme měl svůj majstrštyk

birma
Člen
# Zasláno: 19 Led 2015 20:57
- Nahlásit

Xerxová
nechtěj zdolat třicítku - v těch skalách se dá bloumat dlouho - ale zase by se to asi dalo naplánovat ne na 8 hodin, ale třeba jen 6
Nj, když mně je zase líto dát prachy za vlak a strávit dvě hodiny ve vlaku tam a dvě zpátky na 6 hodin procházky (reálně teda 6 hodin na cestě, když to vezmu i s cestou od vlaku domů) to mi přijde krapek nevýhodnej poměr...

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Led 2015 21:57
- Nahlásit

vlkFifi
koukám, jsem tu v dobrý společnosti
Xerxová
dík, to vypadá zajímavě. Blbý je, že myslim, že tohle je spíš artroza.
A i ta informace o Prachovskejch skálách. Za tu cenu (vstupný+parkovný) se mi tam ani nechtělo
Fifi
nebo mu dat na zda "kocku"?
tady jsou ty "kocky" strašně plachý,když už nějakou chytíš, tak jí stopro neudržíš ovčákovi na zádech

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 06:34
- Nahlásit

kachna vstupné se platí jen od dubna do října - to mají i na stránkách. A hlídat parkoviště když tam v devět bylo jedno auto a v poledne čtyři se asi fakt nevyplatí.
Ale bylo ošklivo - kdyby nebyla mlha, tak je tam asi lidí víc.
A zelený okruh - asi 4,5 km by se holkám určitě mocmoc líbil. Ten kratičký žlutý je 1,5 km - ten zvažuju někdy s dítky já (přeci jen naše dítka nejsou tak tůristická jako ta tvoje)

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 06:44
- Nahlásit

Kachna Trocoxil na bolest zadních (od malinkata blbě narostlých noh) brala Beta dlouhodobě. Vysazení znamenalo zhoršení vstávání a uléhání (v pohybu nee - ona byla prdloň i bolavý) - když ho brala, nepoznal na ní nikdo žádnou potíž. Vysazovat se má. Dlouhodobě se užívat nemá... Beta měla těsně před smrtí (ve stavu těžkého zánětu dělohy) ledvinové testy dobré a jaterní lehce zvedlé... Takže bych se nebála ani této "poslední" možnosti, jak ulevit od bolesti. Beta byla na Trocoxilu (jednou za měsíc) od září 2012
Neurologické obtíže (podivné záchvaty a plovoucí pohyb- tak jednou za kvartál) se stavem noh nesouvisel

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 06:50 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Morgen ve spolek,
lamy flusací

birma
prubni tak někdy Klíč až budeš výletovat, je z něj nádherný výhled [

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 06:51
- Nahlásit

A něco z nedělního rána

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 06:55
- Nahlásit

birma
reálně teda 6 hodin na cestě, když to vezmu i s cestou od vlaku domů) to mi přijde krapek nevýhodnej poměr...
ty to máš až ták jooo Bóžinku nad tímhle jsem nikdy nepřemýšlela ale tak já všeobecně moc nepřemýšlím

Fifi
Ja ve vykrkani abecedy.
tys taky případ téda, my se takhle se ségoru učily "uměle" krkat slova pak mě teda z toho vzduchu bolelo břicho

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 07:09
- Nahlásit

denyk
to je krasna fotka

je fakt, ze ja su ochotna si zajet i 6h kvuli 7km (viz srazenina

Xerxová
takze prachovsky jen mimo sezonu, jo... hm, budu muset nekdy zvazit treba na vandrik

vlk Fifi
to ste dobry teda, to ja snad neumim ani krknout na povel a v te druhe discipline bych urcite nebyla taky moc dobra ale vzpominam na scenu z titaniku vlk by mohl ucit asi i dicapria

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 07:11
- Nahlásit

Xerxová
no já si vůbec nestěžuju, veterinář nám řekl, že je to na několik měsíců až let a jak je Cir lehounkej, tak jsou to bez léků tři roky.
Xerxová
vstupné se platí jen od dubna do října - to mají i na stránkách.
nojo, ale to mě vůbec nenapadlo řešit, my tam byli jednou v roce 2004(5) a od té doby mám prostě zafixováno, že se platí obojo.

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 07:15
- Nahlásit

Sedim vv nemocnici u doktora

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 07:19
- Nahlásit

Maya
uz dneska? tak pak napis, jak si dopadla. Snad nebudes dlouho cekat

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 07:34
- Nahlásit

Maya
Sedim vv nemocnici u doktora

KLIK!

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 07:37
- Nahlásit

cernej caj
kuju, no obloha čárovála

Maya
držím pálečký

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 07:41
- Nahlásit

Fajka
nevim, jestli kvuli takovymu pickutku by se maya namahala

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 07:53
- Nahlásit

cernej caj
nevim, jestli kvuli takovymu pickutku by se maya namahala
je dietnííííí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Led 2015 08:07
- Nahlásit

Fajka
a zpusobuje smrt vysilenim tudiz

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání