Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 20:58
- Nahlásit

klidné foto tento týden snad nemá ani jedno - jako debil vypadá skoro všude...

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 20:59
- Nahlásit

Fifi
mela v patek, tlaky se menej. A tobe teda krom kolen este toohle boleni
tlaky debilní, na mě to sedlo cestou domu jak dyž cvakneš vypínačem... nic a lup a bolehlaf..
jako coursing dobrý čék se sám moc nenaběhá a pes se utahá v podstatě sám, ale i tak jak tam čék celej den stál tak nic moc to koleno teda a pak sem ještě dostala do kolena přátelskou herdu vod akiťáka, se šel přitulit a já se málem po ...

A jelito je jelito
jo dneska už se mu chechtal i číf asi mu dám přepsat jméno v občance

No jak rikas, serme na to.

pravdu máš pani, stejnak to nevyřešíte...a stejnak většina lidí bude švindlovat ve vlastní prospěch a těch podctivejch aby čék lupou hledal !

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 21:01
- Nahlásit

PetraK
zas už? ?
no joo ale ted sem si dala první kafe dneska a je to vo fous lepčí
sníh chci taky! schováte mi
nebooj, napadne připadneee a bude bííílo i v únoru

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 21:02
- Nahlásit

Xerxová
tento týden snad nemá ani jedno - jako debil vypadá skoro všude

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 22:15
- Nahlásit

teda sníh závidím, u nás pořád mží a mží, teď jsem byla zavřít psy a Kim blbec jako vždycky spí s hlavou ven s boudy, jednou se mu fakt odmočí a upadne

birma
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 22:57
- Nahlásit

cernej caj
dva bivajynee?
Uvidíme moc si nedovedu představit, že dojdem v neděli dopoledne a já budu za dvě nebo tři hodiny muset odřídit domu... Pokud by si rovnou dělala dovču máma a řídila pak ona, neměla bych s tim asi problém (pokud nebude 10 pod nulou)

birma
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 23:12
- Nahlásit

vlk
Krásný fotky, krásnej Ašopes!

PetraK
filuta
Kdybys ho viděla! Myslim, že mu muselo dát dost práce se stále přesouvat tak, aby z něj nebyl vidět ani chlup
Adamita veležiškovník velký výletník!
To je! Jsem hrdá máma

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Led 2015 07:02
- Nahlásit

stejně mi to nedá a ještě se k prezentaci psa na výstavě vrátím...

Ono totiž výstavy psů nejsou jen o psí kráse, ale i o vystavovatelském umu. A ten je právě o tom, jak zamaskovat drobné nedostatky a vyzdvihnout přednosti psa. Je to hra, soutěž, životní styl (pro každého něco jiného).
Jsou lidi, kteří z každého standardního jedince vyjezdí šampiona. Ano - od malička se štěně učí výstavní postoj, učí se vznosně klusat, učí se zvládat shon a ruch a přítomnost jiných psů. Tak, jako někteří agilití, dogtrekují, výletují... oni výstavničí. Skoro týden co týden...
Bonitace je o něčem maličko jiném. Tam by posuzování rozhodčích mělo být výrazně delší, komplexnější, detailnější. Tam by ty často snadno ukryté vady měly vykouknout...

Záleží na klubu (ehmmm některé ani bonitace nemají, stačí jedna výstava). Ale hlavně na chovatelské práci konkrétního chovatele. Ten má odpovědnost. Sice hlavně majitel feny (měl by vědět co chce a co mu k cíli jeho chovatelské práce bude přínosem), ale i majitel chovného psa by měl umět říct: "promiňte, ale na vaši fenu já svého psa nepustím - on se k ní nehodí", případně, "já se nechci podílet na tom, že vaše k chovu dle mě nevhodná fena, bude mít štěňata..."
Ale každý se tetelí, že hurá, pes si může skočit a ještě za peníze...

Když to shrnu - chovatel je odpovědný za chovatelskou práci. Klub by mu měl být schopen pomoci. A mělo by být zřejmé, že výsledky výstav nejsou v rodokmenu psa to nejdůležitější.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Led 2015 07:27
- Nahlásit

čaj černý jak proběhla noc?? Tady je stále nad nulou, sníh nikde.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Led 2015 11:58
- Nahlásit

tak sem vas docetla a fota doma

vsem bolehlavum preji brzke uzdraveni a pohodicku

bivak v poho,prselo tak smevlezli do jeskyne atam pod nulu trplota nesla, takze nemit lefovy nohy tak spim jak dudek hned. ve dvou spacacich sem mrla I rezervu a nova karimatka supr.

fotak uz mam, vecrr byde par fotek

birma
Člen
# Zasláno: 18 Led 2015 12:46
- Nahlásit

cernej caj
Neměla jsi s sebou ty zahřívací polštářky?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Led 2015 13:00
- Nahlásit

úžasný výlet jsme měli. prošli jsme snad úplně všechny cestičky v Prachovských skalách. Mlha, nikde nikdo. Tam, kde se v sezóně chodí v zástupu davů, kde se platí vstup... bylo v celém areálu asi sedm lidí a sedm psů... a výběrčí nebyl ani na parkovišti, natož na vstupu do skal.
Night má za sebou stovky (já tvrdím že přes tisíc) schodů v úzkých skalních soutěskách nahoru i dolu, navštívil asi desítku vyhlídek (ze kterých nebylo nic vidět)... Lidi neřeší, psi byli naštěstí všichni pohodáři přátelští. Jen ten voříšek vesnický u parkoviště v Prachově (špinavý, slepý na jedno oko) byl sebevrah provokatér uječený - a já za Nightem plápolala (nechal se nejprve přivolat a připnout). Blbý bylo, že pán od vořecha nikde - takže to znamenalo Nighta fakt odtáhnout jak kozu (a fakt nechtěl)
Uvidíme, kolik zajímavých mlžných snímků se povedlo - ale bylo tam fakt moc zajímavě a nezvykle.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Led 2015 15:03
- Nahlásit

birma
mela ale i tak mi to trvalo dlouho, oni zas tak extra horky nejsou a moje zmrzly koncetiny do jiste miry jen nasavaj teplo ale sami se neohrejou. Jak sem si zahrala nohy, pak sem spala jak dudek.

Dva spacaky asi ani nebyli nutny, ale diky nim sem spala v pohode jen v tenkym triku a podvlikackach a ne navlecena ve vsem, v cem sem prisla

Xerxová
usi arony sou ze predu fakt srandovni

to ste si urcite nadherne uzili

vlk
skvely sibi fotky a asopes teda je obrovskej kus pseka

me mrzi, ze sem nemela ten fotak. Nahore na "hrebenu" jinovatka, nad udolim se vznasela mlha, nadherny to bylo. Krasny 2km rannim lesem, nikde ani noha, to mit za barakem by se mi libilo. Vyzvedla sem si zachranenej fotak od Jirky, ktera s nama nespala ale na noc se vracela domu - do vesnice, kde sme se stavovali na caj a neco maleho na zub, takze to bylo stesti, ze sem se nemusela vracet - vic nez kilak a pul bych se nevracela, jenze to byl kilak a pul desnyma bazinama, jestli me koleno za celej den taktak drzelo (ta orteza se zda je supr pohodlna a urcite taky pomaha) diky tem pepovym cestam naprosto mimo civilizaci, tak po tomhle terenu to bylo uz dost na hrane. Navic bych to nestihla za svetla a drapat se nekde do svahu a prolizat houstinama k bivaku pak za tmy a sama, to se mi taky nechtelo, takze varianta ozelet na noc fotak byla vyhodnocena jako nejschudnejsi.

ale ta romantika! spali sme asi v nejake "trampske" jeskyni, takze sme tam nechali i trochu narezanyho dreva, co tam meli vevnitr sucha drivka na hromadkach, tak to prej podle tima nejpohodlnejsi loze

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 18 Led 2015 16:46
- Nahlásit

vlk
Už to tady asi někde padlo, ale z jaký je ten kavík chovky? Vypadá moc pěkně. Taky bych chtěla psa kluka, ale aby nebyl moc nasírací, navíc nevím, jak by to šlo s těma mojema hlídačkama, který by každýho člověka v lese nejraděj sežraly. (Teda ono to tak jen vypadá, ale zaháněj slušně, hlavně chlapi co nedejbože kolem mě projdou, nemaj psa, jsou sami a navíc třeba pozdravěj, to je dost pohoršuje a hned bufaj).

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Led 2015 18:36 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Brý kačer ve spolek,
já měla nabitý a suprový víkend, pominu-li, ž jsem sobotní dopo trávila v kolbence, ikdyž nevadilo, páč jsem tam byla sama, žádný nasratý ksicht a udělala jsem dost práce. Pak pejsčí procházka. Pod mrakem, ale bez deště, v bahýnku a pořád do kopce, to budou lejtka . Pro procházce jsme chlupáče uložili a jeli na výlet na čtyřkolce. Super to bylo, i já se svými xxl kg jsem skákala jak když sedím na rozdivočelým býkovi . Lesem nelesem, polem nepolem, bahýnkem, obrovskýma loužema, které připomínaly spíš malé rybníčky . Srala mě trochen jen helmice, páč mi ze začátku přišlo, že se v ní vůbec nedá dýchat, připadala jsem si jak o hodině branné výchovy na ZŠ, enem mi chyběly pytlíčky na rukách a nohách-na nohách by se docela šikly, páč jsem byla dost od bahýnka. Zajeli jsme si na grog a čajík, a pak za tmy domů. Před bytovkou pozdvižení, páč jsme nejeli po cestě, ale přes trávu a obrubník a zajeli jsme až ke zvonkům. ALE! Já za to nemohla, za jízdy se s řidičem nedá-nemá mluvit, tak jsem v tom nevinně a vyskakovat za jízdy se mi nechtělo. Večer na pivo, páč se na nádražce konalo nějaké alternativní divadlo (o tom se raději rozepisovat nebudu, nějka jsem to nepobrala). V noci na dnešek přituhlo, přes den i lívaneček vylezl, tak jsme se vysápli na Tanečnici a teď budiž odpočinek trochen, konečně.

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Led 2015 18:41
- Nahlásit

cernej caj
ty wogo člobrdo, jseš blázen, v noci v tý kose venku. Ikdyž já ti to asi trochu závidím, ráda bych to taky občas takhle měla, ale nemůžu si nějak pomoct, mně je venku ve spacáku zima i v létě, navíc hlídám jak pes, prostě se vůbec nevyspím a nedokážu si představit, po takové noci ještě někam jít

a těším se na fotky, i od birmy ale musím až zítra v práci, tam mám velký monitor.

Xerxová
koukám, že jste si taky pěkně zavýletili, je super, že máte s mužem tohle společný, já vždy chodila s kámoškama nebo sama.

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Led 2015 18:50
- Nahlásit

ssshhhhh
Vran-debar,ale paní asi už další vrh neplánuje neb má doma dvě feny a z toho prvního vrhu jí zbyli dva psi....takže je "šťastnou" majitelkou čtyř kavkazáků...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Led 2015 18:50
- Nahlásit

denyk bych tě taky hnala, jezdit mi přes trávníček Čtyřkolku u vás v kraji, kde lišky dávaj dobrou noc pochopit tak nějak ještě dokážu - u nás v lesoparku, kde je vysoká koncentrace lidí a psů mně čtyřkolkáři přivádějí k šílenství...

Myslela jsme, že jsme psisko unavili (až jsem si to vyčítala - těch schodů bylo opravdu mocmoc a některé pro něho i psychicky nelehké). Ten dement vydržel dělat unaveného tak dvě hodiny... Teď lítá po zahradě, vraždí klacky a když ho zavolám domů, tak si hází přetahovadlo umotané z horolezeckého lana... a ohrožuje nás tím na životě

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Led 2015 19:07
- Nahlásit

Xerxová njn travnicek . Ale tak ony si to sousedky reknou mezi sebou a na me se zas budou jen usmivat . Tak my jezdili hlavne po lesnich cestach kde jezdi i traktory a nepotkali jsme zivou dusi. Obcas mi prijde ze do lesa chodim jen ja, myslivci a o sezone houbari. Ale ne ze by mi to nejak vadilo lidi mam kolem sebe dost a tohle je prijemny relax s pejskem. Najtik je pubertacek s prekypujici energii tak si to uziva a vy taky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Led 2015 19:15
- Nahlásit

meli sme ichladnejc, v dubnu v noci

vysplichany ZNova pokoj, postel, spacaky a krosna - vse co bylo ve styku s psama na vandru a doma. venku to asi neni jak resit.
dala semsi vanu a du spat, fotky zitra snad

denyk
to zni dobre, ctyrkplkare taky miluju hlavne kdyz po desti donici zbytek cest co snad po traktorru zustali jakztakz schudny

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2015 19:23
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Za á) mám zablokovanou krční páteř. Jako sviň to bolí, i blinkati se mi chtělo ráno.
Za bé) udělali jsme si moc hezký výlet v trase Svárov - Markův mlýn - Nouzov - naše oblíbená hospůdka - Nouzov - Svárov. Vzhledem k mému handicápu jen deset kilometrůch. Bubí krásně aportila a nosila!!! Brtníkovi kroužek. Byla na sebe hrdobec. Rumíček s Tetou Ajšadlem se zmlátili. Rumíček měl pár kárných řízení,kdy po příchodu do kabinetu musel následně u nohy choditi
Za cé) v hospůdce jsem si dala vy-ni-ka-jí-cí kuřecí křidélka a následně kafíčko s palačinkou a zmrzlinkou a oříšky a medem
Z dé)........ no............ Bubi .......... si drze vylezla na lavici, lehla si na mou bundu a bez jakýchkoliv skurpulí tam chrápala
Za é) nemohu se očitočit vůbec, natož celá
Za ef) nevím, jak ráno vstanu a půjdu do prasé, obávám se, že to ráno bude masakr. Již si hřeju nahřívací kolečko, tak jsem zvědavo.
Za gé) KURNIK NECHCE SE MI DO PRASÉÉÉÉÉÉ!
a za há ) jsem blbka, protože co? jsem si nevazala foťák

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Led 2015 19:25
- Nahlásit

koukám tady všichni výletili, tak zítra budou fotečky ke koukání
u nás dneska vylezlo sluníčko tak na 5 minut, ale alespoň už nemžilo jako včera, ale všechno pod vodou, ale Kim nějak pajdá na zadní nohu a ještě s náma šla kočka, tak jsme šli jen kousek

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Led 2015 19:27
- Nahlásit

PetraK
co jsi dělala, že se ti to bloklo?
nezapomneň šálu na noc
tak snad budeš zejtra víc fit, my jsme tady teda spolek lazarů

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2015 19:27
- Nahlásit

jo a za í) ešivá to nepřipálim zase, tak vyrábím - možná dobrej a i zatím vzhlednej jablkovo - tvarohovej kuláč s drobenkou.
Hásky voní.

cernej caj
bivak v poho,prselo tak smevlezli do jeskyne atam pod nulu trplota nesla, takze nemit lefovy nohy tak spim jak dudek hned. ve dvou spacacich sem mrla I rezervu a nova karimatka supr.

blásen, blásen jméno nese černý čaj!
seš magor prostě. bych cípla

denyk
. Lesem nelesem, polem nepolem,

se přiznám, že na tohle koukám okem nevlídným teda, páč to lesem nelesem, to mi kvůlivá tomu lesu a kořenům stromů a bordelu ze čtyřkolek vadí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2015 19:30
- Nahlásit

Maya

co jsi dělala, že se ti to bloklo?
nezapomneň šálu na noc

hele nevím - teda takhle, včera jsme se usalašili na gauči v obýváku, spala jsem na gaučových polštářích, tak ráno troošku tak ten krk cejtit byl. ale nic moc jako, normoš u mě. No a pak meju nádobí, nijak jsem se nehnula, a .............. zničehož nic jsem se málem pozvracela. Letěla jsem za Brtníkem s kostivalem ať to hned rozmasírujem, trochu to zabralo, ale.... tentokrát jsem se nežinýrovala a šla rovnou do nenáviděný růžový pilule, protože to hrozilo něčím ne úplně dobrým. Možná si pro sichr vezmu ještě jednu na noc, aby se svaly nešponovaly. ˇšála na noc bude + ručník pod krk místo polštáře.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2015 19:32
- Nahlásit

denyk
lívaneček vylezl, tak jsme se vysápli na Tanečnici

Tanečnici závidím! Sjeli jste si na kolobrndě?

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Led 2015 20:52
- Nahlásit

PetraK rikam ze jsme jechalipo lesnich cestach kde jizdi traktory. On neni z tech kteri na ctyrkolce dela bordel po lese. Potrebuje ji k praci kdyz vozi drevo. Ja jsem si to chtela vyzkouset . Tanecnice chatra respektive ta restaurace . Sli jsme pres NDR kolem sjezdovky. Je to kousek 5km ale do krpalu.

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Led 2015 20:54
- Nahlásit

Kolobrndy uz tam nemaji to meli majitele z Jedlove ale meli vysoky najem tak se jim to nevyplatilo. Ted to maji nejaci mladi lide co zili v Irsku ale chteji se vratit. Obec jim hazi klacky pod nohy. Ani nevarej je to tam takovy smutny

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Led 2015 20:57
- Nahlásit

PetraK fuj blokla krcni je svinstvo to cek nemuze nic . Ja to mivala kdysi casto ze stresu. Pocity na zvraceni prsne jak pises. To je humac. At je brzo lip

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Led 2015 21:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

denyk
rikam ze jsme jechalipo lesnich cestach kde jizdi traktory. On neni z tech kteri na ctyrkolce dela bordel po lese

a táák,.to pak sorráč, mi t přišlo divný, že bys tohle absolvovala , .
. Tanecnice chatra respektive ta restaurace . Sli jsme pres NDR kolem sjezdovky. Je to kousek 5km ale do krpalu.
škoda Tanečnice

Obec jim hazi klacky pod nohy. Ani nevarej je to tam takovy smutny

tak to je škoda teda, škoda.

krcni je svinstvo to cek nemuze nic
je skvělý kejchat, smrkat - člověk by nevěřil, že při smrkání namáhá krční svaly. mám na krku nahřejvací polštářek, ale výsledky níc moc.

krk sice bolí jak sviň, ale kuláč, kuláč vypadá lůkcusně

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání