| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2015 21:19
- Nahlásit
táááák zejtra brigoška a pozejtří se nám snad podaří vyrazit opět na výlet teď jen vymyslet kam máme slušnej spoj a ještě jsme tam nebyli, je to čím dál těžší
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2015 22:29
- Nahlásit
to je dobrý tohle, ale tak nějak tím už se jakžtakž řídím už pár let http://www.vojtarocek.cz/resis-picoviny-protoze-ct es-sracky/
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 06:17
- Nahlásit
Morgen ve spolek,
tak já už nevím co dělám v noci . Jsem zvyklá o víknedu vstavat brzo a pak si jít na chvíli lehnout. Tenhle víkend jsem nechrápala přes den, chodila jsem pozdě spát, brzo vstávala a stejně se v noci vzbudím v 1 a ve 3 a čumím do zdi .
PetraK
to pak sorráč, mi t přišlo divný, že bys tohle absolvovala
ale v pohodě, dyť píšeš svůj názor, já ti odpovídám, já jsem z těch, které těžba v lese bolí, až moc. Místa, která jsem milovala a kam jsem chodila s Bukím jako se štěnětem, už některá nejsou a tím hodně trpím. Krásné velké statné buky, zaplakala bych. A když jsem poprvé viděla Harvestoj v akci, myslela jsem, že přilítlo UFO. Teda nejdřív jsem viděla jen jeho stopy a přesně jak ty říkáš, zničené kořeny stromů, které zůstaly. Bylo mi do breku.
kejchat, smrkat - člověk by nevěřil, že při smrkání namáhá krční svaly.
fuj jo to je fakt humus, navíc v noci se otočit v posteli a když jsem vstávala, musela jsem si vždycky chytnout krk, abych mu pomohla, fakt to bolelo jak sviň
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 06:20
- Nahlásit
birma
ještě jsme tam nebyli, je to čím dál těžší
Maya
to je dobrý tohle, ale tak nějak tím už se jakžtakž řídím už pár let
mám to stejně
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 06:24
- Nahlásit
birma
moc hezký fotky a ta, jak jí sem dávala čajda je super
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 06:30
- Nahlásit
denyk tak jsem teď hodně přemýšlela, jakou fotku myslíš... když Čaj ještě žádnou neuveřejnil. Ale došlo mi to...
birma do Jičína spojení není?? Ten liduprázdný Prachov byl úžasný.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 06:46
- Nahlásit
Xerxová
jsem teď hodně přemýšlela, jakou fotku myslíš
já se neumím nějak vyjadřovat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 07:36
- Nahlásit
birma
zavidim, jak zacinate "trenovat"
uzij si brigadu
PetraK
lity lity, doufam, ze rucnik a brufen pomohli a jestli ne, koberec urcite bude ucinnej No snad to v praci uz bude lepsi.
Xerxová
taky sem chvilu zvazovala, jaky davala birma novy fotky a ja, nez mi to doslo, ze to sou ty co birmice davala uz v tydnu a ta jedna jeji obzvlaste pekna atmosferova
album udelam vecer, ted jen pidi ochutnavecka na vyhlidce
a v lese cca hodinku pred tim, nez sem propila ten fotak
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 07:39
- Nahlásit
Maya
dobrej clanek uz sem neco takovyho pred par lety videla nekde, ale je pravda, ze ja se selektivne zajimam jen o to, co me nejak bavi nebo co potrebuju - turistika, scifi a akcnarny, vybaveni, psi, detektivky, atd, atd. Zpravy nectu, sport nesleduju, sice su nekdy za exota, ze se bavi o olympiade a ja su zmatena, ze uz zas je olympiada ze prece byla nedavno a tak... ale proste proc si pamatovat veci nejaky jen proto, ze to zajima vsechny, kdyz ne me...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 07:45
- Nahlásit
cernej caj
jaky davala birma novy fotky a ja, nez mi to doslo, ze to sou ty co birmice davala uz v tydnu a ta jedna jeji obzvlaste pekna atmosferova
no v týdnu, dávala je sem v pátek večer a mě to neba čučet na fotky na netbooku, tak jsem se na ně koukala až dnes
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 07:50 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek!
Fajka včéra už měla roupy a šla na lýýýže, jako koleno kupodivu bolelo míň než dyž du pěšmo, ale stejnak to stálo za prd, sníh je jen na severních svazích, takže kousek jedu pak lyže do ruky přejdu blátivý pole pak zase kousek jedu a tak furt do kola
Taky jsem si včera zažila krááásněj pocit, dyž sem zjistila jak jelito krásně už umí reagovat kudy má jít, a rozlišuje povely
to si takhle čék jede svižně z kopce a zjistí, že před náma je stromek, tak zabékám na jelito levááááá a on de krásně do leva, fantastickej pocit jak přesně splnil povel sem si užívala přesně dvě vteřiny a to do té chvíle, než jsem zjistila že já du na pravou stranu, jelito na levou, smrk je mezi náma a já si opět ve svém věku spletla strany a povel měl bejt PRAVAAAAAAAAAAAAA
cernej caj
cca hodinku pred tim, nez sem propila ten fotak
kolik si toho vypila ?
jináč si naprostej magor jako bivakovat v lednu , normální čék prostě nemůže , a já si dělám starosti vo to jak bude v březnu
Xerxová
Ten liduprázdný Prachov byl úžasný
to věřím a těžce závidím !
PetraK
aaa zablokovaný záda lity lity,d doufám že to nějak brzo rozhýbeš, ho je to peklo!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 08:03
- Nahlásit
cernej caj
koukám vyhlídka do lesů, vod a strání ale pěkný, jsem četla, že si na fb stěžuješ, že jsou rozmazaný, ale mě to teda nepřipadá
Fajka
možná by to chtělo změnit povelky, seno sláma neznáš?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 08:08
- Nahlásit
Maya
by to chtělo změnit povelky, seno sláma neznáš
znáááám ale sem schopná zmotat i todle
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 08:10 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
denyk
v patek vecer si nic nepamatuju, ale asi to sou ty co myslim ja pac jinak bych asi nic nevypichla
Fajka
ses silena zena!! myslis, ze na ty kolena uz to je rozumny? nemela bys jim dat jeste trochen voraz?
jinak supr, ze sis uzila lyzovacku s jelitem musis se naucit ten trik s rozpoznavanim stran, coz s hulkama v ruce pravda je tezsi (nebo si to napis na rukavice/na hole nebo jelitu na postroj nasij praporky leva/prava
bohuzel sem ho propila za caj
Musim te uklidnit, ze v ty jeskyni rano v 8 ukazoval teplomer 2stupne, takze v noci pod nulou nebylo (v jeskyni). Loni na slapkach v pulce dubna byla mnohem vetsi kosa. Ono to jen vypada blbe,ze su magor v lednu ale jak rikas - mam vetsi strach o ten brezen na vysocine, pac v breznu obecne v noci byvaj teploty nizsi nez byla ted v sobotu
akorat ze to si dva spacaky neponesu, bych umrelaa
jinak pokracovani blesiho romanu - v patek sem umyla podlahu v pokoji a vysplichala poradne postele, matrace, deky, vsechno preprala a povlikla ciste postel nahradnima dekama a tak. V sobotu sem aspon presplichla postel a mista na zemi, kde spi psi, vcera vecer sem presplichla postel a mista, kde spali psi s muzem a dneska rano sem pro jistotu jeste presplichla postel a mista, kde spi psi... mam spotrebu skoro 1lahev 450ml biokillu za 145kc denně a muz rano rikal, ze su extremista, ze podle nej staci max 2x tydne....
Jinak sme koupili frontline combo taky i na psy, pry se muze dat po 3tydnech uz, k veterinarovi se muz asi nedostane, pac musi hnit v praci ze to minulej tyden flakal a ja ho nestiham. Jedine snad sehnat nejakyho veta v brne na konzultaci...
Maya
sou rozpatlany - kvuliva vetsimu isu vznika vice sumu (barevnych nebo cernych tecek ve fotce a automatika odstranuje tecky tak, ze veme barvu okoli a tecku preplacne - vznikaj tim velky jednobarevny skvrny bez kresby, je to proste hnusny). Tyhle fotky sou jeste docela OK, hodne to je videt na vetsich fotkach nebo v oblicejich
ja tu seno slamu neznam
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 08:18
- Nahlásit
cernej caj
tak teoreticky tohle by ti měl poradit i váš vet po telefonu, na to ty psy nepotřebuje vidět
po Frontline se mi Kim drbe, tak snad tvoji budou v pohodě
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 08:23
- Nahlásit
Maya
po Frontline se mi Kim drbe
nevim jestli jsi jí tohle měla psát. Teď nebude vědět, z čeho se jí drbou psi
cernej caj
v breznu obecne v noci byvaj teploty nizsi nez byla ted v sobotu
no a na vysočině bejvá obecně zima i červenci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 08:23
- Nahlásit
a když je to ještě ponděllí http://www.novinky.cz/zena/zdravi/358895-devatenac ty-leden-je-povazovan-za-nejdepresivnejsi-den-v-ro ce.html
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 08:24
- Nahlásit
cernej caj
kvuliva vetsimu isu vznika vice sumu
aha, tak to jsem ani netušila, že tohle existuje
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 08:51
- Nahlásit
kachna_
ze budu muset pockat, jestli se zacne drbat muz, jo
no ale tak furt sme v cr, tam v cervenci asi nebudou minusovy teploty v noci pokud zbytek cr bude mit aspon 15
Maya
tak to je jasna vec, proto je lepsi kdyz se na vyssi iso vubec nemusi fotit ale kdyz je tma tak musi a proto vetsinou ty fotky nocni nebo kdyz je min svetla byvaj vic zasumeny. Ja radsi sum, nez to rozpatlavani teda...
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 08:53
- Nahlásit
Maya
a když je to ještě ponděllí
Ježiš kdo tohle "vyblil" :O Ale jo, právě jdu na poštu nechat tak osmičku a mam z toho celkem depku.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 08:55
- Nahlásit
ssshhhhh
mam taky dneska vetsi depresi, kdyz sem si spocitala cestou ze sem vsechny volny prachy dala za novy spotony a asi 5litru biokillu
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 08:56
- Nahlásit
cernej caj
Ale co by člověk pro ty psy neudělal
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 09:04
- Nahlásit
ssshhhhh
no to mas pravdu ale doufam, ze me nedozenou ke shaneni druhe prace
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 09:10
- Nahlásit
cernej caj
a buď ráda, že jsou jinak zdraví, blechy jsou jen prkotina
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 09:15
- Nahlásit
Maya
tak to jiste, to su rada velmi.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 09:17
- Nahlásit
ahoj holky,
jen stručné hlášení, že bojujem, jak se dá.
zemřel ještě známý (čt) a známá (so), dneska se Rrrepalovi posralo pro změnu v Brně moje auto, může mi někdo říct, proč???
opatrujte se ...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 09:18
- Nahlásit
Janiii
to je mi líto
teda na vás se to valí, asi můžem být rádi, že tady nemáme nic horšího než lazaret
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 09:19
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Tohle dočíst.............
Čajíček přežil noc venku a našel ztracený foťák. Super. Moc se těším na fotky.
PetraK
ad a) - asi jsem tě nakazila. Mám to od soboty a vím o čem píšeš.
ad b,c,d) moc závidím
ad g) souhlas - taky nemám radost z prasé
ad h) souhlasím že jsi blbka - fotky opláču
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 09:22
- Nahlásit
Janiii
zemřel ještě známý (čt) a známá (so), dneska se Rrrepalovi posralo pro změnu v Brně moje auto, může mi někdo říct, proč
to je hrozný hlavně dávejte bacha na sebe!
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 09:27
- Nahlásit
Janiii
Asi platí to pořekadlo, že když se to se*e, tak se to se*e.
Držím palce, ať je co nejdřív líp!!!
|