| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 15:55
- Nahlásit
blechy maj furt v kozichu a v posteli kazdej den novy a novy ty blesi houna co se rozpousti na krev,
tak až nebudou žádné vnější příznaky...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 15:58
- Nahlásit
no uvidime. zatim bych rekla ze akutni je jen moje psychoza, uvidime.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 16:21 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Se nediví že dneska je NEJ depkovej den, takže co tu máme:
Mayu stále bolí pařátek, Janii má starosti s Apinkou, Denyk dělá vostudu ve vobráceným svetru, čaj má psycho z blech a je nima poštípaná, Xerxová má poflusaný dokumenty a já mám novýho zákazníka na kterýho bych taky nejrač flusla ...
Předpokládám že Ešuska na tom nebé líp dyž se tu nevokázala...asi se ještě nevotočila..
Na koho jsem zapomněla???
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 16:40
- Nahlásit
Fajka obávám se, že zákazníka nemáš na dosah doflusu - jinak bych řekla, že ti zapůjčím Nighta, neb tvoje psiska flusotvorná nejsou. A Night je přeborník (z našich 4 jasně dominuje)
Na stranu druhou - náš zákazník, náš pán...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 16:52
- Nahlásit
Xerxová
Fajka obávám se, že zákazníka nemáš na dosah doflusu
no 100 kiláků dlouhej flus to fakt nedám já ani moji dva slintači a i Najtík by na to byl krátkej
tvoje psiska flusotvorná nejsou
ale tak taky uměj pěkně dyž jim čék zamává flákotou či špekem před frňákem
Na stranu druhou - náš zákazník, náš pán...
vim to vim to vim to ...ale dyž čék z toho zcela evidentně čuje nějakou levotu tak prostě je to silnější než já a flusla bych fakt hnedka
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 17:27
- Nahlásit
Fajka
Se nediví že dneska je NEJ depkovej den, takže co tu máme:
Mayu stále bolí pařátek, Janii má starosti s Apinkou, Denyk dělá vostudu ve vobráceným svetru, čaj má psycho z blech a je nima poštípaná, Xerxová má poflusaný dokumenty a já mám novýho zákazníka na kterýho bych taky nejrač flusla ...
Předpokládám že Ešuska na tom nebé líp dyž se tu nevokázala...asi se ještě nevotočila..
Na koho jsem zapomněla???
Cir nedošlápne na tlapku, já tipuju artrozu, což je dost prekérka v situaci, kdy Baty i Mája háraj a prohřátí se u kamen je tim pádem dost limitovaný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 18:32
- Nahlásit
Fajka
tak snad to nebude takova levota,jak predpokladas...
kachna_
chdak cir
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 19:01
- Nahlásit
veterinar rika, ze pipeta a biokill zatim staci (dle slov muze). Vystrikala sem celej pokoj, pod skrinema, mezi skrinema, podlahu a postel zhora i zboku a zas padlo pul litrovy baleni... timhle tempem probiokiluju vyplatu
fakt si nejsem jista, jestli to 1x tydne jak mi tvrdi muz, staci, aby se nevylihly novy bestie
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 19:18
- Nahlásit
cernej caj
podle mě stačí.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 19:19 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
cernej caj
Cajdo, kdyz uz to tam takhle deratizujes, proc si neprectes pribalovy letak?
Postřik opakujte za 3 - 4 týdny nebo při novém výskytu hmyzu.
Jinak pul litrovky jsou naprd, ja objednavala onehda pro znamou litrovky, primo pres veterinu a vysla jedna nejak cca 160,- Kc?
Jestli si vybiokillovala uz vse, tak vydechni, odstresuj se. A prestan silet.
Nech tomu cas, pozoruj psiska, ono to drbani muze ustavat postupne, ja se taky drbu po komarim kousanci jeste x dni.
JO a edit, bacha na kocoura, pro kocku je biokill jedovatej.
kachna_
Ciratovi preju nejakou ulevu, o kterou tapku jde?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 19:20
- Nahlásit
kachna_
no snad jo... koupila sem si dneska i savo, ze o vikendu umeju podlahy savem a zkusila bych i vytrit calouneni na posteli z boku...
nicmene hodinka deratizace je hotova, mam uvarenej caj a du na fotky
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 19:33
- Nahlásit
kachna_
Cir nedošlápne na tlapku, já tipuju artrozu - kolik mu je? Woriček teďka, co u nás týden bačuje galánka Dášena a skáče po ní pořád jak kamzík(a ona pro změnu po něm) šlape na tlapku jak na ploutvičku(levou přední) šíleně ji prošlapuje nejhůř, právě než se rozchodí. Taky jsem si říkala(neb to není poprvé) že už tam nějaké změny taky budou Worka bude mít ,,teprve" 7 - 6.března.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 19:34
- Nahlásit
cernej caj
nicmene hodinka deratizace je hotova, mam uvarenej caj a du na fotky - fuj...a to tam v té chemii sedíš(te)?? To nevim, jestli nejsou přijatelnější ty blechy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 19:38
- Nahlásit
worick
To nevim, jestli nejsou přijatelnější ty blechy
NEJSOU!
Bys radsi zablesenej barak, drbajici se psiska do krve a pravidelnou invazi krvesajnych, nemoci prenasejicich parazitu?
šlape na tlapku jak na ploutvičku(levou přední) šíleně ji prošlapuje nejhůř, právě než se rozchodí.
Mozna vhodny nasadit ten Aptoflex?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 19:44 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Fifi
Mozna vhodny nasadit ten Aptoflex? - už mi muž říkal, že momentálně to vypadá, že ,,svoji dávku" bude dostávat spíš Worka
Bys radsi zablesenej barak, drbajici se psiska do krve - nečtu to tu všechno, ale jsem právě o nějakém šíleném drbání psů nezachytila, ba ani chycenou blechu. Pokud psi přinesli blechu, stačilo workovi podrbat hlavu a ona mu někde kolem očí a čenicha vyběhla z chlupů ven. Jinak: pokud to není vyloženě bleší invaze(ano vím, že blechy se množí poměrně rychle) tak si ji pes dokáže i celkem spolehlivě vykousnout...viděla jsem to na vlastní oči několikrát.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 19:45
- Nahlásit
worick
melo by to byt bezpecny, navic sem jeste byla prat a tak... jako jeste muzu jit na hodinu stat ven pred dum... a to se mi dvakrat nechce, ze jo. ono to nesmrdi, je to na podlaze. Nerikam, ze je nejlepsi napad hned delat fotky, ale rano bych ve 4 asi nevstala
worick
chudak woricek
par fotek ze zimniho vandru 2015 - leden byste nehadali, co
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 19:50
- Nahlásit
cernej caj
koukla jsem fotos...co to máš tentokrát za sestavu? Adamov...to je Adamov tady u Brna či úplně někde jinde?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 19:53
- Nahlásit
worick
zopaknu ve zkratce - v utery se mi zdalo, ze se feri uz asi 2 dny nejak vic drbe, nic sem nenasla ale dala sem exspot (na zimu jinak mam neco prirodniho) a koupila pripravek a vystrikala pokoj a pelech a ten sem i vyprala - a bylo po vyprani jasny, ze sou to "krevni bobky" tudiz jasne blecha. Blechu sem ale zahlidla az v patek, jinak sem mela problem jim v srsti neco najit, jen u ocasu par bobku, jinak tezko prohledavat spice, ze jo... hlavy, za usima, briska, vsechno OK.
Jinak tim, ze mame fakticky "garsonku" tak psi spi na posteli, takze fakt radsi budu obden strikat biokilem nez tu mit tu blesi zoo. Ja nikdy blechy neresila, vim, ze to asi trochu prehanim, ale proste... nevim, no, jak to resit tim, ze vlastne mam uplne vsechno v ty jedny mistnosti, abych nemusela pak palit drahy vybaveni na vandry, obleceni nebo spacaky...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 19:55
- Nahlásit
worick
jj, to je ten adamov nad brnem - akorat sme vyrazeli na hreben nad udoli, ve kterym sme tenkrat sli spolu.
to je sestava ala soused, kterej me pozval, sou to celkem fajn lidi i kdyz na muj vkus delavaj monstrozni akce, tak zimni vandr mezi monstrozy nepatri kvuli slovum zimni a vandr
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 20:07
- Nahlásit
cernej caj
podle mě už si vyhubila ty blechy do desátýho kolene, tak teď alespoň tejden počkat na výsledek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 20:10
- Nahlásit
Maya
ale jestli ju ma ferina v kozichu (a mozna i tim) tak evidentne exspot nezabral, kdyz blecha nezdechla, takze se muze vesele mnozit dal, ne?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 20:10
- Nahlásit
denyk
To jsem ráda, že se fotky líběj
cernej caj
zavidim, jak zacinate "trenovat"
My musíme, abychom pak nescípli
Xerxová
do Jičína spojení není?? Ten liduprázdný Prachov byl úžasný.
Idos do Jičína žádnej ranní vlak nenašel vidím to buď na Děčín nebo Milešovku)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 20:13
- Nahlásit
birma
to my chcipnem. Jako stejne to na 1 bivak realne nevidim, kdyz si vemu, ze loni to bylo 88 km, tohle pokud bude cistejch 94 bez kufrovani... a vim, ze loni sem byla ochotna tech 6km pred cilem se nechat odvest a tohle bude o neco horsi teren se vsadim navic o 14 dni driv, takze o neco horsi pocasi asi obecne, nejsu si proste jista, jestli ten tvuj cil na 1 bivak je fakt realnej
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 20:14
- Nahlásit
worick
tak si ji pes dokáže i celkem spolehlivě vykousnout...viděla jsem to na vlastní oči několikrát.
A co muzou prenest blechy, kdyz je pes takhle "vykousne"? Nevim, na nektery veci - klistata, blechy - jinak nez s chemii halt neuspejes. A jasny, necetlas to tu. Nicmene, aby cajda, ktera spi v jeskyni, prodira se divocinou, nejak blaznila bez duvodu?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 20:20
- Nahlásit
Janiii
Teda držte se a Apince držíme palce.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 20:24 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
A docitam vas drobek, birmica krasny fotos, denyky si drandi na ctyrkolce a bukvicka nema chybu s pretahovadlem!
Janii
To je ale fakt posrany obdobi, at uz je lip a Apolenka zabojuje. Kdysi popisovala Hipikova nejakou cosik jako mrtvicku u psa, ale bylo to neco jinyho, sakra, jak se to jmenovalo. Jeste pohledam.
Edit, aha, tak jsem nasla. Treba vam to v necem pomuze. Tady zkusenosti s mrtvickou od Hipikaty a pak vlastne jeste neco.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 20:26
- Nahlásit
birma v 7:11 se ti nelíbí?? S jedním přestupem v Nymburce??... ale Milešovka je taky hezká (blbej kopec je to děsně )
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 20:29
- Nahlásit
denyk
nemluvím o bordelu co v lese zůstává, když nemá kmen v průměru víc jak 15 čísel, zůstává tam všechno, lesy jsou zasypány tímto "odpadem"
Díky bohu za ten odpad, aspoň nějaký živiny se do půdy vrátěj.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 20:33
- Nahlásit
birma - chicht - a ten druhý vlak ráno jede do Turnova - a to bys mohla jít "Zlatou stezku Českého ráje" - pěkně přes Valdštejn, Hrubou skálu, Trosky, Prachovské skály... Turnov - Jičín je rovná třicítka...
To se mi to plánuje, když to nemusím šlapat... Já raději po částech
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 20:33
- Nahlásit
Fifi
Nicmene, aby cajda, ktera spi v jeskyni, prodira se divocinou, nejak blaznila bez duvodu?
dyk se tu prolejvá chemií odshora až dolů, se vsadim, že už musela smejt i barvu z kachliček
worick
Cirátovi je 10 a od sedmi má diagnostikovaný syndrom cauda equina, no a pajdá na levou zadní, což určitě vychází z toho syndromu, páč tam ten problém je nejzásadnější
Xerxová
Milešovka je taky hezká (blbej kopec je to děsně )
hlavně pozor, ať z něj birma nespadne
|