| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 09:28
- Nahlásit
Fajka
snažíme se.
Apinka se taky snaží, ona to musí zvládnout!
ale děkuju za historku se smrčkem, živě jsem si to představila
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 09:42
- Nahlásit
Janiii
Apinka se taky snaží, ona to musí zvládnout!
a ví se už co se stalo? co to bylo?
ale děkuju za historku se smrčkem, živě jsem si to představila
tak si ještě dopředstav, že abych se vyhnula pádu krz kolena tak jsem se s tím smrčkem prudce objala.....a byl to PICHLÁK
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 09:42
- Nahlásit
Janiii
Tak to je mi lito, ze je to ted tak vsechno na kupe drzte se a Api, at to taky zvladne drzim palce
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 09:44
- Nahlásit
Jenom pro info, zítra ve 22:25 na Barrandově Týden v ringu o množírnách.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 09:49
- Nahlásit
cernej caj
ses silena zena!! myslis, ze na ty kolena uz to je rozumny? nemela bys jim dat jeste trochen voraz?
néé ty seš sílenáá, spááát lednu venku !!! je horší !!
no jooo nooo já vím že bych měla počkat, měla bych nooo ale je to silnější než jááá
mam vetsi strach o ten brezen na vysocine, pac v breznu obecne v noci byvaj teploty nizsi nez byla ted v sobotu
no hned jsem klidnější ! DIK
ssshhhhh
Ale co by člověk pro ty psy neudělal
a to přitom dyby si je nechala (ty blechy myslím) tak to mohla mít doma slušnej zvěřinec počtem zvířat taká malá ŽOOO a ještě by za biokil ušetřila
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 09:51
- Nahlásit
ssshhhhh
Jenom pro info, zítra ve 22:25 na Barrandově Týden v ringu o množírnách.
je díky za info když vzpomeneš hod to sem ještě zítra večer tak v devět, nebo na to zapomenu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 09:52
- Nahlásit
Fajka
a ví se už co se stalo? co to bylo?
to se asi nezjistí, pokud nechcem absolvovat CT hlavy atd. Což jsou šílený prachy - a k čemu ... pokud by se tam našel nádor, stejně bysme s tím nic nedělali.
takže dle pana doktora i paní doktorky předpokládáme, že to byla slabá mrtvice, po ní by se mohla během 14dnů začít zlepšovat.
má problém s koordinací pohybu, chodí jak vožralá, nechtěla žrát, nechtěla pít, pak jsme přišli na to, že jako kdyby "zapomněla" jak žrát, protože když jsme jí nacpali první kousíček masa do tlamy, tak ho polkla, a najednou sežrala sama i dalších 6kousíčků ... ale kdybychom jí ho nenacpali, tak dá hlavu na stranu a nechce nic. v pátek byla na infuzi, aby tělo dostalo, co potřebuje.
kupodivu nechce vařený jídlo, kterým jsme si mysleli, že ji rozmlsáme, ale zjistila jsem při venčení když jí dám její granulku, tak ji zbaští a chce ještě. takže krmíme z ruky, při venčení, po malinkých hrstičkách. včera se už i sama venku napila ... za piškot by nám sežrala ruku. tak lámeme na kousíčky a dáváme do trošky vody, aby se s tím i napila. jinak nás pozná, venku si čmuchá, má zájem, doma si lehne a spí, když někdo přijde, vrtí ocasem, jen prostě hlava občas zastávkuje ... tak uvidíme. dneska budeme zase konzultovat s paní doktorkou. ještě jí zůstává zvýšená teplota.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 09:58
- Nahlásit
Fajka
nechci mit doma zoo ani blesi cirkus
Janiii
skvely, ze zacala bastit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 10:03
- Nahlásit
Janiii
tak když jí a pije, tak to je dobrý znamení, ještě že vás to teda napadlo jí ten první kousek vnutit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 10:05
- Nahlásit
Janiii
ježíši chudě malý tříbarevný
a nemohlo to bejt spojený s tou narkózou že třeba nějaká krevní sraženina se uvolnila a doputovala něco ucpala
kterým jsme si mysleli, že ji rozmlsáme, ale zjistila jsem při venčení když jí dám její granulku, tak ji zbaští a chce ještě. takže krmíme z ruky, při venčení, po malinkých hrstičkách. včera se už i sama venku napila ... za piškot by nám sežrala ruku
to už zní trošku líp! ach jooo, snad se dá brzo dohromady a bude zase dobře !
cernej caj
nechci mit doma zoo ani blesi cirkus
dybys ho naklikala mohlas vydělat majlant! Jak chceš, já to s tebou myslela dobře
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 10:10
- Nahlásit
Fajka
ale tak jestli chces videt ovoce svy rady, pokud se uvidime na toulovci, treba se jelito bude ferince libit a bude se s nim trochu druzit
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 10:10
- Nahlásit
Janiii
je mi to moc líto, nevím co napsat držte se
S paní pejskovou je mi to taky líto, snad se dá holka co nejdřív dokupy. S tím CT máš pravdu myslím kámoška za to dávala neuvěřitelný prachy i když našla jsem třeba tohle:
CT – počítačová tomografie - 1000 - 4000Kč
CT – počítačová tomografie + vyhodnocení diplomovaným radiologem z USA – DACVR – 1000-3000Kč zhotovení + poplatek za posouzení 75$
(http://www.veterinaslany.cz/cenik)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 10:13
- Nahlásit
cernej caj
ale tak jestli chces videt ovoce svy rady, pokud se uvidime na toulovci, treba se jelito bude ferince libit a bude se s nim trochu druzit
ne nééé Ferinka má mnohem lepčí fkus na péésky, co nějaký jelito blbýý to vona se rači bude tulit k Adááámkoj
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 10:13
- Nahlásit
cernej caj
Fajka
blázni jste vobě dvě, si nemáte co vyčítat
Fajka
mimochodem přetahovadlo jsem včera předala Blondýně, vrhla se na něj, snažila se ochutnávat ty konce tak jsem se s ní začal přetahovat, šla do toho, vrčákovala (ze srandy samozřejmě) a Bukáč na ní vrčákoval z gauče, že co si to hérečka dovoluje na mě
Tákže všeobecná radost a maximální spokojenost, děkujeme
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 10:18
- Nahlásit
Fajkaa nemohlo to bejt spojený s tou narkózou že třeba nějaká krevní sraženina se uvolnila a doputovala něco ucpala
možný je všechno. od narkózy to ale byly už tři týdny ... dostává vit.B, kterej by měl rozšiřovat cévy, okysličovat a kdesi cosi. musí to dát, holka naše.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 10:19
- Nahlásit
denyk
vrčákovala (ze srandy samozřejmě) a Bukáč na ní vrčákoval z gauče, že co si to hérečka dovoluje na mě
Tákže všeobecná radost a maximální spokojenost, děkujeme
to jsem rááááád tak snad jim chvilku vydržej než je rozcupujou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 10:21
- Nahlásit
Janiii
možný je všechno. od narkózy to ale byly už tři týdny ... dostává vit.B, kterej by měl rozšiřovat cévy, okysličovat a kdesi cosi. .
ono právě někdy se to projeví po delší době nemusí to bejt hned
musí to dát, holka naše
však je to bojovnice po mamince ! ta toho taky zvládla mraky !
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 10:54 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
jen jsem vás proletěla
denyk
já jsem z těch, které těžba v lese bolí, až moc - ani nemluv, za těch 10let, co už zase bydlím ve své rodné vsi, z lesů okolo nezbylo prakticky nic Když někde čtu:krásné staré bělokarpatské lesy... jsem tak vzteklá, že bych rozbila hubu každému, co by na to kývnul. Kdyby někdo zainteresovaný konečně zvednul prdel zjistil by, že tady už nejsou. To ovšem papaláši na Životním prostředí zjistí, až tu nezůstane jediný kousek...ale co pak s tim, že...?! Ale že se divím, když je všechny platí Lesy ČR
Janiii
Tak to je hrůza hrůz, co se kolem vás děje Snad už se to obrací, když se pejsana lepší. To s tím jídlem a mrtvicí je přesné, naše bába měla po každém ataku mrtvice to samé...vůbec neuměla jíst, polykat...Řešilo se to tekutou a postupně se zahušťovalo. Vitamín B se bere na zlepšení funkce nervů a mozku, na posílení organizmu celkově. Na roztahování cév asi ne, na to nejspíš bere něco jiného. Bába na to brala Geratam a Trental s tím, že nám vetka řekla, že Geratam doporučuje dávat i Alfíkovi, když se začal celkově stářím horšit.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 11:08
- Nahlásit
worick
Geratam doporučuje dávat i Alfíkovi
my jsme dávali lecitin a pangamin
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 11:09
- Nahlásit
Jinak Janiii, myslíme na vás, ať už se to sakra zase obrátí!!!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 11:10
- Nahlásit
worick
krásné staré bělokarpatské lesy... jsem tak vzteklá, že bych rozbila hubu každému,
v tomhle asi ruka ruku meja a prachy vládnou světem, taky jsem vzteklá a bezmocná.
Samo, lidi co po lese nechodí, nevědí, jako já jsem nevěděla, než jsem si pořídila Bukíse. Teď to vidím dnes a denně, kluci co těží jsou moji kamarádi, ale ak proti nim nic nemám, jsou to zaměstnanci že...
A nemluvím o bordelu co v lese zůstává, když nemá kmen v průměru víc jak 15 čísel, zůstává tam všechno, lesy jsou zasypány tímto "odpadem" vím že to není odpad jako odpad,
že větve časem rozpadnou...ale nikdy to takhle nebylo
Fajka
ale jo, vydržej, Bukísovi určo, on spíš cupuje plyšáky,
kámoška mi je nosí občas z děcáku
A hlásám, že jsem v pátek a sobotu měla nové Ády přaskáče, no zjistila jsem, že je hlavně nesmím tak utahovat, jak jsou kotníkové takže odředina se snad zahojí, včera jsem je neměla, chtěla jsem aby si nóžičky odpočinuly v "bačkůrkách"
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 11:12
- Nahlásit
zajímavý http://neviditelnypes.lidovky.cz/p_spolecnost.aspx ?c=A150117_151528_p_spolecnost_wag
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 11:36
- Nahlásit
Maya
a kdyz se nahodou budes ptat (kdyz bys to umel) budes za kretena co se furt pta, to si nepomuzes
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 12:10
- Nahlásit
cernej caj
no za kreténa je ten, kdo se ptá xkrát na tu samou věc, protože si to ani neumí napsat, to je pak na zabití
dneska mám štěstí na zajímavosti http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/20 13-presstitutky-v-akci-takhle-klamou-a-obelhavaji- divaky-ohledne-masove-demonstrace-v-parizi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 12:15
- Nahlásit
me se dneska nechce nic delat a navic du asi po mesici cvicit, takze asi umru
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 12:28
- Nahlásit
cernej caj
mě se taky nechce nic dělat a bolí mě ruka, přes víkend jakžtakž a v práci jak musím furt psát a jezdit myší, tak peklo, už jsem se rozhodla, že pudu k tomu doktorovi, ale až ve středu můžu, i když teda představa těch návalů na chirurgii je děsivá, tak doufám, že se fakt vykopnu a ještě to rozhodování, co bude lepší z hlediska čekací doby, jestlil chirurg na středisku a nebo nemocnice, nesnáším takovýhle dilemata
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 12:31
- Nahlásit
Maya
tak supr, ve stredu je to uz za chvili doufam, ze se ukaze, ze je to fakt jen bolestive narazeny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 12:31
- Nahlásit
a koupila jsem si na fleru ty tisky, tu mapu a ty kočky, akorát teda moje ideální představa přilepit to na nějakou lehkou podložku a přelakovat a přilepit na zeď nevím kdo zrealizuje
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 12:32
- Nahlásit
cernej caj
taky doufám a hlavně že mi na to něco daj, aby to tolik nebolelo při práci, když potřebuju tou rukou hejbat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2015 12:35
- Nahlásit
cernej caj
mě to teda připadá jako něco se šlachou spíš, když mám tu ruku v klidu v noci třeba, tak to skoro ani nebolí, ale při pohybu nebo tlaku, nemůžu tou rukou ani zavřít dveře, tak to bolí celkem dost
|