Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 18:43
- Nahlásit

vlk Ašopes má impozantní rozměry. A myslím, že zlatíčkem zůstane. Ten se prostě povedl

vlk
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 18:54
- Nahlásit

Fifi
To je objemove fakt hovado. Happy hovado
je to prostě kus chlopa.... ale viděla jsem i mohutnější....

Xerxová
Taky doufám, že mu to vydrží, zatím je docela takový pohodový flegmoš i když nasrat se taky dovede...nemusím mít "zlého psa" stačí že vizuálně budí respekt ....

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 19:00
- Nahlásit

vlk
je to prostě kus chlopa.... ale viděla jsem i mohutnější....
Vsak tri roky, teprva se zacne tak nejak dodelavat. Chlopek uzasny! Jo a jak se dari ty dvojce, co si vzali znami? teros + jozevcice to byla? Si to uz nepamatuju...

vlk
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 19:06
- Nahlásit

Fifi
josefčice a raslice....ty se mají jak v bavlnce....chrápou v posteli, žerou si masénko, pořád jsou v lese, páneček je hajný....

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 19:15
- Nahlásit

vlk
.ty se mají jak v bavlnce

vlk
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 19:18
- Nahlásit

Fifi
taky mám radost....

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 19:20
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Mno marně hledám. Marně. Hledám čudlík, kterým se dá vypnout žešílivší slepičárna která lítá entuziasticky naším bytem a kdáká. KOupila jsem tudle tu plyšomyš co tak zvláštně kdákavě píská. Rumíček musel hledat, jak se to stane, že když kousne, tak to nepíská a když kousne tady, tak to píská. Objevil to. A od tý doby plyšomyš miluje. A vypadá to, že už nikdy z ní nepřestane být nadšený, hází sí jí nad hlavou třepe s ní a kdáká. Z plánovaného výletu sešlo a tak jsme dnes kroužili spolu sídlákem a věnovali se nějaké té výchově. Byly to poměnrně nadité dvě hodiny, hraní. lítání, učení. A? A ? Jest mu to dosti? Nikolivě. Zavřela jsem mu hubu kousacímá plátkama. ......na dvě, minuty. Už nejsou. A včera jsem měla radost, podařilo se mi trošku přesunout společnou hru do polí. A dneska si pěkně sám od sebe několikrát capkal vzorovaně u nohy. Leč jinak již má tendence ucpaných ušisek .

co jste dělaly? Jdu se číhnout

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 19:28
- Nahlásit

Fifi ještě k těm ušiskům... Slečna Sádlo je měla alespoň stejný. My Aronu měli z levoboku hezkou, z pravoboku hezkou... a zepředu nosila každé ucho jinak. A fakt to bylo hodně vidět

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 19:35
- Nahlásit

Fifi
Xerxová
Maya

Pokud ma pes hnusnou srst proto, ze ho majitel blbe krmi a po uprave stravy se mu srst srovna, tak proc by do chovu nemoh? Pokud ma srst hnusnou krzeva nakej zdravotni problem, nema tam co pohledavat.

holky já fakt mluvim jako tatar?? Teda

se asi neumím fakt pořádně vyjádřit
mluvím přece o tom, pokud má pes prostě nějaký problém - zůstaňme tedy u toho nosu - tak pokud ho maskuju - tak podvádím. Nemluvím o tom, že pokud byl pes PŮVODNĚ špatně krmen a já ho dostanu do standardu normální stravou, to je přece rozdíl, ne?

cernej caj
tak fakt blechy? Jestli já si pamatuju, tak jsme prostě zamořili biokilem totálně celej byt, byl to fakt masakr. A nic jinýho jsme už dělat nemuseli. \a že jich teda byclo! Možná jsme měli jen štěstí.

birma

Pak jsme potkali auto, co vrčelo brzo se ukázalo, že za autem vrčí jrt a maskuje se autem tak

filuta

Trasa 36 km
a ty seš magor, eh. cípla bych

fotky nádherný teda!! a Adamita veležiškovník velký výletník!

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 19:42
- Nahlásit

Xerxová
rostě tři velcí nerozbitní psi - to nebývá časté - a honička žádná. Ale proběhli jsme se hezky, pocvičili jsme hezky, poblbli jsme hezky. Bylo docela teplo a mžilo...
ale velešikovnej Najtík, velešikovnej!!!

cernej caj

dnesni report - zacalo prset sz na bivaku, ohen hori, tim spi, citim I tech 15 km

zrovna si říkám, jak se daří a hele on je tu report

propila sem fotak v hospode,

ty??

vlk

krásnový fotky, krásnový!

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 19:43
- Nahlásit

vlk

josefčice a raslice....ty se mají jak v bavlnce....chrápou v posteli, žerou si masénko, pořád jsou v lese, páneček je hajný....

aaa to je suprovina!!

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 19:45
- Nahlásit

PetraK
okud byl pes PŮVODNĚ špatně krmen a já ho dostanu do standardu normální stravou, to je přece rozdíl, ne?
nemusí být ani špatně krmen, třeba u vlkoše stačí strava, kde je víc betakarotenu nebbo železa a místo stadardně vlkošedej bude rezatej jak liška pokud má sklony k reznutí, každej ty sklony nemá, je to geneticky daný, pokud stejnou stravou budu krmit oranžáka, tak na něm logicky nebude vidět nic divnýho, a pro mě prostě není podvod změnit mu stravu tak, aby nebyl rezatej
a s tím nosem je to pro mě ekvivalent, ono i ten nos upravíš stravou jen pokud je úbytek pigmentu minimální, pokud to má víc, tak nepomůže ani svěcená voda
podvod je pro mě, když ho někdo přemaluje řasenkou
konkrétně ten nos je stejně vidět jen v zimě, takže kdyby majitel chtěl, utajil by to i jen tím, že by psa v zimě nevytáhl na výstavy a podobný akce a ani by nemusel dělat nějaký podobný harikiri
se asi neumím fakt pořádně vyjádřit
ale jo, ale spíš to je o rozdílných názorech

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 19:46
- Nahlásit

sem ho tam zapomela,hlava derava a jedte nrni muj o nejlrpsi fotky ohe a spani v jedkyni tudiz prijdete. fobrou du dovperi s cepici

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 19:51
- Nahlásit

cernej caj
tak hlavně jestli ho máš zpátky
fotky opláčeme

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 19:54
- Nahlásit

PetraK
teda jinými slovy
pokud chci, aby pes vypadal takhle

a ne takhle

a ovlivním to jen třeba značkou granulí, kterou mu dávám, tak to nevidím jako podvod a samozřejme zrezlého psa nepotáhnu na výstavu nebo na bonitaci

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 19:58
- Nahlásit

cernej caj

a jedte nrni muj o nejlrpsi fotky ohe a spani v jedkyni tudiz prijdete. fobrou du dovperi s cepici

čajdo! ty seš vážně vožralá'!!!!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 19:58
- Nahlásit

hele ty tatarská omáčko Jde fakt o míru problému. Kdybys řádně zkoumala třeba ty maďary, zjistíš, že snad žádný není dokonalý. Teď jsem si dělala psinu z Arony uší. Byla chovná... Xerxes měl jeden křivý zub. Byl chovný... Úzká chovná základna a příbuzenecká plemenitba je větší zlo, než světlejší pigment...

Mimochodem řada šampionů (i interšampion by se našel), skvěle prezentovaných na výstavách s dokonalým zastřením drobných nedostatků uměním prezentace (ne maskováním nedovoleným) mělo horší bonitační kód, než moji psi... Já jsem jen flink a nedůsledný člověk

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 20:00
- Nahlásit

Maya
ale jo, ale spíš to je o rozdílných názorech

a tak to ho nechme, se stejně nikam nedohrabem

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 20:04
- Nahlásit

Xerxová
snad žádný není dokonalý. Teď jsem si dělala psinu z Arony uší. Byla chovná... Xerxes měl jeden křivý zub. Byl chovný... Úzká chovná základna a příbuzenecká plemenitba je větší zlo, než světlejší pigment..

neeeeeeeeeee, já neřikám probůh je neuchovnit. Ale problém nemaskovat /tak jako s tím žubem a ušima by to šlo asi těžko )/, tzn. aby si mohl majitel budoucího partnera vybrat podle pravdivých kritérii. Navíc, prostě pokud vyhraje pes, který má ten nos takhle zamaskovaný, nad psem, který ten čuchometr černej má od přírody a je jinak taky kandidátem na vítěze, tak to není poctivý. Ten druhý byl standardu prostě o fous blž, než ten, kterj ten rypák černej nemá furt. Howg končim, to bude furt dokolečka.

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 20:18
- Nahlásit

Xerxová
A fakt to bylo hodně vidět
Ta fotka z vody nema chybu!! A co, stane se, nic nenadelas. Vypada rozkosne, kor s tema plachtakama dozima, to je jeste vic videt nez u jinejch vemen.

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 20:21
- Nahlásit

cernej caj
o nejlrpsi fotky ohe a spani v jedkyni tudiz prijdete. fobrou du dovperi
ty nezklames! Prijemny spani v cepici v jedkyni preju!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 20:23
- Nahlásit

chicht - mimochodem jeden křivý zub se maskuje dobře. Musíš otevírat tlamu tak, abys svojí rukou "zamaskovala" právě ten jeden jediný zoubek... Chce to je trochu cviku Na žádné výstavě křivý zub zmíněný nemáme... Na bonitaci jsem to pochopitelně přiznala. Jo a uši stačilo Aroně narovnat. Chvíli si je nechala správně - to by taky vyšlo...
Já jsem vůbec exot. Jednou málem omdlel rozhodčí, když jsem vyreklamovala výsledek z výstavy (speciálky), neb nám dal velmi dobrou (kvůli pohybu u Xerdy) - ale tak ho vychválil (typem, povahou, barvou, hlavou...) že mu zapisovatelka zapsala výborný jedna CAC... a rozhodčí to podepsal. Po skončení další třídy jsem si došla pro opravu a chudák Adlt zezelenal... že takového blbce v životě nezažil
Když nás to výstavničení nebere a z těch moc prožívajících si děláme spíš psinu...

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 20:26
- Nahlásit

PetraK
Navíc, prostě pokud vyhraje pes, který má ten nos takhle zamaskovaný, nad psem, který ten čuchometr černej má od přírody a je jinak taky kandidátem na vítěze, tak to není poctivý.
Jak zamaskovany? Stravou? To neni kamuflaz prece.
Ten druhý byl standardu prostě o fous blž, než ten, kterj ten rypák černej nemá furt. Howg
Hlavne pres zimu se moc vystavy nekonaji, a ja ti na jednu stranu rozumim. Na stranu druhou to beres moc idealisticky, rozhodci nepozna, kterej cokl mel v zime cumec mirne vybledlej. Ale jak rikas, tockolotoc, nema to smyslu. Jen ti vypadlo H Howgh.

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 20:28 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Ramštajn,
hlásím že my sníh máme! a dneska zase sněžilo, ale jen maličko.

Dneska jsme byli coursingovat, ale brali jsme jen jelito, bo krz to vyběhnutí němelo cenu tahat Fájušku sebou, kor dyž skoro celej den lilo...

Jelito si to užilo, a nezklamalo, lítal jak pako, natěšenej jak vůl, a hlasitějšího psa bys na celým cvičáku nenašel...největší zrada byla dyž prdla šňůra tak ryčel jak pominutej, seřval střapec, pak mě, pak páníčka, pak vobsluhu navijáku proč ta voprava tak dlouho trvá... no prostě jelito jak vyšitý!

Zkouším vás dočítat ale mám bolehlááááf asi se změní počásko

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 20:32
- Nahlásit

Xerxová
ty vogo ty fotka třech plaváčků na lodi je naprosto boží

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 20:36
- Nahlásit

Fifi

Na stranu druhou to beres moc idealisticky

ne-e. nazývám věci pravými jmény. Vím o něčem, co není tak jak má být, změním to, ale není to změna trvalá - podvod
Když si koupím auto, a nepoznám, že bylo ťuknutý, protože byl šikovnej klempíř, a já žiju v domnění, že auto je nebouraný, byl to na mě co? Hm, podvod. A tuto je stejný. To auto už nikdy nebude nebouraný, protože nabouraný bylo a ten pes nikdy nebude mít doopravdy černej nos, protože ho nemááááááááá. Jednoduchej počet.

Jen ti vypadlo H Howgh.

a mě toho vypadlo už"

a otočme list.

Zdejší téma o ridgebackovi mi připomnělo naši včerejší vycházku. Z polí jsme to vzali k mámě a pak sídlákem. Potkali jsme paní středních let, s pětiměsíční RR. Na flexině. Paní pravila, že mi hrozně závidí, že můžu mít psy navolno. že ta její vůbec neposlouchá. Snažila jsem se jí vysvětlil, že nejdřív musí nacvičit doma, mít pamlsky, že jí pes těžko bude hned poslouchat v chumlu jiných psů, když si chce hrát a nemá naučený základy, že to není vůči němu fér, když po něm chce něco co neumí a blá,blá.blááá. Odcházela jsem, a paní se snažila vecpat štěněti pamlskem do kušny se slovy, NA, na, na, zatímco štěně mělo milion a jeden jinej zájem. Za pár měsíců to bude o dost zajímavější

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 20:45
- Nahlásit

vlk

vlk
a váží +/- 88 kilo, ale je starší v prosinci mu byly 3 ročky....ale zatím je teda pořád zlatíčko

už tři ? to to letí!!! strašný!

A je to teda kus psa ! a chjupateeej

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 20:50
- Nahlásit

Fajka

Ja mela v patek, tlaky se menej. A tobe teda krom kolen este toohle boleni, fuj. A jelito je jelito.
PetraK
Vím o něčem, co není tak jak má být, změním to, ale není to změna trvalá - podvod
Ale prave, nektery veci se meni samy od sebe, u psa. Pigmentace cnichu a treba pysku casem, to muzes upravit krmivem, nekdy ani to krmeni nepomuze a je to genetika.
Když si koupím auto, a nepoznám, že bylo ťuknutý, protože byl šikovnej klempíř, a já žiju v domnění, že auto je nebouraný, byl to na mě co? Hm, podvod.
Hodne blbej primer. No jak rikas, serme na to.
Za pár měsíců to bude o dost zajímavější
to bude. Tam je to zase o cloveku, ne o psovi.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 20:57
- Nahlásit

foto aktuální
aneb tento týden už je v Najtím deníčku vywebený

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 20:57
- Nahlásit

Fajka

zas už? sníh chci taky! schováte mi?
říkali že se má změnit počásko. takže máš recht.

to bude. Tam je to zase o cloveku, ne o psovi.

jo, jako vždycky - nebo teda většinou. Štěně je normální, ale panička ač by se i snažila, jde jaksi špatným směrem. Bohužel, asi se jí líbil RR, o povaze prt ví,první pes evidentně, o výchově taky prt ví ....... tak to bude veselý.

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání