Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 21:31
- Nahlásit

kdyz ja zitra nemuzu. vystrikala sem hodne dnes rano...

a na ferine jasny dukaz po trprlivem prohledavani se tam neco rychle mihlo... nas vet je jen v tydnu, v nedeli zkusim koupit a poresit cely byt

Darenka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 21:33 - Změnil/a: Darenka
- Nahlásit

cernej caj
já myslím, že když vystříkáš byt v neděli + psy jsi ošetřila dnes, tak to snad bude v pohodě. No a v pondělí vet poradí, jestli ještě opakovat něco u pejsků.
Určitě to zvládneš.
Jdu něco kutit a pak do vany.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 21:43
- Nahlásit

spis asi blby, ze ty spotony nrfunguji, jak psala maya. takze pulirovani asi v principu neni dobry reseni, dokud se ich nexbavi pes a koupat spice to bude mkrej 3 dny. ja to teda nikdy nezkousela jeste

no uvidime. nejak to dopadne.

krasnou sobotu vsem nebo I vikend

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 22:15
- Nahlásit

cernej caj
no spíš naopak, psy až tak neřešit, protože dospělá blecha sama chcípne za pár dní, ale řešit ty vajíčka po zemi,aby se nevylíhly nový, takže opakovaně všechno vystříkávat, píšou že i pár tejdnů třeba co pár dní

birma
Člen
# Zasláno: 16 Led 2015 23:12
- Nahlásit

Darenka
Přiznám se, že ujít 36 km, tak se druhý den asi nepostavím na nohy a rovnou se rozpadnu
Ale prt, člověk vydrží víc, než si myslí
Jen teda nechápu, proč mě Adam nutil na posledních kilometrech sem tam popoběhnout, když se teď tváří, že je mrkef a že ho týrám zas tak dlouhá ta pauza nebyla, aby takhle přišel o fyzicku. Nebo že by to bylo tim, že jsem nedělala obědovou pauzu (páč jsem neměla oběd) a tak si cestou neschrupnul?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 06:51
- Nahlásit

darenka
ono neni nutny chodit takovy streky navic pri treningu clivek taky zvysuje zatez ani nevi jak zacnes 10 ti km prejdes na 15, 23, 30 jen to lupne

tak jedeme na vylet

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 07:43
- Nahlásit

čaj užij si výlet a nemysli chvíli na blechy. Já zažila blechy na doguších několikrát (vždy po hromadnější psí akci nebo honičce s velkou smečkou) a nikdy se mi domácnost nezablešila - a to jsem to nikdy neřešila jinak než odblešením psa a NORMÁLNÍM úklidem.

worick
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 08:02 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

cernej caj
Jak píše i Xerxová - Já zažila blechy na doguších několikrát (vždy po hromadnější psí akci nebo honičce s velkou smečkou) a nikdy se mi domácnost nezablešila - a to jsem to nikdy neřešila jinak než odblešením psa a NORMÁLNÍM úklidem.

aha, ty už dnes výletíš, nevím kde, ale jestli ti tam fučí jako nám tady...ak potěš pánbůh (taky někam na malý vyrazíme )
Nevím, co psala Maya, ale spot on na blechy účinkuje dobře, Frontline právě spolehlivě na všechna stádia, postupně je to vyhubí i v pelechu atd. nemusíš ani nic vystříkávat. Jak říkám, blechy občas od cizích pejsů chytíme, ale ještě se nestalo, že by se to stalo invazí...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 08:40
- Nahlásit

tak jsem dneska slíbila Nightovi "psí procházku". Přes týden lítá s náma po lese (vyřádí se, vyblbne, ale nikoho většinou nepotká) nebo chodí po civilizaci učit se zvládat v klidu cizí psy a lidi... a tak dneska měl mít za odměnu možnost si pohrát. Lesopark u nás bývá po ránu plný psů všech barev, velikostí... a většina má sídlištní psí výchovu - je skvěle kamarádská, neagresivní, pohodová. A lidi zdejší jsou zvyklí, že všechna psiska nejsou šampioni v poslušnosti a lehce neposlušný pes není prohřešek k ukamenování.

Dneska smůla. První psisko velké černé jsem přehlídla. Já. Night nee. Naštěstí páník byl v klidu (měl psa na dlouhém vodítku), Najt už při trysku k nim vrtichvostil a poklony sekal, psisko vrtichvostilo a nadšeně poskakovalo. Doběhla jsem, omluvila se... a doufala, že pás odepne vodítko. Prý nee - pes je zdrhací a když je navolno, zmizí. Jedinou radost jsem měla z toho, že od nich jsme odcházeli bez vodítka - jen na piškot a povolenou rvačku se mnou.
Pes druhý, velký statný krásný pit. Já zastavila a připla Nighta. Tentokrát skvěle poslechl. Mladý pán si vzorně přivolal pita. Prý raději půjdou jinou cestou, prý nebude riskovat. Night už je přiliš "dospělý" (už jsme se potkali a když byl Night maličký, tak byl pitík v pohodě) a velký a černý... Krásná vyladěná dvojice pán a pes.
Třetí setkání s velkým psem (přiznám se že nevím, zda ridž či přerostlý maďar) Svíjel se na vodítku, na čenichu košík. Night opět poslechla nechal se včas připnout. Když viděl psisko na zadních, tak se přidal... (dnes jedinkrát). Páník na mou výzvu, ať je necháme poběhat mi odsekl, že by se servali a na to není zvědavý. Jedinou radost jsme měla z toho, že zatímco on bojoval a odvlékal psa pryč násilím, já už měla Nighta na volno a hráli jsme si o klacek...

Prostě tři velcí nerozbitní psi - to nebývá časté - a honička žádná. Ale proběhli jsme se hezky, pocvičili jsme hezky, poblbli jsme hezky. Bylo docela teplo a mžilo...

Darenka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 09:11 - Změnil/a: Darenka
- Nahlásit

Xerxová
Najtík je šikovnej. Škoda jen, že ve svém okolí nemáte žádného vhodného parťáka, se kterým by si mohl pořádně zařádit.
birma
Já myslím, že Adam má fyzičku až až.... Být víc nabušenej, tak bys bědovala, že je k neutahání

Úplně jsem se zhrozila, když jsem četla svůj poslední včerejší příspěvek jakou tam mám hrubajznu. Nevím na co jsem myslela už jsem to opravila. Fuj....

birma
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 09:21
- Nahlásit

Xerxová
To je pech tedy ;(

Darenka
myslím, že Adam má fyzičku až až.... Být víc nabušenej, tak bys bědovala, že je k neutahání
No uvidíme, jak se bude tvářit dneska, ale večer se mě mamka ptala, jak bude chudák zvládat ten trek, když to bude dva dny po sobě a větcí vzdálenost a on je scíplej už takhle... Musíme oba máknout, protože ja to taky cejtim v nohách a to bych teda neměla

Darenka
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 09:31
- Nahlásit

birma
Já si trek neumím představit, co všechno to obnáší, ale určitě budete mít i nějaký zastávky na odpočinek-na jídlo. A než na trek vyrazíte, ještě potrénujete

Čajda má chudák na ten dnešní výlet hnusný počasí. Tedy - u nás na západě je hnusně. Od rána prší a je fakt nevlídno.

Jdu něco kutit. Přeju všem povedený den.

birma
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 10:03
- Nahlásit

Darenka
Přestávek budem mít, kolik jen budem chtít, ale těch 94 km budem muset za dva dny ujít, takže když budem hodně pauzovat, budem to muset uběhnout
Tady je taky hnusně, snad maj u Brna líp...

vlk
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 10:34
- Nahlásit

Xerxová
škoda že bydlíte tak daleko....Ašopes by se vyblbnul.... tady potkáváme jen jednoho vlkodava a ten už se honit nechce...a se šibama ho to už moc nebaví protože je jich moc a neví za kým se pustit....

worick
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 10:42
- Nahlásit

Xerxová
Prostě tři velcí nerozbitní psi -

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 10:50
- Nahlásit

vlk jojo - velký běhací kámoš by se hodil. Zatím největší a nejodvážnější kámoši jsou ti mrňaví (raslíci, jezevčíci, knírové...)

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 12:10
- Nahlásit

vlk
se šibama ho to už moc nebaví protože je jich moc a neví za kým se pustit....
to je jednoduchý, sežeňte mu borderu, která mu je bude shánět dohromady

vlk
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 16:00
- Nahlásit

Xerxová
jj s raslíkem to šlo:

v nouzi i šiba dobrá....

kachna_
bordera néni můj šálek kaféééé ..... a rozjařené šiby ani bordera nesežene do kupy....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 17:34
- Nahlásit

vlk
foto zkouknuz pc mate ale krasne snehu

dnesni report - zacalo prset sz na bivaku, ohen hori, tim spi, citim I tech 15 km a teda ty kamzici stezky volnou navigaci do nejblizsiho svahu... propila sem fotak v hospode, nezsem na to prisla... ale zlatej net v tel, hned sem tam volala a zitra ho budu mitzpatky.

birma
dva bivajynee?

vlk
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 17:59
- Nahlásit

cernej caj
mate ale krasne snehu
... už nemáme....

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 18:03
- Nahlásit

vlk my taky nee, divná to zima... Možná Fajka bude ještě nějaký ten zbytek sněhu mít

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 18:06
- Nahlásit

vlk
To je krasna smecka! A cucim, ze je Asopes tak litaci a hraci, ja co znala kavkazaky, tak ty byli spis nerudny takovy. A je to obr!
cernej caj
zacalo prset sz na bivaku, ohen hori, tim spi,
Tak at se neprobudite rano jak rampouchove, tady leje prubezne durch celej den a ted jeste asi i pekne primrza.
Xerxová
Prostě tři velcí nerozbitní psi - to nebývá časté - a honička žádná.
Njn, stane se. Ja bych taky s velkou fenou nebyla pro vas litaci partacka. Dulezity, ze jste si to uzili a Najt se postupne rovna. Me napada, vsak dog musi byt v LBC povicero, nezkousela si nejaky po netu najit? To by byl partak idealni.

vlk
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 18:17
- Nahlásit

Fifi
Ašopes je lítací a hrací, dokud na něho nějaký pes zle nezavrčí...a obr není.... myslím, že Najtík ho už přerostl...

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 18:24
- Nahlásit

cernej caj
ste teda magoři, fakt žejo, v tomhle počasí výletit
u nás teda neprší, ale celej den mží a mží docela hustě, snad horší než nějaký liják
Xerxová
Najtík to má chudák těžký, asi by potřeboval spíš na hraní poníka nebo oslíka

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 18:25
- Nahlásit

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 18:30
- Nahlásit

Na výšku je asi Ašopes menší, ale na hmotu určitě nee. Night má možná už 70 kilo, ale víc rozhodně nee. Osvalen má zadek a plece, ale žebra jsou nejen hmatná, ale i viditelná A pas má skoro hubenější, než krk...

Fifi vídám v širším okolí jen jednoho modrého dogáče, je subtilní, nenasvalený a zná podle mě jen jeden park... Jinak poblíž nic a zase vázat se na nějaký domluvený venčící čas je u nás potíž. Oba máme dobu pracovní hodně proměnlivou a víkendy si užíváme (třeba dneska tu byli trpajzlíci - a to byla teprve sranda)
Hele - zase takový chudák není - skoro každý týden si s nějakým tím psiskem zasportuje. Vodítko zná, ale většinou stejně lítá na volno. A chodíme poměrně dost. Zahradu má jak hrom... Vždycky mu říkám, že je společenský důstojný plemeno, bez velkých nároků na pohyb

vlk
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 18:31
- Nahlásit

Maya
sedí...naprosto přesný....

vlk
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 18:33
- Nahlásit

Xerxová
Ašopes je tak o 10 cenťáků menší než Najtík....a váží +/- 88 kilo, ale je starší v prosinci mu byly 3 ročky....ale zatím je teda pořád zlatíčko....

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 18:37
- Nahlásit

Xerxová
Vsak ja nerikam, ze je Najt jakejkoliv chudak. Jen se psiska nejlip vyradi s nekym, kdo jedne krve jest. To vidim doma, perdel k perdeli, rtw k rtw.
vlk
a váží +/- 88 kilo, ale je starší v prosinci mu byly 3 ročky....ale zatím je teda pořád zlatíčko....
To je objemove fakt hovado. Happy hovado.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Led 2015 18:41
- Nahlásit

Maya na ranči Malevil mají miniponíky.

S nima báječně vycházela Betka. Night má smůlu - kvůli tomu, že je lidi krmili tam nyní poníci mají el.ohradník, který je nepustí až k plotu... Takže Najtidlu na kámošení zbývají kozy a osel

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání