Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Darenka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 07:32 - Změnil/a: Darenka
- Nahlásit

Zdravíčko všem
fajka
skvělý fotky bezpackového a bezocasého psa.
Birma
I když měl výlet drobné chybky muselo to bejt pěkný.
Kachna
gratuluju školačce. Vzpomínám si, jak jsem byla důležitá, že už můžu jít do školy
Denyk
moc povedený srovnávací fotky. Krásné místo.
Maya
Já vím, že je to otrava s haxničkou v sádře, ale zase se dostaneš k činnostem, který bys normálně nedělala
cernej caj
To bivakovací triko je supeeer!
PetraK
moc moc lituju. Držím palce, ať je co nejdřív líp. Asi jsem něco podobnýho měla před cca 2 rokama. Mě ještě honili i na vyšetření rovnovážného ústrojí v uchu. Zjistili, že ho mám porouchaný. Ale dodnes jsem 100% přesvědčená, že motolici s padáním na zem měl na svědomí nějakej problém s krční páteří.
Ad štěně - je dobře že se netěšíš - já taky ne
Nechci si dělat falešné naděje. Za prvé nevím, jak to s částečným home office dopadne, za druhé i kdyby dopadlo, musí manžel přijít sám na to, že právě nastala ta Vhodná chvíle . Stejně bych nechala pár měsíců proběhnout jak by práce na dvou místech fungovala, aby se nestalo, že si to zaměstnavatel rozmyslí. Takže dřív než za rok to stejně nebude.

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 07:36
- Nahlásit

Darenka
a já nespala za tebe víš, jak jsem na tebe myslela a na zrzafku

Jo taky jsem zapomněla k Jalítku, ty fota jsou super i s popiskama

Krční páteř je fakt neuvěřitelná sviňa

Darenka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 07:48
- Nahlásit

denyk
já nespala za tebe víš, jak jsem na tebe myslela a na zrzafku
Já už slintám po zrzafce několik let a kdyby tohle klaplo (i když je to fakt jen 50:50), tak si zkrátím to čekání asi o rok. A každý den se počítá , takže by to bylo supéééér. Ale raděj si říkám že se netěěěěšíííím

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 07:51
- Nahlásit

Darenka
kdyby tohle klaplo
věř a víra tvá
no jak říkám, já jsem v tomhle blázen, který moc nepřemýšlí,
vlastně jsem na Bukíse byla od začátku sama, bejvalej s ním byl venku tak asik 6x

Darenka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 08:28
- Nahlásit

denyk
na Bukíse byla od začátku sama
Ono o tohle nejde. Manžel je skvělej a vím, že s pejskem nachodí spousty kilometrů. Naši mladí jsou věčně v čudu a manžel je ten hlavní člověk, kterej se Darence věnuje a má se díky němu skvěle. V ty své volné dny jede za D. 2x i 3x za den a bere jí na procházky. Miluje jí hrozně moc. Ale je to asi jako píše Petra s Brtníkem.
Oba jsme zvířatomilovní a každá nepravost na zvířeti nás strašně vytáčí (v TV je toho dost a dost), ale on s pejskem počítá za nějakou určitou dobu a ke změně (že bude dřív) musí dozrát - přijít na to sám. Já to asi neumím vysvětlit.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 08:31
- Nahlásit

Darenka
tak uvidite. Ono kdyby ti to nakonec klaplo, tak bys treba nemusela ani do predcasnyho duchodu

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 08:34
- Nahlásit

Darenka
já vím, já vím, umíš to vysvětlit . Taky trpím, když si někdo pořídí pejska a pak na něj nemá čas nebo ho nechá zavřeného v kotci, nedaleko tu má holka černou fenečku, nevímjestli je to NO, ale nepoznala téměř nic než kotec, chjo.
Bych vraždila

Darenka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 08:46
- Nahlásit

cernej caj
treba nemusela ani do predcasnyho duchodu
přesně. Do toho předdůchodu chci s plnou podporou manžela kvůli psovi. Pokud by klapla h.o. a následně i štěně, tak by bylo rozhodnutí o předdůchodu zbytečné.
denyk
ale nepoznala téměř nic než kotec, chjo.
u nás v bytovce je jeden případ - jen se nejedná o kotec, ale o byt. Ten pejsek zná jen čůrací vycházky. Na trochu delší dobu se dostane ven jen výjimečně. Majitelé se pak hrozně diví, proč pes v jejich nepřítomnosti celé hodiny štěká.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 08:47
- Nahlásit

denyk
tak ja se priznam, ja taky nemam na psy moc casu, hlavne v tydnu - to fakt casto vypada jako prijit domu, nazrat, curacka a do postele... a rano se vstava do prace zas.

je jasny ale, ze s necim akcnejsim by to neslo, takze zlatej spic.

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 08:57
- Nahlásit

cernej caj
ale tak aspoň jsou tam dva

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 08:58
- Nahlásit

denyk
tj, ale proste s tim dojizdenim to je nerealny pokud clovek chce mi i jinej zivot nez v praci a doma...

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 09:19
- Nahlásit

cernej caj
v kolik přijíždíš domů?

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 09:27
- Nahlásit

Maya
kdo je tady vlastně zdravej

neráda bych to zakřikla........

Janiii

jak je u vás? lepší?

Vero
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 09:33
- Nahlásit

kdo je fj ?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 09:40
- Nahlásit

enyk
v pul 5 kdyz du hned zprave ale toje takmax2x tydne, to neresimale 2-3x cjodim mezi pul 7 - 9 h a spat v 9 a dom clovek I ji, a dela neco jinyho nez jen travi cas s psama

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 09:49
- Nahlásit

Vero
kdo je fj
no to mě taky zajímá

cernej caj
jo to je blbý, tak jasně člověk má i jiný zájmy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 09:51
- Nahlásit

proste nevhci mit jen izolsci v raci a dpma a radsi omexim psy patkrat tydne nez sebe defimitivne

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 09:59
- Nahlásit

cernej caj
hele já nemluvila o tobě, jo
Já to mám prostě jinak, i proto že Bukáč je tam sám když
jsem v práci, tak mi ho je prostě líto a snažím se volné chvíle trávit s ním.

birma
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 10:12
- Nahlásit

denyk
Bukvička zasejc drží dietku a hučákuje, páč hárají fenky.
Chůdě malý, tak snad to blbý období brzo skončí.
z téhle "zídky" skákal pes, který tam neměl majitele, když jsme tam byli na podzim a cestou dolů pokousal psa nějaké holčině a utekl
Ale fuj.
Tahle je z podzimka téměř ze stejného místa
Já věděla, že fotim nějakej krásnej výhled, co se schovává
Příště tě ještě čeká Opárenské údolí
Jj přesně to jsme nestihli a Lovoš taky

cernej caj
ja na milesovce nikdy nebyla,ani na snezce. mam desny mezery ve vzdelani
Do včerejška jsem na tom byla stejně, takže ještě tu Sněžku
Krásný fotky máte a ten popis je super

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 10:27
- Nahlásit

denyk
jasný, já jen říkám, že moji psi na tom nejsou taky v podstatě o moc líp, protože sou celý dny doma zavřený na dvoře.

A přitom mě nikdo tady nerika, ze bych mela tyrany psi a treba to tak nekdo jinej taky muze vnimat.

ono kdyz sem bydlela ve meste, tak to bylo uplne jiny prijit ve 4 ze skoly, skocit na pul hodky ven a na pul6h vecer jit treba nekde na krouzky, v 7 skocit jeste na hodinku treba v lete a v 9-10 odpadnout spat a pohodicka. Dneska zabiju cca 2-3h denne proste tim, ze dojizdim a potrebuju nakoupit i treba jidlo, ktery u nas nekoupim, drogerku nebo zaridit postu... blbej nakup na 10minut je akce, kvuli ktere neprichazim dom o 10 minut pozdej ale treba o 40 kvuli navaznosti na bus...

me je jich taky treba lito, ale pak by mi bylo lito sebe

birma
tak kdy na nivyrazime?

Darenka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 10:32
- Nahlásit

denyk
Teď jsem dočetla, že Bukísek má sexuální choutky a ani baštit nemůže.
Podstrojuj mu nějaký veliký ňamky, ať má radost ze života, když už s těma háravejma fenkama nic nebude

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 10:43
- Nahlásit

birma
fotim nějakej krásnej výhled, co se schovává
tak on je ve skutečnosti hezčí, my měli taky prý opar.
Kluci tam občas spí a ráno prý ráj na zemi

cernej caj
me je jich taky treba lito, ale pak by mi bylo lito sebe
já si hopořídila protože mám ráda i přírodu, na společné procházky a vůbec jako parťáka, prostě jse do toho s tím šla, že se nebudu moct celý den povalovat u bazénu když mám psa a něčeho se prostě vzdám, mě ten pes za to stojí.

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 10:44
- Nahlásit

Darenka
Podstrojuj mu nějaký veliký ňamky
jo dějě se, kdyby nebyl tak hubenej tak na něj prďákuju
Měl halušky s vajíčkem, konzervu, krkovici a vůbec

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 10:53
- Nahlásit

denyk
jenze ja bych se musela vzdat prakticky vseho, pac pro me je nerealny jet z prace domu a pak jeste do mesta zase. Takze bych vedle prace mela uz jen psi a pc, ale to me nestaci mit takovej zivot v socialni izolaci s tim, ze kdyz mam psa, tak pokud nejsu v praci nebo nespim, tak mu musim venovat 100% toho zbylyho casu...

chápu, že někteří lidi to tak mají, ale já radši nebudu mít psa, než žít jen prací a vycházkama a nic jinýho už k tomu nemít.

jenže pokud ty ses doma z práce já nevím do 15ti minut, tak je to prostě neporovnatelný... proto pro me zas bylo dulezity, pokud nesezenu byt v brne mit aspon tu zahradu, abych toho psa vubec mohla mit, pac kdyz v praci ses 8,5-9h (8h pracovni doba plus pauza na obed a to sme driv proste meli hodinu a pres to nejel vlak) + 2h dojizdeni bez toho, ze by sis skocila koupit neco k jidlu nebo drogerku... skocis si do obchodu a hned ti ta doba kdy nejses doma o hodinu naroste... tzn v mym pripade to znamena 11-12h denne kazdy den mimo domov JEN diky praci + dojizdeni... a pokud k tomu 2x-3x tydne pridam jeste 2h navrch, ze du na masaz, do cajky nebo cvicit, takze z toho je 13-14h z domu, tak to uz proste neni rozdil...

nerikam, ze to je idealni vychodisko pro porizeni psa, ale jako uprimne u 50% majitelu by na tom byli jeste hur nez u me, takze je to pro ne zas takova hruza?

denyk
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 10:58
- Nahlásit

cernej caj
já ze začátku mluvila o samotném psu v kotci pokud si vzpomínáš. Já tebe přece nesoudím, máš to jinak, ano já jsem doma brzo a jsem taky choroba blbá a to je zas druhej extrém, že když jsem o hoďku dýl v práci, tak mám výčitky, že je tam prostě sám.
Sám v bytě, kde jen čučí z okna, kdyby měl možnost jít na zahradu bylo by to jiný.
Samo, kdybych dělala v restauraci jako kdysi, psa bych si nepořizovala.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 11:02
- Nahlásit

denyk
ja tim jen chtela rict puvodne, ze to, ze ten pes cuci nekdy cely dny doma nemusi nutne znamenat,ze nikdy nic jinyho nikdy nevidel - ze se to tak muze jen zdat, ze treba ma vyziti jinyho a jindy.

puvodni myslenka byla, ze v pracovnim tydnu na psi taky moc casu nemam ale o vikendu si zas myslim, ze si nestezujou - ze to sice neni vyvazeny v ramci dnu, ale neni to tak zly, jak se to muze zdat na prvni pohled

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 11:32 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

k dnešním narozeninám fóra (v novým vlákně už to není poznat ) přeju všem zúčastňujícím se a jejich čtyřnohým parťákům hlavně ZDRAVÍÍÍ

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 11:32
- Nahlásit

denyk
jsem taky choroba blbá a to je zas druhej extrém, že když jsem o hoďku dýl v práci, tak mám výčitky, že je tam prostě sám.
Sám v bytě, kde jen čučí z okna, kdyby měl možnost jít na zahradu bylo by to jiný.

jestli tě to uklidní tak i kdyby měl tu možnost jít na zahradu tak stejně bé pochrupávat nebo dřepět někde doma v pelechu a čakáát až se dovalíš bo co sám na zahradě žáno
vidim to podle těch svých dvou jelit doma

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 11:33
- Nahlásit

Janiii
dnešním narozeninám fóra (v novým vlákně už to není poznat :confused přeju všem zúčastňujícím se a jejich čtyřnohým parťákům hlavně ZDRAVÍÍÍ

ajoooo vlastněěě, my takýýýýý !!!!!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Led 2015 11:41
- Nahlásit

Janiii
napodobne, at tu forum taky jeste dlouho mame

jak to doma zvladate, je to lepsi?

Fajka
navic kdyz sme doma tak furt chrapou nebo zkoumaj, co je na stole

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání