Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 19:54
- Nahlásit

Fajka
tak si užij postel
cernej caj
to je teda muž zvukařskej nadšenec, neměl by lepší na něco hrát v kapele? to by jen přišel, zahrál a jel domů, zbytek by oddřeli ostatní

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 19:55 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

muzu byt za nejzoufalejsiho zoufalce? sla sme sundat pradlo a na kalhotech na susaku neco podezrelyho... samozreme, ze blecha

Maya
by napred musel na neco umet hrat dobre ale rikal, ze na to je linej, trenovat a taky by asi nezvlad poslouchat ten zvuk jinejch zvukaru uz a zas by musel furt zkouset, to si nevyberes

birma
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 19:55
- Nahlásit

Fajka
tak to je fajn, že jste celí oba

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 20:02
- Nahlásit

Fajka dobrou noc. Zasloužíte si dobře se vyspat - tohle noční dlouhé cestování v zimě je děsběs...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 20:03
- Nahlásit

Čaj živá??

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 20:06
- Nahlásit

cernej caj
no když tak vidím některý ty kapely, tak ono stačí umět hrát průměrně, stejně hraje pak furt to samý dokola a zkoušej se jen nový věci
to bude asi spíš ta lenost trénovat
to mě by to bavilo, jen mít čas a peníze na to

Vero
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 20:06
- Nahlásit

cernej caj
muzu byt za nejzoufalejsiho zoufalce? sla sme sundat pradlo a na kalhotech na susaku neco podezrelyho... samozreme, ze blecha

no to je hrozný ale už ach jo, tak snad teda ty tablety zaberou na víkend...

Fajka
hlavně že jste v pořádku zpátky!

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 20:11
- Nahlásit

cernej caj
nemáte tam někde ježka nebo něco? tohle už fakt vypadá, že tam máte nějakej zdroj blech někde, kdes to nevystříkala tím biokillem, jinak to snad není možný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 20:16
- Nahlásit

Xerxová
tak mrtva bych rekla neskace

Vero
ja uz su z toho fakt na prasky asi budu muset fakt obhlidnout deratizacni firmu, jenze nevim, jak tu na stavbe budem jako uklizet, aby mohli prijet?

pac co ty stovky malejch blesatek co se brzo narodi z techle svini, co si tu vesele vegetujou

Maya
jak budu strikat 100m2 dvora fakt nechapu

Vero
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 20:32
- Nahlásit

cernej caj
ja uz su z toho fakt na prasky asi budu muset fakt obhlidnout deratizacni firmu, jenze nevim, jak tu na stavbe budem jako uklizet, aby mohli prijet?

tak zkus se jich na to zeptat/poradit...
tohle je fakt teda blbý, věřila jsem pevně, že ty pipety musí zabrat, mně 2x zabraly úplně dokonale...
třeba ty blechy nebyly už na psu a lezou odněkud ze dvora? ale to asi stejně nic neřeší...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 20:40
- Nahlásit

vero nemusí zabrat. Už jsme psaly, že existují dneska kmeny blech, kde fungují jen relativně mladé (a hnusné) kombinace v tabletách.
Kolegyně takto bojovala před rokem. Nikdy jich neměla doma moc (myslím blech), ale byly. Tu jedna na psovi, tu dvě na druhém psovi, tu štípance na manželovi... Až tablety zabraly. A Čajdu potěším - žádná invaze bleších miminek se nekonala. Prostě intenzivní vyluxování postelí a spár... tablety do psů... a bylo. Ale nejprve zkoušeli všechno možné a trvalo to snad měsíc.

Vero
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 20:42
- Nahlásit

Xerxová
no, uf, ble, ble.

ale tak klid, je to nepříjemnost, ale není to dýmějový mor

Vero
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 20:43
- Nahlásit

(já vím že se mi to poví ale snažím se potěšit)

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 20:47
- Nahlásit

cernej caj
tohle už fakt vypadá, že tam máte nějakej zdroj blech někde
Jak rika Maya - co ty mysi? Uz se nic nechyta? Bo ty jsou spolehlivej zdroj blech. Nastraz znova pasti, pasti, pasticky.
A nezoufej, tohle poresis! Vsak delas prvni posledni.
Xerxová
Až tablety zabraly. A Čajdu potěším - žádná invaze bleších miminek se nekonala. Prostě intenzivní vyluxování postelí a spár... tablety do psů... a bylo. Ale nejprve zkoušeli všechno možné a trvalo to snad měsíc.
Jj, takhle presne to bylo u mych znamych. Po tabletach a biokillovym zasahu byl klid.

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 20:47
- Nahlásit

Vero
(já vím že se mi to poví ale snažím se potěšit

= čajda šťastná jako blecha

black joke.... pardon..

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 20:51
- Nahlásit

Fajka
= čajda šťastná jako blecha
kafe je jiste rado, ze ste se v poradku vratili dom.

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 20:55
- Nahlásit

Fifi
čajda šťastná jako blecha
kafe je jiste rado, ze ste se v poradku vratili dom

že jo?

ale at se čajda nebojí, vtipkuju vtipkuju a za chvíli se mě to může vrátit jak bumerang....

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 20:58
- Nahlásit

Fajka
se mě to může vrátit jak bumerang....
NE! Stacila vase invalidozni epidemie, tohle NESIRIT!!!!!!!!!!!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 20:59
- Nahlásit

Fajka
to me pobavilo

xerxova
ale tablety zabujou jen blechy na psech ale co ty co si vesele skacou v prostoru... jako by nestacilo, ze uz mam vsude ranky poskzeny kuze asi biokilivyho zasahu protoze kdyz blbe reaguju na dermatolgicky testovsnou ksmetiku tak co teprv tohle...

jinak diky za uklidneni ze jednou se toho snad zbavime, ja uz doufsla, ze to bude dobry...

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 21:00
- Nahlásit

Fifi
NE! Stacila vase invalidozni epidemie, tohle NESIRIT!!!!!!!!!!!!!

rozumím! du se deratizovat!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 21:08
- Nahlásit

cernej caj
jako by nestacilo, ze uz mam vsude ranky poskzeny kuze asi biokilivyho zasahu
Trubko, rikaj ti neco rukavice? Ne jako zimni, na trek, ale plastovy?

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 21:09
- Nahlásit

Fajka
du se deratizovat!!!
Sikovna. Proste nic neposilat, dekuji.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 21:23
- Nahlásit

nee - tablety můžou působit ze psů i na prostředí kolem psů... Dlouhodobě

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 22:35
- Nahlásit

Haló ženy.
Vím, že již zde nikdo asi není, ale já mám takovou radost, že je to fučik a musím to napsat.Musím, páč Brtnik huž šel spát a já se musim podělit. Jsem tu před čase v Bubirumštajním hlásání zmiňovala fenku křížence NO a pravděpodobně mastodonta nebo minimálně dogy, když budu umírněná. Je plachá, stejně jako ta borderka nechce kontakt s lidmi a psy, taky byla týráná. A od tetkon, dneskáááá huž jsme kamarááádky!!! Moc a nejvíc si toho vážím, ona je taky taková zvláštní - takový nedorostlý mládě (ač je to dospělej pes) plný strachu s vlídnou duší psí "víly" nebo jak to říct. Je úžasná. Byli tentokrát s ní oba páníčci a panička byla úplně u vytržení, že se takhle kamarádí, páč se takhle s nikým nekontaktuje. Sama!! si už říká o kontakt. Toho si velepovažuju. Nevídáme se často jen tak občas letmo při ranním venčení.Když jsme se viděly naposled, tak měsíc? něsíc a půl - odvážila se vzít si piškůta a dneska po pár proběhnuvších kontaktech už se mi sama cpe do kapsy od bundy!!! Jsem velepoctěna a tak se musím podělit o svou radost. I když tu nikdo není .

Jeee a Fajkovic jsou doma!!!!! to je moc dobře, moc!!! A koukám, že se to neobešlo bez komplikací. TAk hlavně relaxujte aspoň trošku. No a vy ostatní odlbešujte

PetraK
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 22:36
- Nahlásit

cernej caj

blechy zase zpátky?
Hele a co zkusit, když jdeš biokilovat, namazat se nějakým olejem třebas na vaření a pak se umýt? že by to třeba ten olej na tu kůži nepustil??? jen mě to tak napadlo, třeba je to blbost.

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 22:51
- Nahlásit

PetraK
tak to věřím, že potěší, asi pozná že seš hodnej psí člověk
cernej caj
čtu ten cestopis, to je super a ještě k tomu ty starý fotky, jako paráda, to by bylo úplně na knižní vydání

Vero
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 22:52
- Nahlásit

PetraK
sem velepoctěna a tak se musím podělit o svou radost. I když tu nikdo není

já tu jsem a sdílím hezký! a dobrou noci přeju

Vero
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 22:52
- Nahlásit

Mayačtu ten cestopis, to je super a ještě k tomu ty starý fotky, jako paráda, to by bylo úplně na knižní vydání

jakejpak?

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 22:53
- Nahlásit

PetraK
já myslím, že čaj nemyslí jen při aplikaci, ale i když na ty nastříkaný věci sáhne pozdějc, mě by to taky tutově vadilo a udělalo paseku na kůži

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Led 2015 22:54
- Nahlásit

Vero
odkaz je někde zkraje dnešního dne pár stránek zpátky, jsem tam tučným písmem, to nepřehlídneš

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání